2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ne güzel bebişinin hareketini hissedenler var..
Kaçıncı haftalarda hissedilir ki?
ben daha 10 hafta bir günlüğüm...:))
Bu arada benim yüzümde acaip sivilceler çıkıyor böle sorunları olan var mı aranızda...

kızlar daha durun bebeklerimiz hissedecek kadar büyük degil bende aynı şeyi doktoruma sordum hissedermiyim bazen seyrimeler hissediyorum dedim bak dedi şimdi nasıl hareket ediyor tekme atıyor hissediyormusun dedi hayır dedim:26:daha erken 4 ayda hissedersin dedi

ben ben ben.. benim cildimde berbat durumda hem sivilceler vari hemde lekelenmeler var yüzümde, inşallah geçer.

lekeler güneş lekesi gibi değildi, çıkan sivilcelerin izi, geçsede izi geçmedi, enteresan bişi oldu yüzüm.. çirkinleştim iyice, kızım olacak heralde:)

Merhaba Sevgili Anne Adayları... Nasılsınız? Biz bugün doktora gittik. Çok güzel haberlerle geldik. Doktor amcamız 1 ay sonra ikili test için gelmemizi söyledi. 9 haftalıkla uyumlu görünüyor dedi. 2.25cm olmuşuz. Maşallah Subhanallah. Renkli ultrasonla baktık ve hareket ettiğini gördük Miniğimin. Fasulye tanesi dedi doktor amcamız. Tam bir fasulye tanesi kadar. Ve çok tatlı. Hafiften elleri bacakları belli olmaya başlamış. Çok ama çok tatlı bir şey. Allah'ım herkesin evladını bağışlasın. Hamd olsun bu güzelliği yaşatan Rabbime. Bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Bizlere de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bugün çok ama çok güzel bir gündü benim için. İnşallah daha güzel günlerimiz çok olur.

ne guzel sevde bızde yarın gıdıcez doktora tam 9 haftalıkken bakalım ne olacak ınsallah benımde bebegım ıyıdır

canım uzan ıstırahat et istersen dr.a git ama kanama olmadıgı sürece bir sıkıntı yok diye biliyorum.kendini kasma kitap oku tv. izle canım.çok dikkat et kendine

çok geçmiş olsun..Sakin kalmaya çalış derin nefes al ver ve uzan dinlen..Kanama olmadığı sürece korkma..

deryacım maşallah bebişine. inşallah tahlillerinde tertemiz çıkar.

bugün benimde karnım ağrıyo çok keyifsizim....

sabah yatagımdan kalktım bı uzandım tv karsısına hala kalkmadm.. onceden progestan ve proluton kullanıyodm dr um 12. haftda bıraktrdı smdı 12+5 gunluk olduk acaba dusuk tehlıkem yıne ı olustu cunku dr um 2lı tarama gunu dusuk tehlıkn yk artk progestanı bırak ıgneyı azalt dedı sızce bu tehlıke tekrarlamış olabılırmı...? cok korkuyorm esım gelıcek bırazdan yemek bıle yapamadımm kızlarr annemlere uzagımm gelemıyo herzamn ama kayınvalıdeme yakın olmama ragmen 2 haftada bır gelıo kımse kımseyı dusunmuo bunaldm ıyıce sıkıntıdn mı bole olldm bılmıyormm...

buarada bn 2 hftaadr bebegımı hıssedıyorumm dr um hayr 4. ayda desede bn emınımm konusuyorm bebışımleee.. Rabbım meleklerımızı korusun.. kucagımızda gorelım ınsallah..

dıkkatlı ol hıssedersın ben hala kondurmuyorum bebek degıldır dıye ama yazılanlara bakınca bebek gorunuyor ama bılmıyorum

segırme gıbı atıyor gıbı degısık

bu yazıyı okuyan herkesten dua beklıyorum yarın sabah randevum var ınsallah doktor artık gez dolaş ,tehlıken yok der kı hıc tehlıken var demedı ama yınede iş yapma yat dnlen dedı

ınsallah hersey yolundadır ..

iyi akşamlar kızlarrr. okuldan geldik biz bebişimle yapıcak o kadar çok iş varki yaklaşık 200 yazılı kağıdı okumam gerek ve proje ödevleri. amaa ben napcam tabiki bi güzel uzanıp televizyona bakcam. çok tembelim bu aralar çook

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…