2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Luna,

Acıbadem normali de artık epiduralle yapıomuş
1 cm açıklığa gelince basıomuş epidurali
sen sancı çekmiomuşun
istenen açıklığa gelince de 3-5 ıkınmayla hallediolarmış

ay canim bebisin durumlarinin iyi olmasina sevindim darisi tum bekleyenlerin basina
bizde de ayni sorunlar...aksam mene deyir ki ne yemek hazir ne gomleyim utulu ne bir guleryuzun var sanki ben maskotum...men de dedim ki allaha sukur elin kolun ayaklarin yerinde neden kendi isini kendin yapmiyorsun cocukmusun, engellimisin??? yuzumun gulmesine gelirse bir tarafda bobreyim agriyor, midem bulaniyor, ustelik sinirliyim kokulara dayanamiyorum neden kendimi zorluyayim? iyi demisim dimi??? odama gidib ac uyudum, sonra bana salata getirdi bir iki kasik yedim, sonra konustuk tartistik baristik tabi ama boyle soz soylenilirmi bana yaa ne kadar agladim bilseniz.

ben akşam tok gittim ama bi arkadaşa aç gel demişti dr u
bence ara sor cnm dr unu
isteyeceği testlere göre değişebilir durum

arayıp sordum canım farketmez dedi tşk ederim cvbn için

ayy bende 2 tane hamile pantolonu aldım göbek çıktı çünkü diğer pantolanların fermuarı kapanmıyo ya çok pahalı ama ya bi pantolon 80 tl verdim yani hiç indirimde olmuyomuş

ayy benimde göbişim çıktı bende giyemiorum maalesef pantolonlarımı lc waikiki den bi tane hamile kotu aldım gayet güzel dar kesim üst tarafı lastikli siyah kumaştan yapmışlar göğüs altına kadar çekebiliosun :) çokta uygundu 45 civarı seninki bayağı pahalıymış zaten ben başka almam sanırım çoğunluk taytla geçiririm gibime gelio

Son düzenleme:

estağ. cnm ne demek çok konuştum.bizler niçin varız burda birbirimizi dinleyip rahatlamak için.
sirli cnm sana da çok kızdım yazık ay bebişine koca içinde olsa değermi allah aşkına aç yatmışsın ağlamışsın.üzmeyin kızlar kendinizi yaaa.takmayın şu kocaları.iyi olun.
inanın hiçbir şey canımızdan ve bebeklerimizden kıymetli değil.can sıkacak çok şey var da.takmamaya çalışın..ya bi de hamilelikten sanırım bende de bi sinir bi sinir herkes batıyo ailemi de çok özledim zaten uzaklardalar,6 aydır görmüyorumüzülüyorum.sonra bebeğimi okşuyorum konuşuyorum onunla o beni rahatlatıyo.iyiki var,hep bizimle olsun bebişlerimiz.

haklisinda insan yapamiyo ki, esimi seviyorum o da beni seviyor, ama erkekler qaliba bir az dusuncesiz, bir az deyil de baya dusuncesiz...bosuna ninelerimiz eslerine odun demiyomus zaman lazim ikimizin de bazi seyleri kabullenebilmesi icin, evlilik yeni ustelik bebis tabii adama zor geldi bi de beni uzerse ben ona ne yapacagimi biliyorum

Luna,

Acıbadem normali de artık epiduralle yapıomuş
1 cm açıklığa gelince basıomuş epidurali
sen sancı çekmiomuşun
istenen açıklığa gelince de 3-5 ıkınmayla hallediolarmış

biliyorum tatlım benim doktor da epiduralle normal yaptırtıyo da o ıkınma sırasına başımda damar patlatabilirim su andaki bas agrım bile fena

biliyorum tatlım benim doktor da epiduralle normal yaptırtıyo da o ıkınma sırasına başımda damar patlatabilirim su andaki bas agrım bile fena

migren
bende de var ve deli gibi dua ediorum gelmesin die

gelince tek çözüm iğne oluo bende çünkü

ya bir de ben hep sundan korkuyorum ..
benim eltim de dogum yaptı aralık ayında:
kız normal yapacagım diye tutturdu.. beklediler beklediler acılmadı rahmi.. 1 gun surdu hastanede yattılar , suni sancı verdiler yine olmadı en son yine sezaryen yapıldı epiduralli, yani ne anladim ben bu isten..

yok bebek kanala girmedi yok iste o oldu eninde sonunda yine sazaryen yapıyorsunuz iste neden anne adayını bu kadar geriyorsunuz kardesim..

migren
bende de var ve deli gibi dua ediorum gelmesin die

gelince tek çözüm iğne oluo bende çünkü
ay Allah korusun canım seni cok iyi anlıyorum benim de gerilim tipi bas agrisi dislerimi sıkıyorum akupunktura da gidiyorum da artık gece uyurken kafamda ne kurduysam agrılarla uyandım.. Allah dusmanıma vermesin baş agrısı ile uykudan uyanmayı tahtalara tahtalara

ahh ahhh migren bende var hamileligimde geldi yaklasik 10 gunde bir cok zorlaniyorum hic ilac almadim daha yatip uyuyorum bir tek o cozum olabiliyor ama cok zor

kizlar birde lilypie den ticker ekleyenler cvp versin lutfen nasil eklediniz ben ticker factoryden eklemistim kabul etti.liliypieden de olusturdum tickeri ama bi turlu ekleyemedim hangi bolumu kopyaliycaz

şeffaf sarı
Allah ne verdiyse booool miktarda var cnm :)

normalmiş artarak devam edecekmiş.
grıbe yakalandım 2 gundur yatıyorum oksuruk baslayınca akıntıyı hıssettım sankı ıkınmayla artıyor gıbı geldı cok tedirgın oldum Allahım hayırlısıyla bebışlerı kucagımıza almayı nasıp et

Öyle canım bizi uşak yerine düşünüyorlar herhalde,insan üzülüyor ister istemez tam şefkat ve sevginin ihtiyaç olduğu zamanımızda böyle saçmalıyorlar.Ben de öyle ağlamaya başladım mı devam ediyor durmak bilmiyor:)Sen de üzülme bak yalnız değiliz:)

hımmmmmmmmmmm
o zaman bence dr unu arayıp sormalısın
farklı bi durum

Sağolasın rachel:)Sen de inş tez zamanda görürsün aileni, gerçekten onlara çok ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…