- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.261
bebğim bu arada senin için dua ediyorum, Allahım hiç kimseye bebek aratmasın, bekletmesin. bir an önce nasip etsin inşallah.
Herkese günaydın arkadaslarr
Öncelikle bebeğim arkadasım dün bende sana dua ettim Rabbim kabul etsin insaallah
Dün 11 haftaliktik doktora gitti ikili testimizi yaptık usg de bir sorun yok Rabbime şükür hersey normal dedi ama kanda verdim şimdi onun sonucunu beklmemek kaldı insaalah imdada sorun çıkmaz
Özel bölgemde kaşıntım vardı solerim üçer gün araryla konulacak iki tane fitil verdl idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tedbir alalım dedi
Ağda konusunu sordum özel bölgemize yaptirablirmyiz diye bir sorun olmaz yaptirabilirsin dedi
Araç kullanma konusunu sordum çok dikkatli olmalısın kaza yapman hiç iyi olmaz dedi ama kullanabilirsin dedi
Çatlaklar hemen olurmu krem kullabilirmiyim dedim hayır dedi dört hafta sonra anca başlarız dedi
İlaç olarak corasprin ve folik asite devam vitaminlere dört hafta sonra dedi
Vitamin hapları bulantiyi daha da tetikler suan zaten gerek yok dedi her doktor başka düşünüyor demek
Aklıma gelenler bunlar kızlar istirahat vermişti bana onu sonlandirdi kendini yormamak kaydıyla normal yaşantına dönebilirsiniz dedi...
Rabbim evlatlarımıza ve bize saglık versin korusun...
valla deneme tahtasına döndüm.en son 8. bebeğimde doktorum bi testimin yapılmadıgını onuda yapınca yapılacak baska testin kalmadıgını söyledi.ve sonuc:kanda pıhtılaşma..cok şükür ondan sonraki gebeliğim doğumla sonuclandıcanım yaa neden peki hiç araştırılmadımı??
Herkese günaydın arkadaslarr
Öncelikle bebeğim arkadasım dün bende sana dua ettim Rabbim kabul etsin insaallah
Dün 11 haftaliktik doktora gitti ikili testimizi yaptık usg de bir sorun yok Rabbime şükür hersey normal dedi ama kanda verdim şimdi onun sonucunu beklmemek kaldı insaalah imdada sorun çıkmaz
Özel bölgemde kaşıntım vardı solerim üçer gün araryla konulacak iki tane fitil verdl idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tedbir alalım dedi
Ağda konusunu sordum özel bölgemize yaptirablirmyiz diye bir sorun olmaz yaptirabilirsin dedi
Araç kullanma konusunu sordum çok dikkatli olmalısın kaza yapman hiç iyi olmaz dedi ama kullanabilirsin dedi
Çatlaklar hemen olurmu krem kullabilirmiyim dedim hayır dedi dört hafta sonra anca başlarız dedi
İlaç olarak corasprin ve folik asite devam vitaminlere dört hafta sonra dedi
Vitamin hapları bulantiyi daha da tetikler suan zaten gerek yok dedi her doktor başka düşünüyor demek
Aklıma gelenler bunlar kızlar istirahat vermişti bana onu sonlandirdi kendini yormamak kaydıyla normal yaşantına dönebilirsiniz dedi...
Rabbim evlatlarımıza ve bize saglık versin korusun...
canım böyle dengesizler oluyor arada senin sakin olman lazım.ya neden kendini geriyorsunki git başka odada uyumana devam et.sinirlenince kendini harap edip aglayınca kadın düzeliyormu; yine bildigini okuyor oyüzden çirkefe bulaşma ,etrafından geç tavsiyem sana bu canım
Allah korusun bu gerilimde streste ya bebegine birşey olsaydı herşeyden ve herkesten önce onu düşüneceksin canım rabbim büyük sen dogru dur egri bulur belasını
tünaydın güzel hafta sonları olsun inşallah
valla deneme tahtasına döndüm.en son 8. bebeğimde doktorum bi testimin yapılmadıgını onuda yapınca yapılacak baska testin kalmadıgını söyledi.ve sonuc:kanda pıhtılaşma..cok şükür ondan sonraki gebeliğim doğumla sonuclandı
tatlım catlaklar için badem yağı kullanabilirsin..sadece göbek deil göğüs bacaklar kalça heryere sürün.ben resmen pehlivan gibi oluodum.sadece iç bacaga sürmüodum tek catlayanda o oldu
bayanlar aklınızda olsun 12. haftadan itibaren steteskopla bebeğin kalp atımlarını duyabilirsiniz.evinizde varsa süper oluı
bide yatarken genelde sol tarafınıza yatın buyuk damarlar sağdan gectiği için sola yatmak kan akımında daha rahatlama sağlar:82:
tünaydın arkadaşlar.. ben bu gece uyuyabildim çok şükür, malum diş sorunum. ağrım kesildi ama hızla şişmeye dvam ediyo, ilaç bi işe yaramıyo galiba. gözüm tamamen kapandı, yarın da bi arkadaşn düğünü vardı ama gidemicem tabii, eşimi yollarım artık.. bu arada bu badem yağı kaşlara filanda sürülüyo du dimi, kaşlar çıksın diye. badem yağı kullanınca kıllanmayalım?. kakao yağıda karartıyomuş galiba.. aklıma yatan bi çözüm bulamadım ben bi türlü çatlak meselesine:)
bende yapmadı kıllanma..belkide bünye meselesi..ama kozmetikleerde cok pahalı yaa
ayyy bende 2008 ekim annesiyiiimmmmı
Merhaba hanımlar. Ben inşallah Ekim annesi olucam. Ekim anneleri topiğindeyim. Sizi merak ettim biraz okudumÇatlak kafanıza takılmış. Biz bu konuyu topikte bayağı tartıştık. Eczanede çalışan bir arkadaşımızın bilgileri ve yoğun araştırmam sonucunda 2 tane doğal krem bulduk.
İsimleri Mustela ve Lierac phytolastil jel. Daha da araştırma yapınca jinekologların lieracı kullandığını öğrendim. Eczanelerde 70 tl civarı satılıyor. Ben 48 TL'ye internette buldum. Sipariş elime ptesi ya da salı ulaşacak. Eğer krem elime ulaşırsa size de site adresini veririm oradan alırsınız.
Bu arada bende sizden sadece göbüşü değil, tüm vücudu yağlamam gerektiğini öğrendim. saolun
Celencim, ben daha krem yağ kullanmadan göbüşüm kıllandı. İnşallah bebeğim kız olacakmış. Dr öyle söyledi. Ve hurafaye göre kız annesinin göbüşü kıllanırmış. Sen oğlan anası olucan galiba
merhaba kasım anneleri bugün kimsecikler yok. herkes yatıp dinleniyormu ben daha yeni kalktım. dün doktora gittim ense kalınlığı ve burun kemiğini ölçtüler. hepsi normal. meleğimin boyu 6.5 cm. doya doya izledim bebeğimi. doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi veeee %60 kız olduğunu söyledi. ya aslında %60 çok düşük bir olasılık. kızım diyemi sevsem bilemedim .şölee %80 bişiler söyleselerdi daha iyi olurdu :) pazartesi kan sonuçlarımda çıkacak ve doktora göstericem. bir daha 1 ay sonra çağırdı. ben 1 ay cinsiyetini öğrenmeden nasıl dolaşıcam bilmiyorum. belki arada başka bir doktora gidip öğrenmeye çalışırım. ayy eşim duysa kızar çünkü ultrasona sürekli girmemi istemiyor. bende tam tersi elimde olsa eve ultrason cihazı alacam
ayyy bende 2008 ekim annesiyiiimmmmve kendimi cok sanslı hissediyorum kısmette kasım anası olmakta varmıs tabi çok şükür
mustelayı yanlıs hatırlamıosam doğumdan sonra memede olusan catlaklarada sürüolardı.
bundan önceki bebeğim kızdı.ama yine kıllanma olmadı :44: eğer bunu ozaman sööleseydin kesin kafaya takar acaba ters giden bişey mi var neden kıllanmıyorum derdim kikiki
valla ne yalan söliim gönlümden sööle okkalı bi şehzade gecio
sen ne hissediyorsun cinsiyeti hakkında? ben bunda hiç birşey hissedemiyorum oğlumda erkek olacağını anlamıştım.
günaydın kızlar mide bulantım yine başladı tam geçti derken
ikili testimizide yaptırdık....
cinsiyet sanırım belli oldu büyük ihtimalle kız olacakmıss ayyy cok mutluyumm sağlıkla sıhhatle insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?