- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.401
canım maalesef turkiye'de cranberry suyu yok (kırmızı yaban mersini diyebiliriz)evet cnm her gidisimde olcm yapilacak insallah hep ayni kalir degismez de bu kez sorunsuz mutlu sona ulasiriz
BEBEGIM arkadasim CRANBERRY SUYU hazir meyve suyu olarak satiliyor idrar yolu enfeksionlarina bire birmis kac kisi var burda kullanan kadinin birisi iki gun evdeyse 1 ay hastanede yatiomus enfeksion dan kasintidan cok zor durumdaymis hamilede kaliomus bu SIKINTISINDAN bunu duymus icmis suanda 5aylik hamilemis butun SINIKTILARI gecmis hatta dru demis ne yaptin ne kulandi sen diye.aklinizda olsun hamileykende kullaniliyormus.insallah bize de faydasi olur
canım benim de o kadar suruyo muayeneydi odaya gecmeydi falan ama sistem 15. dakika bir verdigi icin hep arkamda insanlar oluyor ben stres oluyorum beklemesinler diye..kuzummm
benim minimum 30 dk sürdü muayenelerim
senin nie öle 15 dk ya
bende daralıom bi süre sonra birbirimize bakıoruz :)
çünkü hiiiççç bişi sormuorum :) bu sefer bende not alıp gitçem
ctesi büyük gün gidip bakçam annem de gelcek kuzucuğa bakmaya
onu not aldım.. bende sorcam doktoruma .. bana sadece bademyağı ve zeytinyağı kullanmamı söyledi. ilerleyen haftalarda kreme gececez dedi. Ama ben daha baslamadım kullanmaya..
CRAFTY slm yeni açtığınız forumun adı ne bulamadım..
crafty yeni bir forum mu acmıs...
yok şekerim yaaa
bizim eski topicimiz var da
bu ay ben açtım onlara :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-bebek-olsunmayis-ayinda-karnimiz-dolsun.html
buyur eleni ciğim
ben arada diğerini okuyorum hani su 2011 KASIM HAMİŞLERİ BURAYA olanı ama birden fazla yeri takip etmek zor geliyor bana..
arkadaşlar benim yüzümü sivilceler bastı sağ yanağımda 4 tane kırmızı çıkmış bugün sizin nasıl
bide bebişlerin boyu kaçtı sizin en son gittiğinizde benim 11 haftada 5,5 tu
arkadaşlar benim yüzümü sivilceler bastı sağ yanağımda 4 tane kırmızı çıkmış bugün sizin nasıl
bide bebişlerin boyu kaçtı sizin en son gittiğinizde benim 11 haftada 5,5 tu
zaten topaç gibi oldum yüzümde tombiş oldu bide sivilceler bilmemneler
bu gün pek bi çirkinim
kızımız olacak o zaman :) ikimizinde :)
kızımız olacak o zaman :) ikimizinde :)
arkadaşlar herkese günaydın....
Yaklaşık 1 haftadır çook hastaydım, ne ararsınız vardı, boğaz ağrısı, burun akıntısı, bel sırt ağrısı, mide bulantısı... 2 gün rapor 1 gün izin aldım işe hiç gelmedim.. 1 sağlık ocağı 1 de üniversitenin acili olmak üzere 2 kere doktora gittim ama nafile ilaç vermediler bana, minosetle yolladılar.. Minoset de hiç fayda etmedi en sonunda cuma günü kızıma da bulaştırdım, o da ateşler içinde yandı yavrum
Ankaradan annem babam dayanamadı cumartesi günü binip geldiler... çok şükür iki gündür kızım da ben de iyiyiz.. Foruma yazmayı ve sizi çook özledim.. Artık burdayım, hamileyken hastalanmak çook zor...
Ben 12 hafta 1 günlük oldum bugün.. Kubicim kaydet şekerim beni de hasta ve şevkate ihtiyacı olan bi insan olduğumu da yanına belirtirsen sevinirim..
senin benzetmişmiydi cinsiyetini doktor
ay kızlar ben de ultra sermis durumdayım yemin ediyorum saclarım cok cabuk yaglanmaya basladı..ayrıca cildim de yaglanıyor yuzum ama bazı yerleri de kupkuru..
daha evvelden soylemistim hem diplerim hem de roflem geldi.. tırnaklarıma oje surmuyorum.. kıyafetlerim son derece bakımsız cunku en rahatlarını giyiyorum , genellikle son iki dugmem hep acık pantolonlarımın rezil haldeyim..
artık bi ceki duzen verme zamanı geldi alısveris yapmam lazım kendimi kandıramam ve ustelik ne alacagımı da bilmiyorum cunku dısarısı bana hala soguk geliyor oysa tum magazalar baharlıklara gecti.. ayrıca ben tuvaletten mutfaga zor yuruyorunm alısveris magazalarında hayatta gezemem kendimde hic o hali gormuyorum maalesef..nefesim kesiliyor hemen neredee alısveris magazası gezmekk??
ben evdeki yazlıkları yapmaya da korkuyorum cunku buyuk ihtimalle o kıyafetler de olmayacakkk
bebişim icin her seye deger de kendimi hic bu kadar pespaye bakımsız hissetmemistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?