- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.141
ayy canımm benimmyaaa negüzell bir duygu rabbbim insaallah tamamına erdirir.insaallah banadada o hisleri duyguları yaşamayı nasip eder.:26:
ne güzel bebişinin hareketini hissedenler var..
Kaçıncı haftalarda hissedilir ki?
ben daha 10 hafta bir günlüğüm...:))
Bu arada benim yüzümde acaip sivilceler çıkıyor böle sorunları olan var mı aranızda...
ben ben ben.. benim cildimde berbat durumda hem sivilceler vari hemde lekelenmeler var yüzümde, inşallah geçer.
lekeler güneş lekesi gibi değildi, çıkan sivilcelerin izi, geçsede izi geçmedi, enteresan bişi oldu yüzüm.. çirkinleştim iyice, kızım olacak heralde:)
gunes kremı alanlar kac faktörlu aldınız
ben 30 luk kullanıyorum ama yetmez mı acaba
canım uzan ıstırahat et istersen dr.a git ama kanama olmadıgı sürece bir sıkıntı yok diye biliyorum.kendini kasma kitap oku tv. izle canım.çok dikkat et kendine
çok geçmiş olsun..Sakin kalmaya çalış derin nefes al ver ve uzan dinlen..Kanama olmadığı sürece korkma..
deryacım maşallah bebişine. inşallah tahlillerinde tertemiz çıkar.
bugün benimde karnım ağrıyo çok keyifsizim....
Allah Allah aksmları hıssedıyorum bende cok ılgınc ..
bagırsak hareketı degıl kesınlıkle dıkkatlı olucam artık ama hala ınanamıyorum bılmıyorum kı
dıkkatlı ol hıssedersın ben hala kondurmuyorum bebek degıldır dıye ama yazılanlara bakınca bebek gorunuyor ama bılmıyorum
segırme gıbı atıyor gıbı degısık
bu yazıyı okuyan herkesten dua beklıyorum yarın sabah randevum var ınsallah doktor artık gez dolaş ,tehlıken yok der kı hıc tehlıken var demedı ama yınede iş yapma yat dnlen dedı
ınsallah hersey yolundadır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?