2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
amin canım.rabbim korktugumuza uğratmasın bende progestan ve folik asid kullanıyorum.ama sanırım yarın keser artık progestanı.gerci iyi oluyodu midemi bulndırıyodu ne gzl senin kontrol ne zaman bidaha

aminnnnnn canim insallah.hee sahi birde folikasit vardi sahi hemde 4MG.Yucel Karaman varya prof o aralik ayinda histereskopi yapmisti bana burda hamile kalinca serklaj yaptir demisti.simdi gittigim iki drda hic gerek yok sen acilmadan degil enfeksiondan kaybetmisin diolar;rahim agzida olculdu oda iyi cikti cok sukur.bi suru risk saydi bana cok kararsiizim napsam bilemiorum simdi iyi ama ya sonra acilirsa adam Prof yani bide bisey bilmese soylemez ama burdaki iki drda bakti gerek yok dedi.dusunmekten mahvoldum senin bir yorumun varmi

cok bi bilgim yok bu konuda ama eğer sana ve bebeğe bi zararı olmuycaksa bende yaptır.tedbiri elden bırakma.allaha emanet..

canım benim, ölçümler yapıldıysa ve normalse sıkıntı yapma derim ben... ölçümleri de tekrar tekrar yaptır, muayeneye gittiğinde... bir sorun olmaz inş...

Arkdaşalr ben cinsiyetini pek merak etmiyorum.aslında bazı arkadaşlarında dediği gibi eve ultrason cihazı almak çok iyi fikirsürekli bebeğim iyimi diye düşünüorum.biz ilk bebeğimizi kaybettim şuan tek istegimiz bebeğimizin sağlıklı olması.ben bişey sorcam bu 2li tarama testine giderken kan testi için aç gitmek mi gerekiyor.doktorum bişey demedide.biz işllh 12.haftada gideceğiz.merakla ve sabırsızlıkla ogünü bekliorum.hepinizi öpüorum.sağlıklı günler.

arkadaşlar herkese günaydın....
yaklaşık 1 haftadır çook hastaydım, ne ararsınız vardı, boğaz ağrısı, burun akıntısı, bel sırt ağrısı, mide bulantısı... 2 gün rapor 1 gün izin aldım işe hiç gelmedim.. 1 sağlık ocağı 1 de üniversitenin acili olmak üzere 2 kere doktora gittim ama nafile ilaç vermediler bana, minosetle yolladılar.. minoset de hiç fayda etmedi en sonunda cuma günü kızıma da bulaştırdım, o da ateşler içinde yandı yavrum
ankaradan annem babam dayanamadı cumartesi günü binip geldiler... çok şükür iki gündür kızım da ben de iyiyiz.. foruma yazmayı ve sizi çook özledim.. artık burdayım, hamileyken hastalanmak çook zor...
ben 12 hafta 1 günlük oldum bugün.. kubicim kaydet şekerim beni de hasta ve şevkate ihtiyacı olan bi insan olduğumu da yanına belirtirsen sevinirim..

geçmiş olsun arkadaşım.bu aylarda grip yaygın oluyo 2 kere dikkat etmemiz gerekiyo.inşallah biranevel kavuşursun saolğınına.

mrb arkadaşlar
cumartesi doktora gittim tam 11 haftalık iken yani ultrason kağıdının üst kısmında 11+0 alt kısmında 12+0 yazıyordu öndemi acaba anlamadım; ikili testimizi yaptı doktor boyu 5,5 cm olmuş ense kalınlığı 1,3 çıktı iyi dedi, cinsiyeti için ısrar ettim söylemedi bidahakine söylerim dedi, burun gelişimi çok iyi dedi ;

Allah şifa versin , çok geçmiş olsun

Günaydın, ben 12+1 ken bebişim 5,7 cmdi.Bence sen 12 haftalıksın.

Günaydın kızlar. Biz de bugün 10 haftalık olduk hamd olsun Rabbime. Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla. Geçen hafta zor geçti, bulantı-kusma vs. inşallah bu hafta daha güzel geçer. Hepinize mutlu haftalar.

Mutlu haftalar. Nasılsınız kızlar? Biz bu haftaya daha iyi başladık gibi. İnşallah öyle de devam eder. 10 haftalık olduk artık. Hamd olsun Rabbime. Evde küçük bir dekorasyon değişikliğine gittik. Eşim yaptı bütün işleri ama ben de biraz yardım ettim. Dün biraz ayakta kaldım. Kasıklarım ağrıyor sanırım o yüzden. Bugün dinleneceğim. İnşallah bebeğime zarar vermemişimdir. Hepinize iyi haftalar.

merhaba arkadaşlarç ben bu sabah doktorumu aradım, antibiyotik kullanımından dolayı içim hiç rahat değil, ge geleyimde ultrasona gireyim dedim.. hiç bişey olmaz bebeğin gayet iyi, sen rahat ol gelmene gerek yok dedi.. bende devlet hastanesine gittim:) bebeişim son adete göre 10 haftalık bugün, ultrasnda 9+6 çıktı.. 2,6 cm olmuş kuzum, hiç bi sorun yok dedi.. bir sürüde ilaç verdi bana.. şimdi ben bunları kullansammı, doktoruma söylesem kızacak bana:):) ferrevit diye bi vitamin verdi, maltofer diye bi demir ve folik asit vitamin verdi, çatlaklar içinde fito diye bi krem ve balmandol diye bi tıbbi yağ banyosu verdi. bu ilaçları bilen veya kullanan varmı içimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…