- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.521
benımde oglusum olcakmıs :)
aaaaaaa sen de mi öğrendin canım iyi hadi hayırlı olsun,
seninki kaç haftalıktı?
ya canımbenımkı suan 15 haftalık ama once gıttıgım ıkı doktora gorede suan 14 haftalık bılemıyorum hangısıne ınanıcam haftaya guven hastanesıne gıdıcem bakalım o ne dıcek :) ya cok tuhaf bırsey ultrasona gırdık sıkı sıkı kapatmıs bacaklarınıdoktor goremeyız bu pozısyonda dedı bende cok uzuldum ogrenemıcez dıye ondan sonra doktorumoksur dedı oksurunce kıpırdadaı bıraz ama bacaklarını yıne acmadı son olarak bı umıtle oksurdum o zaman bacaklarını acdı pipişi go
rduk cok ılgınc bı duyguydu :)
cici anneler bende dün doktora gittim cok tatli bi bayana benziyor bebisi izledik hic bi sorun yok cok iyi görünüyor dedi elhamdulillah, iki li testi de yaptirdik cuma günü doktorumu aricam sonucu tel ile bildircekmis ve bana elvit pronatal verdi günde bir tane alcakmisim hayirlisi olur insaALLAH
fakat bu ara cok üzgünümde galiba kasim annesi degilde ekim annesi olcamkendimi okadar odaklamistim ki 07.11.11 tarihine simdi dün doktorum sezeryan oldugu icin öyle dedi ya ekimin 27 si yada 29 unda aliriz diye ay cok üzüldüm hem tam iki hafta önceden yaa olurmu ki böyle
ya bilmiom icim bi buruk sizde simdi diceksiniz üzülcek baska birsey bulamadin mi diye ama napim ya(
slmlar hanımlar nasılsınız ben kötüydüm ama daha iyiym c.tei akşamı biraz ateşlendim pazarda yataktan çıkamadım kaba etlerim ağrıdı boğazım şişti ara ara ateşim çıktı dün gittim doktora faranjit olmuşum ilaç verdi dinlen bol sıvı aldı sıvı alıyomda dinlenmek ne mümkün annemde de tadilat var ne o gelebiliyo ne ben gidebiliyom ama daha iyiyim yalnız şiddettli baş ağrım var ama anırım hamilelikten defnede de aynbı zamanlarda böle başağrım olmuştu doktorum normal demişti
cuma gidicem ikili test yapılcak ama dün gördüm yine gayet iyiydi çok şükür
testleri sıkıntılı çıkanlar ense kalınlığı normalse içinizi ferah tutun
testlrei temiz çıkanlar sizinde gözünüz aydın
geçmiş olsun aynı sorunları bende geçirdim inanılmaz ayağa bile kalkamadım boğazlarım şişti şimdide tam olarak geçmiş değil burnum hala akıyo bak ben bolbol çorba yapıp içtim hatta sana kolay bi tarif bi parça tavuk göğsü 1 tane patates 1 tane kurusoğanı dörde böl tavukları kalın küplare böl at tencereye pişince karabiber ve limonla iç çok ii geliyoben ilaç kullanmadım bol bol su iç ılık ılık buarada seninde gözün aydın Allah bebeğine ve sana uzun güzel ömürler versin(cümlemize de)
kızlar çok güzel bir duygu anne olmak kasımda doğum yapacaklar buyrun topiğimiz hazır
listemiz hazırBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM YA ERHAMERRAHİMİN RABBİM BEBİŞLERİMİZ SANA EMANET
Canım benide ekler misin bizde 10+3 olduk.kasım 24de işllh dünyaya gelecek.ankaradan aranıza katılıorum.son adetimde 18şubat.şimdiden saol.
kızlar çok güzel bir duygu anne olmak kasımda doğum yapacaklar buyrun topiğimiz hazır
listemiz hazırBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM YA ERHAMERRAHİMİN RABBİM BEBİŞLERİMİZ SANA EMANET
Canım benide ekler misin bizde 10+3 olduk.kasım 24de işllh dünyaya gelecek.ankaradan aranıza katılıorum.son adetimde 18şubat.şimdiden saol.
aramiza hoşgeldin cnm rabbin hayirli uğurlu etsin inşallah....
sirli cim ben de bugün bulantıdan hiç bişey yiyemedim dün geceden beri ölüyorum kusmaktan belim de ara ara ağrıyor karnımda normaldir herhalde büyüyorlar bebişler sıkma canını doktor akıntın beyaz olursa normal dedi rengi değişirse dikkatli ol dedi
günaydın arkadaşlar mutlu günler diliyorum hepinizeya bu ikili test vajinal ultrasonlamı anlayamadım
gunaydin canim, sana bir sey sorucam, bebis hiss olunuyomu karninda bi siskinlik varmi??? bugun sabah baktim sanki sol tarafim saga gore daha belirgin ve sismis gibi boyle bir sey duydunmu ??? aslinda benim daha onceden bir az gobeyim vardi, ama simdi kasik tarafda bir ucgen var ....onun saolu sagina gore daha kabarik...off ya her gun bir sey cikariyorum basima ....
günaydınnnnnnnnn
sirlicim geçmiş olsun.. idrar tahlili vermeni önermiştim dün yazmıştım, bence bi tahlil ver..
ya sol sağ şişlik de duruşunşa da alakalı olabilir ne biliyim, ben de sabah kalktım aynen senin gibi bi tarafımda şişlik hissetmiştim.. doktor bana dün ultrasonda tam ortada duruyo bebek şu anda dedi..tam ortada duruyosa bi tarafı şişirmesinin imkanı yok.. tamamen psikolojik bence... sen bence doktoruna bi git görün psikolojin de rahatlar canım.. bence bişeyin yok, hamilelikte idrar rengi açıklaşabilir, koyulaşabilir de.. ona normal diyolar... bebişe ve kendine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?