2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaayydın kızlarrr nasılsınızz bakalımmm

slm ben aranıza yeni katıldım ve şuan doktorumun izniyle kanal tedavisi ve çekim yapıyorum iltihap bebeğe zararlıymış çünkü canım..
geçmiş olsun canım aramıza h.geldinn.dr.ziin verdiyse problem yok demektir.
selam canım nasılsınnn.ya ben bu igneleri nasıl vuruyorsunuz onu çok merak ediyorumm.göbektenmi ignenin ucu kalınmı canınız yanıyormu bende geri sayıyorum artık son 6 gün rabbim melegimi nasip etsinde ne ignesi olursa vız gelir bana bebegim için herşeye katlanırım yeterki o saglıkla gelsinn

canım Cranberry suyu bu nedir nasıl birşey hangi enfeksiyonlarda kullanılıyor?bebege bir zararı yokmu hani derlerya bazı şeyler söktürücü gibidir bu öyle deil galiba.üzülme canım her hamilelikte yaşanan kötü olaylar digerindede yaşanacak diye birşey yok bol bol dua etinsaallahh saglıkla alacaksın bebbişini kucagına
kızlar bugün ikili testimiz için ultrasona gireceğiz akşam ,yarın sabah da kan testi var, çok heyecanlıyım

canım insaallah güzel haberlerle gelirsinnn

kızlar bende hamile yim... rüyamı uyanmam an meselesi olan bilemiyorum.... 28 mart son adet tarihim... 4 gün önce olurdum hadi 25 nisanda olmam lazımdı.... olmaınca cumartesi test yaptım evde anında 2. çi
zgi çıktı saniyesinde çıktı... tam bu şekilde 6 test yaptım farklı zaman dilimlerinde farklı idrarla hepsinde çıktı ve anında çıktı.. bugün doktora gittim daha günümü çok geçmediğimiçin göçrünmeyebilir dedi... sonra evet oluşmaya başlamış ama gene kan testi yapalım dedi ben yaptırmadım .... bu kafi geldi hamiş olduğumu anlamam için diye düşündüm. çünkü yarın kendi doktoruma gideceğim testleri orda yaptırırım diye düşündüm... ultrason görüntüsünde... siyah bir nokta görünüyor okadar:) hamişimdimi kızlar:)))

ayy kızlar geçmişe şöle bi baktımda alanyalardan denizden bahsetmişiniz bu yaz için arkadaşlarla beraber tatile gidicektik rezervasyon yapmadan önce bi druma sorim dedim ayy bana denize girmeyi havuza girmeyi bırakın şehir dışına çıkmamı yasakladı kaldım istanbullarda dedim kayınvalidem avşa adasında oturuo oraya gidim bari denize girmicem zaten dedim sen birde bana avşamı diosun gidemzsin dedi mikrop kaparmışım buranın havasına alıştın başka bir hava solumanı istemiorum eşin istanbulda gezdirsin dedi :84::84::84: ay napim bebişim sağlığıyla gelsinde onunla kalım buralarda seneye bebişimle gezerim bende ama ben o zaman gelsin yindede avşa için biker daha şansımı denicem

Son düzenleme:

inşallah hamilesindir ama en kesin sonuç kan testi cnm benim inşallah bebeğin seninledir

bence kullanma canım.. doktorun ne dediyse onu yap.. basından beri takip ettiği için seni daha ii tanıyordur. Ayrıca bazı ilaçlar diğer ilaçların etkisini azaltabilir ben mesela suan sadece elevit kullanıyorum..

Fito epilasyon sonrası kullandığım bi krem benim .. çatlaklaradamı iyi geliyormus..

günaydın cnm çok geçmiş olsun rabbim şifanı tez zaman da sana ve kızına versin hepimiz atlatıyoruz demekki çok daha sıkı giyincez tmm cnm ekliyorum hemen

valla bilmiyorum ki iyi geliyomuş demekki, bana verdi:) bende aldım bir sürüde para ödedim, keşke almasaydım:) yağ banyosunun kokusu filan çok hoş ama onu kullanırım, bdem yağı niyetine yağlanırım bol bol:)

onu not aldım.. bende sorcam doktoruma .. bana sadece bademyağı ve zeytinyağı kullanmamı söyledi. ilerleyen haftalarda kreme gececez dedi. Ama ben daha baslamadım kullanmaya..

onu not aldım.. bende sorcam doktoruma .. bana sadece bademyağı ve zeytinyağı kullanmamı söyledi. ilerleyen haftalarda kreme gececez dedi. Ama ben daha baslamadım kullanmaya..

ben doktoruma hiç bişey soramıyorum ki, pek konuşkan değil, bide çok mesafeli hemen muayene edeyim git der gibi bi havası var.. doktorluğundan şüphem yok ama bu tavırlarından dolayı doktorumu değiştiresim ver, hiç rahat değilim yanında, geriyo beni, soracaklarımıda unutuyorum

canım bence de hamilesindir testlerini de yaptır gel aramıza benım de testimin biri senin dediğin gibi hemen pozitif çıkmıştı ikincisini yaptım o şüpheli çıkmıştı ertesi gün dr a gittim yukarıdan ultrasonla görünmemişti kan testinde çıkmıştı senin yine ultrasonla kese görünmüş hadi bakalım hayırlısıyla katıl aramıza

benimde randevu saatleri ile ilgli sorunum vardı.. normalde cok seviyorum doktorumu evlendiğimden beri kendisine gidiyorum ve hep aynı sorun cok fazla bekletiliyorum randevulu olmama ragmen. Eskiden sorun değildi ama gebeliğimle birlikte daha cok stres oldum.. heyecanla gidiyorum ama o kdar cok bekliyorumki heyecan meyecan kalmıyor bende sinirden.. konustum bende .. dedim beklemekten durumun zevkine varamıyorum.. evden heyecanla geliyorum ama odanıza cok gergin giriyorum..ilk hasta randevularımı sana vereyim dedi.. çözdük gibi şimdilik .. daha öncede söylemiştim benim defterim var ona yazıyorum soracaklarımı .. çünkü bbeğimi görünce ben ucuyorum resmen o da alıstı defteri alıp okuyup yanıtlıyor ..

Konusman lazım... söyle doktoruna .. ben sizinle geriliyorum.. rahat konusamıyorum.. çözebiliriz derseniz devam edelim.. hayır ben değişmeyeceğim derseniz kendime rahat edebileceğim bir doktor bulayım demelisin bence .. Çünkü bu bizim hakkımız...

canım muhakkak cep telefonuna yada bir kaagıda not al soracaklarını.. benim doktorum da bebek dısında her seyin sohbetine bayılıyor.. maç muhabbeti bile yapıyoruz ama iş benim hurafeli sorularıma gelince anlıyorum suratı geriliyor..
biraz da ben kendimde hatayı buluyorum ama napiim her seyi sorasım geliyor
o yuzden diyorum ki bakın sizi cep telefonunuzdan aramıyorum bunlara bi zahmet cevap verin diyorum..
bu arada buyuk hastane doktorlarına randevuları 15 dakikada bir veriyorlar bu cok buyuk haksızlık bence.. ama napiim sigortam geciyor keske ozel muayenehanesi olsaydı diyprum bazen icimden
biz de azıcık doyumsuzuz galiba.. bazen de diyorum ki "amaaan saglikli olsun da her sey yolunda olsun da kendimi gereksiz sorularla bogmayayim"
annem bazen diyor ki kızım sen neden bu kadar sık doktora gidiyorsun, ben toplasan 5-6 kere gitmisimdir bi de doguma girdim..
crafty dogru soluyor cehalet mutluluk oluyo bazen..
ben de yarın gidecegim kısmetse doktoruma yine de sorularımı not alacagım yine

canım benim, ölçümler yapıldıysa ve normalse sıkıntı yapma derim ben... ölçümleri de tekrar tekrar yaptır, muayeneye gittiğinde... bir sorun olmaz inş...

evet cnm her gidisimde olcm yapilacak insallah hep ayni kalir degismez de bu kez sorunsuz mutlu sona ulasiriz

BEBEGIM arkadasim CRANBERRY SUYU hazir meyve suyu olarak satiliyor idrar yolu enfeksionlarina bire birmis kac kisi var burda kullanan kadinin birisi iki gun evdeyse 1 ay hastanede yatiomus enfeksion dan kasintidan cok zor durumdaymis hamilede kaliomus bu SIKINTISINDAN bunu duymus icmis suanda 5aylik hamilemis butun SINIKTILARI gecmis hatta dru demis ne yaptin ne kulandi sen diye.aklinizda olsun hamileykende kullaniliyormus.insallah bize de faydasi olur

kuzummm
benim minimum 30 dk sürdü muayenelerim
senin nie öle 15 dk ya
bende daralıom bi süre sonra birbirimize bakıoruz :)
çünkü hiiiççç bişi sormuorum :) bu sefer bende not alıp gitçem
ctesi büyük gün gidip bakçam annem de gelcek kuzucuğa bakmaya

tr da var mı şekerim bu cranberry suyundannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…