- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.501
bende aynı korkuyu yasıyorum.. Allahım tüm bebekleri korusun.. kimseyi yavrusuyla sınav etmesin inşallah..
rüyalar görüyorum.. düşünmemeye calısıyorum.. ama elimde değil.. Allahım sen koru yarabbim..
Allahın izniyle sonuclar temiz cıkar..
amiin ecmain insaALLAH canim bilgilerini yazda kubisimiz eklesin seni listeye insaALLAH :))
kızlar bu arada günadın 2 li test sonucum çok güzel çıktıçok mutlu oldum darısı yaptıranlara va yaptırcaklara olsun demiştim ya başka doktora gitcem cinsiyet için gittim ama sölemedi gıcık eşim diyo şimdiden masrafı başladı diye ama ne yapım anası da meraklı 18 hafta olmadan sölenmezmiş ben yine erkenden başka doktora daha gitcem
cnm ya benim sonuçta çok ii çıktı darısı yaptıracakların başına ... aynı sabırsızlık bendede var dünden beri söyleniyorum mayıs 10 da kontrole çağırdı beni şu an 13+4 haftalık ya bi hafta sonra çağırsaydı kesin söylemiycek cinseyetini :84: meraktan çatlarım yaaaaaa banada 16 haftadan sonra söylenir denildi ne var ha 14 buçuk hafta ha 16 hafta:84:
Merhaba kasım anneleri. Bizim ikili test sonucumuz pek iyi çıkmadı maalesef, 1/216 risk çıktı. Ultrasonda ense kalınlığı gayet iyi ama kandaki değerler kötü. O da riski baya artırıyor. Tabi sadece tarama testi bunlar, tanı koymuyor ama insanın elinde değil, moralim yerle bir oldu. Doktorlar kesin bir şeyi göstermez, sadece ileri tetkik gerekir diyor. Yani 16.haftaya kadar bekleyip, dörtlü test ve detaylı ultrason ve hatta amniyosentez gerekebilir. Bu psikolojiyle 4 hafta nasıl beklenir ve bu stresle nasıl başa çıkılır bir fikrim yok. Ve Allah korusun orda kötü bir sonuç alma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bunca yıl bekledikten sonra gelen bebeğim, ihtimali bile allak bullak etti beni. Allahım kimseyi böyle bir karar durumunda bile bırakmasın inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah hepimize. Sizlerin ikili sonuçlarınız iyi çıkar umarım.
devlet bile erkenden sölüyoöle duydum eşime dedim ama ben bu kadar sabırsızım ama erkek olursa cinsiyeti kocaman hediyemi isterim dedim erkek olunca erkek den kaynaklanıyomuş kız olursa kadından öle duydum kız olursada ben ona hediye alcam had bakalım bebeğim bana masraf çıkarma göster pipini
ben de gittim bugün 2 li test verdim kubicim.. annem de geldi ay doktor bey ben taaa ankaradan geldim belki cinsiyetinin öğreniriz felan diye dedi.. doktor da daha erken bi dahaki gelişinizde söyleyim dedi
sirlicimmmmmmmmmm geçmiş olsun canım...... bol bol dinlen iyileş..
nasılsın cnm iyi gidiyomu hamileleik bulantıların geçtimi sen kaç haftalıksın ki sölemiyolar dimivarya ben doktor olcakdım ayy çok komik
evet söylemiyolar ben 12+2 yim bugün..
bazen duyuyorum taa 11 haftalıkken söyledi cinsiyetini diye..
o yüzden daha bişey yok bende yani..
bi de erkek çocuğu çabuk belli eder kendini diyolar o yüzden bizimkiler prenses mi olacak acaba??
ama göremedim demiyo 4 aylık olana kadar söylemiyorum diyo.. o da var
valla ben bu kadar merak etmiyodum cinsiyetini, bugün annem beni gaza getirdi..
Kızlar aklıma takıldı düşük bel giymek bebeğe zarar verir mi? Ben yüksek bel giyemiyorum. Pijamalarım bile belimin altında durur. Göbek deliğimin 1-2cm altında giyiyorum. Tam da bebeğin olduğu yer sanırım. Lastikli ya da normal kemerli şeyleri sıkmasa bile düşük bel giymek bebeğe zarar verir mi sizce?
qizlar dunku karnimdaki siddetli agridan sonra bugun sag tarafdan belimde agri var. arada birakiyo ama genelde agriyor, bi de surekli bulanti gibi bi hiss var icimde, bi de akintim bir az artmis gibi...hamilelik belirtileri ayni ilk haftalardaki gibi acaba neden simdi artis gosterdi??? bir bilginiz varmi??? lutfen soyleyin sizde de varmi boyle? korkuyorum...
bide arkadaslar sizin drlar cinsiyeti solemeyi ne kadar ileriye atmıs.bn 13+3 haftalıgım yüzde doksan dokuz erkek dedi.allah saglıklı sihatli etsin.hayal kırıklıgı oldu biraz ama allah aratmasın tabii.darısı isteyen herkesin başına.
Evet canım. %85 ihtimalle kız dedi doktorumama haftaya kontrolüm var sanırım ozaman kesinleşecek.
Canım bana da deniz, havuz ve ilişki yasak ama ağdayı demedi doktorum. Sorunun ne? Sürekli kanaman mı var?
Canım geçmiş olsun. Bol bol kivi ye. Çok iyi geliyor. Öksürük için elmayı kabuğuyla birlikte doğrayıp, kaynat iç. 2-3 günde keser.
Merhaba kasım anneleri. Bizim ikili test sonucumuz pek iyi çıkmadı maalesef, 1/216 risk çıktı. Ultrasonda ense kalınlığı gayet iyi ama kandaki değerler kötü. O da riski baya artırıyor. Tabi sadece tarama testi bunlar, tanı koymuyor ama insanın elinde değil, moralim yerle bir oldu. Doktorlar kesin bir şeyi göstermez, sadece ileri tetkik gerekir diyor. Yani 16.haftaya kadar bekleyip, dörtlü test ve detaylı ultrason ve hatta amniyosentez gerekebilir. Bu psikolojiyle 4 hafta nasıl beklenir ve bu stresle nasıl başa çıkılır bir fikrim yok. Ve Allah korusun orda kötü bir sonuç alma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bunca yıl bekledikten sonra gelen bebeğim, ihtimali bile allak bullak etti beni. Allahım kimseyi böyle bir karar durumunda bile bırakmasın inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah hepimize. Sizlerin ikili sonuçlarınız iyi çıkar umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?