- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.901
crafty sen hala coraspirin kullanıyormusun .. şimdi 11+5 te ikiliye gideceğim progestan ve folibol e devam ediyorum kesecekmi onları ama corasprine devam edecek gibi geldi..
crafty'cigim benim doktorum da beni salı gunu cagırmıstı 11+1 olucam ama hic ikili testten falan bahsetmedi biliyorsun aynı hastane grubuna gidiyoruz, seninki tam olarak kacıncı haftada yapmıstı? bi de ikili test icin ayrıca randevu mu veriliyor? o zaman benim o gün yapmicak demek oluyo:26:
günaydın fıstıklarr!!
bu sac boyama konusunu doktoruma bi danısacagım bakalım ne diyecek.. esim de diyo ki senin doktorun muhakkak boyat der ama sen boyatma.. ben zaten boyatmicam ki diplerine dokunmadan balyajlarımı yaptırıcam dedim aa yeter bu kadar kız muhabbeti yapma benle diyor
bu arada helen'cigim bi tane topik var hemen hemen herkesin dogru cıkıyor.. ultrason resmine bakınca bebek kesenin sagında duruyorsa kız solunda duruyorsa erkek.. tabi bunlar hep hurafe ama ne demisler "fala inanma , falsız kalma"
hepinizin ilk bebekimi arkadaşlar
cnm sen de mi acıbadem? Hangisi?
benim randevu normalde 12+6 y dı burda bi arkadaş bana geç dediydi o nedenle dr u aradım bende o da evet geç dedi ve 11 + 6 da çaarmıştı.
benim ikincisi allah hayirlisiyla kucagima almayi nasip ederse bir tane kizim var 2 yasinda 9 aylik simdi ise 13+1 olduk mide bulantilarim azalmaya basladi sadece sabah kahvai yapadan bulaniyo sonra butun gun nerdeyse yok sizde nasil kizlar bulantilar gecti mi
kızlar benim kabusum geri döndü baş agrılarım!!!!!
dün gece baş agrısından uyandım ve hala agrıyor.. tahmin edeceginiz gibi ilaç da alamıyorummm:84::84::84:
qizlar salam, necesiniz? men sukur yaxsiyam, dun axsam esimle kavga etdik gece ac yatdim, 1-2 saat agladim, hani ruya gormusdum ya cikti iste
neyse ki sonra aramiz duzeldi, gece ona neler soyledim allah biliro da bana tabii bu aksam konsere gidicez :26: bu unutkanligima nefret edirem adam bir az kinci olur dimi??? siz sakin kavga etmeyin tamammi???
9+1 haftalık hamileyim .ikinci hamileliğim.kızım henüz 13 aylık hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldım.inanlmaz bulantı ve ksmalarım var işe bile gidemiyorum..
benim bakırköy tatlım..
ben bi yerde okudum 11-14 . haftalar arasında yapılıyor diye..
acaba ben de arasam mı? 11+1 olacagım hayırlısıyla gittigimde..
isime karısma demesin.. hafif snob tur benim doktorum
lunacım balyaj attırma fikri güzel ama benim saçlarım suan karamel uçlar daha açık diplerdende kendi rengi çıktı al sana 3 renk şimdi ilerde balyaj yapsam bile pek gzl duracağını sanmıyorum ama sen isersen dene balyaj diplere değmiyor nasılsa .. benimm minişimm kesenin tam ortasında teyzesii minimal olarak nereye yakın diyemi bakıcaz
cnm benim dr ilaç karşıtı bi dr olduğundan 8. haftada kes hepsini dedi
ben 12. haftada kestim ama :)
sadece elevit alıorum
cnm benimkide ilaca karşı ama benim tedaviden sonra normal geldiği için kıymetli madem zor hamile kalıyorsun kullan dedi normal gebeliklerde aslında vermiyorum dedi üstüne basa basa ,, ben genetik tahlil yaptırmıştım orda kan pıhtılaşmasına yatkın çıkmışım sanırım onun içinde cor aspirini ekledi 2 hafta önce en son gittiğimde 9+4 tüm şimdi gittiğimde 11+5 olacağım sanırım progestanı ve folibolü keser artıkk,, ben daha önce gittiğim prof danıştım cor asprini 7. ayına kadar kullanabilirsin dedi bakalım artık hayırlısı..Allahım sağ salim sağlıkla kucaklarımıza aldırsınnn..
benim saclarimda sari balyajli baya bi cikti diplerimde ama boyatmayi dusunmuyorum ama 3ay gectikten sonra organik boyalarla boyatilabilirmis diye duydum tabi en net bilgiyi drunuza danisarak alirsiniz kizlar.bende boyatmayi dusununen balyajli arkadaslara tavsiyem illaki boyaticaz diosaniz bence tek renk boyatin sac renginize en uygun renkte dogumdan sonra istediginiz renge donersinizi yine
cnm benim dr ilaç karşıtı bi dr olduğundan 8. haftada kes hepsini dedi
ben 12. haftada kestim ama :)
sadece elevit alıorum
cnm benimkide ilaca karşı ama benim tedaviden sonra normal geldiği için kıymetli madem zor hamile kalıyorsun kullan dedi normal gebeliklerde aslında vermiyorum dedi üstüne basa basa ,, ben genetik tahlil yaptırmıştım orda kan pıhtılaşmasına yatkın çıkmışım sanırım onun içinde cor aspirini ekledi 2 hafta önce en son gittiğimde 9+4 tüm şimdi gittiğimde 11+5 olacağım sanırım progestanı ve folibolü keser artıkk,, ben daha önce gittiğim prof danıştım cor asprini 7. ayına kadar kullanabilirsin dedi bakalım artık hayırlısı..Allahım sağ salim sağlıkla kucaklarımıza aldırsınnn..
amin cnm aminnnnn
ilaç içmeyince derrtt içince derttt
ne diim Allah sağlık sıhatle versin bebekleri
topicdeki genel tabloya bakıorum da
çok kıymetli gebeliklerimiz
üreme sorunlarımız ne kadar hatrı sayılır şekilde yükselmiş
gunaydilar hanimlar yaa alintilar yapip cevp yazmistim hicbiri cikmamis niye boyle oldu ki
neyse canlar biz dun dr a gittik masallah cok guzeldi hersey kipir kipirdi kuzucuk.dun 10+5dim normal bu zamana kadar ittigim kntrolerde hep oyleydi;dun 5 gun buyuk cikti bebisim 11+3du 4.27 CM OLMUS haftaya yeniden cagirdi detayli buyuk ultroson yapicakmis insallah herkes hep guzel haberlerle gelir
ah canım maalesef ofisteyim ve maalesef ne minoset ne parol benim agrılarım care olamıyor.. ben direkt majezik yada apranax fort almadan duzelemeyenlerdenim artık basa gelen cekilir napalım alt bolgelerde sorun olacagına bas agırısnı cekecegiz artıkkevdeysen patates dilimle başına koy tülbentle sıkı sar hemen geçerr
yok evde değilsen günde 4-5 adete kadar (alışkanlık olmamak koşulu ile ) minoset ya da parol alabilirsin
hahaha cok guldum.. benim evime yakın ve daha evvelden laparoskopi oldugum icin, aşılama , tüp aynı doktoruma devam ediyorum cok seviyorum doktorumu da cok bilmis sorular sordugumda "şımarma " diyo banaay oranın tüm dr ları öyle
sen ara sor cnm ne olcak yaaa
bakırköy çok keşmekeş bi trafikte yaaaa
öle olmayaydı yan yana odalarda doorurduk lpg leri :)
ne dio dr sana ?
benimki şimdiden normal doğuma hazırla kendini dio
tüpe sezeryan olur diolar dedim
o dr ların rahatlıkları için halt yemeleri dedi
ii dedim bende :)
ay canım ben 2 hafta sonra cok onemli bir dugune gidiyorum napacagımı sasırdım balyaj daha mantıklı geliyo dipe degdirmeden ama bu sefer de sacımda 4 ren olacak hahahahahlunacım balyaj attırma fikri güzel ama benim saçlarım suan karamel uçlar daha açık diplerdende kendi rengi çıktı al sana 3 renk şimdi ilerde balyaj yapsam bile pek gzl duracağını sanmıyorum ama sen isersen dene balyaj diplere değmiyor nasılsa .. benimm minişimm kesenin tam ortasında teyzesii minimal olarak nereye yakın diyemi bakıcaz
canım haklısın da komple boyatınca dibe boya geliyor benim amacım diplerime boya sürmemek ben bitkisellere de pek guvenmiyorum cunku.. bakalım gorecegiz haftaya yazarım canlarbenim saclarimda sari balyajli baya bi cikti diplerimde ama boyatmayi dusunmuyorum ama 3ay gectikten sonra organik boyalarla boyatilabilirmis diye duydum tabi en net bilgiyi drunuza danisarak alirsiniz kizlar.bende boyatmayi dusununen balyajli arkadaslara tavsiyem illaki boyaticaz diosaniz bence tek renk boyatin sac renginize en uygun renkte dogumdan sonra istediginiz renge donersinizi yine
amin cnm aminnnnn
ilaç içmeyince derrtt içince derttt
ne diim Allah sağlık sıhatle versin bebekleri
topicdeki genel tabloya bakıorum da
çok kıymetli gebeliklerimiz
üreme sorunlarımız ne kadar hatrı sayılır şekilde yükselmiş
evet gelişen teknoloji cep telefonları bilg vsyiyecek içicekler kullandığımız kozmetikler hepsi etkiliyor yeni neslin doğurganlığını düşünemiyorum bilee..
Allahım isteyen herkese versin kıymetlilerimizi bizlere bağışlasınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?