2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın cnm.her evde olabiliyo sıkma canını.tadı tuzu diyelim asıl sorun kavgasız olan birlikteliklerdir. karı koca ne kadar tartışsa da bi tebessüm barışmalarına yetiyo
bu arada kızlar dayanamadım iki mayıstı bu gn gidiyorum ikili test için. biran evel bebisimi görmek istiyorum dua edin inşallah güsel haberlerini alırım

Allahımm hepimiz sağlıkla hayırla mutlulukla alalım kucaklarımıza ..

Yavrularımız iyi olsunlarr..Burdaki herkes çok beklemiş yavrusunu özlemiş gözlemişş..

İkili testlerimiz temiz çıksın inşallahh...

cts ikili testimiz var bizimde, birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelimm..

canım benimde ikili testim 14 mayısta .. gec kalmadın yani..ikili test için gec kalmadın ama cinsiyet için masallah senin doktor cok erken davranmıs.. 10. haftada cinsiyet tahmini hem de %90 :) süpermiş...

haha.. tutarsa .. kasım ayında erkek nüfusuna ii yatırım yapmıs olcaz kızlar..

evt sorma :))ilkin doğduğum ayı yanlış girmişim 1 ayla kaçırdım kızı tühh akşam eşimede ballandıra ballandıra anlattım kız çıktı falan filann ,, nihayetinde erkekmiş ben bu testi doğmuş çocuklarda yaptım 10 taneden 8 i doğru çıktı .. Allah hayırlısını versin başta benim çin takviminde kız çıkıyo bunda erkek kıl payıyla hayırlısı herşeyinn..

9+1 haftalık hamileyim .ikinci hamileliğim.kızım henüz 13 aylık hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldım.inanlmaz bulantı ve ksmalarım var işe bile gidemiyorum..

günaydınlarr güzel anne adaylarııı...ben bişi sorcam ben 10 haftamı doldurdumm sanırım karnım çıkmaya başladı.bukadar erken beklemiyordum sizlerin çıkmaya başladı mı yada ne zaman başladııı

hayırlısı tabi canım benim.. benim en basından beri içimden hep kız geciyor...rüyamda bile görmüştüm ismiyle beraber (sare) anlatmıstım burda hatta.. Allahım sağlıklısını versin hepimize yeter zaten..

Bu arada bebeğin durusuna göre nasıl anlasılıyormus..

cogunuzdakı sıkayetler bende de var sıvılce ve sac yaglanması

kıllarım resmen esmerlestı ya bı de cogaldı sankı ozellıkle kollarım ve göbek bölgem

agdayı ben hamıle oldugumu ogrenmeden bır gun once yaptırmıstım sımdı ıkınıcısı lazım ama kasarım kendımı dıye korkuyorum da

bızımde ıkılı testımızı tee mayıs 18 de ınsallah ıyı cıkar

cuma gunu de normal kontrol var ınsallah bebegım ıyıdır cok korkuyorum

evt herşeyden ömlisi Sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarıı..
bi çocuğumuzun ilk bebeği zaten..

duruşa göre cinsiyetten bende pek bişey anlayamadım ultrasona göremi yoksa bize göremi bilmiyorum ..

Çok teşekkürler zaman geçtikçe daha iyi oluyorum.bebeğime zarar vermesinden korkuyorum işllh o iyidir.çok teşekkürler tavsiyene uyucam.

İlkimu çok teşekkürler bende o çaylardan içmiyordum bilmediğim için.biraz daha iim heralde zaman geçtikçe dahada ii olacak.çok saol.

Çok teşekkürler bu hoşaf işini herkes söyledi bi deneyeceğim bakalım.allaha şükür mide bulantım yok.bir tek bu gaz sorunu işllh o da 1-2haftaya geçermiş.çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…