2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar nasılsınz bu gün bakalım benimde miğde bulantılarım kesildi iştahım açıldı çok mutluyum kilo alamıyorddum bi türlü inşallah alırım bu ay bir kilo alsam yeter doktor ayda 1 kilo dedi ben hiç kilo alamadım aksine zayıfladım miğde bulantıs yüzünde yiyemiyordum ama şimdi iştahım açıldı çok şükür

nur ne yaptı acaba gelse yaa inşallah iyidir allhım yardımcısı olsun

günaydın cnm nasılsın beni sorarsan aynı bulantılı az bişey benimde dün ve bugün iyiyim ama sakın iyiym deme yine başlıyo

slm kızlar bende bugün itibariyle 11 haftamı doldurdumbenimde sabah feci bir mide bulantım oldu.bu bebeğimin iyi olduğuna mı bir işaret şimdi,bilgisi olan var mı?birde benim ara kanamalarım vardı progestan kullanıyorum cinsel ilişki yasakya çok açık bir soru ama peki hani ilişkiye girmeden bişeyler hissetmekte mi yasak bilgisi olan paylaşabilir mi?

canlarımmmmm iyiyim bunada şükür ne diyeyim bebeğim çok iyi maşşallah kıpır kıpır ama kanama belasından kurtulamadım
dün kaynanama gittim bütün gün dinlendim akşam eve döndüm eltimin kızını aldım geldim sağolsun o yardımcı olacak bana 2 iğne verdi dr.birini dün vurdurdum biri haftaya progestana devam kalkma dedi dr zaten kalkacak halimde yok ağrımda var bu sefer ama takmıyorum kafaya iyi olucam ben bebeğimde çok iyi olacak dediğiniz gibi pozitif düşünmek lazım bir benim başıma gelmiyor yaşadıklarım
bu arada hava çokkk güzel bugün ablam geldi az önce balkonda çay içtik şimdi tekrar yatağa dönücem gün içinde arada gelirim ama beni unutmayın hıııı

Merhaba Bayanlar:86::86:
Benim de kusmalarım azaldı ama midem bulanıyor yine de devam ediyor.3 aylık şuan bebişim ve çok uykum geliyor başım ağrıyorrrr....

kasıklarıma sancı yapıyor bebişim yerleşmeye çalışıyor iyice anladığım kadarıylaa.

QUOTE=nur11;18951291]canlarımmmmm iyiyim bunada şükür ne diyeyim bebeğim çok iyi maşşallah kıpır kıpır ama kanama belasından kurtulamadım
dün kaynanama gittim bütün gün dinlendim akşam eve döndüm eltimin kızını aldım geldim sağolsun o yardımcı olacak bana 2 iğne verdi dr.birini dün vurdurdum biri haftaya progestana devam kalkma dedi dr zaten kalkacak halimde yok ağrımda var bu sefer ama takmıyorum kafaya iyi olucam ben bebeğimde çok iyi olacak dediğiniz gibi pozitif düşünmek lazım bir benim başıma gelmiyor yaşadıklarım
bu arada hava çokkk güzel bugün ablam geldi az önce balkonda çay içtik şimdi tekrar yatağa dönücem gün içinde arada gelirim ama beni unutmayın hıııı [/QUOTE]

çççççoooookkk geçmiş olsunnnn....evet olabildiği kadar pozitif olmalısınnn
bol bol dinlen enerji depolaaa...

Tatlım çok sevindim iyi olduğuna. Bebişin kalbi atıyorsa zaten kötü bir durum olma ihtimali %3'e kadar iner, korkma hiç. O ihtimal de zaten hepimiz de var. Dinlenmeni ihmal etme ama. Arkadaşım hamileliği boyunca kanama yaşadı, şimdi bebişi nur topu gibi kucağında

inşallah tatlım ağzından bal damlıyor kötü düşünmüyorum dinlenmeyide ihmal etmiycem artık bende alıcam kuzumu kucağıma hepiniz sağolun destekleriniz ve dualarla inşallah

merhaba taze anneler. saat 1 buçukta doktor randevum var. ikili test yaptırıcaz. dua edin herşey yolunda olsun. öptüm hepinizi

merhaba taze anneler. saat 1 buçukta doktor randevum var. ikili test yaptırıcaz. dua edin herşey yolunda olsun. öptüm hepinizi

inşallah cnm hakkında hayırlısı olsun çok güzel çıkar inşallh ben 2 mayısda alcam sonucu acep sen hemen mi alcan nerde yaptırıyosun cnm

canım bak ben hep kağan kocatepeyi takip ederim. 11. haftayı dinlerken bu hafta düşük riskinin %1'e düştüğünü söyledi. bu haftalara kadar gelmişsen büyük olasılıkla bebeğini kucağına alacaksın demektir. yine dikkat et ama içini ferah tut, tamam mı?

canım ya inşallah anneler gününde aramıza bir anne adayı daha katılır. sana sela- ezan arası dua edeceğim inşallah.

kocaelide akademi hastanesinde yaptırıcam canım. özel hastanede. bilmiyorumki ne zaman verirler sonuçları. gelince hemen yazarım size. yaa kızlar acaba cinsiyetinide öğrenebilirmiyimki çok merak ediyorum. aramızda cinsiyetini öğrenen varmıki ???

Merhabalar. Biz dün doktora gittik ve doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Hamd olsun Rabbime. 1 ay sonraya randevu verdi ikili test için. 13.hafta oluyor 1 ay sonra. Benim geç döllenme olmuştu 3-4 gün geriden gidiyoruz. Sanırım onun için o haftaya verdi randevuyu. İnşallah temiz çıkar sonuçlarımız. Bu arada ben de Konak Hastanesine gidiyorum. Erkan Bey'den çok memnunum.

merhaba.öncelikle durumunuza biraz üzüldüm .neden biraz derseniz çok fazla üzülmicem lütfen sizde üzülmeyin.çünkü aynı şeyi bende yaşadım.daha önce 4 tane düşüğüm olduğu için.benimde 5 buçuk haftalıkkken hamileliğim aynı şey başıma geldi ve bende direk eşimi aradım eşime dedimki kocacım malesef bunuda kaybediyoruz.yine kanamam başladı.o kadar çok üzüldükki hep aynı şeyleri yaşamaktan yine düşük yapıyorum sandım.doktorumu aradım ve daktorum dedkikli canım yapıcak bişeyimiz yok iğnelere devam edicez kreme progestan a devam edicez dedi.bir arkadaşım iğnemi yapıyordu .ve bana dediki canım bu nasıl bir doktorki yapıcak bişeyimiz yok diyebiliyor.hadi yürü başka bir doktora gidelim dedi.ve gittik.allahıma çok şükürki iyiki gitmişim.5 buçuk haftalıkken o doktorda o gün kalp atışlarını gördüm .ve doktorum dediki yerleşme sırasında böyle kanamalar olabiliyor.iyiki gelmişsiniz.siz beyninizde düşük yapıyorum dediğiniz için vücudunuz yabancı bir madde olarak görüp vücuttan atıcaktı bebeğinizi.pisikoloji çok ama çok önemli bir faktördür dedi.bakın kalp atışı var bundan daha önemli ne olabilrki o savaşıyor yaşamak istiyor dedi.şu dakikadan itibaren beyninizden bu düşünceyi lütfen atın ve bu hamileliğimi bitiricem diye düşünün lütfen dedi.ve ben şu an 12 haftamı tamamladım. allahıma çok şükür. allah çok büyük dualarımızı kabul ediyor.bol bol dua edelim .kalbinizi ferah tutun.mutlaka sizde bu durumu aşıcaksınız ben buna inanıyorum.kısmetse bende bugün gidicem doktora.inşallahhhhh herşey yolunda gider.birbirimizin dualarına ihtiyacımız var.ben diliyorumki herşey gönlümüzce olsun allahım dualarımızı kabul etsin.bu hamileliklerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde tamamlamak kızmet olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

erkek olunca daha önceden belli oluyormuş kzlarnki geç belli oluyormuş benim görümcem 6 .cı aya kadar kız dediler 8. ci ayda erkek olduğunu söylediler çok garip değilmi benim için farketmez kız yada erkek sağlıkl olması için dua ediyorum sadece ama 12. haftada belli olanda var

canım bende 1 ay önceki kontrolüme erkan beye gitmiştim. evet o doktorda çok iyi bir doktor. benim geç döllenme değil ama banada erkan bey 13. haftanın ilk günü ikili teste çağırdı. belki herkesi öle çağırıyordur. ben doktoru beğendim ama konakta doğum yapmak istemediğim için akademi gökhan beyi tercih ettim. o da çok iyi bir doktor.

sölemiyolar cnm bilselerede sölemiyolar 1 ay sonra cinsiyet söleme kalkıcakmış duydun mu bilmem inşallah söylerler ilk sen olursun inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…