2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
herkese günaydın dünyanın en güzel hamişleri ve anneleri sirli arkadaşm geçmiş olsun bizde bugün 11 hafta 3 günlük olduk haftaya pazartesi ikili test yaptırıcam inşallah kubinin ki gbi temiz çıkar hayırlısı olsun diyelim

Kasım anneleri günaydın.
daha önce topiğinize yazmıştım, çatlak kremi elime geçerse size de site hakkında bilgi veririm demiştim. Ben kısmetse ekim annesi olacağım için hafiften pullanma ve çatlaklar belirmeye başladı. bebe yağı kullanıyodum ama çok yeterli olmadı sanırım ve tüylenme yaptı bizde. hal böyle olunca telaşlanıp, krem aramaya başladım.
Doktorum Lierac phytolastil jel veya mustela 'yı önerdi. İnternetten araştırıp, lierac ı tercih ettim.

Dermomarket Online Sat

Linkini yazdığım siteden sipariş verdim. Kapıda ödeme seçeneğini tercih ettim. ürün 2 gün içinde elime ulaştı. Eczanelere kremi sorduğumda 70 TL fiyat verdiler. Bu siteden 48,5 TL'ye aldım.
dün kremi kullandım. Kokusuz ve yoğunluğu gayet iyi. Bizim topikten arkadaşların dediğine göre 1 tüp, 3 ay yetiyormuş. krem üzerinde hamileliğin 3. ayında kullanılmaya başladığında %92 çatlamayı önlüyormuş. benim bildiklerim bu kadar. herkese hayırlı hamilelikler...

günaydın kasım annişleri

doktorum ağdayı bana yasakladı maalesef hemde hamile kalmaya çalışırken gerçi bana herşey yasak yaa şehir dışına çıkmak, deniz, havuz, cinsel ilişki vs

merhaba sanada günaydın bebişinin cinsiyeti bellimi acaba

Günaydın herkese ,,

Grip oldum kızlar burnum çeşme gibi balgamlı öksürüğüm var bide halsizlik diz boyuu ..
Sıcak limonlu su içiyorum sadece ..
işyerindeyim elimden geldiğince bişey yapmamaya çalışıyorumm..
minişimm iyi olsunn ben herşeye razıyımm sesi çıkmıyoo yavrumunn Allahım korusun yavrumuu..
Hepimizinkini bağışlasınn..

merhaba sanada günaydın bebişinin cinsiyeti bellimi acaba

Evet canım. %85 ihtimalle kız dedi doktorum ama haftaya kontrolüm var sanırım ozaman kesinleşecek.

günaydın kasım annişleri

doktorum ağdayı bana yasakladı maalesef hemde hamile kalmaya çalışırken gerçi bana herşey yasak yaa şehir dışına çıkmak, deniz, havuz, cinsel ilişki vs

Canım bana da deniz, havuz ve ilişki yasak ama ağdayı demedi doktorum. Sorunun ne? Sürekli kanaman mı var?

Canım geçmiş olsun. Bol bol kivi ye. Çok iyi geliyor. Öksürük için elmayı kabuğuyla birlikte doğrayıp, kaynat iç. 2-3 günde keser.

Son düzenleme:
kızlar dün ultrasonum vardı 2li test için, herşey çok güzel çıktı, darısı hepinize, bebeğim gülümsüyo r sanki, öyle hareketlikii :))

Merhaba kasım anneleri. Bizim ikili test sonucumuz pek iyi çıkmadı maalesef, 1/216 risk çıktı. Ultrasonda ense kalınlığı gayet iyi ama kandaki değerler kötü. O da riski baya artırıyor. Tabi sadece tarama testi bunlar, tanı koymuyor ama insanın elinde değil, moralim yerle bir oldu. Doktorlar kesin bir şeyi göstermez, sadece ileri tetkik gerekir diyor. Yani 16.haftaya kadar bekleyip, dörtlü test ve detaylı ultrason ve hatta amniyosentez gerekebilir. Bu psikolojiyle 4 hafta nasıl beklenir ve bu stresle nasıl başa çıkılır bir fikrim yok. Ve Allah korusun orda kötü bir sonuç alma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bunca yıl bekledikten sonra gelen bebeğim, ihtimali bile allak bullak etti beni. Allahım kimseyi böyle bir karar durumunda bile bırakmasın inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah hepimize. Sizlerin ikili sonuçlarınız iyi çıkar umarım.

Son düzenleme:

gerçektenmiiiii çok üzüldüm.... dediğin gibi bu sadece tarama testi...ark bebğine down sendromlu dediler ama o ne olursa olsun kabulum sonrdanda olabilir bu rahatsızlık dedi hep çok şükür sapa sağlam bir kızı var.....%100 doğru sonucu vermiyor bu testler..... bu 4 haftada çok şey değişir sen bol bol dua et bize kalan malesef bu.....

inş en kısa zamdna sağlıklı olduğunun haberlerini alırısın.....

helenncım merhaba .. bnımde oksuruk krızlerım meshurdur ve bn yarım cay bardagı pekmezı yarım cay bardagı suyla karıstırıp cezvede kaynatıyorum cok zok az karabıber koyuyorum onu surup gıbı yapıyorum ve gunde 3 kere ıcıyorum cok ıyı gelmıstı dene ıstersen

bnmde 7 haftalıktan berı dusuk tehlıkem vr ve 14. haftamda olmama ragmen hala devam edıyor bızde cok sukur ıyıyız smdılık progestand kullankıstım ben hap olarak ama fıtıl gıbı atmıstım gunde 4 kere bırde proluton dıye bır ıgne 3 gunde bır vurulmustm suanda devam edıyorm haftada bır vurulmaya yaglı bı ıgne sen kac haftalıksın gfr? ılac ve ıgne vs.. devammı?

Canım bizim randevumuz 26 Mayıs'a. 13.hafta olacak Allah nasip ederse. Doktorumuz o zaman gelmemizi istedi. Benim geç döllenme olduğu için zaten 13.hafta gittiğimde 12+4 gibi filan gitmiş olacağım. 9+3 günlükken boyu 2.25cm idi. 9 haftalıkla uyumlu demişti doktorum. Biz birkaç gün geriden gidiyoruz anlayacağın. İnşallah sorunsuz çıkar testler. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

İkili testte problem çıkan arkadaşlar, sakın moralinizi bozmayın. Benim eşim sırf bu sebeplerden ötürü ikili test yaptırmamı istemiyor, moralimi bozarım diye. Çünkü çok yakınım,bu testlerde bir sorunla karşılaştı. Doktoru bu konuda uzman doktorlara yönlendirdi onu. O uzman dedikleri de risk çok yüksek dedi. Bir sürü şey söylediler. Onlara göre bebek baya bir problemli doğacaktı. Ve bebiş bir doğdu ki maşallah subhanallah dünyalar tatlısı ve çok da sağlıklı. Şuan yaşına girecek hiçbir problemi yok. Maşallah. Yani çok riskli dedikleri bebek bile böyle doğuyorsa daha anne karnındaki bebek için söylenilenler ihtimalden ibaret. Ama bu ihtimalleri çok düşünürsek daha kötü olacağını düşünüyorum. Zor ama tevekkül etmeyi deneyin. Allah'a havale edin. Bize bu bebekleri veren Rabbim dilerse sağlıkla onları kucağımıza almayı da nasip eder. Lütfen moralinizi bozmayın. O kadar çok örnek var ki riskli denilip sağlıklı doğan bebekler o kadar çok ki anlatamam. Üzüldüğünüzde bebeğiniz bundan olumsuz etkileniyor. Bunu unutmayın. Hepimize mutlu, sağlıklı haftalar...

canım geçmiş olsun rabbim insaallahh yardımcın olsunda kötü birşey çıkmaz dua et canım bebeklerimizi biz koruyamayız bizler aciz varlıklarız ancak Allah korur.rabbim yar ve yardımcın olsun

Allah sağlıkla sıhhatle sana bağışlasın yavrunu hepimizinkinide , sonrasında amniyosentez gerekse bile sonuç iyi çıkacak büyük ihtimalle güzel düşün güzel olsun Allahım sana sabırlar gönül ferahlığı versin cnmm ..

canım insaallahh sorun neyse rabbim şifanızı versin çok üzüldüm.insaallah diger testlerin temiz çıkar canım.geçmiş olsun

kızlar ben ikili testimi geçtiğimiz hafta salı günü yaptırdım bebeğim 13+4 sonuçdan çok korkuyodum ama bir problem çıkmadı çok şükür.. Yalnız doktorum bunun %100 tam tahmin olduğunu söylemiyo sadece tarama amaçlı rabbim hepimizin yardımcısı olsun umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…