2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sanada çok geçmiş olsun canım. bu saatten sonra bişi olmaz inşallah. kasımda burda olcaz hepimiz, kuzuların resimlerini koycaz buraya inşallah.

sanada gecmis olsun insallah hic birimiz yasamayiz kendimize cok iyi bakmamiz lazim hastalardan uzak durmak lazim evet banada erken gibi geldi iki kerede sordum bunlar pek bisey anlatmiyor bende 11 ve 14 arasi biliyorum cuma örencem artik

tabiki hayır
ikili test dedikleri vajinal ultrasondan bebegin ensekalınlıgı ölçülüyor
aynı zamanda kan alınıyor zekasını arastırıyorlar
down sendromu

merhabalar vajinal ultrason demişsiniz acaba vajinal olması zorunlumu ben arkadaşlarıma sormuştumda hiç böyle birşey söylemediler ben normal karından bakılıyor diye biliyordum ama

selam hamişler bende aranızdayım şuan 10+1 iz. inşallah 2 hafta sonra ikili test için gideceğiz ama vajinal olacağını hiç duymamıştım karından bakılıyor diye biliyordum. hepinizin ki vajinal mı oldu ?

selamm arkadaşlarr bende pek sık giremedim bu aralar. neler yapıyorsunuz 2liler yapılıyorr benim de 12 mayısta 3lü tarama yapılacak kısmetse... İnşallah o zaman öğreneceğiizz bebeğimizin cinsiyetinii :) kızlar bu arada benim arada kasıklarım ağrıyor ama tek taraflı normal dimi? sizde de oluyormu? yatınca geçiyor ama 1-2 saat falan dinleniyorum geçiyor o zaman. sizler neler yapıyorsunuzz?

tr da var mı şekerim bu cranberry suyundannnn

canlar evet turkcesi yaban mersiniymis ama cranbery suyu olarakta biliniyormus alip kendim kaynatmiyorum hazir meyve suyu var classic olanlarindan buuk marketlerde vardir bence gitiginizde bir arastirin derim nede olsa faydasi var zarari yok
cok gecmis olsun insallah atlatirsin tamamen ve bir daha da ugramaz

tarkulcum siz bizden buyuksunuz ama ara ara bende de oluyor rahim buyudugu icin normalmis kaslar geriliyormus ondan oluyormus diye biliyorum

Kizlar bizde haberler pek iyi degil.cok sukur bebegim saglikli iyi ama tansiyonum yuksek cikti 14/9 ve hemen idrar yapildi onda da protein cikti cok korkuyorum endiseliyim.carsambadan ersembeye bir gun idrar biriktip goturucem yine persembe sabahtan gidicem dr a dua edin bebegime birsey olmasin hersey yolunda gitsin cok ihtiyacim var buna

ihtiyacı olan olursa hamiş kendine ağda yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim tek kullanımlık agda kavanoz yapıyorum syteril ve hijyen kuaför salonlarında bir kutuyla bir suru ınsana yapaılıyor ve bir suru hastalık kapma riski var tek kullanımlık hamışler ıcın daha güvenlıı

merhabalar vajinal ultrason demişsiniz acaba vajinal olması zorunlumu ben arkadaşlarıma sormuştumda hiç böyle birşey söylemediler ben normal karından bakılıyor diye biliyordum ama

yok cnm öle bişey ilk defa duydum bana ultrasyon ile baktı ama :26: neyse hayırlısı olsun diyelim

kızlar bu arada günadın 2 li test sonucum çok güzel çıktı çok mutlu oldum darısı yaptıranlara va yaptırcaklara olsun demiştim ya başka doktora gitcem cinsiyet için gittim ama sölemedi gıcık eşim diyo şimdiden masrafı başladı diye ama ne yapım anası da meraklı 18 hafta olmadan sölenmezmiş ben yine erkenden başka doktora daha gitcem

salam qizlar. necesiniz? hec meni arayan soran yok??? sevilmiyosam biliyim dun halim coook fenalasdi. sabah 7-den karnimda sancilar basladi. saat 8 gibi doktoru aradim merak etme qaz falan dedi. ise gitdim, isde de oturamadim, o kadar siddetli agriyodu ki bi de sanci oluyodum resmen gozumden yas geliyodu. bir taksi cagirdim tam doktora gidecekken aradim aksam olucam dedi bugun isde yokum dedi, ultrasona bakmak istiyorum dedim. boyle siksik olmaz dedi. kanaman falan varmi diye sordu hayir dedim git dinlen uzan yat dedi. ben de oyle yaptim,. eve gitdim. tum gun yatdim. ve de tum gun bulanti ve kusmam devam etdi. simdi cox sukur yaxsiyam. o kadar korktum ki...esim de is icin yurtdisina gitdi, kardeslerimle kaliyorum, kendimi o kadar yalniz hiss etdim ki...allahima sukurler olsun simdi iyiyim.

tebrikler kubicim hayirlisiyla her kesin mutlu haberlerini alalim insallah. bebisim 11 hafta 2 gunluk...hayirlisiyla zaman su bi gibi aksin bebislerimizle kocislerimizle mutlu mesut yaslanalim insallah

Oy yavrum ya kıyamam,çok geçmiş olsun,panik olma rahatla doktorunu dinle:)

Çok geçmiş olsun arkadaşım,Türkiye'deki doktorlara şükredelim biz en azından bizimkiler daha insancıl ve ilgili:)Allah bir daha yaşatmasın,mutluluklar dilerim.

Çok geçmiş olsun arkadaşım,tez zamanda atlatasın bu zor günleri inşallah:)

Limburg sen hiç kaygılanma,panikleme böyle inş çıkışlar yaşamamız normal gibi geliyor bana,dualarım seninle.

geçmiş olsun arkadaşım,işe gitmeseydin bari yatıp dinlenseydin.herkes hasta bu aralar ilkumu sana da geçmiş olsun.dikkat edin kızlar kendinize bebişlere.
kubicim gözün aydın test sonuçları iyi çıkmış.cinsiyet için de 18. hafta demişsin ay çok geç değil mi ya.bende 16.haftada gittiğimde belli olur diye umut ediyordum.
kızlar bi de bişe sorucam folik asiti bıratınız mı?şimdi elevite başladım ben bi de demir hapına.3. ayım bitti ya dr bana bırak dedi.merak ettim bende sizler devam ediyomusunuz.bi de bu ilaçlar iştah açar diyolar da bende tam tersi oldu.inanılmaz doygunluk hissi veriyor.başından beri 2 kilo almıştım.1 ini geri vermişim
son bişe daha ikili testi bende karından yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…