- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.241
bebeği hissetmeyen bi ben varmışım ay :44:
üzülmeyin kızlar herkes bir değil ben kızımda çok afedersiniz spermşn yumurtaya yapıştığını bile hissettim
kahveciğimmmmmmm
takma kafanaaaaaaa
cehalet hakkaten mutlulukur.
Bizim zamanımızda ikili test mi vardı folic asit mi vardı
baaaakkkk canavar gibiyizzzzz
canım bak ben hep kağan kocatepeyi takip ederim. 11. haftayı dinlerken bu hafta düşük riskinin %1'e düştüğünü söyledi. bu haftalara kadar gelmişsen büyük olasılıkla bebeğini kucağına alacaksın demektir. yine dikkat et ama içini ferah tut, tamam mı?
canım ya inşallah anneler gününde aramıza bir anne adayı daha katılır. sana sela- ezan arası dua edeceğim inşallah.
kızlar benim eşim hayırlısı olsun diyo ne erkek diyo ne kız insan şakacıkdan bari derkaynanamla annem kız diyo içlerine öle doğuyomuş ben se sinirleniyorum bende itiraf ediyorum erkek istiyom ama kız olursada basarım bağrıma hayırlısı olsun diyelim kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin ben şimdiden çok korkuyorum doğumdan nasıl yetiştircem terbiyesini nasıl vercem diye çok korkuyorum sitres yapıyorum ya gönlümün istediği gibi yetiştiremezsem gerçi eşim diyo dayakla yetişmez bir vur sen çocuğa diyo gerisini sen düşün diyo ben yetiştircem diyo inşallh öle olur bakalım ben çocuğu doğurmadan stres yaptım
kahveciğimmmmmmm
takma kafanaaaaaaa
cehalet hakkaten mutlulukur.
Bizim zamanımızda ikili test mi vardı folic asit mi vardı
baaaakkkk canavar gibiyizzzzz
aayy canım rabbim insaallah dualarımızı kabul eder ama içime bu ay hamileyim gibi doguyor rabbim insaallah haklı çıkartır.
anaaaçok ciddiyim arkadaşım bende şaşırmıştım hatta ilk baş bana öle geldi falan diyodum ama yok resmen hisstemiştim nasıl oldu bende bilmiyorum böle bişey mümkünmü onuda bilmiyorum am inan ertei gün bile kesin tuttu demiştim
amin canım yinede düşünüp benim için dua etmişsin.Allah razı olsun senin ne sıkıntın vardı bugün canım hayırdır
valla öyle kızzz
annem hep bi hamilesin dediler bi doğuma gittim, sen niye zırt pırt gidiyosun diyo :))
tarlada doğuran yurdum teyzeleri var bi yanda, bizde ööömm yok doğum fotografçısı, yok oda süslemesi, yok epidural peeeeeehh
inşallah canım inşallah. ama ben o ara unuttum kendi sıkıntım vardı ona dua ettim hep, seni saat 3 gibi hatırladım o zaman duamı ettim. güzel haberler ver inşallah.
anaaa
benimde o ay son adetimde ve adet bitiminde şeyimde seyirme olmuştu. netten baktım seyirmelere. evlada delalettir yazıyordu, doğru çıkktı. bide ocak ayında düşük yapmıştım o zamanda seyirme olmuştu. benim hissim bu kadar, işaret olarak yani :)
amin canım yinede düşünüp benim için dua etmişsin.Allah razı olsun senin ne sıkıntın vardı bugün canım hayırdır
evt cnm belli olan var ama bazı doktorlar emin olmadan sölemek istemiyolar kimi karşı çıkıyo erkek dediniz okadar hazırlık yaptım sonradan kız çıkınca şikayetçi oluyolar sırf bu yüzden bizde içindeyiz sölemiyolar dediğim gibi 1 ay sonra cinsiyet yasaklancakmış 9 ay boyunca sölenmicekmiş inşallah böle bişey olmaz bende bir arkadaştan duydum
komşum beni delirtecek. vallahi gürültülerinden bıktım usandım. dün yazmıştım karın ağrım vardı. gece hiç uyuyamadım. sabah 7 de anca dalabildim. bu kadın 9.30 da süpürge açtı yine. üstelik herkesin yatak odası belli yani. bu bir değil iki değil. eziyetinden bıktım usandım yaa. ben sıçrayarak korkuyla uyandım, o sinirle duvara vurdum. bu kadında utanacağı yere aynen duvarı yumruklayarak karşılık verdi. sinirimden oturdum ağladım. hiç uyuyamadım hala. üstelik durumumu da biliyor defalarca insan gibi uyardık ama malesef... çok değişik insanlar. hamile olmasam taşınıp gidicem ama bensiz nasıl olacak?
evet benm kızımda değer 80 cıkmıstı.bende hangi değere bakıoruz die unuttuydum valla ii oldu canım ya cok saolkızlar ben birşey duymuştum 3 arkadaşımda da denedim doğum yapan tuttu onlardaki burdada bakalım tutacak mı. Hani ikili testler yaptırdık ya oradaki fb-hCG değeri 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız oluyormuş doktorları cinsiyeti söyleyen arkadaşlar bu değerlerini yazabilirler mi? benim 27,4 ama doktor bir dahaki aya söyleyeceğiz cinsiyeti dedi. yani buna göre erkek. Allahımmm sağlıklı versin de önemli değil de merak işte benimkisii :)
arkadaşlar yazmıltım ama kimse ikili test sonucunu yazmamışşşbakan arkadaşlar yazabilir mi?
ups :26: dikkat etmedim istanbuldanım normal hamile kaldım.bu 10. gebeliğim.8 tane bebiş kaybettim 9. yu doğurdum 10. ya hamileyim yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim.ha bide yasım 30öncelikle hayırlı ugurlu olsun aramıza h.gelsin canım
canım yazım tabiide listeyi gördün sat ve dogum tarihiyle bitmiyorki ama sadece adım olsun dersen hemen ekleyim
hahayyyyyyyyy kimleri goruyorum celenim gelmis hosgelmis.gitme artik kal burda
ohh bulmuslar erikleri yiyolar bizde burda hani bana hani bana dioruz
banada dün yapı doktorum.kasık ağrısı için acil gittim.hazır kimse yokken yapalım usg yi dedi.11+0 da 2 liyi yaptı.sadece pazartesi kan vericemgünaydın canım. 11 haftalıkken 2 li test yapmazlar bence. 12-14 haftalar arasında yapılıyor.bende 1 ay sonunda daha dün gördüm bebeğimi. Kocaman ve çok hareketliydi. Sende gittiğinde çok şaşıracaksın büyüdüğüne.
bebeğim konuyu maalesef bilmiyorum ama 7 sene evlat hasreti cekmiş biri olarak tek duam "rabbim hiç bir kadını bu yolda oyalamasın..bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın"amingünaydın güzel annelerrr.sizin ve bebekleriniz iyi olmasına sevindimmmm.
yaa bende geri sayımmm başladıı çok heyecanlıyım lütfen şu mübarek günde banada dualarınızda yer verriinnnn insaallah rabbim melegimi karnıma kondurmuştur
ben ilk gebeliğimde 19. haftada hissettim.ondan önce duydugum pıtpıtlar cokta bebek dielmiş demek die düşündüm hatta o anarkadaşlar bebeğini hisseden kıpırdayan varmı ben en baştan beri hissediyorum bugün daha bir anlaşılır şekilde hissettim iki kere
kızlarr cok agrım vr cok korkuyorum.. rahımım sankı cıkıcak sankı bebek tekme atıyo gıbı zonkluyoo rahım gırısım... ve sankı bı damar agrısı gıbı agrım vvrr cok korkuyorum
kasılma rahmini cok rahatsız etmiycekse onda bi sorun yok tatlım.bizim 9 ay yasak..el el üstünde de oturulmaz ama dimi :82:slm kızlar bende bugün itibariyle 11 haftamı doldurdumbenimde sabah feci bir mide bulantım oldu.bu bebeğimin iyi olduğuna mı bir işaret şimdi,bilgisi olan var mı?birde benim ara kanamalarım vardı progestan kullanıyorum cinsel ilişki yasak ya çok açık bir soru ama peki hani ilişkiye girmeden bişeyler hissetmekte mi yasak bilgisi olan paylaşabilir mi?
ben kızımda 10. haftada ciddi bir enfeksiyon atlattım.jinekoloğumun talimatıyla augmentin kullandım.allahıma bin şükür her sey yolunda.allaha emanet et.biz koruyamayız o korurmerhaba arkadaşlar nasılsınız..
bizde haberler kötü malesef, dün akşamdan beri korkunç derecede diş ağrıı çekiyorum, gece acile gittik hamile olduğum için hiç bişey yapamayacaklarını söylediler, sabaha kadar 1 dk bile uyayamadım, yüzümün bir tarafı balon gibi şişti, gözüm kapandı.. sabah dişçiye gittik antibyotik kullanıcaksın dedi ama hamile olduğum için cesaret edip yazamadı, kendi doktoruma yolladı, doktorumda 1000 mg lık amoklavin yazdı.. çok tedirginim ama mecburen kullanıyorum sabah başladım. bu şekilde iltihaplı olması bebeğe antibiotikten daha fazla zarar verir. mecburen kullanacaksın dedi. hiç bişey olmaz bebeğine korkma dedi.. korkuyuda geçtim ağrım birazcık hafiflese, yüzüm antibiyotiğe rağmen bugün şimeye devam etti, arabayı zor kullandım gözüm kapandı iyice.. dünden beri çok zor zamanlar geçirdik yani, az sonra 2. hapı içicem inşallah iyi gelir.
kızımda 19 haftada bunda 11. haftada basladı.bide ananem hep derdi erkek cocuk 40 günlükken oynarmıs die.benm şehzade pek bi hareketli kikikikikızlar ne zaman hissedicez acaba kıpırtılaını 4. aydan sonra mı acaba nasıl bişey tecrübeli anne varsa paylaşabilir mi?
Kızlar bir şey sorucam ama inşallah sizin canınız çekmez. :78: Kiraz çıkmış mıdır? Eşim merkezdeki manavları aramaya gitti. İnşallah bulabilir. Bulamazsa ne zaman çıkar bu kiraz ya? Çok uzak değil sanırım vakti. Kocaeli'nde kiraz satılan yer biliyorsanız bana yazar mısınız? İstanbul da olabilir. Yollarım kocişi alır gelir.
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
kahvelokum,celen35+,
bu kez de ben yakaladım seni... başbaşayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?