2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hamilelik döneminde ayçekirdğei yemek bebeğin beyin fonksiyonalrını geliştirir gözlerini iyi yaparmış bebek için iyi bişeymiş.. kızlar bakın ne buldum bilginize kopyala yapıştır yaptım şimdide yiyorum

merhaba bende kasım annesiyim doğum 15 ine geliyo dün gittim dr ultrasonda şov yaptı resmen nasıl hareketli yavrum paylaşmak istedim sadece

9+2 deyim bugün itibariyle 6+5 de dr gittim sanki yıllar geçmiş gibi zamanmı durdu anlamıyorum bebeğim canım ne alemde ne yapıyor orada bilmiyorum ama hasretle bekliyorum onu göreceğim zamanı belki anne olarak bu hamilelikte ayrıyız bebişlerimizden onları görebilmek için 1 ay beklemk zorundayız şimdi ama kucağıma almayı Allah nasip ettiğinde ondan değil 1 ay 1 sn bile ayrılamam heralde canım bebişim seni çok özledim bizi bırakma anneciğine sıkı sıkı sarıl olurmu sanki senden önce anlamsızmış dünya hasretle seni bekliyoruz öpüyorum tatlı yanaklarından...

canım allah ım hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah ben 3 aylık sayılırım benim daha 6 ay var senin bitmiş

canlarım benim de hassasiyet azaldı... iki gündür de midem bulanmıyor... düşünün bende ki endişeyi. :18:

gülüm aynen öyle ilki sezeryan idi ama bu tr de anlamadigim ilki sezeryan olunca ikinci 3 cüsünüde hemen sezeryan yapiolar öyle adapda olmuslar halbuki yurt disinda mesela almanyada sezeryandan sonra normal dogumda oluyor eger anne ve bebek icin sakincasi yok sa burda öyle degil malesef gercegi normalede dayanamam diye düsünüyorum ama o daha saglikli
neyse hayirlisi olsun insaALLAH
ama beni rahtsiz eden neden iki hafta önce alinacak normalde tahmindogum 7 kasim doktor 27 yada 29 ekim dedi ( ben beklemek istiyorum bu konuyu gene konusucam onun la dua edin insaALLAHda bari 5 kasima razi olsun :)

merhaba kızlar bizimde 2li testimiz yapıldı. pazartesi serklaj ameliyatım var 1gece yatıcam hastanede çıkınca yazarım yine dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

bizim için en güzel zaman eylül ayının aksamüstleri.hem ozaman 7 aylık olucaklar inşallah.erken doğum falan olursa (allah korusun) elimizde hazır olur.

oo alışverişler başlamış bile erken erken.. güzel günlerde kullanın inşallah.

ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlarr... evet bılıyorum bızdede en az 5 ay beklenır aslında ugursuzluk denır hanı Allah korusun nolur nolmaz dıye ama gecen haftadan berı babam tutturdu zar zor hayır dıye dırettım kustu esıme ve bana ... ve benı su sekılde bırazda dr um cesaretlendırdı .. bnm 3 aydır dusuk tehlıkem oldugu ıcın hastanedeydım yenı cıktım rahımım cok kucuk catımda dar ayrıca ve kalp hastasıyım dr umda dusuk tehlıkesı olanların genellıkle erken dogum tehlıkesı de olabılır cunku gordugum tedavılerden oturu 90 kılo ıle hamıle kaldım sukur hıc kılo almadım 14. haftadayımmm belkı 6 aydan snra kılon arttıkca kalbınde tasımaya bılır dolasamayabılırsın deyınceee babamında kusmesınden dolayı bı cesrettır geldıı Rabbım hepımızın bebeklerını korusunn kaderımzde yazılanları yasıyoruzzz... Allahın ıznıyle kucagımzda gorelım ınsallahh...

merhaba kızlar bizimde 2li testimiz yapıldı. pazartesi serklaj ameliyatım var 1gece yatıcam hastanede çıkınca yazarım yine dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

şimdiden geçmiş olsun tubacım, dualarımız seninle.

evet bunları düşününce iyi yapmışsın, belki ağırlaşacaksın sonradan gezemeyeceksin. benimde aklıma gelmiişti ya 7. ayda koca karnımızla nası dolaşıcaz diye :) eşyalarını güle güle kullansın minnağın. renk olarak ne aldın peki? Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Selam kizlar, ben de ilk randevuma gittim sonunda, bebisimi gordum, kipir kipir hic durmadan hareket ediyordu, hersey yolunda bir gun ileride son adet tarihine gore tabii cinsiyet tahmini yapmadi, tr ye gidiyorum onumuzdeki cuma orada yine giderim :) belki birsey soylerler.
Sezeryan konusunda, burada da hersey yolundaysa ikinciyi normal yaptirmaya gayret ediyorlar. Tr de herkesi bicak altina yatirmaya meraklilar. Kardesimin bebek cok buyuk sezeryan yapmaliyiz dediler ki kendisi normal istiyordu, bebek 2.900 dogdu! Malesef dogum doktorlarinda etik olarak bir korelme var, genelleme yapmak yanlis tabii, sadece boyle olanlar icin bu sozum......

Bebegin hayirli olsun canim insallah kucagimiza almak nasip olur trye gitcem diye yazmissin doktorun izin veriyormu yani yolculuga bende düsünüyorumda o yüzden sordum sana

günaydın arkadaşlar biz kahvaltımızı yaptık erkenciyiz.havada çok güzel...bugün pazar hiççççç uyuyasım yok:)evimde bi kaplumbağa besliyrm bugn babası çıkaracak dışarı.hamişlikten beri elime almıyorm ilgilenmiyorum.
bugn balkonuma bahçe sebzeleri ekecem uğraş olsun. herkese bol mutlu huzurlu pazarlar diliyorummmmmmmmm

canım geçmiş olsun bu serklaj denilen şey rahim agzının dikilmesi işlemimi?insaallah sorunsuz geçer canım dualsrımız seninleeee

canımyaaa raabbim bütün olumsuz şeylerden korusun insaallah.insaallah hiç birini yaşamassın hayırlı ugurlu olsun meleginin eşyalarıda rabbim i.günlerde kullanmak nasip etsin.ben tahmin ediyorum rengi sarı veya kırmızı :)(eşyaların)

İlgim dısı canım benim RAbbim yardımcın olsun, iyi olmuş almissin Güle güle kullanmaknasip olsun inşallah neguzel maşallah ciciler almissin:)
RAbbim hepimize saglikla kucağımıza alıp kokularını duymayinasip etsin..
Herkese iyi pazarlar:)

Bebeğim sen ne yaptın canım cuma gunü sana dua ettim hergecede İnan ediyorum bı kuzenime bı arkadasıma bide sana.. Rabbim kabul etsin insaallah

cnm benim görümcem şuan 32 haftalık 37 ken alcaklarmış yada 36 netten araştırdık biraz1 gün fazla dursa bide faydası varmış bebişe ama değişen bişey yokmuş cnm benim takma kafana 36 haftasına kadar zatene ideal kilosuna yetişiyo yumurcağın anne karnında durmasına gerek yokmuş kız erkenden bebişine kavuşmak istemiyon mu gerçi anlıyorum seni cnm hakkında hayırlısı olsun ama içini ferah tut cnm

ohh ne güzel valla tadını çıkartalım hayatın bebişler gelince yandık

Bebeğim sen ne yaptın canım cuma gunü sana dua ettim hergecede İnan ediyorum bı kuzenime bı arkadasıma bide sana.. Rabbim kabul etsin insaallah

saol canım teşşekkürler bende bekliyorum canım sizlerin dualarıyla insaallah bende bu ay melegime kavuşacagım inanıyorum canım.rabbim büyük onun için hiç birşey zor deildir.

TUBACIM ALLAH yardimcin olsun insallah sorunsuz bir sekilde atlatirsin ve saglikla zamaninda gelir bebisin.3.5cm demistin bu iyi aslinda niye gererek gordu daha onceki hamileliginde dahami azdi nasil yani kafam karisti simdi musait oldugunda cvplarsan sevinirim

CELENCIM benim insallah iyidir de gelip gecen bir durumdur bizimki sen simdi tedavin seklin ne kaclik oluyosun igneyi ne SIKLIKLA gidiyorsunuz dr a

KAHVELOKUM sende cektin heee mide bulantisini ayyy cnm.benimde oldu ama cikaraca derecede ve yememi tam olarak sekilde degildi bulantim.sunu soyleyeyim birde ben intte DR. KAAN KOCATEPE YI takip ediyorum.bulantisi olanin bulantisi olmayan uzerinde daha fazla etkisi yoktur yani bulantisi olaninki daha saglikli olmayanin sagliksiz diye dusunme cnm.benim oglusda da hiiicc bulantim olmamisti.gorumcemde aslan gibi uc cocugu var ilk ikisinde hiiiicc bulanmamisti cok da saglikli.bence cok bulanti olanlar hamileligiagir yasayanlar insallah gecer SIKINTILARI.uzme yani kendini cnm

merhaba arkadaşlar.. herkese güzel bir pazar diliyorum. alanyada çok güzel bi hava var ama benim kociş düğüne gitti, ben evdeyim. suratım hala dayak yemiş gibi şiş olduğu için dışarı çıkamadım..
benim ablamında hiiiç bulantısı olmadı , çok rahat bi hamilellk geçirdi, oğluşumuz da çok sağlıklı oldu. bu tamamen annenin bünyesiyle ilgili bence, genetik etkilerde var tabii.. benim annemin çok bulantısı olurmuş, 6. aya kadar sürmüş hep, ama halalrımın olmazmış. ablamda bende halalrımıza çekmişiz heralde:):) kendi kendime nazar değdirmiyim de, inşallah böyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…