- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.301
canim o zaman genelde olan bir sikayet benimki ama inttede diyorki bu haftalarda dahada artar benimde kafami bu karistirdi.
bu arada komsuna soyle acik acik yonetici yokmu ona sikayet et olmazki ama bu eziyetten baska bisey degil
• Bi kızım olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında külotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ..
bu duyguları yaşadığım halde gözlerim dolmuştu okurken kızları olacaklara gelsin bu yazı
kızlar kimsecikelr yok keyif yapıyosunuz dimi bebişlerinizle ve kocişlerinizlekıskandım neyse benimki de 2 dkka sonra geliyo kızlar ben doktorumu değiştirmeye karar verdim erkenden öğrenenler var ama ben ne yazık ki sölemedi doktor bide 4 ayından sonra dedi 2 li test sonucunu almaya gidince sölicem yüzüne karşı ben seni bırakıyorum cinsiyetini sölemedin dicem size söz veriyorum [/QUOTE
hahaha süpersinn:)özelde söylüyolarmış 90tl karşılığı yani burda öle..bi de kaçıncı haftada belli oluyo bu cinsiyet tam olarakk
arzucum benmde bu sabah gecti.ama yarın ağrımıycaanın garantisi yok.mesela dün sabahtan beri mide bulantısı yoktu şimdi geberik durumdayımya kizlar benim goguslerimdeki hassaiyet sizlama gecti sanki 2 3 gundur boyle elleyince minciklayinca falan biraz oluyor ama eskisi gibi degil.bir de sanki onceden daha SIKI dolgundu simdi civiklasti sanki o daha onceki gibi gergin degil sizde de boyle oldumu?
kızlarrr merhaba...
bebışımle gezmelere gttık alısverıs yaptık bebek arabamızı besıklerımızı sampuan bıberon takımlarıı mınnacık parmaklarına tırnak makası... alt acma vs.. ay yazamıcm kızlarr cok heycanlıymm neler aldım daha nelerrr daha dgrusu ananesı ve dedesı aldıı ay dayanamıyorumm bıdaha bakıcm aldıklarımıza....
evet canım ya bende kestirmek istiyorum ama öyle bi etkiliyorlar ki insanı mantıksız olduğunu bildiğim halde elimi kolumu bağladılar sanki gidip kestiremiyorum saçma bi korku soktular içime
bu ikili test neyin nesidir arkadaşlar ultrasonda ense kalınlığına bakıyorlar birde başka ne var. ayrıca ultrasondan paramı alıyorlar test olunca ben anlayamadım yabana açıklama yaparmısınız birde kaçıncı hafta oluyor bu ikili test dr bana birşey demedi sadece 12. haftada bekliyorum dedi
bizdede erken alınmaz uğursuzluk olur derler. annem 4 ayı doldurana kadar tek çöp bile alma diye tembihledi :) zaten cinsiyeti kesin olasıya kadar hangi renk alcaz ki? ama çok geçe bırakmak da nasıl olacak ki, kocaman karınla zorlanmazmıyız?
bizim için en güzel zaman eylül ayının aksamüstleri.hem ozaman 7 aylık olucaklar inşallah.erken doğum falan olursa (allah korusun) elimizde hazır olur.
Amaaan boşverin cinsiyetini şu sıkıntılardan bi kurtulalım sağ salim da kız erkek mühim değil:)Desem de ben de merak etmiyor değilm:)Sabahtan beri yatıyorum,evi ... götürüyor,ama ben yatıyorum:)Halim yok ama ne yapayım...
az önce 7 ay sen yazınca kafamdan bayram sonrasını hesaplamıştım bende :) gücümüz kuvvetimiz yerinde olur inşallah da alışveriş çılgınlığı yaparız :)
cici anneler bende dün doktora gittim cok tatli bi bayana benziyor bebisi izledik hic bi sorun yok cok iyi görünüyor dedi elhamdulillah, iki li testi de yaptirdik cuma günü doktorumu aricam sonucu tel ile bildircekmis ve bana elvit pronatal verdi günde bir tane alcakmisim hayirlisi olur insaALLAH
fakat bu ara cok üzgünümde galiba kasim annesi degilde ekim annesi olcamkendimi okadar odaklamistim ki 07.11.11 tarihine simdi dün doktorum sezeryan oldugu icin öyle dedi ya ekimin 27 si yada 29 unda aliriz diye ay cok üzüldüm hem tam iki hafta önceden yaa olurmu ki böyle
ya bilmiom icim bi buruk sizde simdi diceksiniz üzülcek baska birsey bulamadin mi diye ama napim ya(
kuzum memnunsan sırf sölemedi diye değiştirme banada %60 dedi. %50 ile %60 arasında ne fark var ki.
bende belki öğrenirim diye 2 hafta sonra başka doktora gidicem. ama sonra yine kendi doktoruma devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?