- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.821
devlet hastanesinde yaptıracağım, ücretsiz , devlet karşılıyor
beni de aldı detaylı ultrason derdi
gidenler garip garip şeylerle geliolar
korkuorum offfff
Cehalet mutluluk hakkaten
kör şeytan diyo ki gitme dr a fln sal çayıra mevlam kayıra
cumartesi testi yaptirdim, yaptirana kadar uykusuz kaldim rüyalar gördüm yaptirdim kabusum bitmedi simdide bi hafta sonuc beklicem endise icinde. Bununla bitmiyor tabiki bir ay sonra üclü testte aynisi devam edecek. Saatlerce internette arastirmalarda bulundum ve kafam dahada karisti cünkü yaptirmak mi mantikli yaptirmamak mi bilemiyorum bu konuda görüsler ikiye ayriliyor cünkü. Kesin sonuc vermedigini herkes biliyor. Avrupa ülkelerin bir cogunda bu testler risk grubuna girmediginiz sürece burda oldugu gibi rutin olarak uygulanmiyor. Benim cevremde arkadaslarim ve kardesim dahil kimse bu testi yaptirmadi dolayisiyla bizim cektigimiz sıkıntıları cekmedi....bu sıkıntıya tekrar katlanırmıyım üclü testi yaptirir miyim kararsiz kaldim....
cumartesi testi yaptirdim, yaptirana kadar uykusuz kaldim rüyalar gördüm yaptirdim kabusum bitmedi simdide bi hafta sonuc beklicem endise icinde. Bununla bitmiyor tabiki bir ay sonra üclü testte aynisi devam edecek. Saatlerce internette arastirmalarda bulundum ve kafam dahada karisti cünkü yaptirmak mi mantikli yaptirmamak mi bilemiyorum bu konuda görüsler ikiye ayriliyor cünkü. Kesin sonuc vermedigini herkes biliyor. Avrupa ülkelerin bir cogunda bu testler risk grubuna girmediginiz sürece burda oldugu gibi rutin olarak uygulanmiyor. Benim cevremde arkadaslarim ve kardesim dahil kimse bu testi yaptirmadi dolayisiyla bizim cektigimiz sıkıntıları cekmedi....bu sıkıntıya tekrar katlanırmıyım üclü testi yaptirir miyim kararsiz kaldim....
bende 10 haftalık hamileyim.inş. bebeğim 22 kasımda doğacak gecen doktara gittim test için 3 hafta sonra gel dedi
Ben yaptım cevap rusça çıktı hemen arkadaşıma sordum kızz
Allahım hayırlısını sağlıklısını versinn ... Hangisi olursa razıyız..
hosgeldin canim insaALLAH hayirli bir hamilelik gecirirsin bebislerimizi de saglikli sihatli kucaklarimiza aliariz ins
anlayış tarihi ne ola ki
:) ben sat diye tahmin ettimm ... erkek cıktı ama bakalım.. sonucta Allah gönlümdekini değil sağlıklısını versin yeter benim için.. erkek de olsa benim evladım..
BANADA KIZ ÇIKTI:):): topiğin tek kzıı biz olucaz heralde:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?