2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
İyi aksamlar arkadaslar,

bu aksam aklima biseyler takildi, internette birtakim arastirmalar yaptim ama bir sonuca varamadim. Belki aranizda gerekli bilgiye yada tecrübeye sahib birileri vardir. Merak ettigim su hepimizde bu haftalarda ultrason karindan yapilio, peki rahim agzi neden kontrol edilmiyor? Veya ediliyorsa ne zaman? Rahim agzi uzunlugunu ultrasondan göremiyordur dimi? Bir arkadasim rahim agzi uzunlugu cok kisalmisti ve tehlikeli oldugu icin istirat etmek zorunda kaldi, bir belirtisi olmadigi icin tesadüfen cikti diyebilirim...Ben kendim baktigimda farkli oldugunu anliyorum sadece ama normali ne olmali onu bilmiyorum :18: Birdahaki randevuma daha iki hafta var giden arkadasimiz olursa bunu doktoruna danisabilirmi acaba? :44:

canım senin beklenmeyen ne zaman?

canım 8 mayıs tam anneler günündee rabbim insaallah ogün dünyanın en mutlu annesi yapar benii.insaallah melegim benimledir

canım sen ne ignesi kullanıyorsun.kan sulandırıcı ignemi sende kan puhtılaşmasımı var yoksa sorunun nedir?eger kan pıhtılaşması varsa doguma kadar sulandırıcı igneyi kullanman lazım canım

Sumak arkadaşım dualarım seninle benimde yarın kontrolum var sende dua et ve arkadaşlar bize dua edin...
bebeğim arkadaşım inşaallah anneler gününde en güzel hediyen gelir yürekten diliyorum Rabbim seninde yüzünü güldürsün...
bu arada bende rahim ağzı uzunluğu hakkında kafana takılan var yarın doktoruma daha birçok soru sorucam cevaplarınıda buraya yazıcam sizlerle paylaşıcam arkadaşlar..

saol canım Allah razı olsun insaallah dedigin gibi olurr.raabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
canım birde özel bölgeyi temizlerken kendimizi sıkmak kasmak bebege zarar verimi sorabilirsen onuda sor canım.

sevdecim masallah sanada bebeginide . Ne guzel cok mutlusun Allah mutlulugunu daim etsin. bi tek su dikkatimi cekti 1 ay sonra 2li test icin gec degilmi canim. crafty arkadsimiz yazmisti sanirim ondan hatirliyorum 12+6 di da gidecekti ama gec diye bir hafta once gitmisti sanirim . craftcim gelirde yazimi gorursen canim yanlis isem duzelt hatami lutfen simdi yanlis bilgi kimseye vermek istemem.

yok hayr canmm bnm kan pıhtılasması ıle ılgılı hıcbı sorunm yk.. bn duşuk tehlıkesne karsı proluton kullanıyormm dr um onu azaltmamı solemıştı..

buarada kızlar 2lı tarama testının dıger adı 11-14 testı.. google dn da bakabılırsnz bn 11+4 te gtmıştımm bıde annecıkler bnm dr um her gıttımde flash bellek getırmemı ıstıyor ultrasona takıyor flash bellegı ve bız bıdahkı dr kontrolumuze kdr evımızde seyredıyorz melegıımızı.. sızde bı sorsanıza..

haklısın cnm benimki 12+6 için çok geç dedi ama ne diim her dr farklı be gülüm

ıyı geceler kızlar bende kasım annesı olucam inşallah cok fazla sızınle ırtıbata gecemıyorum ama bütün gelısmelerı okuyorum bugun benımde randevum vardı 11 hafta 4 gunluk olmusuz ve ıkılı testımız salı gunu ama doktorum sımdıden % 70 kız dedı sasırdım erken değilmi tahmın ıcın

canim konuya soyle baslayayim ben aralik ayinda histereskopi olmustum onu yapan prof hamile kalinca serklaj (rahim agzi dikilmesi) yaptir demisti.simdi hamile kalinca cok arastirdim ama iki drda suan gerek olmadigini soyledi bakalim insallah ilerleyen donemlerde de sorun olmaz.

gelelim bu gercekten onemli bir konu;rahim uzunlugu vajinal ultrosonla olculuyor hatta ben en son gittigimde olcturdum ve her gidisimde de olcturmeye devam edicem.11+3 ken 4cm cikmisti.bunun 4 VE 5 cm normal olani.3 cm riskli denilebilir. 2.5 CM OLURSA erken dogum kacinilmaz diye biliyorum ben.bence hepiniz her ihtimale karsi olcturun gidislerinizde.cunku yine bildifim kadariyla 14.haftanin sonuna kadar dikis atilabiliyor sonrasi gec oluyormus tabi bununda riskleri ar ama drnuz gerek gorurse (ki insallah hicbirimizin boyle bir sorunu olmaz) yaptirin derim bu sekilde cocugunu kucaklayan cok kisi var

günaydın kızlarr hepinize ben bugün genetik testimin yapılması için üniversiteye gidiyorum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden insaallah bir sorun çıkmaz.rabbim yar ve yardımcımız olsun

canım eger gerçekten yapılması geriyor ve dr.lar bilmedikleri için ihmal ederlerse dedigin gibi i.takip etmek lazım sen her hafta gir canım 14.haftaya kadar.insaallah sorun olmaz ama tedbir bizden takdir Allahtan

günaydın arkadaşlar... bu gün hava çok sıkıcı ya ankaraya bi türlü bahar gelmedi.güneşi göremiyoruz.çok sıkıcı çok..........

canım inşallah sorun çıkmazda sende bu ay bebişinle karşılaşırsın dualarımız seninle...ii haberler alman nasip olsun inşallah...

GÜNAYDIN... valla canım istanbulda da hava aynı bugün ilaç da içmedim bulantım da yoook oleeeyy Allahım inşallah bitmiştir.

günaydın kızlar
haftanın son iş günü ben yine mutlu:) ama istanbul da hava çok kötü yine ya,soğuk karanlık,güneşe hasret kaldık gerçekten de,yaz gelsin artıkkkkk.bebişler büyüsün,göbekler çıksın:))güzel mutlu huzurlu günler herkese....

salam qizlar, necesiniz? islerin yogunlugundan size yaza bilmirem, umarim her kes iyidir. bugun o kadar isim var ki...hic sormayin. simdi cooook acim ama yiyecek vaktim yok. her kes bi yerlere kosusturuyor, 2 gun sonra esim is icin yurtdisina gidicek 1 haftalik onu dusunurkende uzuluyorum onu cooook ozliycem.

Canım şuan 9 haftalığız. 13.haftada çağırdı. 11-14.haftalarda yapılıyor bu test. Benim biraz geç döllenme olduğu için 9+4 değil de 9 haftalık gibiyiz. O yüzden 13.haftada gidicem. Muhtemelen 12+6 filan olmuş olacak benim. Doktorum 9 haftalıkla uyumluyuz dedi. İnşallah bir sorun çıkmazsa 1 ay sonra gideceğiz. Fakat dün kötü bir olay yaşadık. Doktorum sormuştu bulantı kusman var mı diye. Bulantım var ama yediklerimi çıkarmıyorum demiştim. Akşam eve geldim. Maalesef bir bulantı ve kusma başladı ki anlatamam. Çoğunuz yaşadınız zaten bilirsiniz. Ben haftalardır yaşamamıştım. Sadece 4+5günlükken 1 kere olmuştum böyle. Bir de dün oldum. Çubuk kraker yedim akşam onu da çıkardım afedersiniz. Yani o bile mide bulantımı kesmedi. Şimdi ne yiyeceğim bilmiyorum. Midem çok kötü. Elim ayağım titriyor halsizlikten. Ebe hanımı gördüm bu sabah, o da bebek iyidir kusuyorsan, merak etme dedi. İnşallah dedim ben de. Eğer hiçbir şey yiyemezsen doktoruna başvur serum falan takarlar dedi. Bugün yemek yemeyi deniyeceğim inşallah bebişim beslenebilir. Dün doktor amcamız sormuştu sanki akşam inadına bulantı kusma oldu. Doktora yok çok iyiyim dedi. O bana iyi haberler verdi, ayrıldık ordan. Eve gelmemle kötüleşmem bir oldu. Bugün de rapor aldım okula gitmedim. Dinlenmem gerekiyor bir süre. İnşallah geçer bu bulantı ya çok kötü bir şey.

günaydın hanımlar hayırlı cumalar
nasılsınz çok şükür biz iyiyiz göbişler büyüdümü kızlar benim hali hazırda yerleşmiş bi göbeğim olduğu için heralde çıktı gerçi göğüslerim daha çabuk büyüdü kızımda da böyleydi ama bu kadar hızlı değildi
bu arada bizde ultrosonda 4gün önde çıkıyoruz geçen çarşamba 9 haftalık diye gittim hayır 9+4 sün dedi bizide haftaya perşembe 11+5ken çağardı ikili test için

Günaydin canim. Evet bu gercekten cok önemli bir konu ve bu kadar önemli oldugu icin zaten duruma anlam veremedim, iki doktora gidiyorum ama iki doktorumda bu konuyla ilgili tek kelime etmedi muayne etmedi. Allah korusun herhangi bi tehlike olsa farkina bile varmicaz....Vajinal ultrasona karsi olan cok arkadasimiz var okudugum kadariyla burda ama burdan herkese birdahaki kontrollerinde bu konuya deginmelerini tavsiye ediyorum. Allah hepimizi ve bebislerimizi korusun ama birsey olursa is isden gecmis olur....haftaya birdahaki kontrolum var kismetse o zmn ölcümü yaptircam bende....

Dün bende şiddetli kusma bulantı ve halsizlik yüzünden izin alıp işten eve gittim benim bulantılarım geçmişti ama şimdi arttı birden midem ekşiyoo hiç bişey yiyemiyorum kemiklerim ağrıyoo resmen ..Yarın ikili testimiz var gzl haberlerle dönerim inşallahh dualarınızı eksik etmeyinn..

Son düzenleme:
Herkese günaydın annişler :))

bebeğim arkadaşım dedğini sorucam Allah yardımcın olsun inşallah..

helen arkadaşımm ah o bulantılar varya mahvediyo insanı umarım normale döneriz...

herkese hayırlı cumalar diliyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…