2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ben bugün 14 haftalık oldum :2: ne çabuk geçiyo yaa huu kızlar kaç haftalık olduğunuzu yazın ona göre yenileyim listeyi

cok gecmıs olsun Simiramis Alanya cok guzeldır sımdı

bu sene şenlıklerde baya guzel olucakmıs orada olmak ısterdım :)

ayyyyy alanyada olmak ne güzeldir şimdi.
az evvel tv de gördüm millet denize giriyor.
biz burda hala kalorifer yakıyoruz, montlarla çıkıyoruz.

cok guzel bız kışın bıle dogru durust soba yakmazdık kı orada soba yakmak kömür yakmak yasak herkes klımalarla oturuyor

en guzel halı sımdı bı de ekım kasım gerısınde kac cok sıcak oluyor sımdı

ben en son gıttıgımde marttı onda bıle denıze gırmek ıstedım o derece sıcaktı

özledim yahuuuu

canım geçmiş olsun bu serklaj denilen şey rahim agzının dikilmesi işlemimi?insaallah sorunsuz geçer canım dualsrımız seninleeee
teşekkür ederim.. evet canım rahim ağzı dikilecek..
canım şimdilik iyi ama öncekinde 13+6da açılma başlamıştı uzunluğu 3,5cm olmasından dolayı gerek görmediler ama 20.haftada 6cm açılmam olmuştu acil serklaj yapıldı ama geç kalınmıştı şimdi 12+1de önlem amaçlı yapılacak yani uzunluğu iyi olsada açılabiliyor kısalma ve açılma birbirine bağlı olsada farklı şeyler mesele benim uzunluğu normalken açılma başlıyor açıldıkça uzunluğuuda kısalıyor

şimdiden geçmiş olsun tubacım, dualarımız seninle.

teşekkür ederim canım

bazen eşimle konuşuyoruz da niyeti bozuyoruz. mis gibi ege ve akdeniz dururken şu istanbul karmaşasında yaşamaya çalışmak ne aptalca.

evet valanyanın en güzel zamanları şimdi,1,5 2 ay sonra cehennem havaları başlar o zaman kaçmak lazım, ama şimdi çok güzel.. bugün alışveriş işlerimiz vardı, dışarı çıkıcaz am bisiklet yarışı var bütün yollar kapalı, yarışın bitmesini bekliyoruz.. ben istanbulu çok severim, kocaelide okudum zaten, sık sık gitme imaknım oldu, ama şimdi alanyaya kapandık maalesef, bende büyük şehirde yaşamayı severim, alanya çok küçük bi yer. güzel ama küçük ve çok sıcak:)

sen kucuk yer görmemişsin ben de buraya gelınce anladım

evet bısıklet yarısı vvarmıs actım ızlıyorum valla gıtmıs gıbı olacagım ..

Yıne İl yapıcaz dıyorlar mı

burada 47 ilden daha büyükmüş Alanya duyunca cok şaşırmıstım .

Merhaba bayanlar güzel anneler:))
benim de bebişim 13 haftanın içinde:)çok çabuk geçiyor gerçekten.göbeğim belli oluyor artık ama bilenlere tabi:)

annecıkler tesekku ederım amınn ınsallahh... besıgımız kırmızı ve kremm bebek arabamız grı ve bal rengı kraft ıkısıde ısteyen olursa lınk verebılırımm araba ıcın..

merhaba kızlar bizimde 2li testimiz yapıldı. pazartesi serklaj ameliyatım var 1gece yatıcam hastanede çıkınca yazarım yine dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
cok gecm,iş olsun son durum nedir?umarım hersey yolundadır tubacım
hmm :93: oh iyi yapmıssın ozaman.uğursuzluk aslında batıl bi inanc.erken kıyafet-eşya alınmamasının asıl sebebi: allah korusun bebek 7. aydan önce doğarsa yaşama şsansı cok az.bu dönem içinde alınan eşyalarda bu kötü olaydan sonra annenin psikolojisni bozucağından böyle bişey yapmıslar.yani kıyafet aldık die bebeğe kötü bişi olucak die bişey yook.canı veren allah.eşya mı alıcak canım
[

CELENCIM benim insallah iyidir de gelip gecen bir durumdur bizimki sen simdi tedavin seklin ne kaclik oluyosun igneyi ne SIKLIKLA gidiyorsunuz dr a

][/FONT]
tatlım tedavim 0,4 lük fraxiparine (sabah) coraspin 100 aksam :87: doktorada aslında nerdeyse 3 veya 4 haftada bir gidiyorum.ama dayanamadıgım için bi bahane uydurum haftada bir gidiyorum yok kasıgım ağrıdı yok cok kustum falan

bazen eşimle konuşuyoruz da niyeti bozuyoruz. mis gibi ege ve akdeniz dururken şu istanbul karmaşasında yaşamaya çalışmak ne aptalca.

cok ama cok aptalca bende memleketimi ösledim
kızlar ikili teste gidicem yarın ama ac mı tok mu nasıl gidiliodu

canim benimde 0.3luk fraxsparine 100 luk aspirin bide 200.3 progestoron kullaniorum;birde ben oglusu enfeksiondan kaybettim ya simdi enfeksiyona takmis durumdayim sanki gene ayni seyler olacak diye korkuyorum.burda kac senedir kullanan ve harika sonuclar alan insalarin tavsiyesiyle Cranberry suyu iciyorum sabah bir aksam bir cay bardagi.insallah saglikla bu kez kucagimiza alma nasip olur canim yaaa

amin canım.rabbim korktugumuza uğratmasın bende progestan ve folik asid kullanıyorum.ama sanırım yarın keser artık progestanı.gerci iyi oluyodu midemi bulndırıyodu ne gzl senin kontrol ne zaman bidaha

canim test icin sormusun kesin olamakla birlikte bence bu sadece drun istegine bagli burda okudugum arkadaslardan kimi tok kimi ac gitti drlari ac cagiranlar olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…