- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.101
günaydın kızlar nasılsınız biz kalktık kahvaltımızı yaptık.sabah kalkınca kaç kg bi bakayım diye tartıya çıktım o da ne kg almışım geçen hafta 65dim bu hafta 66 olmuşum biraz bulantılar geçti ya hemen kg almışım yabulantılarımda geçti diyorum ama dün yine kötüydüm kustum kusmaktan bogazımdan kan geldi nedense artık günümüz günümüze uymuyor
günaydın, geçmiş olsun canım. sen 66 ya mı üzülüyon, ben 82 yim:26: ve en fazla 8-9 kilo almam gerekiyomuş yandım
Merhaba;
Canım hayırlı olsun öncelikle Allah hayırlı sağlıklı bir doğum ve bebekl nasip etsin:)))
akıntı bende de oluyor hayatım.günde 3 tane günlük ped değiştirmek zorunda oluyorum.Hattta bazen idrarın bile kokabilir.normal şeyler bunlar çünkü vücuttaki hormon seviyesi yükseliyor.
merhabalar kızlar dün çok kötüydüm bugün bitsin diye söylenirken olan oldu akşam 9 gibi kanamam başladı hemen yakındaki devlet hastanesine gittim kalp atışlarına baktırdım vardı az önce doktorumu aradım hemen gel dedi 2 gibi orda olurum nedir bu benim kanamalarım anlamadım gitti bana dua edin kızlar ne olur artık bende korkusuz hamile olmak istiyorum herkeze mutlu günler dilerim
merhabalar kızlar dün çok kötüydüm bugün bitsin diye söylenirken olan oldu akşam 9 gibi kanamam başladı hemen yakındaki devlet hastanesine gittim kalp atışlarına baktırdım vardı az önce doktorumu aradım hemen gel dedi 2 gibi orda olurum nedir bu benim kanamalarım anlamadım gitti bana dua edin kızlar ne olur artık bende korkusuz hamile olmak istiyorum herkeze mutlu günler dilerim
cnm inşallah düzelirsin.dün baya duygusal yoğunluk yaşadın üzgündün.üzüntü iyi gelmiyor hamişlere inşallah güzel haberlerle dönersin.hç bi üzücü olayı düşünme aklına geldiğinde çık balkona etrafı izle başka şeylerle meşgul ol.bebişin kalp atışı olması güzel inşallah ii haberlerle döneceksin.bol su iç ve dinlenmerhabalar kızlar dün çok kötüydüm bugün bitsin diye söylenirken olan oldu akşam 9 gibi kanamam başladı hemen yakındaki devlet hastanesine gittim kalp atışlarına baktırdım vardı az önce doktorumu aradım hemen gel dedi 2 gibi orda olurum nedir bu benim kanamalarım anlamadım gitti bana dua edin kızlar ne olur artık bende korkusuz hamile olmak istiyorum herkeze mutlu günler dilerim
bizde yarın doktora gıdıcegız bakalım bebegım buyumus mu
gerçi benim ikinci bebeğim ikincilerde erken hissedilirmiş derler
10+5 haftalık bugün cumartesi gidicem doktora
seninle aynıyız aaa:)
evt aynıyız ...
ne hissediyorsun peki.. kıpırdadığınımı?
gecen hafta cuma gittim bende .. kıpır kıpırdı .. eşim nasıl hissetmezsin bu hareketliliği diyor .. 2,5 cm daha nasıl hissedeyimki :) bide bende hamilelik belirtileri de olmadı hiç.. mide bulantısı aserme vb gibi.. o yüzden hissetmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?