2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

iç karnın geniş değilse hemen dışardan belli ediyor... bende aynı durumdayım çünkü

merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olucam ihşallah sat 12 şubat
benim ikinci bebeğim olucak 5,5 yaşında bir kızım var, uzun zamandır okuyorum sizi bende paylaşmak istedim, 1980 doğumluyum ben, 51 kilo ile hamile kaldım şu an 62 kiloyum aşırı derecede iştahım var deli gibi yiyorum kızımda ilk beş ay hiç almamıştım hatta 2 kilo vermiştim sonradan aldım tabi şimdi çok farklı

merhaba hoşgelsin aramıza inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun...... çok fazla kilo almamışmısın ilk 3 ay için 10 kilo bana fazla geldi....0,5 ile 1,5 kg öneriyorlar..

benimde karnım çıktı ama kilodan mı bebekten mi bilmemm hemile taytlarından giyip gerile gerile yürümekteyimm

hee ne güzel erkenden hamile keyfi çıkartmaya başladın desene :))))

evet canım çok aldım öyle bakınca o kadar almış gibi durmuyorum göbüşüm sanki 4,5 aylık hamile gibi:) ne bileyim işte zayıftım ya birden iştahım açılınca alıverdim heralde ne bileyim böyle devam etmez ihşallah nolurum valla yürüyen balina gibi

cumartesi günü kontrolüm var tam 11+0 olucam ikili testi yaparmı acaba gitmişken yapsa keşke
çok kalabalık oluyor hastane randevu bile problem özel hastane güya gidince bekliyorsunuz hiç saatinde girilmiyor

cumartesi günü kontrolüm var tam 11+0 olucam ikili testi yaparmı acaba gitmişken yapsa keşke
çok kalabalık oluyor hastane randevu bile problem özel hastane güya gidince bekliyorsunuz hiç saatinde girilmiyor

SAT a uyumsuz olup önden gitmiş olabilir bebik
bence yapar ikiliyi de o gün
hangi hastaneye gidiosun ?

Son düzenleme:
Yiyip içinn takmayın kilo falan kasımda tosuncuklar doğsun sonra gider kilolarr ..

Son düzenleme:

günaydın fıstıklarr!!
bu sac boyama konusunu doktoruma bi danısacagım bakalım ne diyecek.. esim de diyo ki senin doktorun muhakkak boyat der ama sen boyatma.. ben zaten boyatmicam ki diplerine dokunmadan balyajlarımı yaptırıcam dedim aa yeter bu kadar kız muhabbeti yapma benle diyor

bu arada helen'cigim bi tane topik var hemen hemen herkesin dogru cıkıyor.. ultrason resmine bakınca bebek kesenin sagında duruyorsa kız solunda duruyorsa erkek.. tabi bunlar hep hurafe ama ne demisler "fala inanma , falsız kalma"

ayy bende 2 tane hamile pantolonu aldım göbek çıktı çünkü diğer pantolanların fermuarı kapanmıyo ya çok pahalı ama ya bi pantolon 80 tl verdim yani hiç indirimde olmuyomuş

crafty sen hala coraspirin kullanıyormusun .. şimdi 11+5 te ikiliye gideceğim progestan ve folibol e devam ediyorum kesecekmi onları ama corasprine devam edecek gibi geldi..

crafty'cigim benim doktorum da beni salı gunu cagırmıstı 11+1 olucam ama hic ikili testten falan bahsetmedi biliyorsun aynı hastane grubuna gidiyoruz, seninki tam olarak kacıncı haftada yapmıstı? bi de ikili test icin ayrıca randevu mu veriliyor? o zaman benim o gün yapmicak demek oluyo:26:

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun yeni bebeğin...inşallah ii haberler alırsın kontrolde..
nerede yaşıyorsun?

aminnn inşallahh
öyle tatlılar ki onlar karnınıza düştüğü andan başlıyor ama pek bişey anlaşılmıyor annelik üzerine ama sonra doğduktan ilk andan itibaren her gün artan artan çok değişik bişeyy ya her gün başka türlü oluyor sevgileri oy oy yerim onları bennnn kızım 5,5 yaşında sevgileri tarif edilemez severken içim acıyor resmen artık büyüdü ya biz kavgada ediyoruz kızımla beraberken birbirimizi yiyoruz ayrıyken ayrı duramıyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…