2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ikili testin kan tahlili sonucunu aldım çok şükür bizim yorumlarımıza göre bişey görünmüyor çok mutluyum inşallah doktora gidince de bişi çıkmaz Darısı herkeseeee

luna, aynı şeyleri hepimiz hissediyoruz , vücudumuzda istemediğimiz tüylerin uzama hızına yetişemiyor, hergün yıkıyor olsak da yağlı dipli saçlarla geziyor, ellerimizle yüzümüzden fıskırmış sivilcelerimizi kurcalayıp duruyor ve markete kadar gitmeye bile üşeniyoruz...
ama bence biraz silkelenmek iyi olur, güzel bir banyo yapıp , bir fön çektirip, akşam eşinden seni alışverişe götürmesini, bol rahat bişyler almak istediğini söyleyebilirsin...LCW yi öneririm, fiyatlar uygun, moral olur hem, azıcık vitrin bak, pozitif düşün mutlu ol

daha önceki testlerde 52 milyon vermiştim burda uygun sanırım sen o testler için kocaelitıpta 120 demiştin galiba sonra devlete gidip yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam 30 muayene 55 test 85 cebe koyalım bu hafta giderken o zaman inşallah karşılaşırız birgün
bi arkadaşla konuştum dün arkadaşı funda doğanla cankatan da doğum yapmış herşeyinden çok memnun kalmış içim rahatladı biraz :) bende senin gibi sezeryan olacak sanırım panik atak rahatsızlığım var benim şimdi ilaçta kullanamıyorum panik atak hastalığı olanları direk sezeryana alıyorlarmış hayırlısı olsun artık hepimiz için

ay bu bilgi çok iyi oldu hamileliğimden beri okadar çok canım istiyor yiyorumki dokunuyorsa diye kalbimde hep sıkıntı oluyordu bunu öğrenmek çok iyi geldi çoookkk teşekkür edrim kubicim

11+3 oldum bugün benimde cuma günü 12 hafta olcak kısmetse. arada içime daral geliyor benim ya göğsümün ortasına birşe oturuyor sanki kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyo kansızlıkmı panik atakmı anlamıyorum çok kısa sürüyo bende bundan korkuyordum benim gibi olan varmı

ay canım benim aksi gibi yıllardır gittigim kuafor dukkanı devredip gitti kendimi iyice terkedilmiş gibi hissettim..
Allah'tan saçlarım benim fönlü gibidir yıkadım mı hemen dümdüz de föne gitmeme gerek kalmıyor da ileride ne yapacagım bilmiyorum.. zavallı eşim ctesi beni zorla götürmeye kalktı alışveriş merkezine da taakatim yok ki yürüyemiyorum ay sen git dedim tek başına yolladım ama dediğin gibi yeter artık bi silkelenecegim artık.. işe bile zor geliyorum..

kızlar bu arada, hiç hareket tekme vs hisseden varmı? ben tek miyim :))
canım ben bir seyler hissediyorum ama seğirme mi damar mı anlamıyorum... benim bebişim sol tarafımda duruyor buna eminim ultrasonlarlardan da biliyorum hatta tam yerini göbeğimdeki benle işaretlemiş oldu sıpam
bazen böyle sol tarafımda bebeğin olduğu yerde garip garip bir seyler hissediyorum elektirklenme gibi ama tabi bilmiyorum bebiş mi..
benim tüp bebek ve o 12 gün boyunca hep bu sol tarafımda bi kıpırdanmalar eletrik çarpması gibi seyler olmustu ve o zaman hissetmistim canımı.. o zamandan beri yeri aynı..

Son düzenleme:
Ben henüz bir şeyler hissetmiyorum ama bugün şunu fark ettim. Hani ağır bir şey kaldırınca insanın göbeği sızlar ya sanki içinizden bir şey kopar gibi olur, bugün nedense öyle bir şeyler hissediyorum. Korkuyorum da doğrusu. Daha önce bu hissi ağır kaldırdığımda hissederdim. Bugün ağır da kaldırmadım ama böyle bir şey hissediyorum. Acaba bebik çok hareket ediyor da ondan mı öyle hissediyorum diyorum. İnşallah öyledir.

kesinlikle söylediklerine katiliyorum arkadasim....ilk haftalar o "agirlik" bendede oldu. En kücük seyler bile gözümde büyüyordu az bisi yapinca nefes nefese kaliyordum ama 9 ayimi böyle gecirmegi hayal etmemistim ben. Bende üc dört hafta önce senin tabirinle silkelendim, üst bas aldim rahat rahat kuaföre gidiyorum, cildimdeki bozukluklar icin ayda bir cilt bakimina giriyorum, hergün bir saat temiz havada yürüyorum ve haftanin üc günü pilates dersi iki günü ise spor salonunda bacaklarimi calistiriyorum....suan kendimi hic olmadigim kadar fit ve rahat hissediyorum

kızlar bu arada, hiç hareket tekme vs hisseden varmı? ben tek miyim :))

hareket tekme derken bende biraz farkli az önce yine oldu bir on dakika sürdü nasil tarif edeyim bilmiyorum icimi biri gidikliyor gibi oluyor sanki yada kaşır gibi mi desen tam rahimin orasi yatarken hissediyorum genelde. Erken diyorlar ama bende bebek bu diyorum cok degisik bisi

Son düzenleme:
canım bebiş 9 haftanın ortasından itibaren hareket edermis zaten de bizim hissedebilecegimiz gibi degil ama kimisi de bir sekilde anlıyor ben de anlıyorum ne yalan soyleyeyim.. yerini de bildiğim için heh tamam orası diyorum.. benim de boyle apartman kapılarını falan ittigimde oluyor orada agrı yada acil bir sekilde bir yere kalktıgımda ayaklandıgımda baskı hissediyorum.. sonucta rahmimiz portakal buyuklugune erisiyormus cok normal bunları hissetmemis ben agrılardan korkmuyorum artık hep iyi dusunmeye calısıyorum bebişim buyuyor diyorum.. yoksa 9 ay boyunca kafayı yerimmm

benim hissettiğim şey içimde hava kabarcıkları patlıyormuş gibi bir his :) bazende minik çimdik gibi bi his :)) bu arada 1 saat sonra doktor randevum var, çok heyecanlıyım, annem ve kayınvalidem de gelecek, 2 tane çukulatalı gofret yedim az önce, enerji versin bebeğime bize el sallasın diye :))) en son 9. haftada gitmiştim, şuan 13+ lardayım :)) 2 test için ultrason yapılacak,belki cinsiyet görür doktor.

ben hapşırınca çok kötü oluyorum, kasıklarıma bıçak saplanıyo sanki, onun dışında. sevdebilge senin ikili ne zamandı, bizim günlerimiz aynıydı heralde. bebeişin boyutları nasıl? benim ki daha 2,60 cm , ikilide 16 mayıs, inşallah cinsiyetinide öğreniriz

aman kızlar hapşırırken sakın kendinizi tutmayın, ben öyle bir serbest hapşırıyorum ki sanırım tüm apartman komşularım evinden ''çok yaşa'' diyordur

oo senin bebiş büyükmüşp baya.. inşallah cinsiyetinide öğrenirsin canım, bu kadar çikolatadn sonra şov yapar artık size:)

işin kötü yanı o kıpırdanmaları falan gördüğümde hiç tepki veremiyorum, çünkü 'hihhhii' bile desem görüntü bozuluveriyor :))) soluksuz ekranı izliyorum :)))

kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz kızlar

ben hep agda kullanırdım hatta hamıle oldugumu ogrendıgım gun bılmeden agda da yaptırmıstım ama bırsey olmadı

sımdı esım gerılırsın kasarsın kendını dıyıp duruyor..

ee boyle de gezmek ıstemıyorum ,

bacaklar koltuk altı neysede de ozel bolgemı makasla kısalttım fılan ama yok dayanamıyorum
bugun gıdıcektım güya ama kaldı yarın belkı :)

ağda ve gebeliğin alakası ne ki kuzum
yaptır gitsinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…