- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.841
aynen canım, banada hepsinde kız çıkıyo, herkes kız tahmin ediyo ( eşim dahil ) ama öğrenicez bakalım. Rabbim hayırlısını versin tabi, zaten ilk bebişim, hangisi olursa başımızın üstünde yeri var..
kızlar sizler genital bölgenizi nasıl temmizliyorsunuz.tüylerden nasıl arındırıyorsunuz ???benimde göbek bölgemde kıllanma arttı...hormanel bir durum sanırım....bacaklarımdaki kıllarında rengi koyulaştı gibi geliyor.....genital bölgeme lazer yaptırmıştım önceden 2 -3 ayda bir alırken şimdi 15 gün demeden kıllar geri çıkıyor.....
canım bitkisellerin pek zararı oldugunu sanmıyorum aam yinededr.una danışkızlarrr hepinize gunaydınnn!!
benim bu aralar aksam kusmalarım basladı canlarım iki gundur aksamları bir guzel kusuyorum maalesef ondan sonra da hicbir sey yiyemiyorum..
ama bu sabah ilk kez mucizevi sekilde 3 hafta sonra yumurta yedim cok sukurrrr arakdaslar cok mutluyum ah bir de balıga baslayabilsem..
bu haftalarda cok hareket ediyormus bebek ama biz hissedemiyormusuz yani 10. haftada ama nedendir bilinmez benim sol tarafım pırr pırrııı oynuyor damarlardan sanırım..
kasık agrılarına takılmayın canlarım ama size tavsiyem hemen ayaklarınızı sıcak tutun o anda benim cok agrıyo aksamları hemen sıcak pofidik terlikler giyiyorum ve inanın ofiste hala masanın altına sıcak hava ufleyici koyuyorum...baska turlu cekilmez yoksa..
kıllanma cok normalmis canlarım endise etmeyin..
gelelim benim su anda yasadıgım en buyuk fiziksel sıkıntıya (aman fasa fiso sıkıntı bunlar Allah beterinden saklasın) : benim saclarım sarı balyajlı ve dip boya da yaptırıyorum... hamileligimi ogrenmeden once boyatmıstım en son Allahtan ama simdi baya bir dibim cıktı kafamda 3 renk birden olustu :)
12. haftadan sonra kısmetse boyatmak istiyorum su anda cok rezil durumdayım.. bu arada ben manikur ve pedikure de devam ediyorum..
sizin nedir durumlar.. bu arada ben genital temizligimi doktorun verdigi glizigen adlı bir jelle yapıyorum biraz pahalı diger muadillerinden ama doktor verdi sonucta size tavsiye edeyim dedim cunku ben baya bi arastırmıstım..
slm kızlar,bugün dr a gittim.ikili testimi yaptırdım.çok güzeldi uzun uzuuun bebeğimi seyrettim:)
ense kalınlığını ölçtü dr bir de kan verdim.çok şükür çok güzel çıktı sonuçları.kan tahlilimde 3 gün sonra çıkacak.herhangi bir risk gözükmüyo dedi.cinsiyetini söylemedi.sanırım emin olmadan söylemiyolar.olasılık bile vermedi.bir ay sonra gel o zaman söylicem dedi.bi de elevit vitamin ve demir hapı yazdı.artık çok iyi beslenmem gerekiyormuş.bebek 12. haftadan sonra annenin beslenmesiyle orantılı gelişiyormuş.sabahları mutlaka yumurta,haftada iki kez balık,ara öğünlerde 7 adet ceviz,günde yarım lt geçmicek şekilde süt,günde en az bir porsiyon meyve,olabildiğince protein ağırlıklı beslen dedi.ne kadar çok di mi:)neyse ilaçlar iştah açıyomuş zaten duyduğum kadarıyla.
cnm sonucum 2 mayıs dedi kan sonucu ense kalınlığına çok güzel dedi sağlıklı dedi cnm darısı size inşallah
TEşekkür ederim arkadaşım .ben 3 lü test yaptırmayı düşünmüyorum bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz:44:
amin amin canim sagligi sonuna kadar iyi gider insaALLAh ve hayirlisi ilebizde güzel haberlerle geliriz insuyy 2 mayis bi haftacik kalmis
sen nasılsın cnm bulantıların devam ediyomu benim gibiaz kaldı dimi
kızlar sizler genital bölgenizi nasıl temmizliyorsunuz.tüylerden nasıl arındırıyorsunuz ???
canım bitkisellerin pek zararı oldugunu sanmıyorum aam yinededr.una danış
slm, tsk ederim evet tarihi unutmusum evet ilk tarih 30 kasim ama baska bi drum öne aldi 27 felan dedi bakalim artik 6 mayisda bidaha gitcez
temizlik konusu benim de kafami karistiriyor ben simdiye kadar cream kulaniyordum ama simdi ne kulancam kararsizim jilet kasinti yapiyor ve cok cabuk cikiyor makine ve adaya dayanamiyorum
ben su an almayadayim annemlere geldim esim trde o konuda simdilik rahatim ama trye döndümde adaya bas vurcam herhalde en uzun onunla rahat oluyor sanirim bide dayanabilsem
ya agdayla alınca bende kendimi çok kasıyorum bunun kendimizi sıkmanın kasmanın bebege bir zararı olurmu bir dr.una danışsan.soracaggın sorulara bunuda ekle not al canıminsaallah 6 mayısta güzel haberler alırsın.
Günaydın..bugün iyiyiz maşallah...1-2 gündür şiddetli bulantılarım geçti kokulara karşı hala hassasım ama istifralar irtek sabah uyanınca oluyo o da boş mideyle nekadar olursa işte...Günler geçmek bilmiyo ya 6 mayısta ikili teste gidicez ama çok sabırsızlanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?