- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.341
ben 11. haftadayım salı günü 12 olcak inşallah
teşekkür ederim.. evet canım rahim ağzı dikilecek..canım geçmiş olsun bu serklaj denilen şey rahim agzının dikilmesi işlemimi?insaallah sorunsuz geçer canım dualsrımız seninleeee
canım şimdilik iyi ama öncekinde 13+6da açılma başlamıştı uzunluğu 3,5cm olmasından dolayı gerek görmediler ama 20.haftada 6cm açılmam olmuştu acil serklaj yapıldı ama geç kalınmıştı şimdi 12+1de önlem amaçlı yapılacak yani uzunluğu iyi olsada açılabiliyor kısalma ve açılma birbirine bağlı olsada farklı şeyler mesele benim uzunluğu normalken açılma başlıyor açıldıkça uzunluğuuda kısalıyorTUBACIM ALLAH yardimcin olsun insallah sorunsuz bir sekilde atlatirsin ve saglikla zamaninda gelir bebisin.3.5cm demistin bu iyi aslinda niye gererek gordu daha onceki hamileliginde dahami azdi nasil yani kafam karisti simdi musait oldugunda cvplarsan sevinirim
şimdiden geçmiş olsun tubacım, dualarımız seninle.
cok guzel bız kışın bıle dogru durust soba yakmazdık kı orada soba yakmak kömür yakmak yasak herkes klımalarla oturuyor
en guzel halı sımdı bı de ekım kasım gerısınde kac cok sıcak oluyor sımdı
ben en son gıttıgımde marttı onda bıle denıze gırmek ıstedım o derece sıcaktı
özledim yahuuuu
ama İstanbul cok guzellllll
şimdiden geçmiş olsun tubacım, dualarımız seninle.
evet bunları düşününce iyi yapmışsın, belki ağırlaşacaksın sonradan gezemeyeceksin. benimde aklıma gelmiişti ya 7. ayda koca karnımızla nası dolaşıcaz diye :) eşyalarını güle güle kullansın minnağın. renk olarak ne aldın peki? Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
canım geçmiş olsun bu serklaj denilen şey rahim agzının dikilmesi işlemimi?insaallah sorunsuz geçer canım dualsrımız seninleeee
canımyaaa raabbim bütün olumsuz şeylerden korusun insaallah.insaallah hiç birini yaşamassın hayırlı ugurlu olsun meleginin eşyalarıda rabbim i.günlerde kullanmak nasip etsin.ben tahmin ediyorum rengi sarı veya kırmızı :)(eşyaların)
İlgim dısı canım benim RAbbim yardımcın olsun, iyi olmuş almissin Güle güle kullanmaknasip olsun inşallah neguzel maşallah ciciler almissin:)
RAbbim hepimize saglikla kucağımıza alıp kokularını duymayinasip etsin..
Herkese iyi pazarlar:)
amin canım sağolasın, inşallah bebişime bişi olmadan atlatırız..
cok gecm,iş olsunmerhaba kızlar bizimde 2li testimiz yapıldı. pazartesi serklaj ameliyatım var 1gece yatıcam hastanede çıkınca yazarım yine dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
hmm :93: oh iyi yapmıssın ozaman.uğursuzluk aslında batıl bi inanc.erken kıyafet-eşya alınmamasının asıl sebebi: allah korusun bebek 7. aydan önce doğarsa yaşama şsansı cok az.bu dönem içinde alınan eşyalarda bu kötü olaydan sonra annenin psikolojisni bozucağından böyle bişey yapmıslar.yani kıyafet aldık die bebeğe kötü bişi olucak die bişey yook.canı veren allah.eşya mı alıcak canımıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlarr... evet bılıyorum bızdede en az 5 ay beklenır aslında ugursuzluk denır hanı Allah korusun nolur nolmaz dıye ama gecen haftadan berı babam tutturdu zar zor hayır dıye dırettım kustu esıme ve bana ... ve benı su sekılde bırazda dr um cesaretlendırdı .. bnm 3 aydır dusuk tehlıkem oldugu ıcın hastanedeydım yenı cıktım rahımım cok kucuk catımda dar ayrıca ve kalp hastasıyım dr umda dusuk tehlıkesı olanların genellıkle erken dogum tehlıkesı de olabılır cunku gordugum tedavılerden oturu 90 kılo ıle hamıle kaldım sukur hıc kılo almadım 14. haftadayımmmbelkı 6 aydan snra kılon arttıkca kalbınde tasımaya bılır dolasamayabılırsın deyınceee babamında kusmesınden dolayı bı cesrettır geldıı Rabbım hepımızın bebeklerını korusunn kaderımzde yazılanları yasıyoruzzz... Allahın ıznıyle kucagımzda gorelım ınsallahh...
tatlım tedavim 0,4 lük fraxiparine (sabah) coraspin 100 aksam :87: doktorada aslında nerdeyse 3 veya 4 haftada bir gidiyorum.ama dayanamadıgım için bi bahane uydurum haftada bir gidiyorum[
CELENCIM benim insallah iyidir de gelip gecen bir durumdur bizimki sen simdi tedavin seklin ne kaclik oluyosun igneyi ne SIKLIKLA gidiyorsunuz dr a
][/FONT]
bazen eşimle konuşuyoruz da niyeti bozuyoruz. mis gibi ege ve akdeniz dururken şu istanbul karmaşasında yaşamaya çalışmak ne aptalca.
canim benimde 0.3luk fraxsparine 100 luk aspirin bide 200.3 progestoron kullaniorum;birde ben oglusu enfeksiondan kaybettim ya simdi enfeksiyona takmis durumdayim sanki gene ayni seyler olacak diye korkuyorum.burda kac senedir kullanan ve harika sonuclar alan insalarin tavsiyesiyle Cranberry suyu iciyorum sabah bir aksam bir cay bardagi.insallah saglikla bu kez kucagimiza alma nasip olur canim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?