2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kahveciğimmmmmmm
takma kafanaaaaaaa
cehalet hakkaten mutlulukur.
Bizim zamanımızda ikili test mi vardı folic asit mi vardı
baaaakkkk canavar gibiyizzzzz

çok ciddiyim arkadaşım bende şaşırmıştım hatta ilk baş bana öle geldi falan diyodum ama yok resmen hisstemiştim nasıl oldu bende bilmiyorum böle bişey mümkünmü onuda bilmiyorum am inan ertei gün bile kesin tuttu demiştim

kahveciğimmmmmmm
takma kafanaaaaaaa

ay crafty aynı annem gibi söyledin.. ben folik asit kullanınca annemde 4 tane dogurdum hepinizinde masallahı var folik asitlemi doğurdum sanki o da neymiş diyor.. Annemin ilaç olan herseye alerjisi var da :)

aayy canım rabbim insaallah dualarımızı kabul eder ama içime bu ay hamileyim gibi doguyor rabbim insaallah haklı çıkartır.

cnm benim sitres yapma hiç şimdi çocuk gelişim kitapları varv yaşlara göre çocuk eğitimi faydalı olduğunu düşünüyorum onlardan al hem sen oku hem eşin.biz öyle yapcaz.dayağa karşıyım bende çocuk dayakla terbiye edilmez bu sefer arsız olur.tabi büyük konşmuyominşallah allah kucağımıza almayı nasip etsin eğitimi konusunda da geliştiririz kendimizi

kahveciğimmmmmmm
takma kafanaaaaaaa

valla öyle kızzz
annem hep bi hamilesin dediler bi doğuma gittim, sen niye zırt pırt gidiyosun diyo :))
tarlada doğuran yurdum teyzeleri var bi yanda, bizde ööömm yok doğum fotografçısı, yok oda süslemesi, yok epidural peeeeeehh

aayy canım rabbim insaallah dualarımızı kabul eder ama içime bu ay hamileyim gibi doguyor rabbim insaallah haklı çıkartır.

inşallah canım inşallah. ama ben o ara unuttum kendi sıkıntım vardı ona dua ettim hep, seni saat 3 gibi hatırladım o zaman duamı ettim. güzel haberler ver inşallah.

anaaa
benimde o ay son adetimde ve adet bitiminde şeyimde seyirme olmuştu. netten baktım seyirmelere. evlada delalettir yazıyordu, doğru çıkktı. bide ocak ayında düşük yapmıştım o zamanda seyirme olmuştu. benim hissim bu kadar, işaret olarak yani :)

amin canım yinede düşünüp benim için dua etmişsin.Allah razı olsun senin ne sıkıntın vardı bugün canım hayırdır

amin canım yinede düşünüp benim için dua etmişsin.Allah razı olsun senin ne sıkıntın vardı bugün canım hayırdır

komşum beni delirtecek. vallahi gürültülerinden bıktım usandım. dün yazmıştım karın ağrım vardı. gece hiç uyuyamadım. sabah 7 de anca dalabildim. bu kadın 9.30 da süpürge açtı yine. üstelik herkesin yatak odası belli yani. bu bir değil iki değil. eziyetinden bıktım usandım yaa. ben sıçrayarak korkuyla uyandım, o sinirle duvara vurdum. bu kadında utanacağı yere aynen duvarı yumruklayarak karşılık verdi. sinirimden oturdum ağladım. hiç uyuyamadım hala. üstelik durumumu da biliyor defalarca insan gibi uyardık ama malesef... çok değişik insanlar. hamile olmasam taşınıp gidicem ama bensiz nasıl olacak?

Kızlar merhaba, doktordan geldim bugün bebişimizi gördük kıpır kıpırdı,doktorum her yerini gösterdi:) çok güzel Allah herkese nasip etsin,12hafta 1 günlük olmuşuz,ikili testimi de yaptırdım,kan testini beklemek kaldı geriye, cinsiyetini göremedik biz, bu arada kızlar elimi kasığımın biraz üstüne koyunca hissediyorum ben, siz de deneyin derim

merhabalar kızlar.bayadır yazamıyordum .dün dr.gittim ikili tarama için.bebişimi uzun uzun seyrettim .çok güzel bir duygu.erkeğe benziyor dedi dr.büyük olasılıkla erkek.folik asiti bıraktırdı.kan hapına geçtik artık.
kan hapına başlayanlar günde kaç adet alıyorsunuz?

Kızlar bir şey sorucam ama inşallah sizin canınız çekmez. :78: Kiraz çıkmış mıdır? Eşim merkezdeki manavları aramaya gitti. İnşallah bulabilir. Bulamazsa ne zaman çıkar bu kiraz ya? Çok uzak değil sanırım vakti. Kocaeli'nde kiraz satılan yer biliyorsanız bana yazar mısınız? İstanbul da olabilir. Yollarım kocişi alır gelir.

Kızlar hepimize Allah gönlüne göre versin bende ilk zamanlar oğlum olacak diyordum içime öyle doğuyordu ama bi sabaha karşı rüyamda kız görünce gönlüm kıza yöneldi kafam karıştı bakalım ne olacak en geç önümüzdeki ay hepimiz öğrenmiş oluruz hayırlısı ile

İnşallah kubicim hayırlı sonuçlar alırsın sen iyi isen bebişde iyidir. Evet yeni kanun mu ne çıkmış devlet hastanelerinde söylemiyorlar benim arkadaşımda devlete gidiyor cinsiyeti özelde öğrenin demişler onlarda öyle yaptı hatta testinide geçen aylarda toplattılar eşime keşke birtane alıp kenara koysaydık dedim...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

kahvelokum,celen35+,

bu kez de ben yakaladım seni... başbaşayız

canım böyle dengesizler oluyor arada senin sakin olman lazım.ya neden kendini geriyorsunki git başka odada uyumana devam et.sinirlenince kendini harap edip aglayınca kadın düzeliyormu; yine bildigini okuyor oyüzden çirkefe bulaşma ,etrafından geç tavsiyem sana bu canım
Allah korusun bu gerilimde streste ya bebegine birşey olsaydı herşeyden ve herkesten önce onu düşüneceksin canım rabbim büyük sen dogru dur egri bulur belasını

evet benm kızımda değer 80 cıkmıstı.bende hangi değere bakıoruz die unuttuydum valla ii oldu canım ya cok saol
öncelikle hayırlı ugurlu olsun aramıza h.gelsin canım
canım yazım tabiide listeyi gördün sat ve dogum tarihiyle bitmiyorki ama sadece adım olsun dersen hemen ekleyim
ups :26: dikkat etmedim istanbuldanım normal hamile kaldım.bu 10. gebeliğim.8 tane bebiş kaybettim 9. yu doğurdum 10. ya hamileyim yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim.ha bide yasım 30
hahayyyyyyyyy kimleri goruyorum celenim gelmis hosgelmis.gitme artik kal burda

ohh bulmuslar erikleri yiyolar bizde burda hani bana hani bana dioruz
devletin tüm imklanlarıyla emrinizdeyim efem

banada dün yapı doktorum.kasık ağrısı için acil gittim.hazır kimse yokken yapalım usg yi dedi.11+0 da 2 liyi yaptı.sadece pazartesi kan vericem
bebeğim konuyu maalesef bilmiyorum ama 7 sene evlat hasreti cekmiş biri olarak tek duam "rabbim hiç bir kadını bu yolda oyalamasın..bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın"amin
arkadaşlar bebeğini hisseden kıpırdayan varmı ben en baştan beri hissediyorum bugün daha bir anlaşılır şekilde hissettim iki kere
ben ilk gebeliğimde 19. haftada hissettim.ondan önce duydugum pıtpıtlar cokta bebek dielmiş demek die düşündüm hatta o an ama şimdi elimi koyunca huuuupp toplanıo verio sıpacanım
kızlarr cok agrım vr cok korkuyorum.. rahımım sankı cıkıcak sankı bebek tekme atıyo gıbı zonkluyoo rahım gırısım... ve sankı bı damar agrısı gıbı agrım vvrr cok korkuyorum

dün sırf bu yuzden acil doktora gittim.sağ ve sol rahim duvarlarım cıldırdı ağrıdan ki kesin dedim kötü bişi var.doktor oralardaki ağrının normal oldugunu,oranın rahimi tutan kaslar oldugunu ve rahim büyüdükce onlarda gerilio bu normal bir dönem oldugunu söyledi.sorun yok panik yok.. su haftalarıda atlattık mı en güzel 3 aylar bizi beklio
kasılma rahmini cok rahatsız etmiycekse onda bi sorun yok tatlım.bizim 9 ay yasak..el el üstünde de oturulmaz ama dimi :82:
ben kızımda 10. haftada ciddi bir enfeksiyon atlattım.jinekoloğumun talimatıyla augmentin kullandım.allahıma bin şükür her sey yolunda.allaha emanet et.biz koruyamayız o korur
kızlar ne zaman hissedicez acaba kıpırtılaını 4. aydan sonra mı acaba nasıl bişey tecrübeli anne varsa paylaşabilir mi?
kızımda 19 haftada bunda 11. haftada basladı.bide ananem hep derdi erkek cocuk 40 günlükken oynarmıs die.benm şehzade pek bi hareketli kikikiki

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

kahvelokum,celen35+,

bu kez de ben yakaladım seni... başbaşayız

vışşşş cendermeler cendermeler öpcem gel bıraya

ya benmde ayağıma kramp girer oldu bugun halbuki cok erken.normalde 6. ayda baslıo bu ayak krampları..cıldırıcam..öyle böyle deil acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…