- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #5.921
Herkese merhaba,bugün ben de gittim doktoruma,10 hafta 4 günlüğüz.Her şey normal dedi,1 ay sonra bir daha gideceğim.Ense kalınlığı 1 mm normalmiş,rahimde ve arkasında kanama yok iyi dedi.Kan testi istemedi yine sanırım sonra yapacak.Demir bağlamada sorun vardı benim eskiden beri söyledim,istersen başlayalım ilaca ama miden iyi olmadığı için(bulantı ve yanma)kullanmasan daha iyi çünkü demir hapı kullanmak kolay değildir,16.haftadan sonra başlayalım dedi.Baş popo mesafesi 3,7cm miş.İşte böyle:)
Tüm bunlar iyi hoş şükürler olsun,dün gece ve bugün sabah ben de eşimle tartıştım,şimdiye kadar epey anlayışlıydı adam patladı ben de çok ağlağım bugünlerde ve sinirliyim galiba ama pek sesimi çıkarmadım.Neymiş hiç onu düşünmüyomuşum,o benim her yapmaya çalışıyomuş,kahvaltı hazırlamıyormuşum açmış beyimiz.:)EE ben de açım asıl onun bana hazırlaması lazım:)Buzdolabının kapağını açamıyorum,yemek yapamıyorum,bir aydır ee haliyle adam patladı ona da hak vermek lazım.İşte böyle canım sıkıldı biraz zaten halsizim yorgunum.Al ücretsiz izin evde yat diyor bana,paraya ihtiyacı yokmuş ne alakaysa bu muhabbetin üstüne bana bunları söylüyor.Az kaldı zaten okulların kapanmasına,öğrencilerimi bırakamam.Müdürüm sağolsun odanın birini bana verdi,boş derslerimde yatıyorum,dinleniyorum.Şimdi evdeyim.Çok konuştum farkındaym.Kusura bakmayın kızlar,içimi dökeyim istedim.
ben akşam tok gittim ama bi arkadaşa aç gel demişti dr u
bence ara sor cnm dr unu
isteyeceği testlere göre değişebilir durum
ayy bende 2 tane hamile pantolonu aldım göbek çıktı çünkü diğer pantolanların fermuarı kapanmıyo ya çok pahalı ama ya bi pantolon 80 tl verdim yani hiç indirimde olmuyomuş
Herkese merhaba,bugün ben de gittim doktoruma,10 hafta 4 günlüğüz.Her şey normal dedi,1 ay sonra bir daha gideceğim.Ense kalınlığı 1 mm normalmiş,rahimde ve arkasında kanama yok iyi dedi.Kan testi istemedi yine sanırım sonra yapacak.Demir bağlamada sorun vardı benim eskiden beri söyledim,istersen başlayalım ilaca ama miden iyi olmadığı için(bulantı ve yanma)kullanmasan daha iyi çünkü demir hapı kullanmak kolay değildir,16.haftadan sonra başlayalım dedi.Baş popo mesafesi 3,7cm miş.İşte böyle:)
Tüm bunlar iyi hoş şükürler olsun,dün gece ve bugün sabah ben de eşimle tartıştım,şimdiye kadar epey anlayışlıydı adam patladı ben de çok ağlağım bugünlerde ve sinirliyim galiba ama pek sesimi çıkarmadım.Neymiş hiç onu düşünmüyomuşum,o benim her yapmaya çalışıyomuş,kahvaltı hazırlamıyormuşum açmış beyimiz.:)EE ben de açım asıl onun bana hazırlaması lazım:)Buzdolabının kapağını açamıyorum,yemek yapamıyorum,bir aydır ee haliyle adam patladı ona da hak vermek lazım.İşte böyle canım sıkıldı biraz zaten halsizim yorgunum.Al ücretsiz izin evde yat diyor bana,paraya ihtiyacı yokmuş ne alakaysa bu muhabbetin üstüne bana bunları söylüyor.Az kaldı zaten okulların kapanmasına,öğrencilerimi bırakamam.Müdürüm sağolsun odanın birini bana verdi,boş derslerimde yatıyorum,dinleniyorum.Şimdi evdeyim.Çok konuştum farkındaym.Kusura bakmayın kızlar,içimi dökeyim istedim.
güzel haberlerle dön inşallahh ..haberleri bekliyoruz..
estağ. cnm ne demek çok konuştum.bizler niçin varız burda birbirimizi dinleyip rahatlamak için.
sirli cnm sana da çok kızdım yazık ay bebişine koca içinde olsa değermi allah aşkına aç yatmışsın ağlamışsın.üzmeyin kızlar kendinizi yaaa.takmayın şu kocaları.iyi olun.
inanın hiçbir şey canımızdan ve bebeklerimizden kıymetli değil.can sıkacak çok şey var da.takmamaya çalışın..ya bi de hamilelikten sanırım bende de bi sinir bi sinir herkes batıyo ailemi de çok özledim zaten uzaklardalar,6 aydır görmüyorumüzülüyorum.sonra bebeğimi okşuyorum konuşuyorum onunla o beni rahatlatıyo.iyiki var,hep bizimle olsun bebişlerimiz.
Luna,
Acıbadem normali de artık epiduralle yapıomuş
1 cm açıklığa gelince basıomuş epidurali
sen sancı çekmiomuşun
istenen açıklığa gelince de 3-5 ıkınmayla hallediolarmış
biliyorum tatlım benim doktor da epiduralle normal yaptırtıyo da o ıkınma sırasına başımda damar patlatabilirim su andaki bas agrım bile fena
ay Allah korusun canım seni cok iyi anlıyorum benim de gerilim tipi bas agrisi dislerimi sıkıyorum akupunktura da gidiyorum da artık gece uyurken kafamda ne kurduysam agrılarla uyandım.. Allah dusmanıma vermesin baş agrısı ile uykudan uyanmayı tahtalara tahtalaramigren
bende de var ve deli gibi dua ediorum gelmesin die
gelince tek çözüm iğne oluo bende çünkü
kızlar seffaf akıntısı olan var mı
kızlar seffaf akıntısı olan var mı
HELENCIM benimde pihtilasma problemim var ben coraspin ve igne kullaniyorum ve doguma bir hafta kala kesilecek seninki nasil dedi?cnm benim dr ilaç karşıtı bi dr olduğundan 8. haftada kes hepsini dedi
ben 12. haftada kestim ama :)
sadece elevit alıorum
cnm benimkide ilaca karşı ama benim tedaviden sonra normal geldiği için kıymetli madem zor hamile kalıyorsun kullan dedi normal gebeliklerde aslında vermiyorum dedi üstüne basa basa ,, ben genetik tahlil yaptırmıştım orda kan pıhtılaşmasına yatkın çıkmışım sanırım onun içinde cor aspirini ekledi 2 hafta önce en son gittiğimde 9+4 tüm şimdi gittiğimde 11+5 olacağım sanırım progestanı ve folibolü keser artıkk,, ben daha önce gittiğim prof danıştım cor asprini 7. ayına kadar kullanabilirsin dedi bakalım artık hayırlısı..Allahım sağ salim sağlıkla kucaklarımıza aldırsınnn..
evet canim testler yapildi ama haftaya cuma alicam sonuclari onumuzdeki salida detayli ultrosonda bakicakmis o zamanda ense kalinligina bakilir organlari falan incelenicekmis insallah sornsuz cikar hepimizinMAŞALLAHH kuzuyaa
ikili testi yaptınızmı??
amannn helenin dedigi gibi belki moda olur uc renk bosverin cocuklar saglika dogsunlarda o zaman istedigiizi yaparizah canım maalesef ofisteyim ve maalesef ne minoset ne parol benim agrılarım care olamıyor.. ben direkt majezik yada apranax fort almadan duzelemeyenlerdenim artık basa gelen cekilir napalım alt bolgelerde sorun olacagına bas agırısnı cekecegiz artıkk
hahaha cok guldum.. benim evime yakın ve daha evvelden laparoskopi oldugum icin, aşılama , tüp aynı doktoruma devam ediyorum cok seviyorum doktorumu da cok bilmis sorular sordugumda "şımarma " diyo bana
o yüzden cekiniyorum.. yoksa beni devamlı arayabilirsin cebimden diyor..
benimki de normalci ama daha bu konulari hiiiiç açmadık ve açmam da uzun mühlet
ben büyük konusmayım da su andaki baş agrıma bile dayanamazken hayatta ıkınamam benim stresli zamanlarımda başım agrır cunku... beynim patlayacak gibi oluyorr maalesef , zaten korkuyorum da normal den
ay canım ben 2 hafta sonra cok onemli bir dugune gidiyorum napacagımı sasırdım balyaj daha mantıklı geliyo dipe degdirmeden ama bu sefer de sacımda 4 ren olacak hahahahah
bu arada ultrason resminde minimal olarak hangi tarafa yakın olduguna bak sekercim.. benimki mesela basından beri sagına yapısık.. ama daha cok 7.-8. haftafaki ultrason resimlerine bak istersen... oyle yazıyordu
canım haklısın da komple boyatınca dibe boya geliyor benim amacım diplerime boya sürmemek ben bitkisellere de pek guvenmiyorum cunku.. bakalım gorecegiz haftaya yazarım canlar
arayıp sordum canım farketmez dedi tşk ederim cvbn için
ayy benimde göbişim çıktı bende giyemiorum maalesef pantolonlarımı lc waikiki den bi tane hamile kotu aldım gayet güzel dar kesim üst tarafı lastikli siyah kumaştan yapmışlar göğüs altına kadar çekebiliosun :) çokta uygundu 45 civarı seninki bayağı pahalıymışzaten ben başka almam sanırım çoğunluk taytla geçiririm gibime gelio
benimde pantolonlarim olmyor iki kilo almisim bende taytlara gectim ama evdeki normal taytlarim elastik olduklari icin cok rahat ediyorum daha hamilelikle ilgili birsey almadim henuz
grıbe yakalandım 2 gundur yatıyorum oksuruk baslayınca akıntıyı hıssettım sankı ıkınmayla artıyor gıbı geldı cok tedirgın oldum Allahım hayırlısıyla bebışlerı kucagımıza almayı nasıp etşeffaf sarı
Allah ne verdiyse booool miktarda var cnm :)
normalmiş artarak devam edecekmiş.
ay canim bebisin durumlarinin iyi olmasina sevindim darisi tum bekleyenlerin basina
bizde de ayni sorunlar...aksam mene deyir ki ne yemek hazir ne gomleyim utulu ne bir guleryuzun var sanki ben maskotum...men de dedim ki allaha sukur elin kolun ayaklarin yerinde neden kendi isini kendin yapmiyorsun cocukmusun, engellimisin??? yuzumun gulmesine gelirse bir tarafda bobreyim agriyor, midem bulaniyor, ustelik sinirliyim kokulara dayanamiyorum neden kendimi zorluyayim? iyi demisim dimi??? odama gidib ac uyudum, sonra bana salata getirdi bir iki kasik yedim, sonra konustuk tartistik baristik tabi ama boyle soz soylenilirmi bana yaa ne kadar agladim bilseniz.
grıbe yakalandım 2 gundur yatıyorum oksuruk baslayınca akıntıyı hıssettım sankı ıkınmayla artıyor gıbı geldı cok tedirgın oldum Allahım hayırlısıyla bebışlerı kucagımıza almayı nasıp et
estağ. cnm ne demek çok konuştum.bizler niçin varız burda birbirimizi dinleyip rahatlamak için.
sirli cnm sana da çok kızdım yazık ay bebişine koca içinde olsa değermi allah aşkına aç yatmışsın ağlamışsın.üzmeyin kızlar kendinizi yaaa.takmayın şu kocaları.iyi olun.
inanın hiçbir şey canımızdan ve bebeklerimizden kıymetli değil.can sıkacak çok şey var da.takmamaya çalışın..ya bi de hamilelikten sanırım bende de bi sinir bi sinir herkes batıyo ailemi de çok özledim zaten uzaklardalar,6 aydır görmüyorumüzülüyorum.sonra bebeğimi okşuyorum konuşuyorum onunla o beni rahatlatıyo.iyiki var,hep bizimle olsun bebişlerimiz.
HELENCIM benimde pihtilasma problemim var ben coraspin ve igne kullaniyorum ve doguma bir hafta kala kesilecek seninki nasil dedi?
cnm seninde tedaviden sonra normal gelmişti demi bebişin benim sonuç heterozigot çıktı genetik doktoru bunun hiçbir bağlayıcılığı yok dedi benim doktor önlem olarak verebilir dedi heterozigotta iğneye gerek yokmuş corasprin kullanmasanda olur ama biz etik olarak vermeliyiz dedi ben kullanıcam 7.aya kadar kullanabilirmişim senin sonuç homozigotmu o zamn iğne kullanılıyo sanırım Allahımm bizlere bağışlasın miniklerimizi damarlarımız açık olsun rahatça beslensinler yavrularımız..çok öptük kardeşimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?