2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım maalesef turkiye'de cranberry suyu yok (kırmızı yaban mersini diyebiliriz)
bu su aynı zamanda sistite de cok iyi gelir diye biliyorum.. ben de yurt dısındayken almıstım maalesef yok anca makro tarzı yada şütte tarzı sofistike marketlerde bulunabilir belki kızlar istanbulda..

canım benim de o kadar suruyo muayeneydi odaya gecmeydi falan ama sistem 15. dakika bir verdigi icin hep arkamda insanlar oluyor ben stres oluyorum beklemesinler diye..
bi de ben hurafeli soru sordum mu doktorum gülerek bana "şımarma hadi git evine" diyor.. o siyah kum taneleri icin bile "yahu sen neden bu kadar kafana takıyorsun " demisti düşün

arkadaşlar benim yüzümü sivilceler bastı sağ yanağımda 4 tane kırmızı çıkmış bugün sizin nasıl
bide bebişlerin boyu kaçtı sizin en son gittiğinizde benim 11 haftada 5,5 tu

arkadaşlar benim yüzümü sivilceler bastı sağ yanağımda 4 tane kırmızı çıkmış bugün sizin nasıl

aramıza hoşgeldin
daha bu bir şey değil bunlar iyi günler diyorum :)

maalesef bendede bu sabah 3 tane cıktı daha önce sağ yanağımda cıkmıslardı tam gecti dedim bu sabah yeniden.. kakılmıs gibiyim burnumda bile var ..

benim kuzum 9+2 iken 2,5 cm di

ay kızlar ben de ultra sermis durumdayım yemin ediyorum saclarım cok cabuk yaglanmaya basladı..ayrıca cildim de yaglanıyor yuzum ama bazı yerleri de kupkuru..
daha evvelden soylemistim hem diplerim hem de roflem geldi.. tırnaklarıma oje surmuyorum.. kıyafetlerim son derece bakımsız cunku en rahatlarını giyiyorum , genellikle son iki dugmem hep acık pantolonlarımın rezil haldeyim..
artık bi ceki duzen verme zamanı geldi alısveris yapmam lazım kendimi kandıramam ve ustelik ne alacagımı da bilmiyorum cunku dısarısı bana hala soguk geliyor oysa tum magazalar baharlıklara gecti.. ayrıca ben tuvaletten mutfaga zor yuruyorunm alısveris magazalarında hayatta gezemem kendimde hic o hali gormuyorum maalesef..nefesim kesiliyor hemen neredee alısveris magazası gezmekk??

ben evdeki yazlıkları yapmaya da korkuyorum cunku buyuk ihtimalle o kıyafetler de olmayacakkk

bebişim icin her seye deger de kendimi hic bu kadar pespaye bakımsız hissetmemistim..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım:)

senin benzetmişmiydi cinsiyetini doktor

yok canım ama bendaha hamile değilken rüyamda gördüm sarem i ... tickerım bile kız :) 14 mayısta 2li testim var o zaman belli olurmu bilmiyorum.. Allah sağlıklı sıhhatli versin de .. benim ilkbebişim .. kızımda olsa olur oglumda .. Ama kalbim rüyalarım kız diyor... Bakalım hayırlısı

bende kendimi saldım biraz ama daha hiç kilo almadım geçen gün kanamam oldu yatıyorum hep ondan oldu birraz benimki inşallah atlatırız bu günleri sağlıkla

Yazdığın pek çok şeyi ben de yaşıyorum:)Alışverişe bayılan ben çarşıya bile çıkamıyorum:)Nefes nefese kalma ,çarpıntı,ara ara bulantılar devam ediyor,umarım en kısa zamanda eski günlerimize döneriz:)Okulumda boş bir oda var,oraya bir koltuk koydular benim için ben de evden yastık battaniye falan getirdim,boş derslerimde yatıyorum,Allah müdürümden razı olsun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…