- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.721
sevdecim kendini sansli say canim valla haftada bir bulaniyormus benimkide Allaha cok sukur diyebilcegim sekilde hergun bulaniyor tekrar basladi bulanmaya ve kusturmaya ama eskisi kadar aci vermiyor diyebilirim.
canim topik isine gelince 2011 kasim anneleri ile ilgili 2 topik var biz ilk olarak bunlarin birlesmesini istedik. cok ayri gayri olmus gibi geldi bize ama nedense herkes bizim gibi dusunmuyor. neyse topikler birlesmese bile birde su 2011 kasim annelerinin gobusleri kilo cizelgesi gibi topikler acilsin istedik gecmis haftalarda arkadaslar erken demisti ama ben zamani geldi diye dusunuyorum dun arayip tarayip konu acma nasil oluyor buldum ve actim su an onay bekliyor . eger onaylanirsa burdan haber verecegim sizlere birde ilk sayfaya linklerini ekletecegim konu sahibi arkadasa. olay bundan iabret simdilik canim . insallah yeni acilan topikler sayesinde biraz toplanir kasim anneleri.
Canım benim dediğin gibi çok şükür halimize. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin de inşallah hamilelik süreci de bizi çok yormayacak şekilde geçer. Gerçekten zor bu bulantılar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Topik konularına gelince ben de aslında toparlansak iyi olur kanaatindeyim. Tabi ki herkes istediği yerde yazabilir ancak diğer başlıklarda bakıyorum birliktelik var, paylaşımlar çok, imreniyorum doğrusu. Biz de inşallah yakında cinsiyetler, büyüyen göbişler, örülen patikler üzerine koyu bir muhabbete girebiliriz.
canım ben geçen sefer denedim onu tam evden çıkıyordum aklıma geldi bir küp şekeri attım agzıma gittim doktora ultrasona bi girdim bebişim tekmeleri havada uçuyordu resmen amuda kalkmıştıbence mutlaka deneyin
kesinlikle haklısınız toplanalım artık kızlarrr.. ama sanıırım bebışlerın çoğu kucuk bulantıdan bılgısayara bakamıyo annecikler umudum var toplancazz cinsiyetler söylenmeye başlandı bile yakında yelek patik modelleri göndeririz birbirimize hatta yarış bile yaparız :)) göbişler büyümeye de başladı az kaldı bence
canım senin bebiş kac haftalık.. daha önce ticker ı olmayan kalmasın kampanyası yapalım diyen bir arkadas vardı.. bende kendisine katılıyorum ... yapamayanlarada yardım edebiliriz.. Böylelikle birbirimizi daha ii takip ederiz.
mrb arkadaşlar...... ben bu sabah kil maskesi yaptım.sonradan aklıma geldi bebişime zararı olurmu acaba?
süper yaaaabende çikolata yiyip gideyimm barii
13+6 haftalık evet haklısınız tam doğum yapacağım tarihi öğreneyim çünkü benim son adet tarihim belli diil adet olmadığım için :)) herkez bilgilerini toplasın kilosu kaç kilo aldığı falan bebışlerimizin boyu kilosu çok eğlenceli olur en azından takp etmek kolaylasır
kızlar herkese meraba naslsnz nasl gidiyor hamişlik bugün 11 hafta 5 günlük olduk 12. haftaya az kaldı mide bulantılarım azalacağ yerde dahada artmaya başladı ne yapıcam bilemiyorum
selam, canim nasilsin? bugun sabahtan isde kosusturuyorum...simdi daha sakinim ama beni ultrasona sokmadigi icin doktoruma kirginimkotu kadin, sen nerde yasiyorsun? sizde de mi siksik olmaz diyolar, ama turkiyede oyle diyilmis? zararliysa kimse girmesin dimi ama?
bencede cnm mutlaka dene sonrada yaz bakalım ben de yazıcam bebişler nasıl heycanlanıyomuşş :)
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi kısmına bende güvendim ama dr bana erkek dedi...
ben eskidende tatlı sevmezdim şimdie aramıyorum bir ara sürekli ekşi elma turşu ekşi kırma yeşil zeytin bile yedim(şimdi yiyesim yok ama) bide annem bana hamileyken böyle rahat geçirmiş oğlanlarda farklıymış....onada bel bağladım kız diye beklerken dr erkek dediben şoklarda 1-2 gün inanamadım okadar kendimi kız diye alıştımışım ki artık düşünün....
tatlıya ekşiye bakmıyormuş cinsiyet işi onu anladım
benimki zaten kıpır kıpırdı maşallah..çikolata yiyince görelim bi de nasıl olurryazarım haftayaa
canım benim de bugün 11 hafta 6 gün ve ben de hala kusuyorum bir iyiyim bir kötü bulantı için arada hap içiyorum Allah sabır versin ne diyim hergün bugün hiçbişi yokmuş gibi uyansam güne diyorum göbişim çıkabilir kilo alabilirim sorun diil keşke şu bulantılarım hiiiiiççç olmasa...
valla ben diger topigide girdim yazdim neden bizim gibi acaba meraklanmiyor insanlar buna merak ediyorum gercekten .
ama ben yilmadim tabi arastirdim tarastirdim konu acmayi buldum ve 2011 kasim anneleri gobusleri topimigimiz onaylanma surecinde su an onaydan gecsin Allah izin verirse hepsini acacagim insallah katilim olur butun kasim topiklerine bildirecegim bunu bakalim gorecegiz.
sahsen ben heyecanlaniyorum ve diger 2011 .... annelerinin topiklerini kiskaniyorum 5000 kusur sayfa olan topikler var buradaki butun arkadaslardan 2011 kasim anneleri ile ilgili gobus cinsiyet kilo vs topiklerine ilgi bekliyrouz
ben fırsat buldukça yazıyorum ama hergün takip ediyorum. daha alışamadık galiba birbirimize evet diğer topikler daha canlı. ben de bi ara dua listesi oluşturalım demiştim ama ses çıkmadı kimseden. nese heralde zamanla kaynaşcaz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?