2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
büyümüştür büyümez olur mu hiç.. iyi haberlerle gel canım inşallah..

tesekkur ederım cnım
arkadaşlar bebeğini hisseden kıpırdayan varmı ben en baştan beri hissediyorum bugün daha bir anlaşılır şekilde hissettim iki kere

aa erken degıl mı

gercı alıntı yapmıstım cıkmamıs ben segırme gıbı hısssedıyorum ama benım ıcın cok cok erken
göbegımın yanı segırıyor gıbı atıyor gıbı onu mu dıyorsun cok erken ama ya

canım benim geçmiş olsun ama bak bebişinde bişey yokmuş merak etme annesini bırakmıcak inş hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alıcaz kucaklarımıza Allahım'ın izniyle inş

slm kızlar 2'li testimizi yaptırdık geldik ultrosonum ii geçti ense kalınlığı ve burun ölçümü gayet normal kan tahlilimde 6 mayısta çıkacak 12+5 olarak gözüküyor bebişim 6,5 cm olmuşuz şu kan tahlilimde bi temiz çıksa derin bi ohh çekicem walla

ilk hamileliğimde evet hissetmemiştim 5. aydı sanırım tam olarak kıpırdadığını hissettim
ama ben hissedilmez erken falan deniyor ya katılmıyorum çünkü içinde bebek var tamam küçük ama şuanda 5 cm ve içinde 5 cm bişeyin sürekli kıpırdıyor ve birazda belki yapıdan kaynaklanır ama hissedilir gibi geliyor bana ki gaz sancısını bağırsak hareketi bilir insan her zaman olur mesela içinde dolanır ama bu seyirmeler farklı oluyor bence

bende aynı yerde seyirme hissediyorum seninkiyle aynı yerden ablama sordum 2 tane doğurdu 2. sinde 3. ayda hissetmiştim dedi bana bende benim karnım seyirio dedim tmm işte kıpırtısını hissediosun dedi bilmem ne kadar doğru ayy benim genellikle gece yattığım zaman seyirio ama anlamıorum tabi

cinsiyetini benzetmişmiydi senin doktor
erken hissettiysen erkek derler

canım öncelikle doğum yapan arkadaşına hayırlısı olsun bende sabahları çok kötü oluyorum gerçi şu sralar hafifledi sayılır artık midem bulanmıyor sadece kokuya karşı çok hassas oldum ondan biraz bulanıyor onun dışında hiç bulanmıyor ilk zamanlar çok bulanyordu habire kusuyordum

bu durum ne kadar cekecek acaba? oyle uykum var ki, simdi PC-nin karsisinda yatarim. keske hamilelere izin verilse istediyinde eve gidebilmeleri icin. gozum karaliyo resmen. benim de bulantilarim azalmisti aslinda ama yine basliyor galiba off yaa :95::95:

Allah Allah aksmları hıssedıyorum bende cok ılgınc ..

bagırsak hareketı degıl kesınlıkle dıkkatlı olucam artık ama hala ınanamıyorum bılmıyorum kı

Allah Allah aksmları hıssedıyorum bende cok ılgınc ..

bagırsak hareketı degıl kesınlıkle dıkkatlı olucam artık ama hala ınanamıyorum bılmıyorum kı

yok bağırsak hareketi değil o daha farklı oluo bu bi değişik ama konduramıyorum tabi birde ilk olunca anlamıosun maalesef

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar umarım gün geçtikçe hepimiz daha da iyiye gideriz bulantısı olanların bulantıları biter bende dahil kanaması olan arkadaşada acil şifalar diliyorum inşallah bebeğinde çok iyidir iyi düşün her zaman

kızlarr cok agrım vr cok korkuyorum.. rahımım sankı cıkıcak sankı bebek tekme atıyo gıbı zonkluyoo rahım gırısım... ve sankı bı damar agrısı gıbı agrım vvrr cok korkuyorum

slm kızlar bebişimin burun ve ense ölçümü yapıldı dünde ikili testimi verdim artk 10 gün sonra sonuçlar bekliyruzzzzzzzzzzzz

canım çok büyük geçmiş olsun inan yeni gördüm rabbim esirgesin kuzunu sen dinlen işi felan boşver hele şu 3 ayı bir atlat saglıkla gerisi gelir rabbim yardımcın olsun

kızlarr cok agrım vr cok korkuyorum.. rahımım sankı cıkıcak sankı bebek tekme atıyo gıbı zonkluyoo rahım gırısım... ve sankı bı damar agrısı gıbı agrım vvrr cok korkuyorum

canım uzan ıstırahat et istersen dr.a git ama kanama olmadıgı sürece bir sıkıntı yok diye biliyorum.kendini kasma kitap oku tv. izle canım.çok dikkat et kendine

ayy canımm benimmyaaa negüzell bir duygu rabbbim insaallah tamamına erdirir.insaallah banadada o hisleri duyguları yaşamayı nasip eder.:26:

deryacım maşallah bebişine. inşallah tahlillerinde tertemiz çıkar.

bugün benimde karnım ağrıyo çok keyifsizim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…