2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm arkadaşlar iyisinizdir işallah
ben hala uyku halimdeyim yaa kafamı koyuyorum uyuyorum şimdiye kadar böyle değildim 2 gündür çok uyuyorum
sumak ohh rahat edersin artık iyi günlerde kirlensin :89:
benimde şimdi butün kıyafetlerim oluyor sadece kumaş pantolonum olmuyor sıkıyor biyere giderken onu giyiyordum artık eteklerimden idare edicem heralde sonrada hamile pantolonlarına geçerim zaten

selamlar kızlar benimde muayene günüm taaaa haftaya çarşamba inşallah o güne kadar kanamalı acil gitmessek tabi:18:
hem ikili test hem muayene günüm inşallah cinsiyetinide öğrenirim o gün çok merak ediyorum bende hakkımızda hayırlısı bakalım

slmlar hanımlar nasılsınız ben kötüydüm ama daha iyiym c.tei akşamı biraz ateşlendim pazarda yataktan çıkamadım kaba etlerim ağrıdı boğazım şişti ara ara ateşim çıktı dün gittim doktora faranjit olmuşum ilaç verdi dinlen bol sıvı aldı sıvı alıyomda dinlenmek ne mümkün annemde de tadilat var ne o gelebiliyo ne ben gidebiliyom ama daha iyiyim yalnız şiddettli baş ağrım var ama anırım hamilelikten defnede de aynbı zamanlarda böle başağrım olmuştu doktorum normal demişti
cuma gidicem ikili test yapılcak ama dün gördüm yine gayet iyiydi çok şükür
testleri sıkıntılı çıkanlar ense kalınlığı normalse içinizi ferah tutun
testlrei temiz çıkanlar sizinde gözünüz aydın

aaaaaaa sen de mi öğrendin canım iyi hadi hayırlı olsun,
seninki kaç haftalıktı?

ya canımbenımkı suan 15 haftalık ama once gıttıgım ıkı doktora gorede suan 14 haftalık bılemıyorum hangısıne ınanıcam haftaya guven hastanesıne gıdıcem bakalım o ne dıcek :) ya cok tuhaf bırsey ultrasona gırdık sıkı sıkı kapatmıs bacaklarınıdoktor goremeyız bu pozısyonda dedı bende cok uzuldum ogrenemıcez dıye ondan sonra doktorumoksur dedı oksurunce kıpırdadaı bıraz ama bacaklarını yıne acmadı son olarak bı umıtle oksurdum o zaman bacaklarını acdı pipişi go
rduk cok ılgınc bı duyguydu :)

süper yaa.. senin bebiş büyükmüş tabi.. Allah analı babalı büyütsün canım, forumda cinsiyetini öğrenen ikinci kişisin.. ben bugün gittim doktorum çok ketum, söylemedi

kime gittin canım

yaaa bebeğime aşık oldum ben galiba yaaaa :)) sürekli muayene görüntülerini izliyorum hayranlıkla,elim göbeğimde okşayıp duruyorum yavrumu :)) nası bişymiş bu annelik duygusu böle ya :))

geçmiş olsun aynı sorunları bende geçirdim inanılmaz ayağa bile kalkamadım boğazlarım şişti şimdide tam olarak geçmiş değil burnum hala akıyo bak ben bolbol çorba yapıp içtim hatta sana kolay bi tarif bi parça tavuk göğsü 1 tane patates 1 tane kurusoğanı dörde böl tavukları kalın küplare böl at tencereye pişince karabiber ve limonla iç çok ii geliyo ben ilaç kullanmadım bol bol su iç ılık ılık buarada seninde gözün aydın Allah bebeğine ve sana uzun güzel ömürler versin(cümlemize de)

çok teşekkür ederim sağol Allah razı olsun bende terbiyeli bol limonlu tavuk çorbası içiyorum bol ılık suda içiyorum burun akıntısı falan yok bende
amiin allah hepimizin bebeğini evlatlarını bağışlasın kucağımızda göstersin inşallah

yahu şimdi umutlandım belki bende öğrenirim haftaya.. tabi önemli olan sağlikli olmasi bizdeki merak işte 6 sene üstüne buldum bebişimi..dolayisiyla heycanli oluyooo.... onca tedavi gordum olmadi hiç beklemediğim bir anda doğal yolla oldu o yüzden 2 kat heycanliyim

cinsiyetini ne kadar merak eden var böyle ya sabırlı olun kızlar eninde sonunda öğreniceksiniz rahat olun boş verin ya önemli olan bizden bir parça olması canım çok kahve istiyor ya

insallah sonumuz iyi olur guzelim, akintim kokusuz ve beyaz ama idrarimin rengi koyu bi de bende bobreyimde kristal var o yuzden ola bilirmi acaba???

günaydın arkadaşlar mutlu günler diliyorum hepinize ya bu ikili test vajinal ultrasonlamı anlayamadım

gunaydin canim, sana bir sey sorucam, bebis hiss olunuyomu karninda bi siskinlik varmi??? bugun sabah baktim sanki sol tarafim saga gore daha belirgin ve sismis gibi boyle bir sey duydunmu ??? aslinda benim daha onceden bir az gobeyim vardi, ama simdi kasik tarafda bir ucgen var ....onun saolu sagina gore daha kabarik...off ya her gun bir sey cikariyorum basima ....

günaydınnnnnnnnn
sirlicim geçmiş olsun.. idrar tahlili vermeni önermiştim dün yazmıştım, bence bi tahlil ver..
ya sol sağ şişlik de duruşunşa da alakalı olabilir ne biliyim, ben de sabah kalktım aynen senin gibi bi tarafımda şişlik hissetmiştim.. doktor bana dün ultrasonda tam ortada duruyo bebek şu anda dedi.. tam ortada duruyosa bi tarafı şişirmesinin imkanı yok.. tamamen psikolojik bence... sen bence doktoruna bi git görün psikolojin de rahatlar canım.. bence bişeyin yok, hamilelikte idrar rengi açıklaşabilir, koyulaşabilir de.. ona normal diyolar... bebişe ve kendine iyi bak..

tesekkur ederim canim, iyi ki geldin o kadar yalnizim ki...esimi ozledim...:93::93: gecen ay tahlil vermisdim bobreyimde kristal oksalat cikmisdi, ama daha 3 ay dolmadan doktor ilac yazmadi malesef...yanma falan var ama hepsi onun belirtisi yani tahliller oyle soyluyor, bebisi gormeye haftasonu gitmek istiyorum 12-ci haftamin tamaminda ikili test icin, yoksa doktorum siksik ultrason olmaz yasak diyor. off yaaa sol tarafim kasikdan bir az siskin gibi. bi de benim daha onceden gobisim oldugu icin fazla anlayamiyorum bebekmi yoksa gobekmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…