2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aynen canım, banada hepsinde kız çıkıyo, herkes kız tahmin ediyo ( eşim dahil ) ama öğrenicez bakalım. Rabbim hayırlısını versin tabi, zaten ilk bebişim, hangisi olursa başımızın üstünde yeri var..

amin tatlim.. benim karmakarışık herkes ayrı telden calıyor herkes farklı tahminler yurutuyor ben de sasirdim

kızlar sizler genital bölgenizi nasıl temmizliyorsunuz.tüylerden nasıl arındırıyorsunuz ???

canım bitkisellerin pek zararı oldugunu sanmıyorum aam yinededr.una danış

cnm sonucum 2 mayıs dedi kan sonucu ense kalınlığına çok güzel dedi sağlıklı dedi cnm darısı size inşallah

ay ne güzel doya doya bebisini seyrettin, hersey yolunda gittigine sevindim canim ay bende cumayi ip le cekiyorum gidemde bende görem su icimde ki kurtu
ay haftada iki kerem balik mi ben baligi zor yiyom doktor da iki kere demis :104:
neyse hayirlisi insaALLAH bakim bana doktorum cuma günü ne anlaticak :26:

arkadaşlar devlet yapıyo demişsiniz ama ben çok araştırdım 2 li testi devlette bulamadım sadece 3 lü test varmış inşallah vardır canlarım 3 hastaneye sordum devlet malesef 2 li yokmuş dedim özelde yaptırcama bebeğime kıyafet alırım dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı olsun hayırlısı olsun canlarım sıra sizde yaptırın testleri benim doktor bu test çok önmli dedi hiç bir test bu kadar önmli değil dedi inşallah güzel sonuç çıkar

TEşekkür ederim arkadaşım .ben 3 lü test yaptırmayı düşünmüyorum bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz:44:

canim ne yalan söliyim bu benim ikinci hamileligim fakat birinci hamileligimde ben ne 2 li testi hatirliom ne de 3 lü testi yaptirdimi hatirlamiom ve kizim elhd gayet iyi ama belki yaptirmisimdir da dedigim gibi hatirlamiom

Son düzenleme:
sen nasılsın cnm bulantıların devam ediyomu benim gibi az kaldı dimi

kiz elhd bulantilarim yok da bu icimde ki kurt midemi kemiriyor sanki, vaktin de yemek yemeyince cok halsiz düsüyorum icim deliniyor ve bu aralar yemeklerle hic aram yok :44: hep böyle hafif kahvaltilik seyler istiyorum ilk kizimda böyle degildim yemek secmezdim simdi ki ise yemek kokusuna bile dayanamiom uyy sende hala devam ediyormu ay RABBIM tez kurtarsin ins

Son düzenleme:
kızlar sizler genital bölgenizi nasıl temmizliyorsunuz.tüylerden nasıl arındırıyorsunuz ???

canım bitkisellerin pek zararı oldugunu sanmıyorum aam yinededr.una danış

slm, tsk ederim evet tarihi unutmusum evet ilk tarih 30 kasim ama baska bi drum öne aldi 27 felan dedi bakalim artik 6 mayisda bidaha gitcez
temizlik konusu benim de kafami karistiriyor ben simdiye kadar cream kulaniyordum ama simdi ne kulancam kararsizim jilet kasinti yapiyor ve cok cabuk cikiyor makine ve adaya dayanamiyorum
ben su an almayadayim annemlere geldim esim trde o konuda simdilik rahatim ama trye döndümde adaya bas vurcam herhalde en uzun onunla rahat oluyor sanirim bide dayanabilsem

ya agdayla alınca bende kendimi çok kasıyorum bunun kendimizi sıkmanın kasmanın bebege bir zararı olurmu bir dr.una danışsan.soracaggın sorulara bunuda ekle not al canım insaallah 6 mayısta güzel haberler alırsın.

kizlar bende rus cin takvimi hepsine baktim.
cin takvimi kiz
rus takvimi kiz
bioritme gore kiz
kesedeki bebek konumuna gore kiz
bakalim bizim bebis gercekte ne insallah yakin zmanda ogrenirim

nerdesiniz sanirim kocislerle tv keyfi yapiyorsunuz yada kiminiz koltuklarda bebislerinizi görüyorsunuz rüyalarnizda hamis olmak ilgincmis anlatirlardi inanmazdim bende cok uyurdum ama son iki haftada uykuzuzluk basladi geceleri karnim ve gögüslerim cok kasiniyordu bübchen hamis lotionu sürdümden beri iyi göbegimde ne tüylenme ne cizgi olustu umarim tüylenme olmaz midemde o kadar bulanmiyor bulansada en azindan cikarmiyorum ama kokular beni maf ediyor kendi parfümü bile süremiyorum
takvimde kiz cikdi ben kiz olsun diye biraz kk forumda yazilanlari uygulamaya calistim ama kismet tabi nr gelirse saglikli eli aya düz olsunda insallah ikili test yaptiranlarda insallah güzel haberler alirlar beklemek cok kötü bilirim:18:

kızlar ben birşey duymuştum 3 arkadaşımda da denedim doğum yapan tuttu onlardaki burdada bakalım tutacak mı. Hani ikili testler yaptırdık ya oradaki fb-hCG değeri 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız oluyormuş doktorları cinsiyeti söyleyen arkadaşlar bu değerlerini yazabilirler mi? benim 27,4 ama doktor bir dahaki aya söyleyeceğiz cinsiyeti dedi. yani buna göre erkek. Allahımmm sağlıklı versin de önemli değil de merak işte benimkisii :)

Merhaba kızlar,

Biçoğunuz 2li testinizi yaptırmışsınız benim doktorum mayıs 16ya randevu verdi o zaman yapıcaz dedi bu normal mi sizinkileri görünce çok geçmiş gibime geldi.
Birde 90 erkek die cinsiyetini söyledi oğluşum olucakmış yani

qizlar salam, necesiniz? men sukur yaxsiyam, dun axsam esimle kavga etdik gece ac yatdim, 1-2 saat agladim, hani ruya gormusdum ya cikti iste
neyse ki sonra aramiz duzeldi, gece ona neler soyledim allah bilir o da bana tabii bu aksam konsere gidicez :26: bu unutkanligima nefret edirem adam bir az kinci olur dimi??? siz sakin kavga etmeyin tamammi???

günaydınnnnn herkeseeee nasılsınız inş bugün daha iyiysinizdir.....gününüz sağlıkla ve mutlulukla geçsin.....

Günaydın..bugün iyiyiz maşallah...1-2 gündür şiddetli bulantılarım geçti kokulara karşı hala hassasım ama istifralar irtek sabah uyanınca oluyo o da boş mideyle nekadar olursa işte...Günler geçmek bilmiyo ya 6 mayısta ikili teste gidicez ama çok sabırsızlanıyorum...

inş 6 mayısta güzel haberleri alırsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…