2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

günaydın, geçmiş olsun canım. sen 66 ya mı üzülüyon, ben 82 yim :26: ve en fazla 8-9 kilo almam gerekiyomuş yandım

günaydın, geçmiş olsun canım. sen 66 ya mı üzülüyon, ben 82 yim :26: ve en fazla 8-9 kilo almam gerekiyomuş yandım

ne bileyim canım onca tedaviden sonra çok kğ aldım o yüzden bu kg ama çok geliyo hele ilerde daha da kg almak korkutuyo ama yinede bebegim için deger

günaydın güzel annelerrr.sizin ve bebekleriniz iyi olmasına sevindimmmm.
yaa bende geri sayımmm başladıı çok heyecanlıyım lütfen şu mübarek günde banada dualarınızda yer verriinnnn insaallah rabbim melegimi karnıma kondurmuştur

merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli
princess of rain çok geçmiş olsun canım işllah en kısa sürede geçer önemli bişeyin çıkmaz
bulantıları olan arkadaşlara sabır diliyorum az kaldı işallah geçecek bunlarda

ben bu sefer bulantıları hafif atlatıyorum çok şükür
ama iki gündür çok hastaydım soğuk algınlığı geçirdim boğazlarım biraz tahriş oldu heryerim döküldü sanki ağrıdan bugün iyiyim biraz çok şükür dün akşam acile gittik dr baktı ultrasonla bebeğimide gördüm baya büyümüş görmeyeli bebekte sorun yok dedi herşey normal dedi içim rahatladı allahıma şükürler olsun
bende durumlar böyle :))
herkese iyi günler allah bebişlerimizi korusun

cevabın için teşekkürler vallahi içimi rahatlattın bendede çok oluyor günlük ped kullanıyorum bazen

merhabalar kızlar dün çok kötüydüm bugün bitsin diye söylenirken olan oldu akşam 9 gibi kanamam başladı hemen yakındaki devlet hastanesine gittim kalp atışlarına baktırdım vardı az önce doktorumu aradım hemen gel dedi 2 gibi orda olurum nedir bu benim kanamalarım anlamadım gitti bana dua edin kızlar ne olur artık bende korkusuz hamile olmak istiyorum herkeze mutlu günler dilerim

cnm benim inşallah güzel haberlerle gelirsin beim görümcemde böle birden kanaması geliyo leke gibi gidiyo bir sorun çıkmıyo 8 aylık oldu her ay yaşıyo dahda gitmiyo doktora kanaması olsa bile cnm normal bunlar bebiş yerleşiyo sanırım inşallah güzel şeyler çıkar dualrım seninle cnm arkadaşım

geçmiş olsun arkadaşım inşallah tez zamanda iyileşirsin bebeğinde sağlkla dünyaya gelir kendine çok dikkat et canm ilk üç ay özellikle çok önemli ben 10.cu haftamdayım allaha çok şükür kanamam hiç olmadı ama yinede içimde korku var bebeğimin sağlıklı olmasn istiyorum her anne gibi tekrardan geçmiş olsun canım yat dinlen kendine ve bebeğine iyi bak

cnm inşallah düzelirsin.dün baya duygusal yoğunluk yaşadın üzgündün.üzüntü iyi gelmiyor hamişlere inşallah güzel haberlerle dönersin.hç bi üzücü olayı düşünme aklına geldiğinde çık balkona etrafı izle başka şeylerle meşgul ol.bebişin kalp atışı olması güzel inşallah ii haberlerle döneceksin.bol su iç ve dinlen bende de oldu kanama çok şükür atlattım inşallah bi daha da olmaz.inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız

evet ya böyle kötü şeyleri düşünüp düşünüp çağırıyoruz iyi düşünelim iyi olsun çok üzüldüm okuyunca inşallah sağlıklı haberler alırız

arkadaşlar bebeğini hisseden kıpırdayan varmı ben en baştan beri hissediyorum bugün daha bir anlaşılır şekilde hissettim iki kere

10+5 haftalık bugün cumartesi gidicem doktora
seninle aynıyız aaa:)

evt aynıyız ...

ne hissediyorsun peki.. kıpırdadığınımı?

gecen hafta cuma gittim bende .. kıpır kıpırdı .. eşim nasıl hissetmezsin bu hareketliliği diyor .. 2,5 cm daha nasıl hissedeyimki :) bide bende hamilelik belirtileri de olmadı hiç.. mide bulantısı aserme vb gibi.. o yüzden hissetmiyorum...

böyle göbeğimin tam yanında sağ tarafta ufak atışlar hissediyorum tabi her zaman değil bağırsak hareketi falan değil adım gibi eminim özelliklede bugün hissettim, benimde hiçç mide bulantım baş dönmem vesaire olmadı bende sadece iştah varçok acayip iştahlıyım kilo adım çok gerçi zayıftım ama;
tatlı yiyemiyorum birde pek tiksinmedim ama eskisi gibi istemiyorum; bir kızım var benim

qizlar salam, necesiniz? dunku isyerinde aksiyon dolu gunden sonra aksam esimle konsere gitdik, cok guzel bi dans gosterisi izledik...ama bi eve gitdik ki bulantim ve kusmam basladi. o kadar kotu oldum ki...ama bi sey soylicem bende kusma zamani kopuk gibi bir sey geldi 2-ci defa oluyor bu, acaba ne ola bilir??? daha sonra titreme tutdu beni. gece de cok usudum.
bugun cok sukur bir az daha iyiyim ama aksam yine kotu olursam diye de korkuyorum,..umarim siz iyisinizdir. hepinizi opuyorum.
bu arada bi arkadasin sezaryanla minnnos bi kizi dogdu. allah isteyen her kese nasib etsin insallah. aminnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…