- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.861
Ben yaptım cevap rusça çıktı hemen arkadaşıma sordum kızz
Allahım hayırlısını sağlıklısını versinn ... Hangisi olursa razıyız..
inş 6 mayısta güzel haberleri alırsın.....
günaydın cnm.her evde olabiliyo sıkma canını.tadı tuzu diyelim asıl sorun kavgasız olan birlikteliklerdir. karı koca ne kadar tartışsa da bi tebessüm barışmalarına yetiyoqizlar salam, necesiniz? men sukur yaxsiyam, dun axsam esimle kavga etdik gece ac yatdim, 1-2 saat agladim, hani ruya gormusdum ya cikti iste
neyse ki sonra aramiz duzeldi, gece ona neler soyledim allah biliro da bana tabii bu aksam konsere gidicez :26: bu unutkanligima nefret edirem adam bir az kinci olur dimi??? siz sakin kavga etmeyin tamammi???
Merhaba kızlar,
Biçoğunuz 2li testinizi yaptırmışsınız benim doktorum mayıs 16ya randevu verdi o zaman yapıcaz dedi bu normal mi sizinkileri görünce çok geçmiş gibime geldi.
Birde 90 erkek die cinsiyetini söyledioğluşum olucakmış yani
yanlış yapmışım kızlar erkek çıktıı :))
çikolata da yedim hareketli olurmş diyenler vardı :)
haha.. tutarsa .. kasım ayında erkek nüfusuna ii yatırım yapmıs olcaz kızlar..
evt sorma :))ilkin doğduğum ayı yanlış girmişim 1 ayla kaçırdım kızı tühhakşam eşimede ballandıra ballandıra anlattım kız çıktı falan filann ,, nihayetinde erkekmiş ben bu testi doğmuş çocuklarda yaptım 10 taneden 8 i doğru çıktı .. Allah hayırlısını versin başta benim çin takviminde kız çıkıyo bunda erkek kıl payıyla hayırlısı herşeyinn..
hayırlısı tabi canım benim.. benim en basından beri içimden hep kız geciyor...rüyamda bile görmüştüm ismiyle beraber (sare) anlatmıstım burda hatta.. Allahım sağlıklısını versin hepimize yeter zaten..
Bu arada bebeğin durusuna göre nasıl anlasılıyormus..
Bebegine bir zarari olmaz ama seni rahatsiz eder. Gaz yapan gidalardan uzak dur, bu kisiden kisiye degisir ama, genel olarak sut yogurt mercimek, gazli icecekler, vs. Kabizlik icin de, uzum kayisi vs hosaf ise yarayabilir, bol su icmeye calis, karnina losyon veya yagla masaj da bagirsaklari harekete geciriyor. Ayaklarini sicak tutmak da onemli. Gecmis olsun.
slm kasım annişleri
yarın ikili testim var aranızda yaptıran oldumu açmı tokmu gidilio acaba:26:
ben şuan 12.haftanın içerisindeyim.hiç sıkma canını gayet normal bişey.Hatta kabızlıkta mide bulantısı yapıyor.incir kayısı ya da hoşaflarını falan yap iç.rahatlatıyor baya.1-2 haftaya kadar geçr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?