- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.201
kızlar bende haftaya yaptırıcam ikili testi kaç günde çkıyor sonuçlarnı alan varmı
sölemiyolar cnm bilselerede sölemiyolar 1 ay sonra cinsiyet söleme kalkıcakmış duydun mu bilmeminşallah söylerler ilk sen olursun inşallh
erkek olunca daha önceden belli oluyormuş kzlarnki geç belli oluyormuş benim görümcem 6 .cı aya kadar kız dediler 8. ci ayda erkek olduğunu söylediler çok garip değilmi benim için farketmez kız yada erkek sağlıkl olması için dua ediyorum sadece ama 12. haftada belli olanda var
evt cnm belli olan var ama bazı doktorlar emin olmadan sölemek istemiyolar kimi karşı çıkıyo erkek dediniz okadar hazırlık yaptım sonradan kız çıkınca şikayetçi oluyolar sırf bu yüzden bizde içindeyiz sölemiyolar dediğim gibi 1 ay sonra cinsiyet yasaklancakmış 9 ay boyunca sölenmicekmiş inşallah böle bişey olmaz bende bir arkadaştan duydum
kzlar yarın tam 11 haftalık olacak ,inşallah önümüzdeki haftada ikili test yapılcak inşallah bi sorun çıkmaz kızlar karnı çkan varmı benim karnm hiç belli değil belki 4. ayda belli olmaya başlar
çatlarım orta yerimden öğrenemezsem 9 ay boyunca. hem hazırlık yapıcaz neye öre alıcaz alacaklarımızı
ay inanmyorum ya inşallah öyle bişey olmaz çünkü ben beşik alıcam herşeyini alıcam 7. aydan itibaren başlycam almaya cinsiyetini bilmeden nasıl hazrlık yapıcazki
kızlar bende haftaya yaptırıcam ikili testi kaç günde çkıyor sonuçlarnı alan varmı
beni de her gören kızın olacak diyor.içten içe çirkinleştin mi demek istiyolarkiay ne güzel ya bende beşiklere bakmaya başladım çok güzel bir duygu ama birinciyi düşünürken annem diyo lila renk alalım erkeğede gider kızada diyoben hep masmavi yada başka erkek içime doğuyo başka renk düşünemiyom
geldık bız ,bebegım cok saglıklı masallah
buyuyor gun gectıkce canım benım ya
ben ıkılı testı sordum 11+4 ıken gıdıcegım dedım
haftasından cok bebegın boyu onemlı dedı 45 mm olması lazım dedı
bazı doktorlar bu durumu atlıyor ve ısın sonu amnıyosenteze kadar gıdıyor dedı
kafam karıstı ya 4,5 cm olmasa bebegım o zamana
sızınkıler boyle bırsey soyledı mı hıc
Mide ekşimesi yanmasıı ne kötüymüş ,neyse bebeğim iyi olsunda herşeye katlanırım ..
yavrumu görmek için sabırsızlanıyorum yarın randevumuz var ikili testimiz yapılacak dualarınızı eksik etmeyinn ..güzel haberlerle dönelim inşallahh..
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalımm ..
Yarın ikili teste gidecek arkadaşlar yokmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?