- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.221
miden için muz ye ii gelir
ennn dayanamadığında da talcid al
ben yarım talcid alıorum bazen
ama muz ve su en ii gelen bana
beni de her gören kızın olacak diyor.içten içe çirkinleştin mi demek istiyolarkihani öle bişe varmış ya:)bir tek ben erkek hissediyorum galiba hayır neye göre diyolar anlamışta değilim hadi karnım çıkmış olsa tahmin etsinler dicem de.sinir oluyorum bende.hissetmekse hissetmek kardeşim ben de öyle hissediyorum napalım şimdi.ama size bişe itiraf edicem kızlar sanırım ben erkek olmasını istiyorum belki de o yüzden öyle hissediyorumdur:)aslında kayınvalidem sinir ediyo beni,siz iki kız kardeşsiniz kızın olur kesin senin,bak cinsiyetini göstermemiş kesin kız bu.rüyamda kız çocuğu gördüm falan.bebekcik daha 12 haftalık neyini göstersin allah allah ne alakası varsa.ayrıcada kırk tane kız çocuğum var sanki de,sonuçta ilk bebeğim kız ya da erkek ne fark eder.eşim de kız olmasını istiyor.herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olsunda.rabbimden başka ne isterim.öyle işte içimi boşalttım rahatladım:)
yaa ben de kız istiyordum hamile kalınca eşim erkek olcak deyip durmaya başladı ben de o erkek istiyor diye erkek istemeye başladım galiba yaa üfff ne bilim aklım çok karışık ne istediğimi bilmiyorum hayırlısını istiyorum diyelim
merhaba arkadaşlar benim kayınvalidem de oğlun olacak diyor her seferinde.ben kız istiyorum.eşimde annesinin etkisinde kalıyo o da erkek istiyor.kayınvalideme 10 tane erkek doğursam 11.de erkek olsun der.inşallah cici bi kızım olur.yine de rabbimden hayırlısını diliyorum
merhaba arkadaşlar nasılsınız..
bizde haberler kötü malesef, dün akşamdan beri korkunç derecede diş ağrıı çekiyorum, gece acile gittik hamile olduğum için hiç bişey yapamayacaklarını söylediler, sabaha kadar 1 dk bile uyayamadım, yüzümün bir tarafı balon gibi şişti, gözüm kapandı.. sabah dişçiye gittik antibyotik kullanıcaksın dedi ama hamile olduğum için cesaret edip yazamadı, kendi doktoruma yolladı, doktorumda 1000 mg lık amoklavin yazdı.. çok tedirginim ama mecburen kullanıyorum sabah başladım. bu şekilde iltihaplı olması bebeğe antibiotikten daha fazla zarar verir. mecburen kullanacaksın dedi. hiç bişey olmaz bebeğine korkma dedi.. korkuyuda geçtim ağrım birazcık hafiflese, yüzüm antibiyotiğe rağmen bugün şimeye devam etti, arabayı zor kullandım gözüm kapandı iyice.. dünden beri çok zor zamanlar geçirdik yani, az sonra 2. hapı içicem inşallah iyi gelir.
miden için muz ye ii gelir
ennn dayanamadığında da talcid al
ben yarım talcid alıorum bazen
ama muz ve su en ii gelen bana
canım benim bebişim 14 mayısta 9+1 ken 2,5 cmdi.. 3 hafta sonra gel dedi 12+2 iken 2li test olacak yani.. Boydan hiç bahsetmedi.
geldık bız ,bebegım cok saglıklı masallah
buyuyor gun gectıkce canım benım ya
ben ıkılı testı sordum 11+4 ıken gıdıcegım dedım
haftasından cok bebegın boyu onemlı dedı 45 mm olması lazım dedı
bazı doktorlar bu durumu atlıyor ve ısın sonu amnıyosenteze kadar gıdıyor dedı
kafam karıstı ya 4,5 cm olmasa bebegım o zamana
sızınkıler boyle bırsey soyledı mı hıc
bana dr hiç boyuyla ilgili bişey demedi ben 11 hafta 6 günlükken gitmiştim CRL ne demek bilmiyorum ama onun karşısında 52 mm yazıyo odur heralde Allah bebeklerimize bağışlasın bizi
Mide ekşimesi yanmasıı ne kötüymüş ,neyse bebeğim iyi olsunda herşeye katlanırım ..
yavrumu görmek için sabırsızlanıyorum yarın randevumuz var ikili testimiz yapılacak dualarınızı eksik etmeyinn ..güzel haberlerle dönelim inşallahh..
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalımm ..
Yarın ikili teste gidecek arkadaşlar yokmu ?
kızlar ne zaman hissedicez acaba kıpırtılaını 4. aydan sonra mı acaba nasıl bişey tecrübeli anne varsa paylaşabilir mi?
geldık bız ,bebegım cok saglıklı masallah
buyuyor gun gectıkce canım benım ya
ben ıkılı testı sordum 11+4 ıken gıdıcegım dedım
haftasından cok bebegın boyu onemlı dedı 45 mm olması lazım dedı
bazı doktorlar bu durumu atlıyor ve ısın sonu amnıyosenteze kadar gıdıyor dedı
kafam karıstı ya 4,5 cm olmasa bebegım o zamana
sızınkıler boyle bırsey soyledı mı hıc
canım benimde ikili testim 14 mayısta .. gec kalmadın yani..ikili test için gec kalmadın ama cinsiyet için masallah senin doktor cok erken davranmıs.. 10. haftada cinsiyet tahmini hem de %90 :) süpermiş...
bebeği hissetmeyen bi ben varmışım ay :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?