- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.381
geçmiş olsun canım aramıza h.geldinn.dr.ziin verdiyse problem yok demektir.slm ben aranıza yeni katıldım ve şuan doktorumun izniyle kanal tedavisi ve çekim yapıyorum iltihap bebeğe zararlıymış çünkü canım..
selam canım nasılsınnn.ya ben bu igneleri nasıl vuruyorsunuz onu çok merak ediyorumm.göbektenmi ignenin ucu kalınmı canınız yanıyormucok gecm,iş olsunson durum nedir?umarım hersey yolundadır tubacım
hmm :93: oh iyi yapmıssın ozaman.uğursuzluk aslında batıl bi inanc.erken kıyafet-eşya alınmamasının asıl sebebi: allah korusun bebek 7. aydan önce doğarsa yaşama şsansı cok az.bu dönem içinde alınan eşyalarda bu kötü olaydan sonra annenin psikolojisni bozucağından böyle bişey yapmıslar.yani kıyafet aldık die bebeğe kötü bişi olucak die bişey yook.canı veren allah.eşya mı alıcak canım
tatlım tedavim 0,4 lük fraxiparine (sabah) coraspin 100 aksam :87: doktorada aslında nerdeyse 3 veya 4 haftada bir gidiyorum.ama dayanamadıgım için bi bahane uydurum haftada bir gidiyorumyok kasıgım ağrıdı yok cok kustum falan
cok ama cok aptalca bende memleketimi ösledim
kızlar ikili teste gidicem yarın ama ac mı tok mu nasıl gidiliodu
canım Cranberry suyu bu nedir nasıl birşey hangi enfeksiyonlarda kullanılıyor?bebege bir zararı yokmu hani derlerya bazı şeyler söktürücü gibidir bu öyle deil galiba.üzülme canım her hamilelikte yaşanan kötü olaylar digerindede yaşanacak diye birşey yok bol bol dua etinsaallahh saglıkla alacaksın bebbişini kucagınacanim benimde 0.3luk fraxsparine 100 luk aspirin bide 200.3 progestoron kullaniorum;birde ben oglusu enfeksiondan kaybettim ya simdi enfeksiyona takmis durumdayim sanki gene ayni seyler olacak diye korkuyorum.burda kac senedir kullanan ve harika sonuclar alan insalarin tavsiyesiyle Cranberry suyu iciyorum sabah bir aksam bir cay bardagi.insallah saglikla bu kez kucagimiza alma nasip olur canim yaaa
kızlar bugün ikili testimiz için ultrasona gireceğiz akşam ,yarın sabah da kan testi var, çok heyecanlıyım
kızlar bende hamile yim... rüyamı uyanmam an meselesi olan bilemiyorum.... 28 mart son adet tarihim... 4 gün önce olurdum hadi 25 nisanda olmam lazımdı.... olmaınca cumartesi test yaptım evde anında 2. çi
zgi çıktı saniyesinde çıktı... tam bu şekilde 6 test yaptım farklı zaman dilimlerinde farklı idrarla hepsinde çıktı ve anında çıktı.. bugün doktora gittim daha günümü çok geçmediğimiçin göçrünmeyebilir dedi... sonra evet oluşmaya başlamış ama gene kan testi yapalım dedi ben yaptırmadım .... bu kafi geldi hamiş olduğumu anlamam için diye düşündüm. çünkü yarın kendi doktoruma gideceğim testleri orda yaptırırım diye düşündüm... ultrason görüntüsünde... siyah bir nokta görünüyor okadar:) hamişimdimi kızlar:)))
merhaba arkadaşlarç ben bu sabah doktorumu aradım, antibiyotik kullanımından dolayı içim hiç rahat değil, ge geleyimde ultrasona gireyim dedim.. hiç bişey olmaz bebeğin gayet iyi, sen rahat ol gelmene gerek yok dedi.. bende devlet hastanesine gittim:) bebeişim son adete göre 10 haftalık bugün, ultrasnda 9+6 çıktı.. 2,6 cm olmuş kuzum, hiç bi sorun yok dedi.. bir sürüde ilaç verdi bana.. şimdi ben bunları kullansammı, doktoruma söylesem kızacak bana:):) ferrevit diye bi vitamin verdi, maltofer diye bi demir ve folik asit vitamin verdi, çatlaklar içinde fito diye bi krem ve balmandol diye bi tıbbi yağ banyosu verdi. bu ilaçları bilen veya kullanan varmı içimizde
arkadaşlar herkese günaydın....
yaklaşık 1 haftadır çook hastaydım, ne ararsınız vardı, boğaz ağrısı, burun akıntısı, bel sırt ağrısı, mide bulantısı... 2 gün rapor 1 gün izin aldım işe hiç gelmedim.. 1 sağlık ocağı 1 de üniversitenin acili olmak üzere 2 kere doktora gittim ama nafile ilaç vermediler bana, minosetle yolladılar.. minoset de hiç fayda etmedi en sonunda cuma günü kızıma da bulaştırdım, o da ateşler içinde yandı yavrum
ankaradan annem babam dayanamadı cumartesi günü binip geldiler... çok şükür iki gündür kızım da ben de iyiyiz.. foruma yazmayı ve sizi çook özledim.. artık burdayım, hamileyken hastalanmak çook zor...
ben 12 hafta 1 günlük oldum bugün.. kubicim kaydet şekerim beni de hasta ve şevkate ihtiyacı olan bi insan olduğumu da yanına belirtirsen sevinirim..
valla bilmiyorum ki iyi geliyomuş demekki, bana verdi:) bende aldım bir sürüde para ödedim, keşke almasaydım:) yağ banyosunun kokusu filan çok hoş ama onu kullanırım, bdem yağı niyetine yağlanırım bol bol:)
günaydın güzel hanımlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın
onu not aldım.. bende sorcam doktoruma .. bana sadece bademyağı ve zeytinyağı kullanmamı söyledi. ilerleyen haftalarda kreme gececez dedi. Ama ben daha baslamadım kullanmaya..
kızlar bende hamile yim... rüyamı uyanmam an meselesi olan bilemiyorum.... 28 mart son adet tarihim... 4 gün önce olurdum hadi 25 nisanda olmam lazımdı.... olmaınca cumartesi test yaptım evde anında 2. çi
zgi çıktı saniyesinde çıktı... tam bu şekilde 6 test yaptım farklı zaman dilimlerinde farklı idrarla hepsinde çıktı ve anında çıktı.. bugün doktora gittim daha günümü çok geçmediğimiçin göçrünmeyebilir dedi... sonra evet oluşmaya başlamış ama gene kan testi yapalım dedi ben yaptırmadım .... bu kafi geldi hamiş olduğumu anlamam için diye düşündüm. çünkü yarın kendi doktoruma gideceğim testleri orda yaptırırım diye düşündüm... ultrason görüntüsünde... siyah bir nokta görünüyor okadar:) hamişimdimi kızlar:)))
ben doktoruma hiç bişey soramıyorum ki, pek konuşkan değil, bide çok mesafeli hemen muayene edeyim git der gibi bi havası var.. doktorluğundan şüphem yok ama bu tavırlarından dolayı doktorumu değiştiresim ver, hiç rahat değilim yanında, geriyo beni, soracaklarımıda unutuyorum
ben doktoruma hiç bişey soramıyorum ki, pek konuşkan değil, bide çok mesafeli hemen muayene edeyim git der gibi bi havası var.. doktorluğundan şüphem yok ama bu tavırlarından dolayı doktorumu değiştiresim ver, hiç rahat değilim yanında, geriyo beni, soracaklarımıda unutuyorum
canım benim, ölçümler yapıldıysa ve normalse sıkıntı yapma derim ben... ölçümleri de tekrar tekrar yaptır, muayeneye gittiğinde... bir sorun olmaz inş...
canım muhakkak cep telefonuna yada bir kaagıda not al soracaklarını.. benim doktorum da bebek dısında her seyin sohbetine bayılıyor.. maç muhabbeti bile yapıyoruz ama iş benim hurafeli sorularıma gelince anlıyorum suratı geriliyor..
biraz da ben kendimde hatayı buluyorum ama napiim her seyi sorasım geliyor
o yuzden diyorum ki bakın sizi cep telefonunuzdan aramıyorum bunlara bi zahmet cevap verin diyorum..
bu arada buyuk hastane doktorlarına randevuları 15 dakikada bir veriyorlar bu cok buyuk haksızlık bence.. ama napiim sigortam geciyor keske ozel muayenehanesi olsaydı diyprum bazen icimden
biz de azıcık doyumsuzuz galiba.. bazen de diyorum ki "amaaan saglikli olsun da her sey yolunda olsun da kendimi gereksiz sorularla bogmayayim"
annem bazen diyor ki kızım sen neden bu kadar sık doktora gidiyorsun, ben toplasan 5-6 kere gitmisimdir bi de doguma girdim..
crafty dogru soluyor cehalet mutluluk oluyo bazen..
ben de yarın gidecegim kısmetse doktoruma yine de sorularımı not alacagım yine
evet cnm her gidisimde olcm yapilacak insallah hep ayni kalir degismez de bu kez sorunsuz mutlu sona ulasiriz
BEBEGIM arkadasim CRANBERRY SUYU hazir meyve suyu olarak satiliyor idrar yolu enfeksionlarina bire birmis kac kisi var burda kullanan kadinin birisi iki gun evdeyse 1 ay hastanede yatiomus enfeksion dan kasintidan cok zor durumdaymis hamilede kaliomus bu SIKINTISINDAN bunu duymus icmis suanda 5aylik hamilemis butun SINIKTILARI gecmis hatta dru demis ne yaptin ne kulandi sen diye.aklinizda olsun hamileykende kullaniliyormus.insallah bize de faydasi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?