2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
beni de aldı detaylı ultrason derdi
gidenler garip garip şeylerle geliolar
korkuorum offfff
Cehalet mutluluk hakkaten
kör şeytan diyo ki gitme dr a fln sal çayıra mevlam kayıra

beni de aldı detaylı ultrason derdi
gidenler garip garip şeylerle geliolar
korkuorum offfff
Cehalet mutluluk hakkaten
kör şeytan diyo ki gitme dr a fln sal çayıra mevlam kayıra

cumartesi testi yaptirdim, yaptirana kadar uykusuz kaldim rüyalar gördüm yaptirdim kabusum bitmedi simdide bi hafta sonuc beklicem endise icinde. Bununla bitmiyor tabiki bir ay sonra üclü testte aynisi devam edecek. Saatlerce internette arastirmalarda bulundum ve kafam dahada karisti cünkü yaptirmak mi mantikli yaptirmamak mi bilemiyorum bu konuda görüsler ikiye ayriliyor cünkü. Kesin sonuc vermedigini herkes biliyor. Avrupa ülkelerin bir cogunda bu testler risk grubuna girmediginiz sürece burda oldugu gibi rutin olarak uygulanmiyor. Benim cevremde arkadaslarim ve kardesim dahil kimse bu testi yaptirmadi dolayisiyla bizim cektigimiz sıkıntıları cekmedi....bu sıkıntıya tekrar katlanırmıyım üclü testi yaptirir miyim kararsiz kaldim....

benden dr istemedi 3 lü Allah razı olsun :)

canım benim ikli test Allahın izniyle temiz cıktıgında 3lü teste gerek kalmıyor diye biliyorum.. panik yapma şimdiden .. İnşallah temiz cıkacak... dua edelim .. herkes birbirine dua etsin ltf..

Ben yaptım cevap rusça çıktı hemen arkadaşıma sordum kızz

Allahım hayırlısını sağlıklısını versinn ... Hangisi olursa razıyız..

bende 10 haftalık hamileyim. inş. bebeğim 22 kasımda doğacak gecen doktara gittim test için 3 hafta sonra gel dedi

herkese merhabalar bir kacgundur hic giremedim buraya hepinizi ozledim.

bebisler nasillar?

ikili testlere girilmis insallah hicbirinizde bir sorun yoktur.

bende mayisin 13 de gidiyorum ultrason ve ikili teste hayirlisi diyelim.

buralarda havalar cok guzeldi 1 haftadir evlere sigamaz olduk tatilinde sayesinde bol,bol gezdik enerji depoladik bebisle.

bendede saclarda yaglanma ve killanmalar var.

kendime bir tane hamileler icin esofman alti aldim pantolon gibi cok rahat, birde harem pantolan ikisiyle idare ediyorum simdilik.

slm kızlar,bugün dr a gittim.ikili testimi yaptırdım.çok güzeldi uzun uzuuun bebeğimi seyrettim:)
ense kalınlığını ölçtü dr bir de kan verdim.çok şükür çok güzel çıktı sonuçları.kan tahlilimde 3 gün sonra çıkacak.herhangi bir risk gözükmüyo dedi.cinsiyetini söylemedi.sanırım emin olmadan söylemiyolar.olasılık bile vermedi.bir ay sonra gel o zaman söylicem dedi.bi de elevit vitamin ve demir hapı yazdı.artık çok iyi beslenmem gerekiyormuş.bebek 12. haftadan sonra annenin beslenmesiyle orantılı gelişiyormuş.sabahları mutlaka yumurta,haftada iki kez balık,ara öğünlerde 7 adet ceviz,günde yarım lt geçmicek şekilde süt,günde en az bir porsiyon meyve,olabildiğince protein ağırlıklı beslen dedi.ne kadar çok di mi:)neyse ilaçlar iştah açıyomuş zaten duyduğum kadarıyla.

BANADA KIZ ÇIKTI:):): topiğin tek kzıı biz olucaz heralde:):)

Canım bana rus olsun çin olsun kesede bebegin pozisyonu olsun hepsi KIZ cıkıyor yani yalnız degilsin

hep derdim eskiden ya hic mi icinden bir cinsiyet gecmiyor ama insan yasyınca anlıyormus yemin ediyorum cinsiyet umrumda bile degil saglıklı ve hayırlı olsun yeter... Allah'ım hepimize hayırlıs ve saglıklı evlatlat versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…