2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydinnn arkadaslar,

umarim hepiniz iyisinizdir ve tatli dertleriniz azalmaya baslamistir....ben az önce doktorumu aradim ve ikili test sonuclarimizi ögrendim. Doktor sonuclar iyi dedi riskimiz 763/1 cikmis, cok sükür....Fakat idrar yollarinda enfeksyon var dedi benim hic bi sikayetim olmasada :44: Zinnat diye bir ilac almami istedi ama kafam cok karisti. Aranizda bu ilaci alan yada bilen varmi? İlac almasam dahami tehlikeli acaba? napsam bilemedi ben simdi

canim seni cok iyi anliyorum. Benimde yeni komsumla basim dertte. Gecenin her saatinde cocuklari duymak mümkün ve duvarlar o kadar inceki kadinin bütün gün ne yaptigindan haberim var evmi süpürüyo epilasyon mu yapio kocasi kacta kalkio dusa ne zmn girio hangi diziyi izliyo yetmiyormus gibi haftasonu evde olmadiklarinda son ses radyolu alarmi calmaya baslio sabahin köründe saka gibi :84: valla baktim olmuo bende kendi gürültümü yukseltmekte buldum careyi baktim sesmi gelio daha cok ses yapip kendi gürültümde kavruluyorum ama ne hikmetse ise yaradi iki haftadir rahatim

Son düzenleme:

cok gecmiş olsun..doktorun verdyse sorun yok.sen genede prospektüsüne bak "b" grubundaysa kullanabilirsin tabi tatlım eğer kullanmazsan enfeksiyon ilerler ve allah koorusun ilerleyen haftalarda erken doğuma sebep olur

gözün aydın canım riiskin çok düşük çıkmış maşallah. darısı başımıza.

e söylede giderken alarmı kapatsın kadına bak yaa..benim üstteki hamile bide ama hergün tangır tungur temizlik yapar bide. 2 tane daha canavar var evde, devamlı ordan oraya koşarlar. yerlere bişeyler atarlar. ev değil ahır yaa. evimde 4+1 sistem var bu benimde aklıma geliyor ama alttakinin ve yandakinin suçu ne diye yapamıyorum. of yaa

ya kizlar benim goguslerimdeki hassaiyet sizlama gecti sanki 2 3 gundur boyle elleyince minciklayinca falan biraz oluyor ama eskisi gibi degil.bir de sanki onceden daha SIKI dolgundu simdi civiklasti sanki o daha onceki gibi gergin degil sizde de boyle oldumu?

sagol canim amin....Gördügün gibi ev alma komsu al diye bosuna dememisler. bir iki kez gidip kapisina sıkayet ettim ne tesadüfdür ki o haftasonu oldu alarm vakamiz, cumartesi pazar sabah 8de evi terk ettik düsün. İlk iki hafta oturup hergun sinirden aglamistim bende. Birde yeni tasinmissin napmali bilmiyorum. kendi evin olsa ses yalitimi dicem ama bu durumda sacma olcak :26: ama ben derim ki alt kata daha az ses gidio olmadi kötü komsunun bölgesinde bi uygula derim

merhabalar kızlar şu ultrason işini kızımda sormuştum dr ye yeni ultrason cihazı gelecek haftaya demişti bende eskiyi bana satsanıza demiştim
dr. gülerek eski parayla 150 milyar demişti
bu arada bende merak etmiyorum desem yalan olur cinsiyetini kızımda ilk hamile kaldığım günden kızım olacak demiştim tuttu
bunda tahminim çok değişken içime erkek doğuyor sonrada kız diyorum aman ne biliyim artık hakkımızda hayırlısı bu forumda biri ile tanıştım bana çok güzel bir yazı yazmıştı onu paylaşayım sizle benim çok hoşuma gitmişti

üzülme canim gögüsde durmadan degisiklikler olabiliyor. Bende sadece ilk günler sislik ve hasasiyet olmustu sonra gecti. Haftalardir hic bir sey yok sadece gögüs uclarim karario....

• Bi kızım olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında külotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ..

bu duyguları yaşadığım halde gözlerim dolmuştu okurken kızları olacaklara gelsin bu yazı

zuzum bi yandan da araştırıyorum. şikayet edeceğim. bu halimle uğraştıım şeye bak. ama bunları durdurmam lazım böyle yaşayamam ben. insan evinde duramayacaksa nereye gitsin? eşin ne kadar sinirlenmiştir bi hafta sonu var ondada uyuyamıyor. inşallah alarmı bozulur.

canım benimkininde acısı geçti gibi. o acıyla kasım gelmezdi zaten. daha çoook büyüyecek. cıvımayı bilemiyorum çünkü benimki gerilmemişti.

üzülme canim gögüsde durmadan degisiklikler olabiliyor. Bende sadece ilk günler sislik ve hasasiyet olmustu sonra gecti. Haftalardir hic bir sey yok sadece gögüs uclarim karario....

canim insallah oyledir sanki bir sorun varmis gibi geliyordu bana pazartesiye kada sabredecegim artik dr gunumuz insallah birse yoktur saglikla buyuyodur bebegim

canım benimkininde acısı geçti gibi. o acıyla kasım gelmezdi zaten. daha çoook büyüyecek. cıvımayı bilemiyorum çünkü benimki gerilmemişti.

canim o zaman genelde olan bir sikayet benimki ama inttede diyorki bu haftalarda dahada artar benimde kafami bu karistirdi.

bu arada komsuna soyle acik acik yonetici yokmu ona sikayet et olmazki ama bu eziyetten baska bisey degil

kasılma rahmini cok rahatsız etmiycekse onda bi sorun yok tatlım.bizim 9 ay yasak..el el üstünde de oturulmaz ama dimi :82:

swaol canım cevabın için kendimi suçlı hissediyorum ben birde dünden beri genital bölgemde ağrı oluo tamamen ona bağlıyorum daha çok üzülüyorum

çok güzel

kızlar kimsecikelr yok keyif yapıyosunuz dimi bebişlerinizle ve kocişlerinizle kıskandım neyse benimki de 2 dkka sonra geliyo kızlar ben doktorumu değiştirmeye karar verdim erkenden öğrenenler var ama ben ne yazık ki sölemedi doktor bide 4 ayından sonra dedi 2 li test sonucunu almaya gidince sölicem yüzüne karşı ben seni bırakıyorum cinsiyetini sölemedin dicem size söz veriyorum

kuzum memnunsan sırf sölemedi diye değiştirme banada %60 dedi. %50 ile %60 arasında ne fark var ki.
bende belki öğrenirim diye 2 hafta sonra başka doktora gidicem. ama sonra yine kendi doktoruma devam

iki gündür benim göğüslerde yoluna girdi gibi, acaip bi şişlik ve ağrı vardı, 2 gündür azaldı, sana göre benim erken azaldı o zaman, biz daha 9+5 iz.. yada ben dişimin ağrısından hissetmiyo olabilir miyim ki:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…