2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
crafty sen hala coraspirin kullanıyormusun .. şimdi 11+5 te ikiliye gideceğim progestan ve folibol e devam ediyorum kesecekmi onları ama corasprine devam edecek gibi geldi..

cnm benim dr ilaç karşıtı bi dr olduğundan 8. haftada kes hepsini dedi
ben 12. haftada kestim ama :)
sadece elevit alıorum

cnm sen de mi acıbadem? Hangisi?
benim randevu normalde 12+6 y dı burda bi arkadaş bana geç dediydi o nedenle dr u aradım bende o da evet geç dedi ve 11 + 6 da çaarmıştı.

kızlar benim kabusum geri döndü baş agrılarım!!!!!
dün gece baş agrısından uyandım ve hala agrıyor.. tahmin edeceginiz gibi ilaç da alamıyorummm:84::84::84:

lunacım balyaj attırma fikri güzel ama benim saçlarım suan karamel uçlar daha açık diplerdende kendi rengi çıktı al sana 3 renk şimdi ilerde balyaj yapsam bile pek gzl duracağını sanmıyorum ama sen isersen dene balyaj diplere değmiyor nasılsa .. benimm minişimm kesenin tam ortasında teyzesii minimal olarak nereye yakın diyemi bakıcaz

hepinizin ilk bebekimi arkadaşlar

benim ikincisi allah hayirlisiyla kucagima almayi nasip ederse bir tane kizim var 2 yasinda 9 aylik simdi ise 13+1 olduk mide bulantilarim azalmaya basladi sadece sabah kahvai yapadan bulaniyo sonra butun gun nerdeyse yok sizde nasil kizlar bulantilar gecti mi

cnm sen de mi acıbadem? Hangisi?
benim randevu normalde 12+6 y dı burda bi arkadaş bana geç dediydi o nedenle dr u aradım bende o da evet geç dedi ve 11 + 6 da çaarmıştı.

benim bakırköy tatlım..
ben bi yerde okudum 11-14 . haftalar arasında yapılıyor diye..
acaba ben de arasam mı? 11+1 olacagım hayırlısıyla gittigimde..
isime karısma demesin.. hafif snob tur benim doktorum

gunaydilar hanimlar yaa alintilar yapip cevp yazmistim hicbiri cikmamis niye boyle oldu ki

neyse canlar biz dun dr a gittik masallah cok guzeldi hersey kipir kipirdi kuzucuk.dun 10+5dim normal bu zamana kadar ittigim kntrolerde hep oyleydi;dun 5 gun buyuk cikti bebisim 11+3du 4.27 CM OLMUS haftaya yeniden cagirdi detayli buyuk ultroson yapicakmis insallah herkes hep guzel haberlerle gelir

benim hiç midem bulanmadı başım dönmedi hiç birşeyim yok tombişlemek dışında
ilk bebeğindede olmuşmuydu canım bulantıların

kızlar benim kabusum geri döndü baş agrılarım!!!!!
dün gece baş agrısından uyandım ve hala agrıyor.. tahmin edeceginiz gibi ilaç da alamıyorummm:84::84::84:

evdeysen patates dilimle başına koy tülbentle sıkı sar hemen geçerr
yok evde değilsen günde 4-5 adete kadar (alışkanlık olmamak koşulu ile ) minoset ya da parol alabilirsin

datlum benim esinle nekadar kavga edersen et sakin ac mac yatim deme bebisi düsün o garibim sen yemessen neyle beslencek normaldir arkadasin dedigi gibi yuvanin tadi tuzu gavgasis olmaz

9+1 haftalık hamileyim .ikinci hamileliğim.kızım henüz 13 aylık hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldım.inanlmaz bulantı ve ksmalarım var işe bile gidemiyorum..

hosgeldin elifcim benimde ikinci hamileligim benim kizimda 19 aylikdi ögrendigimde bulantilarinda gecer insaALLAH canim ee anne olmak kolay degil

Herkese merhaba,bugün ben de gittim doktoruma,10 hafta 4 günlüğüz.Her şey normal dedi,1 ay sonra bir daha gideceğim.Ense kalınlığı 1 mm normalmiş,rahimde ve arkasında kanama yok iyi dedi.Kan testi istemedi yine sanırım sonra yapacak.Demir bağlamada sorun vardı benim eskiden beri söyledim,istersen başlayalım ilaca ama miden iyi olmadığı için(bulantı ve yanma)kullanmasan daha iyi çünkü demir hapı kullanmak kolay değildir,16.haftadan sonra başlayalım dedi.Baş popo mesafesi 3,7cm miş.İşte böyle:)

Tüm bunlar iyi hoş şükürler olsun,dün gece ve bugün sabah ben de eşimle tartıştım,şimdiye kadar epey anlayışlıydı adam patladı ben de çok ağlağım bugünlerde ve sinirliyim galiba ama pek sesimi çıkarmadım.Neymiş hiç onu düşünmüyomuşum,o benim her yapmaya çalışıyomuş,kahvaltı hazırlamıyormuşum açmış beyimiz.:)EE ben de açım asıl onun bana hazırlaması lazım:)Buzdolabının kapağını açamıyorum,yemek yapamıyorum,bir aydır ee haliyle adam patladı ona da hak vermek lazım.İşte böyle canım sıkıldı biraz zaten halsizim yorgunum.Al ücretsiz izin evde yat diyor bana,paraya ihtiyacı yokmuş ne alakaysa bu muhabbetin üstüne bana bunları söylüyor.Az kaldı zaten okulların kapanmasına,öğrencilerimi bırakamam.Müdürüm sağolsun odanın birini bana verdi,boş derslerimde yatıyorum,dinleniyorum.Şimdi evdeyim.Çok konuştum farkındaym.Kusura bakmayın kızlar,içimi dökeyim istedim.

benim bakırköy tatlım..
ben bi yerde okudum 11-14 . haftalar arasında yapılıyor diye..
acaba ben de arasam mı? 11+1 olacagım hayırlısıyla gittigimde..
isime karısma demesin.. hafif snob tur benim doktorum

ay oranın tüm dr ları öyle
sen ara sor cnm ne olcak yaaa
bakırköy çok keşmekeş bi trafikte yaaaa
öle olmayaydı yan yana odalarda doorurduk lpg leri :)
ne dio dr sana ?
benimki şimdiden normal doğuma hazırla kendini dio
tüpe sezeryan olur diolar dedim
o dr ların rahatlıkları için halt yemeleri dedi
ii dedim bende :)

benim saclarimda sari balyajli baya bi cikti diplerimde ama boyatmayi dusunmuyorum ama 3ay gectikten sonra organik boyalarla boyatilabilirmis diye duydum tabi en net bilgiyi drunuza danisarak alirsiniz kizlar.bende boyatmayi dusununen balyajli arkadaslara tavsiyem illaki boyaticaz diosaniz bence tek renk boyatin sac renginize en uygun renkte dogumdan sonra istediginiz renge donersinizi yine

benim şahsi fikrim arkadaşlar boyatmayın saçlarınızı bence
zaten iki ayımız gitti benimde sarı röfleli ocakta yaptırmıştım ee uzuyor tabi ne olur ne olmaz bişey olmaz ama ne gerek var ilk bebişimdede ellemedim ben kulaklarıma kadar inmişti dipler ama doğum yapınca hemen gittim boyattım daha güzel oluyor yenileniyor insan yeni bebik yeni saç yeni hayat yeni mutluluklar:)

gerçi arkadaşım ocakta doğum yaptı
doğum yapana kadar her ay boyattı sarı yaptı kestirdi beğenmedi üstüne bidaha sarı yaptı saçları yandı kestirdi kısacık sonra kahve boyattı :) bi problem yok şimdilik

cnm ben oje bile sürmüyorum 6 ay daha bayatmam olur biter çokta önemli değill 3 renk modası başlar belkii

MAŞALLAHH kuzuyaa
ikili testi yaptınızmı??

evdeysen patates dilimle başına koy tülbentle sıkı sar hemen geçerr
yok evde değilsen günde 4-5 adete kadar (alışkanlık olmamak koşulu ile ) minoset ya da parol alabilirsin
ah canım maalesef ofisteyim ve maalesef ne minoset ne parol benim agrılarım care olamıyor.. ben direkt majezik yada apranax fort almadan duzelemeyenlerdenim artık basa gelen cekilir napalım alt bolgelerde sorun olacagına bas agırısnı cekecegiz artıkk

hahaha cok guldum.. benim evime yakın ve daha evvelden laparoskopi oldugum icin, aşılama , tüp aynı doktoruma devam ediyorum cok seviyorum doktorumu da cok bilmis sorular sordugumda "şımarma " diyo bana
o yüzden cekiniyorum.. yoksa beni devamlı arayabilirsin cebimden diyor..
benimki de normalci ama daha bu konulari hiiiiç açmadık ve açmam da uzun mühlet
ben büyük konusmayım da su andaki baş agrıma bile dayanamazken hayatta ıkınamam benim stresli zamanlarımda başım agrır cunku... beynim patlayacak gibi oluyorr maalesef , zaten korkuyorum da normal den

ay canım ben 2 hafta sonra cok onemli bir dugune gidiyorum napacagımı sasırdım balyaj daha mantıklı geliyo dipe degdirmeden ama bu sefer de sacımda 4 ren olacak hahahahah
bu arada ultrason resminde minimal olarak hangi tarafa yakın olduguna bak sekercim.. benimki mesela basından beri sagına yapısık.. ama daha cok 7.-8. haftafaki ultrason resimlerine bak istersen... oyle yazıyordu

canım haklısın da komple boyatınca dibe boya geliyor benim amacım diplerime boya sürmemek ben bitkisellere de pek guvenmiyorum cunku.. bakalım gorecegiz haftaya yazarım canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…