- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.161
canım 8 mayıs tam anneler günündee rabbim insaallah ogün dünyanın en mutlu annesi yapar benii.insaallah melegim benimledir
canım senin beklenmeyen ne zaman?
canım sen ne ignesi kullanıyorsun.kan sulandırıcı ignemi sende kan puhtılaşmasımı var yoksa sorunun nedir?eger kan pıhtılaşması varsa doguma kadar sulandırıcı igneyi kullanman lazım canımsabah yatagımdan kalktım bı uzandım tv karsısına hala kalkmadm.. onceden progestan ve proluton kullanıyodm dr um 12. haftda bıraktrdı smdı 12+5 gunluk olduk acaba dusuk tehlıkem yıne ı olustu cunku dr um 2lı tarama gunu dusuk tehlıkn yk artk progestanı bırak ıgneyı azalt dedı sızce bu tehlıke tekrarlamış olabılırmı...? cok korkuyorm esım gelıcek bırazdan yemek bıle yapamadımm kızlarr annemlere uzagımm gelemıyo herzamn ama kayınvalıdeme yakın olmama ragmen 2 haftada bır gelıo kımse kımseyı dusunmuo bunaldm ıyıce sıkıntıdn mı bole olldm bılmıyormm...
buarada bn 2 hftaadr bebegımı hıssedıyorumm dr um hayr 4. ayda desede bn emınımm konusuyorm bebışımleee.. Rabbım meleklerımızı korusun.. kucagımızda gorelım ınsallah..
Sumak arkadaşım dualarım seninle benimde yarın kontrolum var sende dua et ve arkadaşlar bize dua edin...
bebeğim arkadaşım inşaallah anneler gününde en güzel hediyen gelir yürekten diliyorum Rabbim seninde yüzünü güldürsün...
bu arada bende rahim ağzı uzunluğu hakkında kafana takılan var yarın doktoruma daha birçok soru sorucam cevaplarınıda buraya yazıcam sizlerle paylaşıcam arkadaşlar..
Merhaba Sevgili Anne Adayları... Nasılsınız? Biz bugün doktora gittik. Çok güzel haberlerle geldik. Doktor amcamız 1 ay sonra ikili test için gelmemizi söyledi. 9 haftalıkla uyumlu görünüyor dedi. 2.25cm olmuşuz. Maşallah Subhanallah. Renkli ultrasonla baktık ve hareket ettiğini gördük Miniğimin. Fasulye tanesi dedi doktor amcamız. Tam bir fasulye tanesi kadar. Ve çok tatlı. Hafiften elleri bacakları belli olmaya başlamış. Çok ama çok tatlı bir şey. Allah'ım herkesin evladını bağışlasın. Hamd olsun bu güzelliği yaşatan Rabbime. Bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Bizlere de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bugün çok ama çok güzel bir gündü benim için. İnşallah daha güzel günlerimiz çok olur.
canım 8 mayıs tam anneler günündee rabbim insaallah ogün dünyanın en mutlu annesi yapar benii.insaallah melegim benimledir
canım sen ne ignesi kullanıyorsun.kan sulandırıcı ignemi sende kan puhtılaşmasımı var yoksa sorunun nedir?eger kan pıhtılaşması varsa doguma kadar sulandırıcı igneyi kullanman lazım canım
sevdecim masallah sanada bebeginide . Ne guzel cok mutlusun Allah mutlulugunu daim etsin. bi tek su dikkatimi cekti 1 ay sonra 2li test icin gec degilmi canim. crafty arkadsimiz yazmisti sanirim ondan hatirliyorum 12+6 di da gidecekti ama gec diye bir hafta once gitmisti sanirim . craftcim gelirde yazimi gorursen canim yanlis isem duzelt hatami lutfen simdi yanlis bilgi kimseye vermek istemem.
canim konuya soyle baslayayim ben aralik ayinda histereskopi olmustum onu yapan prof hamile kalinca serklaj (rahim agzi dikilmesi) yaptir demisti.simdi hamile kalinca cok arastirdim ama iki drda suan gerek olmadigini soyledi bakalim insallah ilerleyen donemlerde de sorun olmaz.İyi aksamlar arkadaslar,
bu aksam aklima biseyler takildi, internette birtakim arastirmalar yaptim ama bir sonuca varamadim. Belki aranizda gerekli bilgiye yada tecrübeye sahib birileri vardir. Merak ettigim su hepimizde bu haftalarda ultrason karindan yapilio, peki rahim agzi neden kontrol edilmiyor? Veya ediliyorsa ne zaman? Rahim agzi uzunlugunu ultrasondan göremiyordur dimi? Bir arkadasim rahim agzi uzunlugu cok kisalmisti ve tehlikeli oldugu icin istirat etmek zorunda kaldi, bir belirtisi olmadigi icin tesadüfen cikti diyebilirim...Ben kendim baktigimda farkli oldugunu anliyorum sadece ama normali ne olmali onu bilmiyorum :18: Birdahaki randevuma daha iki hafta var giden arkadasimiz olursa bunu doktoruna danisabilirmi acaba? :44:
canim konuya soyle baslayayim ben aralik ayinda histereskopi olmustum onu yapan prof hamile kalinca serklaj (rahim agzi dikilmesi) yaptir demisti.simdi hamile kalinca cok arastirdim ama iki drda suan gerek olmadigini soyledi bakalim insallah ilerleyen donemlerde de sorun olmaz.
gelelim bu gercekten onemli bir konu;rahim uzunlugu vajinal ultrosonla olculuyor hatta ben en son gittigimde olcturdum ve her gidisimde de olcturmeye devam edicem.11+3 ken 4cm cikmisti.bunun 4 VE 5 cm normal olani.3 cm riskli denilebilir. 2.5 CM OLURSA erken dogum kacinilmaz diye biliyorum ben.bence hepiniz her ihtimale karsi olcturun gidislerinizde.cunku yine bildifim kadariyla 14.haftanin sonuna kadar dikis atilabiliyor sonrasi gec oluyormus tabi bununda riskleri ar ama drnuz gerek gorurse (ki insallah hicbirimizin boyle bir sorunu olmaz) yaptirin derim bu sekilde cocugunu kucaklayan cok kisi var
günaydın kızlarr hepinize ben bugün genetik testimin yapılması için üniversiteye gidiyorum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden insaallah bir sorun çıkmaz.rabbim yar ve yardımcımız olsun
canım eger gerçekten yapılması geriyor ve dr.lar bilmedikleri için ihmal ederlerse dedigin gibi i.takip etmek lazım sen her hafta gir canım 14.haftaya kadar.insaallah sorun olmaz ama tedbir bizden takdir Allahtan
sevdecim masallah sanada bebeginide . Ne guzel cok mutlusun Allah mutlulugunu daim etsin. bi tek su dikkatimi cekti 1 ay sonra 2li test icin gec degilmi canim. crafty arkadsimiz yazmisti sanirim ondan hatirliyorum 12+6 di da gidecekti ama gec diye bir hafta once gitmisti sanirim . craftcim gelirde yazimi gorursen canim yanlis isem duzelt hatami lutfen simdi yanlis bilgi kimseye vermek istemem.
canim konuya soyle baslayayim ben aralik ayinda histereskopi olmustum onu yapan prof hamile kalinca serklaj (rahim agzi dikilmesi) yaptir demisti.simdi hamile kalinca cok arastirdim ama iki drda suan gerek olmadigini soyledi bakalim insallah ilerleyen donemlerde de sorun olmaz.
gelelim bu gercekten onemli bir konu;rahim uzunlugu vajinal ultrosonla olculuyor hatta ben en son gittigimde olcturdum ve her gidisimde de olcturmeye devam edicem.11+3 ken 4cm cikmisti.bunun 4 VE 5 cm normal olani.3 cm riskli denilebilir. 2.5 CM OLURSA erken dogum kacinilmaz diye biliyorum ben.bence hepiniz her ihtimale karsi olcturun gidislerinizde.cunku yine bildifim kadariyla 14.haftanin sonuna kadar dikis atilabiliyor sonrasi gec oluyormus tabi bununda riskleri ar ama drnuz gerek gorurse (ki insallah hicbirimizin boyle bir sorunu olmaz) yaptirin derim bu sekilde cocugunu kucaklayan cok kisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?