2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bende haftaya yaptırıcam ikili testi kaç günde çkıyor sonuçlarnı alan varmı

cnm ben özelde yaptırdım kan sonucu 1 haftada çıkıyo 2 mayıs az kaldı çok merak ediyorum inşallah güzel çıkar sonuçlarım

evt cnm belli olan var ama bazı doktorlar emin olmadan sölemek istemiyolar kimi karşı çıkıyo erkek dediniz okadar hazırlık yaptım sonradan kız çıkınca şikayetçi oluyolar sırf bu yüzden bizde içindeyiz sölemiyolar dediğim gibi 1 ay sonra cinsiyet yasaklancakmış 9 ay boyunca sölenmicekmiş inşallah böle bişey olmaz bende bir arkadaştan duydum

kzlar yarın tam 11 haftalık olacak ,inşallah önümüzdeki haftada ikili test yapılcak inşallah bi sorun çıkmaz kızlar karnı çkan varmı benim karnm hiç belli değil belki 4. ayda belli olmaya başlar

çatlarım orta yerimden öğrenemezsem 9 ay boyunca. hem hazırlık yapıcaz neye öre alıcaz alacaklarımızı

ay inanmyorum ya inşallah öyle bişey olmaz çünkü ben beşik alıcam herşeyini alıcam 7. aydan itibaren başlycam almaya cinsiyetini bilmeden nasıl hazrlık yapıcazki

kzlar yarın tam 11 haftalık olacak ,inşallah önümüzdeki haftada ikili test yapılcak inşallah bi sorun çıkmaz kızlar karnı çkan varmı benim karnm hiç belli değil belki 4. ayda belli olmaya başlar

benim çok az çıktı kasık bölgem şiş sivri duruyo ben zannettim hemen şişcem

çatlarım orta yerimden öğrenemezsem 9 ay boyunca. hem hazırlık yapıcaz neye öre alıcaz alacaklarımızı

inşallah öle bişey yoktur hani bazı babalar var kız olunca aldırıyolar veya erkek olunca heralde bu yüzden ama inşallah öle bişey olmaz bende çatlarım

ay inanmyorum ya inşallah öyle bişey olmaz çünkü ben beşik alıcam herşeyini alıcam 7. aydan itibaren başlycam almaya cinsiyetini bilmeden nasıl hazrlık yapıcazki

ay ne güzel ya bende beşiklere bakmaya başladım çok güzel bir duygu ama birinciyi düşünürken annem diyo lila renk alalım erkeğede gider kızada diyo ben hep masmavi yada başka erkek içime doğuyo başka renk düşünemiyom

kızlar bende haftaya yaptırıcam ikili testi kaç günde çkıyor sonuçlarnı alan varmı

ense kalınlığını ölçüyolar bi de kan aldılar.hemen söyledi dr zaten sonucu kan tahlilimde yarın çıkacak.salı günü yaptırdım.4 günde olmuş olacak yani.medikal parkta yaptırdım ben

benimde kasık bölgemde hafif bi şişlik var ama hiç belli değil karnım hiç çıkacakmış gibi görünmüyor açıkçası bende beşiği kız olursa kesin pembe alcam ama erkek olursa yeşil yada mavi olabilir bakıcaz artık

beni de her gören kızın olacak diyor.içten içe çirkinleştin mi demek istiyolarkihani öle bişe varmış ya:)bir tek ben erkek hissediyorum galibahayır neye göre diyolar anlamışta değilim hadi karnım çıkmış olsa tahmin etsinler dicem de.sinir oluyorum bende.hissetmekse hissetmek kardeşim ben de öyle hissediyorum napalım şimdi.ama size bişe itiraf edicem kızlar sanırım ben erkek olmasını istiyorum belki de o yüzden öyle hissediyorumdur:)aslında kayınvalidem sinir ediyo beni,siz iki kız kardeşsiniz kızın olur kesin senin,bak cinsiyetini göstermemiş kesin kız bu.rüyamda kız çocuğu gördüm falan.bebekcik daha 12 haftalık neyini göstersinallah allah ne alakası varsa.ayrıcada kırk tane kız çocuğum var sanki de,sonuçta ilk bebeğim kız ya da erkek ne fark eder.eşim de kız olmasını istiyor.herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olsunda.rabbimden başka ne isterim.öyle işte içimi boşalttım rahatladım:)

geldık bız ,bebegım cok saglıklı masallah

buyuyor gun gectıkce canım benım ya

ben ıkılı testı sordum 11+4 ıken gıdıcegım dedım

haftasından cok bebegın boyu onemlı dedı 45 mm olması lazım dedı

bazı doktorlar bu durumu atlıyor ve ısın sonu amnıyosenteze kadar gıdıyor dedı

kafam karıstı ya 4,5 cm olmasa bebegım o zamana

sızınkıler boyle bırsey soyledı mı hıc

yaa ben de kız istiyordum hamile kalınca eşim erkek olcak deyip durmaya başladı ben de o erkek istiyor diye erkek istemeye başladım galiba yaa üfff ne bilim aklım çok karışık ne istediğimi bilmiyorum hayırlısını istiyorum diyelim

canım benim bebişim 14 mayısta 9+1 ken 2,5 cmdi.. 3 hafta sonra gel dedi 12+2 iken 2li test olacak yani.. Boydan hiç bahsetmedi.

bu arada herkesler nerde .. bugün kimsenin sesi soluğu cıkmıyor.. iyimisiniz arkadaslar ses verin :)

Mide ekşimesi yanmasıı ne kötüymüş ,neyse bebeğim iyi olsunda herşeye katlanırım ..

yavrumu görmek için sabırsızlanıyorum yarın randevumuz var ikili testimiz yapılacak dualarınızı eksik etmeyinn ..güzel haberlerle dönelim inşallahh..

Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalımm ..

Yarın ikili teste gidecek arkadaşlar yokmu ?

merhaba arkadaşlar benim kayınvalidem de oğlun olacak diyor her seferinde.ben kız istiyorum.eşimde annesinin etkisinde kalıyo o da erkek istiyor.kayınvalideme 10 tane erkek doğursam 11.de erkek olsun der.inşallah cici bi kızım olur.yine de rabbimden hayırlısını diliyorum

miden için muz ye ii gelir
ennn dayanamadığında da talcid al
ben yarım talcid alıorum bazen
ama muz ve su en ii gelen bana

merhaba arkadaşlar nasılsınız..
bizde haberler kötü malesef, dün akşamdan beri korkunç derecede diş ağrıı çekiyorum, gece acile gittik hamile olduğum için hiç bişey yapamayacaklarını söylediler, sabaha kadar 1 dk bile uyayamadım, yüzümün bir tarafı balon gibi şişti, gözüm kapandı.. sabah dişçiye gittik antibyotik kullanıcaksın dedi ama hamile olduğum için cesaret edip yazamadı, kendi doktoruma yolladı, doktorumda 1000 mg lık amoklavin yazdı.. çok tedirginim ama mecburen kullanıyorum sabah başladım. bu şekilde iltihaplı olması bebeğe antibiotikten daha fazla zarar verir. mecburen kullanacaksın dedi. hiç bişey olmaz bebeğine korkma dedi.. korkuyuda geçtim ağrım birazcık hafiflese, yüzüm antibiyotiğe rağmen bugün şimeye devam etti, arabayı zor kullandım gözüm kapandı iyice.. dünden beri çok zor zamanlar geçirdik yani, az sonra 2. hapı içicem inşallah iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…