- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.181
günaydın kızlar nasılsınz bu gün bakalım benimde miğde bulantılarım kesildi iştahım açıldı çok mutluyum kilo alamıyorddum bi türlü inşallah alırım bu ay bir kilo alsam yeter doktor ayda 1 kilo dedi ben hiç kilo alamadım aksine zayıfladım miğde bulantıs yüzünde yiyemiyordum ama şimdi iştahım açıldı çok şükür
canlarımmmmm iyiyim bunada şükür ne diyeyim bebeğim çok iyi maşşallah kıpır kıpır ama kanama belasından kurtulamadım
dün kaynanama gittim bütün gün dinlendim akşam eve döndüm eltimin kızını aldım geldim sağolsun o yardımcı olacak bana 2 iğne verdi dr.birini dün vurdurdum biri haftaya progestana devam kalkma dedi dr zaten kalkacak halimde yok ağrımda var bu sefer ama takmıyorum kafaya iyi olucam ben bebeğimde çok iyi olacak dediğiniz gibi pozitif düşünmek lazım bir benim başıma gelmiyor yaşadıklarım
bu arada hava çokkk güzel bugün ablam geldi az önce balkonda çay içtik şimdi tekrar yatağa dönücem gün içinde arada gelirim ama beni unutmayın hıııı
Tatlım çok sevindim iyi olduğuna. Bebişin kalbi atıyorsa zaten kötü bir durum olma ihtimali %3'e kadar iner, korkma hiç. O ihtimal de zaten hepimiz de var. Dinlenmeni ihmal etme ama. Arkadaşım hamileliği boyunca kanama yaşadı, şimdi bebişi nur topu gibi kucağında
merhaba taze anneler. saat 1 buçukta doktor randevum var. ikili test yaptırıcaz. dua edin herşey yolunda olsun. öptüm hepinizi
sabah yatagımdan kalktım bı uzandım tv karsısına hala kalkmadm.. onceden progestan ve proluton kullanıyodm dr um 12. haftda bıraktrdı smdı 12+5 gunluk olduk acaba dusuk tehlıkem yıne ı olustu cunku dr um 2lı tarama gunu dusuk tehlıkn yk artk progestanı bırak ıgneyı azalt dedı sızce bu tehlıke tekrarlamış olabılırmı...? cok korkuyorm esım gelıcek bırazdan yemek bıle yapamadımm kızlarr annemlere uzagımm gelemıyo herzamn ama kayınvalıdeme yakın olmama ragmen 2 haftada bır gelıo kımse kımseyı dusunmuo bunaldm ıyıce sıkıntıdn mı bole olldm bılmıyormm...
buarada bn 2 hftaadr bebegımı hıssedıyorumm dr um hayr 4. ayda desede bn emınımm konusuyorm bebışımleee.. Rabbım meleklerımızı korusun.. kucagımızda gorelım ınsallah..
canım 8 mayıs tam anneler günündee rabbim insaallah ogün dünyanın en mutlu annesi yapar benii.insaallah melegim benimledir
canım sen ne ignesi kullanıyorsun.kan sulandırıcı ignemi sende kan puhtılaşmasımı var yoksa sorunun nedir?eger kan pıhtılaşması varsa doguma kadar sulandırıcı igneyi kullanman lazım canım
canlarımmmmm iyiyim bunada şükür ne diyeyim bebeğim çok iyi maşşallah kıpır kıpır ama kanama belasından kurtulamadım
dün kaynanama gittim bütün gün dinlendim akşam eve döndüm eltimin kızını aldım geldim sağolsun o yardımcı olacak bana 2 iğne verdi dr.birini dün vurdurdum biri haftaya progestana devam kalkma dedi dr zaten kalkacak halimde yok ağrımda var bu sefer ama takmıyorum kafaya iyi olucam ben bebeğimde çok iyi olacak dediğiniz gibi pozitif düşünmek lazım bir benim başıma gelmiyor yaşadıklarım
bu arada hava çokkk güzel bugün ablam geldi az önce balkonda çay içtik şimdi tekrar yatağa dönücem gün içinde arada gelirim ama beni unutmayın hıııı
Merhabalar. Biz dün doktora gittik ve doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Hamd olsun Rabbime. 1 ay sonraya randevu verdi ikili test için. 13.hafta oluyor 1 ay sonra. Benim geç döllenme olmuştu 3-4 gün geriden gidiyoruz. Sanırım onun için o haftaya verdi randevuyu. İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız. Bu arada ben de Konak Hastanesine gidiyorum. Erkan Bey'den çok memnunum.
kocaelide akademi hastanesinde yaptırıcam canım. özel hastanede. bilmiyorumki ne zaman verirler sonuçları. gelince hemen yazarım size. yaa kızlar acaba cinsiyetinide öğrenebilirmiyimki çok merak ediyorum. aramızda cinsiyetini öğrenen varmıki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?