2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba arkadaşlar
benim dr a gitmeme 1 hafta var daha çok merak ediyorum nasıl oldu diye
geçen hafta soğuk algınlığı geçirmiştim çok kötüydüm o zaman acile gittik dr kısacık kontrol amaçlı baktı çok az görebildim baya büyümüştü çok şükür onun bişeyi yoktu
haftaya genel kontrol için gidicem daha uzun görücem işallah

ya arkadaşım sorma şu temizlik işini bende anlamadım ya hemen uzayıveriyo hakkından gelemiyorum önceden böyle olmuyodu ya cuma cumartesi düyün vardı valla bacaklarıma ilk defa cilet yaptım işallah erkek bacağına dönmez koltuk altımada hamile kalmadan önce lazere gidiyodum ona ara verdim gittiğim kadınla görüştüm ağda makina yani kökünden kopartırsan sıfırlamış olursun kesinlikle öyle yapma jilete devam dedi yazın napıcam bilmiyorum

ağda ve gebeliğin alakası ne ki kuzum
yaptır gitsinnnnnnnnn

bılıyorum bı alakası yok ama yıne de acaba dıyorum hep ya bı cesaret lazım :)

evet cok cabuk uzuyor ,sınır bı durum

canım, benim orta kısmı haric diger kısımları lazerliydi ama yine de tam gecmemisti oteki kısımlarda da cok ince tuylerim.. zaten sonra tup bebek bilmem ne derken bıraktım lazeri.. orta kısmını da jiletliyorum ama sıfırlıyamıyorum jiletten cok korkarım cunku .. sadece kısaltıyorum cok afedersin yine de ortada kalıyor yani oyle agda falan yaptıramam eskiden cart curt yaptırırdım simdi dayanamam.. zaten bazen cok sıcak oluyo agda acır yanar diye korkuyorum..bebişe zarar vereceginden degil de yani devamlı doktor kontrolundeyiz ekstradan adama rezil olmak istemiyorum ben gecenlerde cunku kasıgımı yaptırdım agda , sansıma morardı cok utandım doktora giderken.. doktor da tamamını aldırma diyor o tüyler her zaman koruyucudur diyor bir de agda bazen mikrop yapabilir cildiniz tahris olur demisti o zaman bebek dusunmuyorduk bir de..

bu arada biz henuz vajinalden abodominal ultrasona gecmedik kızlar ya , siz gectiniz mi? hemsire 12. haftada geciliyo demisti..

canım benim lazlerle koltuk altım tam gecmemisti ama baya azaldı sonra da ara vermistim.. ben de senin gibi jilete baslamıstım ama resmen seyrek bir sakal goruntusu olmaya basladı ben de agda yaptırıyorum artık ve cillop gibi oluyor.. kesinlikle lazerli yerleri de etkilemedi sana soyleyeyim .. cıkmayan tuyler yine cıkmıyor haberin olsun canım.. ozgurce yaptır istsersen..

ben kasıgıma , bacaklarıma ve koltuk altıma ağda yaptırıyorum yani sadece ozel bolgemin orta kısmına yaptırmıyorum orayı kısaltıyorum...

canım her dr un kontrlü farklı oluyor heralde bu benim ikinci hamileliğim ve hiç vajinal ultrasonla muayny olmadım hep karından baktılar

kizlar kesinlikle agda yaptirmayin ben agda banti kullaniyordum hamile kalmadan once bacaklarima ve koltuk altima,hani veetinkiler varya onlardan.ambalajlarin uzerinde hamileyken kullanmayin yaziyor ben biraktim.bana verilen hamilelik kitapciginda agdanin zararli oldugu yaziyor.kandan bebegi etkiliyormus yani kan dolasimini ay bilmem anlatabildimmi?

mikrop kapma riski cok yuksek yani bende epilasyon makinesini kullaniyorum sadece trasliyorum yani tum bolgelerimi kanatmadan

bilmiyorum ki ya yaptırdığım kadın öyle dedi benim bide paket ti paket bitmeden hamile kaldım:78: doğumdan sonra tekrar gidicem kalanlar için 4 seans gidebildim azaldı seyrek bişiler oldu ama bitmedi

canım her dr un kontrlü farklı oluyor heralde bu benim ikinci hamileliğim ve hiç vajinal ultrasonla muayny olmadım hep karından baktılar
ay ben de bir geçsem rahatlayacagım .. her hafta ozel bolgemi temizlemekten tuylerim yemin ediyorum cogaldı.. alısınca cok cıkıyor bu sefer hormonlar da yardımcı oluyor..
ben kac keredir soruyorum kadın da (hemsire) doktor da vajinal ultrason yapıyor..12. haftayı beklyein dedi..
en son gecen hafta bana dedi ki doktor "neden kimseyi cagırmıyorsun yanına"
" e hocam dedim yani bu halimi kim gorsun isterim ki Allah askına, abdominale gecsek hemen cagıracagım" o da guldu" sabret biraz "dedi..

sanırım ben yeryüzündeki en ilginç doktora sahibim

doktor bana hıc vajınadan bakmadı hep karından baktı

aslında o yuzden rahatım da ama boyle de rahatsız hıssedıyorum kendımı

ben 7 yıldır agdacıya gıderım hıc kendım yapmam alsında tuylerım azaldı da oyle ınatcı da degıller yaptırmayayım mı

ama sımdı jılet yapsam yazık olur onca yıla ya

epılasyon aletı de kullanamıyorum bı kac kere kaptırdım

canım doktor bana temizligine inandıgın her yerde agda yaptırabilirsin dedi.. ayrıca biraz şişmeye başla ben seni gorururm ugrasamayacksın kuaför kuaför gezeceksin dedi

bilmiyorum ki ya yaptırdığım kadın öyle dedi benim bide paket ti paket bitmeden hamile kaldım:78: doğumdan sonra tekrar gidicem kalanlar için 4 seans gidebildim azaldı seyrek bişiler oldu ama bitmedi
ay canım yaptır gitsin ama tabi bunyeler farklı canım.. benim cıkmayantüylerim aynen cıkmamaya devam ediyor.. sadece kalanlar cıkıyor

Son düzenleme:
yarın gıdıyım o zaman

gercı bızde tık yok esımde goremıyor ne haldeyım ama ınsan rahatsız oluyor

slm kızlarr ..bende 10+5 günlük hamileyimm..allah nasip kısmet ederse 23 kasım bebeğimin doğum günü..listeye benide alırmısınızz..

lunacigim sorun temiz yada pis salonlar degil,asil sorun agdadaki zararli maddelerin tug kanallarindan dolasim sistemimize gecmesi yani kana.kandanda bebege ben yapmiyorum bir sekilde idare edecegim.bebegimin sagligi icin biraz killi dolassam kac yazar.zaten maglum bolgeyi cillop gibi yapamayizki gobislerle birazcikta killi olsun.tugler bazi mikroplarin vajinaya girmesini onluyorlar.inanin buradaki dogum yapan kadinlar doguma killi,killi gidiyor hersey dogal yani.doktorlar neden killi geldin demiyor kimseye.

ben zaten ağda yaptıramayanlardanım.. diğer yerler makinayla, özel bölge jiletle devam:):)
eşlerle kardeşmisiniz hala, biz normal hayatımıza döndük sayılır:)

özel durumları olanları anlarım tabii, olsun ya kuzular sağlıklı olsun da.. ben ne kadar şanslıyım ya, kuzuzcum hiç üzmüyo annesini ve babasını tabii:)

kac gündür sizi takip edemiyordum kendimle ugrasmakdan önce mide ve barsak enfekti gecirdim ailemden bulasti bi arkadas söylemisti biz her türlü hastala acik kapiyiz valla icim disima cikti daha yeni toparliyordum ki cok kötü oldum bulantim az diye sükrederken burda ki arkadaslarin ne kötü olup kilo bile verdiklerini su bile icemediklerini okurdum daha iyi anliyorum onlari simdi lavobadan ayrilamadim iki gün kilo verdim halsiz kaldim tam iyi olim derken bide atesim cikmasin diye ugrastim bebise zarar olur diye insan kendinden vaz geciyor tek düsünce aman o iyi olsun tam atesden etkilenip etkilenmedini dert ederken bida pazar sabahi kanamam oldu morel sifir pazar ve tatil bi günde 1 mayis hastaneye gitdik 2 saatlik beklemeden sonra nihayet nefes aldim bebisim iyimis eve geldik ve ilk deva tryi aradim bu konuda almanlar böyle durumlarda bile cok soguk bi hemsire olmayan morelime tuz biber ekti hastalikdan sonra giderse gidermis bisey yapamazlarmis ne ilac ne bisey yokmus kendime zarar veren bi durum olmadikca gelmem gerekmiyormus yani kanamam olsada duruyorsa gelme anlamda hayret biseyler neyse bugün kendi drma gitdim kan gurubuma baktilar igne olmam gerekmiyormus arada ola bilirmis eski kan dedi bebis iyi dedi 9+6 oldu bugün 6 mayis cuma da ikili testini yapcaklarmis hayirlisiyla

çok geçmiş olsun canım benim geldimi üst üste geliyo zaten.. neyseki bebeişin iyiyimiş, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.. benimde ateşim 38,8 e kadar çıktı bu haftasonu, tam doktora gidecektikki, eşimle düşüreyi başardık, gebelikte ateş çok tahlikeliymiş galiba.. ikili testin 6 mayısta olduguna eminmisin, erken değil mi biraz?

mrb güzel kasım anneleri
nasılsnız yaklaşık 1aydır yoktum giremedim nete inş.herşey yolunda ve güzel gidiyodur biz bebişle biraz rahatsızlandık ama şuan şükür iyiyiz düşük tehlikesi var iğne felan oldum hala azda olsa devam ediyo hayırlısı bakalım inş.bişey olmaz:97:

iğne ismin ne yağlı koyu kıvamda bir igne var p ile baslıyor adı ondan mı kullandn acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…