2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba guzel anneler biz geldikkkk

nasilsiniz gecmisi okuyamadim fazla bana yazilan mesajlara cok tesekkur ederim.su anda cok iyim kanamam o gunden sonra hic olmadi hafif kasiklarda agrilarim var buda sanirsam degilmi?

bizde ikili teste 13 mayista gidecegiz hayirlisi diyelim.

bugun alisverise goturmedi esim beni '' 1 ay yasak sana hersey,sadece evde dinleneceksin'' diyor.

aksama arkadaslarda barbeku partisi var.yeni evlerine tasindilar butun arkadaslari topluyorlar bizde gidecegiz.yerimden kaldirmazlar beni ordadada

ohh nazlanabildiğimiz kadar nazlanalım, bu en güzel zamanlarımız... nazımızı çekende olduktan sonra..
bu arada ben 68,5 la hamile kalmıştım, 67,5 a düştüm zaten, şu diş problemimden sonra 2 gündür de tartıda 66 yı gördüm.. kilo almamaya gayret gösteriyorum zaten, bulantım filan da yok istediğim gibi beslenebiliyorum, hamileliği 10 kiloyla tamamlasam çok mutlu olucam:)

Miniğimin ellerii parmaklarını gördük herşeyi normal çok şükür kanımızı 2 hafta sonra alacağız ama doktor ölçüme gayet iyi dedi darısı sizlerin başına minişimm kıza benziyoomuşş

ayy ne güel canım.. çok sveindim tebrikler.. darısı başımıza,, hergün güzel haberler geliyo maşallah..

bayıldım buna gözlerim doldu yahuu..allah hayırlısıya elimize versin bebeklerimizii..

kızlarrr merhaba...

bebışımle gezmelere gttık alısverıs yaptık bebek arabamızı besıklerımızı sampuan bıberon takımlarıı mınnacık parmaklarına tırnak makası... alt acma vs.. ay yazamıcm kızlarr cok heycanlıymm neler aldım daha nelerrr daha dgrusu ananesı ve dedesı aldıı ay dayanamıyorumm bıdaha bakıcm aldıklarımıza....

arzucum benmde bu sabah gecti.ama yarın ağrımıycaanın garantisi yok.mesela dün sabahtan beri mide bulantısı yoktu şimdi geberik durumdayım

sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah...bizde adet:7a ydan önce alınmaz bebeğe bişey şimdi seninkileri okuyunca dahada heveslendim

bizdede erken alınmaz uğursuzluk olur derler. annem 4 ayı doldurana kadar tek çöp bile alma diye tembihledi :) zaten cinsiyeti kesin olasıya kadar hangi renk alcaz ki? ama çok geçe bırakmak da nasıl olacak ki, kocaman karınla zorlanmazmıyız?

Amaaan boşverin cinsiyetini şu sıkıntılardan bi kurtulalım sağ salim da kız erkek mühim değil:)Desem de ben de merak etmiyor değilm:)Sabahtan beri yatıyorum,evi ... götürüyor,ama ben yatıyorum:)Halim yok ama ne yapayım...

evet canım ya bende kestirmek istiyorum ama öyle bi etkiliyorlar ki insanı mantıksız olduğunu bildiğim halde elimi kolumu bağladılar sanki gidip kestiremiyorum saçma bi korku soktular içime

hic korkma gülüm raht ol bak ben gecen kestim sacimi güzelde oldu

gülüm bende dün cankata gittim doktorumuz ayni :) teste gelince 55 tl verdim simdiden cok masrafli oluyorlar ya ve hatirladim ilk kizimda da yaptirmistim bu testi
ultrasyon icin bisey ödemiyon normal muayyene

bizim için en güzel zaman eylül ayının aksamüstleri.hem ozaman 7 aylık olucaklar inşallah.erken doğum falan olursa (allah korusun) elimizde hazır olur.

cici anneler bende dün doktora gittim cok tatli bi bayana benziyor bebisi izledik hic bi sorun yok cok iyi görünüyor dedi elhamdulillah, iki li testi de yaptirdik cuma günü doktorumu aricam sonucu tel ile bildircekmis ve bana elvit pronatal verdi günde bir tane alcakmisim hayirlisi olur insaALLAH

fakat bu ara cok üzgünümde galiba kasim annesi degilde ekim annesi olcam kendimi okadar odaklamistim ki 07.11.11 tarihine simdi dün doktorum sezeryan oldugu icin öyle dedi ya ekimin 27 si yada 29 unda aliriz diye ay cok üzüldüm hem tam iki hafta önceden yaa olurmu ki böyle
ya bilmiom icim bi buruk sizde simdi diceksiniz üzülcek baska birsey bulamadin mi diye ama napim ya (

bizim için en güzel zaman eylül ayının aksamüstleri.hem ozaman 7 aylık olucaklar inşallah.erken doğum falan olursa (allah korusun) elimizde hazır olur.

az önce 7 ay sen yazınca kafamdan bayram sonrasını hesaplamıştım bende :) gücümüz kuvvetimiz yerinde olur inşallah da alışveriş çılgınlığı yaparız :)

evet canim ya ALLAH ne yazdi ise o olur ama merak iste insan aceb ne olcak diye merak ediyo:)
banada doktorum 16 ci haftada belli olur dedi ozaman sölicek ins.
ve eve gelince benim evinde seninkinden farki yok cok halsiz hissediom kendimi aksama anca toparlanirim ins :))

cnm erkenden nerden biliyo sezeryan olcağını ilkin sezeryanmıydı ne olur tek doktorla kalma doktorlara güvenim kalmadıburda bir sürü olay olmuş 2 ane özel hastane var her bir tanıdığım bazılarından mennun değil kimileri erkenden rahimini almış kimileri normal doğumken sezeryan dmişler tek doktorla kalma lütfen

kuzum memnunsan sırf sölemedi diye değiştirme banada %60 dedi. %50 ile %60 arasında ne fark var ki.
bende belki öğrenirim diye 2 hafta sonra başka doktora gidicem. ama sonra yine kendi doktoruma devam

cnm bu doktor normalde erkenden sölüyo 12 haftalıkken ama banada dedi öğrenir öğrenmez hazırlık yapıyolar dedi anneme anlamalıydım ama bizim sıpada suç okadar hareketliki bacaklarını açmıyo kapalı bide durmuyo hangi doktora gittiyle yaramaz diyo yandım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…