- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.321
9+2 deyim bugün itibariyle 6+5 de dr gittim sanki yıllar geçmiş gibi zamanmı durdu anlamıyorum bebeğim canım ne alemde ne yapıyor orada bilmiyorum ama hasretle bekliyorum onu göreceğim zamanıbelki anne olarak bu hamilelikte ayrıyız bebişlerimizden onları görebilmek için 1 ay beklemk zorundayız şimdi ama kucağıma almayı Allah nasip ettiğinde ondan değil 1 ay 1 sn bile ayrılamam heralde canım bebişim seni çok özledim bizi bırakma anneciğine sıkı sıkı sarıl olurmu sanki senden önce anlamsızmış dünya hasretle seni bekliyoruz öpüyorum tatlı yanaklarından...
ya kizlar benim goguslerimdeki hassaiyet sizlama gecti sanki 2 3 gundur boyle elleyince minciklayinca falan biraz oluyor ama eskisi gibi degil.bir de sanki onceden daha SIKI dolgundu simdi civiklasti sanki o daha onceki gibi gergin degil sizde de boyle oldumu?
arzucum benmde bu sabah gecti.ama yarın ağrımıycaanın garantisi yok.mesela dün sabahtan beri mide bulantısı yoktu şimdi geberik durumdayım
sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah...bizde adet:7a ydan önce alınmaz bebeğe bişeyşimdi seninkileri okuyunca dahada heveslendim
cnm erkenden nerden biliyo sezeryan olcağını ilkin sezeryanmıydı ne olur tek doktorla kalma doktorlara güvenim kalmadıburda bir sürü olay olmuş 2 ane özel hastane var her bir tanıdığım bazılarından mennun değil kimileri erkenden rahimini almış kimileri normal doğumken sezeryan dmişler tek doktorla kalma lütfen
arzucum benmde bu sabah gecti.ama yarın ağrımıycaanın garantisi yok.mesela dün sabahtan beri mide bulantısı yoktu şimdi geberik durumdayım
sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah...bizde adet:7a ydan önce alınmaz bebeğe bişeyşimdi seninkileri okuyunca dahada heveslendim
bizdede erken alınmaz uğursuzluk olur derler. annem 4 ayı doldurana kadar tek çöp bile alma diye tembihledi :) zaten cinsiyeti kesin olasıya kadar hangi renk alcaz ki? ama çok geçe bırakmak da nasıl olacak ki, kocaman karınla zorlanmazmıyız?
bizim için en güzel zaman eylül ayının aksamüstleri.hem ozaman 7 aylık olucaklar inşallah.erken doğum falan olursa (allah korusun) elimizde hazır olur.
oo alışverişler başlamış bile erken erken.. güzel günlerde kullanın inşallah.
merhaba kızlar bizimde 2li testimiz yapıldı. pazartesi serklaj ameliyatım var 1gece yatıcam hastanede çıkınca yazarım yine dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlarr... evet bılıyorum bızdede en az 5 ay beklenır aslında ugursuzluk denır hanı Allah korusun nolur nolmaz dıye ama gecen haftadan berı babam tutturdu zar zor hayır dıye dırettım kustu esıme ve bana ... ve benı su sekılde bırazda dr um cesaretlendırdı .. bnm 3 aydır dusuk tehlıkem oldugu ıcın hastanedeydım yenı cıktım rahımım cok kucuk catımda dar ayrıca ve kalp hastasıyım dr umda dusuk tehlıkesı olanların genellıkle erken dogum tehlıkesı de olabılır cunku gordugum tedavılerden oturu 90 kılo ıle hamıle kaldım sukur hıc kılo almadım 14. haftadayımmmbelkı 6 aydan snra kılon arttıkca kalbınde tasımaya bılır dolasamayabılırsın deyınceee babamında kusmesınden dolayı bı cesrettır geldıı Rabbım hepımızın bebeklerını korusunn kaderımzde yazılanları yasıyoruzzz... Allahın ıznıyle kucagımzda gorelım ınsallahh...
gülüm aynen öyle ilki sezeryan idi ama bu tr de anlamadigim ilki sezeryan olunca ikinci 3 cüsünüde hemen sezeryan yapiolar öyle adapda olmuslarhalbuki yurt disinda mesela almanyada sezeryandan sonra normal dogumda oluyor eger anne ve bebek icin sakincasi yok sa burda öyle degil malesef gercegi normalede dayanamam diye düsünüyorum ama o daha saglikli
neyse hayirlisi olsun insaALLAH
ama beni rahtsiz eden neden iki hafta önce alinacak normalde tahmindogum 7 kasim doktor 27 yada 29 ekim dedi( ben beklemek istiyorum bu konuyu gene konusucam onun la dua edin insaALLAHda bari 5 kasima razi olsun :)
Selam kizlar, ben de ilk randevuma gittim sonunda, bebisimi gordum, kipir kipir hic durmadan hareket ediyordu, hersey yolunda bir gun ileride son adet tarihine gore tabii cinsiyet tahmini yapmadi, tr ye gidiyorum onumuzdeki cuma orada yine giderim :) belki birsey soylerler.
Sezeryan konusunda, burada da hersey yolundaysa ikinciyi normal yaptirmaya gayret ediyorlar. Tr de herkesi bicak altina yatirmaya meraklilar. Kardesimin bebek cok buyuk sezeryan yapmaliyiz dediler ki kendisi normal istiyordu, bebek 2.900 dogdu! Malesef dogum doktorlarinda etik olarak bir korelme var, genelleme yapmak yanlis tabii, sadece boyle olanlar icin bu sozum......
canım geçmiş olsun bu serklaj denilen şey rahim agzının dikilmesi işlemimi?insaallah sorunsuz geçer canım dualsrımız seninleeeemerhaba kızlar bizimde 2li testimiz yapıldı. pazartesi serklaj ameliyatım var 1gece yatıcam hastanede çıkınca yazarım yine dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlarr... evet bılıyorum bızdede en az 5 ay beklenır aslında ugursuzluk denır hanı Allah korusun nolur nolmaz dıye ama gecen haftadan berı babam tutturdu zar zor hayır dıye dırettım kustu esıme ve bana ... ve benı su sekılde bırazda dr um cesaretlendırdı .. bnm 3 aydır dusuk tehlıkem oldugu ıcın hastanedeydım yenı cıktım rahımım cok kucuk catımda dar ayrıca ve kalp hastasıyım dr umda dusuk tehlıkesı olanların genellıkle erken dogum tehlıkesı de olabılır cunku gordugum tedavılerden oturu 90 kılo ıle hamıle kaldım sukur hıc kılo almadım 14. haftadayımmmbelkı 6 aydan snra kılon arttıkca kalbınde tasımaya bılır dolasamayabılırsın deyınceee babamında kusmesınden dolayı bı cesrettır geldıı Rabbım hepımızın bebeklerını korusunn kaderımzde yazılanları yasıyoruzzz... Allahın ıznıyle kucagımzda gorelım ınsallahh...
gülüm aynen öyle ilki sezeryan idi ama bu tr de anlamadigim ilki sezeryan olunca ikinci 3 cüsünüde hemen sezeryan yapiolar öyle adapda olmuslarhalbuki yurt disinda mesela almanyada sezeryandan sonra normal dogumda oluyor eger anne ve bebek icin sakincasi yok sa burda öyle degil malesef gercegi normalede dayanamam diye düsünüyorum ama o daha saglikli
neyse hayirlisi olsun insaALLAH
ama beni rahtsiz eden neden iki hafta önce alinacak normalde tahmindogum 7 kasim doktor 27 yada 29 ekim dedi( ben beklemek istiyorum bu konuyu gene konusucam onun la dua edin insaALLAHda bari 5 kasima razi olsun :)
günaydın arkadaşlar biz kahvaltımızı yaptık erkenciyiz.havada çok güzel...bugün pazar hiççççç uyuyasım yok:)evimde bi kaplumbağa besliyrm bugn babası çıkaracak dışarı.hamişlikten beri elime almıyorm ilgilenmiyorum.
bugn balkonuma bahçe sebzeleri ekecem uğraş olsun. herkese bol mutlu huzurlu pazarlar diliyorummmmmmmmm
Bebeğim sen ne yaptın canım cuma gunü sana dua ettim hergecede İnan ediyorum bı kuzenime bı arkadasıma bide sana.. Rabbim kabul etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?