- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.461
valla canım yağlı koyumuydu bilmem pruluton diye bi iğneiğne ismin ne yağlı koyu kıvamda bir igne var p ile baslıyor adı ondan mı kullandn acaba?
sanada çok geçmiş olsun canım. bu saatten sonra bişi olmaz inşallah. kasımda burda olcaz hepimiz, kuzuların resimlerini koycaz buraya inşallah.
tabiki hayır
ikili test dedikleri vajinal ultrasondan bebegin ensekalınlıgı ölçülüyor
aynı zamanda kan alınıyor zekasını arastırıyorlar
down sendromu
çok geçmiş olsun canım benim geldimi üst üste geliyo zaten.. neyseki bebeişin iyiyimiş, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.. benimde ateşim 38,8 e kadar çıktı bu haftasonu, tam doktora gidecektikki, eşimle düşüreyi başardık, gebelikte ateş çok tahlikeliymiş galiba.. ikili testin 6 mayısta olduguna eminmisin, erken değil mi biraz?
tabiki hayır
ikili test dedikleri vajinal ultrasondan bebegin ensekalınlıgı ölçülüyor
aynı zamanda kan alınıyor zekasını arastırıyorlar
down sendromu
tr da var mı şekerim bu cranberry suyundannnn
canlar evet turkcesi yaban mersiniymis ama cranbery suyu olarakta biliniyormus alip kendim kaynatmiyorum hazir meyve suyu var classic olanlarindan buuk marketlerde vardir bence gitiginizde bir arastirin derim nede olsa faydasi var zarari yokcanım maalesef turkiye'de cranberry suyu yok (kırmızı yaban mersini diyebiliriz)
bu su aynı zamanda sistite de cok iyi gelir diye biliyorum.. ben de yurt dısındayken almıstım maalesef yok anca makro tarzı yada şütte tarzı sofistike marketlerde bulunabilir belki kızlar istanbulda..
canım benim de o kadar suruyo muayeneydi odaya gecmeydi falan ama sistem 15. dakika bir verdigi icin hep arkamda insanlar oluyor ben stres oluyorum beklemesinler diye..
bi de ben hurafeli soru sordum mu doktorum gülerek bana "şımarma hadi git evine" diyor.. o siyah kum taneleri icin bile "yahu sen neden bu kadar kafana takıyorsun " demisti düşün
cok gecmis olsun insallah atlatirsin tamamen ve bir daha da ugramazmrb güzel kasım anneleri
nasılsnız yaklaşık 1aydır yoktum giremedim nete inş.herşey yolunda ve güzel gidiyodur biz bebişle biraz rahatsızlandık ama şuan şükür iyiyiz düşük tehlikesi var iğne felan oldum hala azda olsa devam ediyo hayırlısı bakalım inş.bişey olmaz:97:
selamm arkadaşlarr bende pek sık giremedim bu aralar. neler yapıyorsunuz 2liler yapılıyorr benim de 12 mayısta 3lü tarama yapılacak kısmetse... İnşallah o zaman öğreneceğiizz bebeğimizin cinsiyetinii :) kızlar bu arada benim arada kasıklarım ağrıyor ama tek taraflı normal dimi? sizde de oluyormu? yatınca geçiyor ama 1-2 saat falan dinleniyorum geçiyor o zaman. sizler neler yapıyorsunuzz?
merhabalar vajinal ultrason demişsiniz acaba vajinal olması zorunlumu ben arkadaşlarıma sormuştumda hiç böyle birşey söylemediler ben normal karından bakılıyor diye biliyordum ama
kızlar bu arada günadın 2 li test sonucum çok güzel çıktıçok mutlu oldum darısı yaptıranlara va yaptırcaklara olsun demiştim ya başka doktora gitcem cinsiyet için gittim ama sölemedi gıcık eşim diyo şimdiden masrafı başladı diye ama ne yapım anası da meraklı 18 hafta olmadan sölenmezmiş ben yine erkenden başka doktora daha gitcem
salam qizlar. necesiniz? hec meni arayan soran yok??? sevilmiyosam biliyimdun halim coook fenalasdi. sabah 7-den karnimda sancilar basladi. saat 8 gibi doktoru aradim merak etme qaz falan dedi. ise gitdim, isde de oturamadim, o kadar siddetli agriyodu ki bi de sanci oluyodum resmen gozumden yas geliyodu. bir taksi cagirdim tam doktora gidecekken aradim aksam olucam dedi bugun isde yokum dedi, ultrasona bakmak istiyorum dedim. boyle siksik olmaz dedi. kanaman falan varmi diye sordu hayir dedim git dinlen uzan yat dedi. ben de oyle yaptim,. eve gitdim. tum gun yatdim. ve de tum gun bulanti ve kusmam devam etdi. simdi cox sukur yaxsiyam. o kadar korktum ki...esim de is icin yurtdisina gitdi, kardeslerimle kaliyorum, kendimi o kadar yalniz hiss etdim ki...allahima sukurler olsun simdi iyiyim.
kac gündür sizi takip edemiyordum kendimle ugrasmakdan önce mide ve barsak enfekti gecirdim ailemden bulasti bi arkadas söylemisti biz her türlü hastala acik kapiyiz valla icim disima cikti daha yeni toparliyordum ki cok kötü oldum bulantim az diye sükrederken burda ki arkadaslarin ne kötü olup kilo bile verdiklerini su bile icemediklerini okurdum daha iyi anliyorum onlari simdi lavobadan ayrilamadim iki gün kilo verdim halsiz kaldim tam iyi olim derken bide atesim cikmasin diye ugrastim bebise zarar olur diye insan kendinden vaz geciyor tek düsünce aman o iyi olsun tam atesden etkilenip etkilenmedini dert ederken bida pazar sabahi kanamam oldu morel sifir pazar ve tatil bi günde 1 mayis hastaneye gitdik 2 saatlik beklemeden sonra nihayet nefes aldim bebisim iyimis eve geldik ve ilk deva tryi aradim bu konuda almanlar böyle durumlarda bile cok soguk bi hemsire olmayan morelime tuz biber ekti hastalikdan sonra giderse gidermis bisey yapamazlarmis ne ilac ne bisey yokmus kendime zarar veren bi durum olmadikca gelmem gerekmiyormus yani kanamam olsada duruyorsa gelme anlamda hayret biseyler neyse bugün kendi drma gitdim kan gurubuma baktilar igne olmam gerekmiyormus arada ola bilirmis eski kan dedi bebis iyi dedi 9+6 oldu bugün6 mayis cuma da ikili testini yapcaklarmis hayirlisiyla
mrb güzel kasım anneleri
nasılsnız yaklaşık 1aydır yoktum giremedim nete inş.herşey yolunda ve güzel gidiyodur biz bebişle biraz rahatsızlandık ama şuan şükür iyiyiz düşük tehlikesi var iğne felan oldum hala azda olsa devam ediyo hayırlısı bakalım inş.bişey olmaz:97:
canlar evet turkcesi yaban mersiniymis ama cranbery suyu olarakta biliniyormus alip kendim kaynatmiyorum hazir meyve suyu var classic olanlarindan buuk marketlerde vardir bence gitiginizde bir arastirin derim nede olsa faydasi var zarari yok
cok gecmis olsun insallah atlatirsin tamamen ve bir daha da ugramaz
tarkulcum siz bizden buyuksunuz ama ara ara bende de oluyor rahim buyudugu icin normalmis kaslar geriliyormus ondan oluyormus diye biliyorum
Kizlar bizde haberler pek iyi degil.cok sukur bebegim saglikli iyi ama tansiyonum yuksek cikti 14/9 ve hemen idrar yapildi onda da protein cikti cok korkuyorum endiseliyim.carsambadan ersembeye bir gun idrar biriktip goturucem yine persembe sabahtan gidicem dr a dua edin bebegime birsey olmasin hersey yolunda gitsin cok ihtiyacim var buna
geçmiş olsun arkadaşım,işe gitmeseydin bari yatıp dinlenseydin.herkes hasta bu aralar ilkumu sana da geçmiş olsun.dikkat edin kızlar kendinize bebişlere.salam qizlar. necesiniz? hec meni arayan soran yok??? sevilmiyosam biliyimdun halim coook fenalasdi. sabah 7-den karnimda sancilar basladi. saat 8 gibi doktoru aradim merak etme qaz falan dedi. ise gitdim, isde de oturamadim, o kadar siddetli agriyodu ki bi de sanci oluyodum resmen gozumden yas geliyodu. bir taksi cagirdim tam doktora gidecekken aradim aksam olucam dedi bugun isde yokum dedi, ultrasona bakmak istiyorum dedim. boyle siksik olmaz dedi. kanaman falan varmi diye sordu hayir dedim git dinlen uzan yat dedi. ben de oyle yaptim,. eve gitdim. tum gun yatdim. ve de tum gun bulanti ve kusmam devam etdi. simdi cox sukur yaxsiyam. o kadar korktum ki...esim de is icin yurtdisina gitdi, kardeslerimle kaliyorum, kendimi o kadar yalniz hiss etdim ki...allahima sukurler olsun simdi iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?