2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
miden için muz ye ii gelir
ennn dayanamadığında da talcid al
ben yarım talcid alıorum bazen
ama muz ve su en ii gelen bana

benim geçen hafta azalmıştı bulantılarım iştahımda iyiydi ama 2 gündür çok şiddetlendi dün izin alıp eve gittim bütün gün yattım anlayamadım normal bi durummu bu haftada geçmişken bulantının bu kadar şiddetle yeniden başlamasıı eklem yerlerim heryerim ağrıyoo yarın bi olsada yavrumu görsem ..sağlıklı olduğunu duysam ..

kızlar benim eşim hayırlısı olsun diyo ne erkek diyo ne kız insan şakacıkdan bari der kaynanamla annem kız diyo içlerine öle doğuyomuş ben se sinirleniyorum bende itiraf ediyorum erkek istiyom ama kız olursada basarım bağrıma hayırlısı olsun diyelim kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin ben şimdiden çok korkuyorum doğumdan nasıl yetiştircem terbiyesini nasıl vercem diye çok korkuyorum sitres yapıyorum ya gönlümün istediği gibi yetiştiremezsem gerçi eşim diyo dayakla yetişmez bir vur sen çocuğa diyo gerisini sen düşün diyo ben yetiştircem diyo inşallh öle olur bakalım ben çocuğu doğurmadan stres yaptım

kızlar sanırım iştahım açıldı çok sevinçliyim çok mutluyum yarım saat olmadı atıştıralı yine acıktım ben kalkım bişeyler daha yiyim kızlar dua edin böle gitsin ben size çok dua ediyorum

canım cok gecmiş olsun..Allahım acil şifa versin. diş ağrısı cok zor bide hamileyken bişey yapamadan durmak daha zor. doktorun kullan bişey olmaz diyorsa vardır bir bildiği demek lazım.. tez zamanda gecer yavrunada bişey olmaz inşallah

qizlar insallah 1-ci gun gorusmek uzre sagolun. bebisler anneleri uzmeyin. kocisler karilarinizin kiymetini bilin. hepinize saglikli ve eylenceli bir haftasonu dileyirem. yaxsi dinlenin. saygilar. sevgiler sirli kardesinizden

bana dr hiç boyuyla ilgili bişey demedi ben 11 hafta 6 günlükken gitmiştim CRL ne demek bilmiyorum ama onun karşısında 52 mm yazıyo odur heralde Allah bebeklerimize bağışlasın bizi

geçmiş olsun şeker valla o mide ekşimesini gel bana sor ne çektim zararlımıdır bilmiyorum ama ben yarım çay kaşığı karbonatı bir fincan suyla karıştırıp içmiştim ii geliyodu ama tabi günde 1 kere sen bi doktoruna sor zararı yoksa ii geliyo

her mide bir değil tabi kızlar mesela muz dahada kaynatır benim mide keza çubuk krakerde öyle banada beyaz leblebi iyi gelir ben arada da renne şurup içiyorum gaviskonda olabilir kızımda önce gaviskon kullanmıştım sona doğruda famodin hap o kadar ileri boyuta geçmiştiki offf ağzımı açsam alev çıkıcak sanıyodum böyle ejdarha gibi :)))
diş ağrısı kızımda çekmiştim offf bilirim nerdeyse kendimi camdan atıcaktım banada adını unuttumR ile başlayan bi antibbiotik vermişti yanında da klasik minoset
bide benden bi bilgi kızlar 11 12 haftalar arası çok başağrınız olabilir normal kızımda çoktu bunda da başladı

kızlar ne zaman hissedicez acaba kıpırtılaını 4. aydan sonra mı acaba nasıl bişey tecrübeli anne varsa paylaşabilir mi?

şimdiden hafifden arkadaşlar var bende kızımda hissediyodum öle çok belirgin bişey değil tuhaf bi his bu seferde öle resmen sağ kasığımda bi fazlalık var :)) bhatta yumurtalık kısmından yukarı doğru çıkmaya başladığını bile hissediyorum yani o fazlalık hii yukarıya çıkıyo
ama genelde ilk annelikte 16 haftalıkken en erken en nette 20 haftalıkken hissedersinb harika bişey anlatılmaz yaşanır hele büyüdüğünde balık gibi kıvrılıyo içinde dışarda bile gözüküyo karnın deniz dalgası gibi dalgalanıyo kızım çok sertti bi iki kere gece tekmesyle eşimi zıplattı

kızlar ne zaman hissedicez acaba kıpırtılaını 4. aydan sonra mı acaba nasıl bişey tecrübeli anne varsa paylaşabilir mi?

ben hissediomuşum
mana veremiodum ama tarif edince o dedi annem , teyzem ve diğer hamile arkadaşlar
böle içerden kedi tırmalıo gibi :)

herkese bakıyorum 11. haftada çağırıyorlar benim doktorum 12 de çağırdı. acaba bunu mu düşündü?:26: o zaman sende biraz geç git ama uzar bence yaa. şimdi kafaya takacak bişey daha bulduk hayırlı olsun ne demiş crafty: cehalet mutluluktur! :)

canım benimde ikili testim 14 mayısta .. gec kalmadın yani..ikili test için gec kalmadın ama cinsiyet için masallah senin doktor cok erken davranmıs.. 10. haftada cinsiyet tahmini hem de %90 :) süpermiş...

Teşekkür ederim cnm 16 mayısta benim tarihim inşallah sonuçlarımız tertemiz çıksın. Evt erkenden söyledi biz de çok şaşırdık bakalım zaten erkek diosa değişmezmiş ama kız diyorsa değişebilirmiş. Sağlıklı olsunlar da kız oğlan farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…