- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.481
Kasım anneleri günaydın.
daha önce topiğinize yazmıştım, çatlak kremi elime geçerse size de site hakkında bilgi veririm demiştim. Ben kısmetse ekim annesi olacağım için hafiften pullanma ve çatlaklar belirmeye başladı. bebe yağı kullanıyodum ama çok yeterli olmadı sanırım ve tüylenme yaptı bizde. hal böyle olunca telaşlanıp, krem aramaya başladım.
Doktorum Lierac phytolastil jel veya mustela 'yı önerdi. İnternetten araştırıp, lierac ı tercih ettim.
Dermomarket Online Sat
Linkini yazdığım siteden sipariş verdim. Kapıda ödeme seçeneğini tercih ettim. ürün 2 gün içinde elime ulaştı. Eczanelere kremi sorduğumda 70 TL fiyat verdiler. Bu siteden 48,5 TL'ye aldım.
dün kremi kullandım. Kokusuz ve yoğunluğu gayet iyi. Bizim topikten arkadaşların dediğine göre 1 tüp, 3 ay yetiyormuş. krem üzerinde hamileliğin 3. ayında kullanılmaya başladığında %92 çatlamayı önlüyormuş. benim bildiklerim bu kadar. herkese hayırlı hamilelikler...
merhaba sanada günaydın bebişinin cinsiyeti bellimi acaba
günaydın kasım annişleri
doktorum ağdayı bana yasakladı maalesef hemde hamile kalmaya çalışırken gerçi bana herşey yasak yaaşehir dışına çıkmak, deniz, havuz, cinsel ilişki vs
Günaydın herkese ,,
Grip oldum kızlar burnum çeşme gibi balgamlı öksürüğüm var bide halsizlik diz boyuu ..
Sıcak limonlu su içiyorum sadece ..
işyerindeyim elimden geldiğince bişey yapmamaya çalışıyorumm..
minişimm iyi olsunn ben herşeye razıyımm sesi çıkmıyoo yavrumunn Allahım korusun yavrumuu..
Hepimizinkini bağışlasınn..
Limburg sen hiç kaygılanma,panikleme böyle inş çıkışlar yaşamamız normal gibi geliyor bana,dualarım seninle.
kızlar dün ultrasonum vardı 2li test için, herşey çok güzel çıktı, darısı hepinize, bebeğim gülümsüyo r sanki, öyle hareketlikii :))
Merhaba kasım anneleri. Bizim ikili test sonucumuz pek iyi çıkmadı maalesef, 1/216 risk çıktı. Ultrasonda ense kalınlığı gayet iyi ama kandaki değerler kötü. O da riski baya artırıyor. Tabi sadece tarama testi bunlar, tanı koymuyor ama insanın elinde değil, moralim yerle bir oldu. Doktorlar kesin bir şeyi göstermez, sadece ileri tetkik gerekir diyor. Yani 16.haftaya kadar bekleyip, dörtlü test ve detaylı ultrason ve hatta amniyosentez gerekebilir. Bu psikolojiyle 4 hafta nasıl beklenir ve bu stresle nasıl başa çıkılır bir fikrim yok. Ve Allah korusun orda kötü bir sonuç alma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bunca yıl bekledikten sonra gelen bebeğim, ihtimali bile allak bullak etti beni. Allahım kimseyi böyle bir karar durumunda bile bırakmasın inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah hepimize. Sizlerin ikili sonuçlarınız iyi çıkar umarım.
Günaydın herkese ,,
Grip oldum kızlar burnum çeşme gibi balgamlı öksürüğüm var bide halsizlik diz boyuu ..
Sıcak limonlu su içiyorum sadece ..
işyerindeyim elimden geldiğince bişey yapmamaya çalışıyorumm..
minişimm iyi olsunn ben herşeye razıyımm sesi çıkmıyoo yavrumunn Allahım korusun yavrumuu..
Hepimizinkini bağışlasınn..
mrb güzel kasım anneleri
nasılsnız yaklaşık 1aydır yoktum giremedim nete inş.herşey yolunda ve güzel gidiyodur biz bebişle biraz rahatsızlandık ama şuan şükür iyiyiz düşük tehlikesi var iğne felan oldum hala azda olsa devam ediyo hayırlısı bakalım inş.bişey olmaz:97:
ben hapşırınca çok kötü oluyorum, kasıklarıma bıçak saplanıyo sanki, onun dışında. sevdebilge senin ikili ne zamandı, bizim günlerimiz aynıydı heralde. bebeişin boyutları nasıl? benim ki daha 2,60 cm , ikilide 16 mayıs, inşallah cinsiyetinide öğreniriz
Merhaba kasım anneleri. Bizim ikili test sonucumuz pek iyi çıkmadı maalesef, 1/216 risk çıktı. Ultrasonda ense kalınlığı gayet iyi ama kandaki değerler kötü. O da riski baya artırıyor. Tabi sadece tarama testi bunlar, tanı koymuyor ama insanın elinde değil, moralim yerle bir oldu. Doktorlar kesin bir şeyi göstermez, sadece ileri tetkik gerekir diyor. Yani 16.haftaya kadar bekleyip, dörtlü test ve detaylı ultrason ve hatta amniyosentez gerekebilir. Bu psikolojiyle 4 hafta nasıl beklenir ve bu stresle nasıl başa çıkılır bir fikrim yok. Ve Allah korusun orda kötü bir sonuç alma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bunca yıl bekledikten sonra gelen bebeğim, ihtimali bile allak bullak etti beni. Allahım kimseyi böyle bir karar durumunda bile bırakmasın inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah hepimize. Sizlerin ikili sonuçlarınız iyi çıkar umarım.
Kizlar bizde haberler pek iyi degil.cok sukur bebegim saglikli iyi ama tansiyonum yuksek cikti 14/9 ve hemen idrar yapildi onda da protein cikti cok korkuyorum endiseliyim.carsambadan ersembeye bir gun idrar biriktip goturucem yine persembe sabahtan gidicem dr a dua edin bebegime birsey olmasin hersey yolunda gitsin cok ihtiyacim var buna[/COLOR][/SIZE][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?