- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.881
günaydınlarr güzel anne adaylarııı...ben bişi sorcam ben 10 haftamı doldurdumm sanırım karnım çıkmaya başladı.bukadar erken beklemiyordum sizlerin çıkmaya başladı mı yada ne zaman başladııı
slm kasım annişleri
yarın ikili testim var aranızda yaptıran oldumu açmı tokmu gidilio acaba:26:
merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olucam ihşallah sat 12 şubat
benim ikinci bebeğim olucak 5,5 yaşında bir kızım var, uzun zamandır okuyorum sizi bende paylaşmak istedim, 1980 doğumluyum ben, 51 kilo ile hamile kaldım şu an 62 kiloyum aşırı derecede iştahım var deli gibi yiyorum kızımda ilk beş ay hiç almamıştım hatta 2 kilo vermiştim sonradan aldım tabi şimdi çok farklı
iç karnın geniş değilse hemen dışardan belli ediyor... bende aynı durumdayım çünkü
benimde karnım çıktı ama kilodan mı bebekten mi bilmemmhemile taytlarından giyip gerile gerile yürümekteyimm
cumartesi günü kontrolüm var tam 11+0 olucam ikili testi yaparmı acaba gitmişken yapsa keşke
çok kalabalık oluyor hastane randevu bile problem özel hastane güya gidince bekliyorsunuz hiç saatinde girilmiyor
evt herşeyden ömlisi Sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarıı..
bi çocuğumuzun ilk bebeği zaten..
duruşa göre cinsiyetten bende pek bişey anlayamadım ultrasona göremi yoksa bize göremi bilmiyorum ..
SAT a uyumsuz olup önden gitmiş olabilir bebik
bence yapar ikiliyi de o gün
hangi hastaneye gidiosun ?
cumartesi günü kontrolüm var tam 11+0 olucam ikili testi yaparmı acaba gitmişken yapsa keşke
çok kalabalık oluyor hastane randevu bile problem özel hastane güya gidince bekliyorsunuz hiç saatinde girilmiyor
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun yeni bebeğin...inşallah ii haberler alırsın kontrolde..
nerede yaşıyorsun?
hepinizin ilk bebekimi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?