2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hayırlı olsun canım, 5 haftalık herşeyin başındasın,çok dikkat et, benim 14 hafta oldu bile :)) 12 cm 80 gr :)

annemler ve kayinvalidem baska sehirde yasiyolar, kardeslerim var onlar da okuldalar sinavlara calisiyolar. aslinda hastanem isime yakin bi yer taksi cagircam yalniz gidicem esime bir sey soylemeyi dusunmuyorum umarim iyi olur her sey . dua ediyorum,,,bu benim ilk hamileliyim bende yaratdigi duygu bambaska bir sey, ustelik esimle aramizda kan uyusmazligi var benim kan grupum negativ bu yuzden zaten endiseliyim, cunki 1-ci cocuk normal olur ama sonrasinda iyneler falan gerekiyomus. allahim sen koru tum bebekleri lutfen.

olumlu düşün,bazen biz kendimizle çok haşırneşir olduğumuz için normal hamilelik sıkıntılarını bile tedirgin edici buluyoruz,ben doktora birsürü şey soruyorum endişelendiğim, hepsine normal diyor, hatta gülüyor, bide sanırım 4 sene isteyip olmayınca ilk çocuk olunca 30undan sonra, ben biraz bu yüzden pimpirikliyim,rahat olmak da gerekiyor aslında.

bişey olmaz canım yaa sen kalbini ferah tut... ilk gebelikte herşey daha bambaşka oluyo.. insan herşeyi ne kadar da dikkate alıyo.. ben hatırlıyodum da bebişe anı defteri tutmuştum hergün yazıyodum belirtileri.. her hafta bi doktora gidiyodum belki göremediği bişey olur diye.. hiçbir şeyi atlamak istemiyodum.. seni anlıyorum.. bi arkadaşına rica et onunla git bence, yalnız gitme, ben hiç yalnız gitmiyorum doktora mesela.. hamileyken çok duygusal oluyo çünkü insan.. yanında biri olsun ki güç versin sana.. bebişin de bişey yoktur korkma canım.. Allah korusun bi kanaman, ne biliyim değişik bir his yok demi sadece akıntın var.. o da önemli değil bence içini rahat tut.. böbreklerinle alakalı olabilir.. hadi doktora git de sonra yaz buraya merak ettim :26:

yok canim cok sukur kanamam yok, akintim var. netden okuyorum normalmis, kasiklarda agri sanci yok, arada oluyor ama 12-ci haftada oldugum icin bebis yukari kalkiyor o yuzden diyorlar. sabah mutlaka yazicam, icimi ferah tutmaya calisiyorum. allahdan hayirlisi neyse onu istiyorum. ilginizicin cok tesekkurler.

kızlar ben 12 haftalik oldum ama bulanti ve kusmalarim hic azalmadi hatta artti..Sadece sabahlari oluyordu simdi aksamlari da oluyor..bisey de yiyemiyorum dogru duzgun ve hala su icemiyorum..ise gelmek iskence oluyor.. heryerim agriyor ve halsizlik var..bebegimi besleyemiyorum diye uzuluyorum cunku cok istahsizim. kendimi de zorlayamıyorum..ne olcak benim bu halim gecer mi dersiniz?

Herkese günaydınlar :)))
benimde bulantı ve kusmalrım devam ediyo 12 haftadan sonra azalır dedi doktor inşaallah bakalım
napalım arkadaşım sabır edicez biraz daha.....

kızlar benimde size sorum var ; kasıklarımda ve karnımda ara sıra sızı batma oluyo normal mi sizce ?
hemen tedirgin oluyorum ben bişey olur diye

kızlar dün ultrasonum vardı 2li test için, herşey çok güzel çıktı, darısı hepinize, bebeğim gülümsüyo r sanki, öyle hareketlikii :))
canım maşallahhhh

güzelim Allah sabır versin ama sakın moralini bozma daha yapılabilecek bir sürü test var insallah hayırlı ve saglıklı bir bebegin olacak insallaaah

agdamı yaptırdım geldım cok rahatladım valla :)
canım ben de gittim bacagıma ve koltuk altıma yaptırdım o bolgemi de kısalttım napiim cok tırstım..

bu arada kızlar dün kontrolumuz vardı ve nihayet abdominale gectik 11. haftamda
bebegim ilk kez bebek sekline girmisti canım benim, tam doktor kontrol ederken birden bir oynadı esimle ben "aaa oynuyo" diye bi bagırmısız inledi ortalık
doktor sohbet arasında bi baktım basladı burnunu ensesini olcmeye .. her sey yolunda cok sukur dedi
bu arada benim bebisin eller kollar resmen havada iki yanagının yanında devamlı cok komikti
bi ara bacaklarını kaldırdı sıpam ve popo kısmı gozuktu doktor sanırım kız olacak , henuz erken dedi ama poposunun ust iç kısmında bosluk var sanırım kız olabilir dedi.. eşimin gozleri parladı ben se hicbir sey hissedemedim cunku gercekten de kız erkek hiic onemli degil benim icin sadece saglıklı olması onemli
kan orneklerimi de aldılar iste o kan sonucunu beklemeye sıra geldi simdi kızlar, kısmetse cumartesi belli olacak..insallah guzel cıkar canlarım..
hepimizin bebislerini Allah korusun
bu arada kan sonuclarından sonra doktor mu sizi arıyor siz mi doktoru? telefonda mı degerlendiriyor canlarım?

sevgili rumuz adlı arkadasımız verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim.. ne zaman baslıyoruz surmeye ? bir de her yere degil mi? bu lierac zaten cok meshur bir kremdir de fazla kozmetik deil mi? hamilelere uygun muymus? benim zaten kalcam catlak dolu bu arada.. sen neden kapıda odemeyi sectin canım?
ne sıklıkta ne zaman nasıl kullanıyorsun? nerelerine suruyorsun?

canım aynı soruyu doktoruma sordugumda bana " Afrika daki kadınları dusun, onlar cok mu yiyorlar sanki "dedi.." sakin kendini uzme yada yemeye zorlama, her sey yoluna girecek" demisti.. insallah tez zamanda gececek sekerim

canım aynı soruyu doktoruma sordugumda bana " Afrika daki kadınları dusun, onlar cok mu yiyorlar sanki "dedi.." sakin kendini uzme yada yemeye zorlama, her sey yoluna girecek" demisti.. insallah tez zamanda gececek sekerim

insallah canım saol sabretmeye devam..bisey daha sorcam..Sizin de karnınız biraz sisip sertlestimi taş gibi oldu benimki yaww...

Herkese günaydınlar :)))
benimde bulantı ve kusmalrım devam ediyo 12 haftadan sonra azalır dedi doktor inşaallah bakalım
napalım arkadaşım sabır edicez biraz daha.....

kızlar benimde size sorum var ; kasıklarımda ve karnımda ara sıra sızı batma oluyo normal mi sizce ?
hemen tedirgin oluyorum ben bişey olur diye

insallah canım saol sabretmeye devam..bisey daha sorcam..Sizin de karnınız biraz sisip sertlestimi taş gibi oldu benimki yaww...

kızlar bende de hem agırlık var hem batma var hem gerginlik var ne ararsanız var yani

niye tedirgin oluyorsunki haftalar geçtikçe rahim genişlicek buda bunu habercisi......normal bu değişimler....

gülüm tabiki erken kavusmak kim istemez fahat iki hafta önceden alinmasi beni biraz tedirgin ediyor ( bari bir hafta kala alsaya ayin birinde felan nebilim ya bakalim hayirlisi ne olcak beklicez artik

evet iykide devlet hastanesine gitmisim bedavaya yaptirdim geldim :)) funda hanim a da o testfleri gösterince birdaha yapmaya gerek yok demisti o gün iki li testi yaptik iste bakalim cuma günü tel acicam ona sonuclari alcam hayirlisi ile, dedigin arkadas herhalde normal dogum yapti ne güzel ona senin yerindede olsam hemen sezeryani kabul etme normal dogum daha saglikli benim ilk kizimda mecburduk kordon 6 kere boynuna bir kerede beline baglanmisti bu ara benim kalbimde carpinti oluyor funda dogan hanim beni kardioloji ye gönderdi bakalim ordan ne cikicak :))) ne zor is bu hamilelik bir doktordan digerine kostur dur hem kiz doktor sana fiyatlari söyledi mi sezeryan nekadar diye ben o günü sormadim sadece sezeryan dogumu marmara hastanesinde yapiolarmis normal dogum cankatta oluyormus dedi

elhamdulillah canim cok güzel sonuclar almisin RABBIM hayirlisi ile tamamina erdirir insaALLAH
biz ayni gidiyoruz sanirim benimde 13 haftalik 3 gün :)

kime gittin canım

canim cankat da funda dogan hanima gittim ve gittikden sonrada ögrendim ki demet boyaci ve iki baska doktor yeni bir özelhastane acmislar özel ilgi cocuk hastanesinin bir arka sokaginda iste orasida bana yakin olurdu ama gec ögrendim :)

MErhaba arkadaşlar bende kasımda bebeğimi kucağıma alıcam kısmetse.Çok merak ediyorum karnım büyümeye başladı.Hareketlerinide bian önce hissetmek istiyorum.Hadi bakalım herkes için hayırlısı.Şimdiden cinsiyeti belli olan varmı??

hayırlı olsun... evet forumda iki kişinin cinsiyeti belli oldu benim bildiğim kadarıyla dün yazışmıştık çünkü o arkadaşlarla.. sağlıklı büyüt bebişini

Günaydı ayrıca herkese gerçi gün bize buğün erken başladı biraz erken uyandım.şimdide okula gidicem.okul benim için biraz yorucu geçio ama 30 tane 1.sınıf yavrusuylada eğlenceli geçio tabiki.bizde haftaya 12haftalık olunca doktora gidicez.2li test yapacak mı merakla bekliorum.bende bebişimi ara ara hissediorum,zaten rüyalarımada girio şimdidden seviorum rüyalarımda darısı gerçek hayatta işllh.hepinizi öpüorum güzel anneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…