- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.441
ağda ve gebeliğin alakası ne ki kuzum
yaptır gitsinnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar
benim dr a gitmeme 1 hafta var daha çok merak ediyorum nasıl oldu diye
geçen hafta soğuk algınlığı geçirmiştim çok kötüydüm o zaman acile gittik dr kısacık kontrol amaçlı baktı çok az görebildim baya büyümüştü çok şükür onun bişeyi yoktu
haftaya genel kontrol için gidicem daha uzun görücem işallah
ya arkadaşım sorma şu temizlik işini bende anlamadım ya hemen uzayıveriyo hakkından gelemiyorum önceden böyle olmuyodu ya cuma cumartesi düyün vardı valla bacaklarıma ilk defa cilet yaptım işallah erkek bacağına dönmez koltuk altımada hamile kalmadan önce lazere gidiyodum ona ara verdim gittiğim kadınla görüştüm ağda makina yani kökünden kopartırsan sıfırlamış olursun kesinlikle öyle yapma jilete devam dedi yazın napıcam bilmiyorum
kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz kızlar
ben hep agda kullanırdım hatta hamıle oldugumu ogrendıgım gun bılmeden agda da yaptırmıstım ama bırsey olmadı
sımdı esım gerılırsın kasarsın kendını dıyıp duruyor..
ee boyle de gezmek ıstemıyorum ,
bacaklar koltuk altı neysede de ozel bolgemı makasla kısalttım fılan ama yok dayanamıyorum
bugun gıdıcektım güya ama kaldı yarın belkı :)
canım benim lazlerle koltuk altım tam gecmemisti ama baya azaldı sonra da ara vermistim.. ben de senin gibi jilete baslamıstım ama resmen seyrek bir sakal goruntusu olmaya basladı ben de agda yaptırıyorum artık ve cillop gibi oluyor.. kesinlikle lazerli yerleri de etkilemedi sana soyleyeyim .. cıkmayan tuyler yine cıkmıyor haberin olsun canım.. ozgurce yaptır istsersen..merhaba arkadaşlar
benim dr a gitmeme 1 hafta var daha çok merak ediyorum nasıl oldu diye
geçen hafta soğuk algınlığı geçirmiştim çok kötüydüm o zaman acile gittik dr kısacık kontrol amaçlı baktı çok az görebildim baya büyümüştü çok şükür onun bişeyi yoktu
haftaya genel kontrol için gidicem daha uzun görücem işallah
ya arkadaşım sorma şu temizlik işini bende anlamadım ya hemen uzayıveriyo hakkından gelemiyorum önceden böyle olmuyodu ya cuma cumartesi düyün vardı valla bacaklarıma ilk defa cilet yaptım işallah erkek bacağına dönmez koltuk altımada hamile kalmadan önce lazere gidiyodum ona ara verdim gittiğim kadınla görüştüm ağda makina yani kökünden kopartırsan sıfırlamış olursun kesinlikle öyle yapma jilete devam dedi yazın napıcam bilmiyorum
canım benim lazlerle koltuk altım tam gecmemisti ama baya azaldı sonra da ara vermistim.. ben de senin gibi jilete baslamıstım ama resmen seyrek bir sakal goruntusu olmaya basladı ben de agda yaptırıyorum artık ve cillop gibi oluyor.. kesinlikle lazerli yerleri de etkilemedi sana soyleyeyim .. cıkmayan tuyler yine cıkmıyor haberin olsun canım.. ozgurce yaptır istsersen..
ben kasıgıma , bacaklarıma ve koltuk altıma ağda yaptırıyorum yani sadece ozel bolgemin orta kısmına yaptırmıyorum orayı kısaltıyorum...
ay ben de bir geçsem rahatlayacagım .. her hafta ozel bolgemi temizlemekten tuylerim yemin ediyorum cogaldı.. alısınca cok cıkıyor bu sefer hormonlar da yardımcı oluyor..canım her dr un kontrlü farklı oluyor heralde bu benim ikinci hamileliğim ve hiç vajinal ultrasonla muayny olmadım hep karından baktılar
canım, benim orta kısmı haric diger kısımları lazerliydi ama yine de tam gecmemisti oteki kısımlarda da cok ince tuylerim.. zaten sonra tup bebek bilmem ne derken bıraktım lazeri.. orta kısmını da jiletliyorum ama sıfırlıyamıyorum jiletten cok korkarım cunku .. sadece kısaltıyorum cok afedersin yine de ortada kalıyor yani oyle agda falan yaptıramam eskiden cart curt yaptırırdım simdi dayanamam.. zaten bazen cok sıcak oluyo agda acır yanar diye korkuyorum..bebişe zarar vereceginden degil de yani devamlı doktor kontrolundeyiz ekstradan adama rezil olmak istemiyorum ben gecenlerde cunku kasıgımı yaptırdım agda , sansıma morardı cok utandım doktora giderken.. doktor da tamamını aldırma diyor o tüyler her zaman koruyucudur diyor bir de agda bazen mikrop yapabilir cildiniz tahris olur demisti o zaman bebek dusunmuyorduk bir de..
bu arada biz henuz vajinalden abodominal ultrasona gecmedik kızlar ya , siz gectiniz mi? hemsire 12. haftada geciliyo demisti..
kizlar kesinlikle agda yaptirmayin ben agda banti kullaniyordum hamile kalmadan once bacaklarima ve koltuk altima,hani veetinkiler varya onlardan.ambalajlarin uzerinde hamileyken kullanmayin yaziyor ben biraktim.bana verilen hamilelik kitapciginda agdanin zararli oldugu yaziyor.kandan bebegi etkiliyormus yani kan dolasimini ay bilmem anlatabildimmi?
mikrop kapma riski cok yuksek yani bende epilasyon makinesini kullaniyorum sadece trasliyorum yani tum bolgelerimi kanatmadan
canım doktor bana temizligine inandıgın her yerde agda yaptırabilirsin dedi.. ayrıca biraz şişmeye başla ben seni gorururm ugrasamayacksın kuaför kuaför gezeceksin dedikizlar kesinlikle agda yaptirmayin ben agda banti kullaniyordum hamile kalmadan once bacaklarima ve koltuk altima,hani veetinkiler varya onlardan.ambalajlarin uzerinde hamileyken kullanmayin yaziyor ben biraktim.bana verilen hamilelik kitapciginda agdanin zararli oldugu yaziyor.kandan bebegi etkiliyormus yani kan dolasimini ay bilmem anlatabildimmi?
mikrop kapma riski cok yuksek yani bende epilasyon makinesini kullaniyorum sadece trasliyorum yani tum bolgelerimi kanatmadan
ay canım yaptır gitsin ama tabi bunyeler farklı canım.. benim cıkmayantüylerim aynen cıkmamaya devam ediyor.. sadece kalanlar cıkıyorbilmiyorum ki ya yaptırdığım kadın öyle dedi benim bide paket ti paket bitmeden hamile kaldım:78: doğumdan sonra tekrar gidicem kalanlar için 4 seans gidebildim azaldı seyrek bişiler oldu ama bitmedi
mrb güzel kasım anneleri
nasılsnız yaklaşık 1aydır yoktum giremedim nete inş.herşey yolunda ve güzel gidiyodur biz bebişle biraz rahatsızlandık ama şuan şükür iyiyiz düşük tehlikesi var iğne felan oldum hala azda olsa devam ediyo hayırlısı bakalım inş.bişey olmaz:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?