2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Amin...Tüm temennilerimiz anne adaylarının sağlıkla mutlulukla bebeklerini kucaklarına almaları.. İyi düşünelim iyi olsun inşallah ben testimi yaptırdım sonuç temiz çıktı herşey yolunda.. rabbim herkeze aynı mutluluğu yaşatsın inşallah..

amiin ecmain insaALLAH canim bilgilerini yazda kubisimiz eklesin seni listeye insaALLAH :))

sağol cnm .. ne zamandır yoktum yeni okumaya fırsatım oldu şu an bebiş 13+4 haftalık ikili testimiz temiz çıktı düşük tehdidi vardı o da kalktı ortadan rabbim herkeze sağlıklı sıhatli hamilelik geçirmeyi ve sağlıklı bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh:80:

cnm ya benim sonuçta çok ii çıktı darısı yaptıracakların başına ... aynı sabırsızlık bendede var dünden beri söyleniyorum mayıs 10 da kontrole çağırdı beni şu an 13+4 haftalık ya bi hafta sonra çağırsaydı kesin söylemiycek cinseyetini :84: meraktan çatlarım yaaaaaa banada 16 haftadan sonra söylenir denildi ne var ha 14 buçuk hafta ha 16 hafta:84:

devlet bile erkenden sölüyo öle duydum eşime dedim ama ben bu kadar sabırsızım ama erkek olursa cinsiyeti kocaman hediyemi isterim dedim erkek olunca erkek den kaynaklanıyomuş kız olursa kadından öle duydum kız olursada ben ona hediye alcam had bakalım bebeğim bana masraf çıkarma göster pipini

hani kızlar nerdesiniz necesiniz uyuyosunuz dimi bu arada çok uyuyanın kızı olurmuş az uyuyanın oğlu bunuda yeni duydum paylaşayım dedim ama uyuyun bebişler doğdukdan sonra allah kerim inşallah uyuruz ama uykuya hasret kalıcamız kesin

Canım geçmiş olsun. bak bu kesin sonuçlar veren bir test değil sonuçta sadece ihtimaller verebiliyor. Çevremizde duyuyoruz çok riskli çıkıp çok sağlıklı bebekleri olanları. Sen de dua et bol bol. Bizlerde senin ve senin gibi testi riskli çıkan bütün arkadaşlarımızın duacılarıyız. İnşallah Allahın izniyle herşey güzel olacak. İyi düşünmeye çalış stres üzüntü sıkıntı en büyük düşman bizler için, dikkat et kendine olur mu. güzel haberlerini bekliyoruz canım. Bak bu günlerde geçecek hiç merak etme.

ben de gittim bugün 2 li test verdim kubicim.. annem de geldi ay doktor bey ben taaa ankaradan geldim belki cinsiyetinin öğreniriz felan diye dedi.. doktor da daha erken bi dahaki gelişinizde söyleyim dedi

sirlicimmmmmmmmmm geçmiş olsun canım...... bol bol dinlen iyileş..

Kızlar aklıma takıldı düşük bel giymek bebeğe zarar verir mi? Ben yüksek bel giyemiyorum. Pijamalarım bile belimin altında durur. Göbek deliğimin 1-2cm altında giyiyorum. Tam da bebeğin olduğu yer sanırım. Lastikli ya da normal kemerli şeyleri sıkmasa bile düşük bel giymek bebeğe zarar verir mi sizce?

nasılsın cnm iyi gidiyomu hamileleik bulantıların geçtimi sen kaç haftalıksın ki sölemiyolar dimi varya ben doktor olcakdım ayy çok komik

nasılsın cnm iyi gidiyomu hamileleik bulantıların geçtimi sen kaç haftalıksın ki sölemiyolar dimi varya ben doktor olcakdım ayy çok komik

evet söylemiyolar ben 12+2 yim bugün..
bazen duyuyorum taa 11 haftalıkken söyledi cinsiyetini diye..
o yüzden daha bişey yok bende yani..
bi de erkek çocuğu çabuk belli eder kendini diyolar o yüzden bizimkiler prenses mi olacak acaba??
ama göremedim demiyo 4 aylık olana kadar söylemiyorum diyo.. o da var
valla ben bu kadar merak etmiyodum cinsiyetini, bugün annem beni gaza getirdi..

ilahi annene kız seni nasıl doğurmuş annen sabredmiş yanındaysa öp benim yerime anneciğini buarada evt 4 aylık olana kadar sölemiyoruz diyo yoksa görüyo :84::83::83: olsun ya hayırlısı olsun az kaldı şunun şurasında pazartesiye ne kaldı emine saffet eminee

meraba arkadaşlar.bn 13+3günlük hamileyim.dün ikili test yaptırdım 1.1mm cıktı.iyi mi.cok iyi nasıl oluyo.bide bnm ilişkiye girerken vajinamda yanma oluodu bana canesten adında bi krem verdi.kullandınız mı hiç.ilişkiye girmeme gibi şartları var mı.bebegi gorunce heycandan unuttum sormayı.yardımlarınızı bekliorum.

qizlar dunku karnimdaki siddetli agridan sonra bugun sag tarafdan belimde agri var. arada birakiyo ama genelde agriyor, bi de surekli bulanti gibi bi hiss var icimde, bi de akintim bir az artmis gibi...hamilelik belirtileri ayni ilk haftalardaki gibi acaba neden simdi artis gosterdi??? bir bilginiz varmi??? lutfen soyleyin sizde de varmi boyle? korkuyorum...

bide arkadaslar sizin drlar cinsiyeti solemeyi ne kadar ileriye atmıs.bn 13+3 haftalıgım yüzde doksan dokuz erkek dedi.allah saglıklı sihatli etsin.hayal kırıklıgı oldu biraz ama allah aratmasın tabii.darısı isteyen herkesin başına.

sirli cim ben de bugün bulantıdan hiç bişey yiyemedim dün geceden beri ölüyorum kusmaktan belim de ara ara ağrıyor karnımda normaldir herhalde büyüyorlar bebişler sıkma canını doktor akıntın beyaz olursa normal dedi rengi değişirse dikkatli ol dedi

benim doktorum 4. aya kadar istediğini giyebilirsin dedi..

geçmiş olsun sirlicim, umarım iyileşirsin.. akıntın kokulu ise ve idrarında yanma şikayetin varsa idrar yolu enf. geçiriyor olabilirsin bi idrar ver derim.. eğer renksiz kokusuz bi akıntın var ve kaşıntın da varsa mantardan şüpheleniyolar genelde, ama senink idrar yolu enf. gibi çünkü kasık ağrısı yapıyo, ihmal etme bi idrar ver bence.. :26:

kasımda doğum yapıp, cinsiyetini ilk öğrenen sensin kutlarım tarihe geçtin Allah analı babalı büyütsün.. erkek kız farketmez, umarım sağlıklı gürbüz bebeler alırız kucaklarımıza..

ayy şükür kanamam yok hiç olmadıda bende kan pıhtılaşması var hergün cilt aktından kan sulandırıcı iğne vuruorum kendime doğurana kadar bu böyle o yüzden önlem amaçlı yasak herşey

canım sen merak etme ablamında 1/50 çıkmıştı kanda ensesi normal olduğu halde dr u ense ölçümü iise kana çok aldırış etmiyoruz ama presedür gereği mutlaka baktırıoruz demişti sonuç amniyosentez oldu ve şimdi 10 aylık tatlı bir zillisi var şuan emeklio evi dağıtmakla meşgul sadece bekleme aşaması kötü evet ama her zaman iyi düşünelimki ii olsun üzme sen kendini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…