- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.541
cnm günaydın.öncelikle çok geçmiş olsun artık fazla gelmiyodn son zamanlarda merak ediyodum açıkçası.kendine bebişine dikkat et.ayağını sıcak tutmaya çalış.canım kasıkta portakal büyüklüğünde bende de bi çıkıntı var.ben sırt üstü yattığım zaman karnımda bebişimin kalbini görüyorum pıt pıt atıyo.dün biraz atmıyodu korktum.bu gn yine atıyo.onun varlığını hissediyorum.bide 12.haftadan itibaren sağ ve sol tarafa yatmak gerekiyomuş.sırt üstü yatınca bebeğe kordon sarılıyomş.allah korusun boğulabilirmiş.bilginize olsun.gunaydin canim, sana bir sey sorucam, bebis hiss olunuyomu karninda bi siskinlik varmi??? bugun sabah baktim sanki sol tarafim saga gore daha belirgin ve sismis gibi boyle bir sey duydunmu ??? aslinda benim daha onceden bir az gobeyim vardi, ama simdi kasik tarafda bir ucgen var ....onun saolu sagina gore daha kabarik...off ya her gun bir sey cikariyorum basima ....
cnm günaydın.öncelikle çok geçmiş olsun artık fazla gelmiyodn son zamanlarda merak ediyodum açıkçası.kendine bebişine dikkat et.ayağını sıcak tutmaya çalış.canım kasıkta portakal büyüklüğünde bende de bi çıkıntı var.ben sırt üstü yattığım zaman karnımda bebişimin kalbini görüyorum pıt pıt atıyo.dün biraz atmıyodu korktum.bu gn yine atıyo.onun varlığını hissediyorum.bide 12.haftadan itibaren sağ ve sol tarafa yatmak gerekiyomuş.sırt üstü yatınca bebeğe kordon sarılıyomş.allah korusun boğulabilirmiş.bilginize olsun.
tesekkurler canim bazen o kadar kotu oluyorum ki yazamiyorum bile, aslinda tam olarak sorun ne onu da bilemiyorum...doktora haftasonu gidicem insallah, doktor bana normal olarak sola taraf yat demisdi, ama benim sol bobreyimde sorun var diye ben sag da yatmak zorundayim malesef. malesef ona gore yazdim sag tarafda yatinca mide kalkiyor ve agizdan su geliyo, sirt ustu yatinca evet hem kordon dolana biliyo, hem de oksijen gitmiyomus bebislerimize .
ikili test yaptıran arkadaşlar test için açlık tokluk farkediyo mu? bol su içip sıkışmak mı gerekiyo giderken.
canım çok geçmiş olsun inşallah bu günleri atlatacaz.benim de sağ böbreğimde sorun olmşdu ani ağrılar oluyodu serum yedim.idrar kültür testi yaptırdm şükr bişey çıkmadı.inşallah sende de güsel sonuçlar olur.ayağını oldukça sıcak tutmaya çalış cnm.
tesekkur ederim canim, iyi ki geldin o kadar yalnizim ki...esimi ozledim...:93::93: gecen ay tahlil vermisdim bobreyimde kristal oksalat cikmisdi, ama daha 3 ay dolmadan doktor ilac yazmadi malesef...yanma falan var ama hepsi onun belirtisi yani tahliller oyle soyluyor, bebisi gormeye haftasonu gitmek istiyorum 12-ci haftamin tamaminda ikili test icin, yoksa doktorum siksik ultrason olmaz yasak diyor. off yaaa sol tarafim kasikdan bir az siskin gibi. bi de benim daha onceden gobisim oldugu icin fazla anlayamiyorum bebekmi yoksa gobekmi diye
cnm günaydın.öncelikle çok geçmiş olsun artık fazla gelmiyodn son zamanlarda merak ediyodum açıkçası.kendine bebişine dikkat et.ayağını sıcak tutmaya çalış.canım kasıkta portakal büyüklüğünde bende de bi çıkıntı var.ben sırt üstü yattığım zaman karnımda bebişimin kalbini görüyorum pıt pıt atıyo.dün biraz atmıyodu korktum.bu gn yine atıyo.onun varlığını hissediyorum.bide 12.haftadan itibaren sağ ve sol tarafa yatmak gerekiyomuş.sırt üstü yatınca bebeğe kordon sarılıyomş.allah korusun boğulabilirmiş.bilginize olsun.
kızlar merhaba... ya kafam karışık size birşey soracağım... gebeliğin ilk haftalarında altdan muayene yapıldımı size... ya halk arasında dendiği gibi düşüğe sebep olan birşey mi yoksa doktorların dediği gibi bir sorun olmaz mı....
umarım bi problem yoktur ama bu ciddi bi durum, o yüzden doktoruna gitmen lazım.. öyle keyfi gidilmez ultrasona doğru ama böyle rahatsızlık olduğunda da gitmek lazım, arama imkanın varsa araryarak danış doktoruna canım.. eşin nerede, ben epeydir yokum ya kaçırmışım.. bir yere mi gitti?
benim ilk 3 ultrasonum alttan yapıldı, doktora sakıncası olmazmı diye sordum, hiçbişy olmaz dedi, anneannem ise ''çocuğun gözünü çıkartcaklar'' diyerek yılın yorumunu yapmıştı bu duruma, halaa gülerim :)))
kızlar merhaba... ya kafam karışık size birşey soracağım... gebeliğin ilk haftalarında altdan muayene yapıldımı size... ya halk arasında dendiği gibi düşüğe sebep olan birşey mi yoksa doktorların dediği gibi bir sorun olmaz mı....
doktorumla surekli konusuyorum zaten. simdi de konustum aksam isden sonra gidicem, bazi bezler sismis ola bilir dedi lutfen dua et umarim kotu bir sey olmaz, ses tonunu hic beyenmedim aslinda, sol tarafimda sis var diyince hmmmm dedi. sen aksam gel bakariz dedi. cok korktum. aslinda simdi izin alib gitmek isterim ama doktor bugun isde oyleden sonra olacakmis. esim is icin 1 haftalik yurtdisina gitdi. pazar gunu donucek insallah. doktora da malesef yalniz gitmek zorundayim. umarim kotu bir sey soylemez yoksa kaldiramam.
günaydınn
arkadaşlar göğüs uçlarınızda kararma oldumu sizin ve göğüsleriniz çok büyüdümü acıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?