2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canım benim dediğin gibi çok şükür halimize. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin de inşallah hamilelik süreci de bizi çok yormayacak şekilde geçer. Gerçekten zor bu bulantılar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Topik konularına gelince ben de aslında toparlansak iyi olur kanaatindeyim. Tabi ki herkes istediği yerde yazabilir ancak diğer başlıklarda bakıyorum birliktelik var, paylaşımlar çok, imreniyorum doğrusu. Biz de inşallah yakında cinsiyetler, büyüyen göbişler, örülen patikler üzerine koyu bir muhabbete girebiliriz.

kesinlikle haklısınız toplanalım artık kızlarrr.. ama sanıırım bebışlerın çoğu kucuk bulantıdan bılgısayara bakamıyo annecikler umudum var toplancazz cinsiyetler söylenmeye başlandı bile yakında yelek patik modelleri göndeririz birbirimize hatta yarış bile yaparız :)) göbişler büyümeye de başladı az kaldı bence

canım senin bebiş kac haftalık.. daha önce ticker ı olmayan kalmasın kampanyası yapalım diyen bir arkadas vardı.. bende kendisine katılıyorum ... yapamayanlarada yardım edebiliriz.. Böylelikle birbirimizi daha ii takip ederiz.

bu arda topiklerin ayrı olmasına bende karsıyım.. diğer tarafa teklif edilmiş ve kabul edilmemiş mi acaba .. sanki biri öyle yazmıstı diye hatırlıyorum..

Yubacım destekliyorumm senii.. Kasım anneleri bir olsun.. bol bol topiclerimiz olsun :) paylaşımlarımızda dolu dolu olsun..

13+6 haftalık evet haklısınız tam doğum yapacağım tarihi öğreneyim çünkü benim son adet tarihim belli diil adet olmadığım için :)) herkez bilgilerini toplasın kilosu kaç kilo aldığı falan bebışlerimizin boyu kilosu çok eğlenceli olur en azından takp etmek kolaylasır

mrb arkadaşlar...... ben bu sabah kil maskesi yaptım.sonradan aklıma geldi bebişime zararı olurmu acaba?

bir zararı olacağını düşünmüyorum canım ama tabi bu benim fikrim benimde yüzümde fazlaca sivilce oluştu bende alıp yapacağım çok çirkin oldum ben ya aynaya bakasım yok

Allahım bağıslasın.. sağlıkla gelsin inşallah...

kızlar herkese meraba naslsnz nasl gidiyor hamişlik bugün 11 hafta 5 günlük olduk 12. haftaya az kaldı mide bulantılarım azalacağ yerde dahada artmaya başladı ne yapıcam bilemiyorum

bende senden birgün öndeyim sadece bazı doktorlar 14 haftaya kadar sürebileceğini söylüyor ama genelde 11 haftadan sonra biraz psikolojik oluyormuş kendini rahat bırak stres yapma canım moralini yüksek tut belki bir faydası olur çünkü artık artmak yerini bulantılar hafiflemesi lazım allah şifalar versin

hasi bakalım kalabalıklasıyoruz.. az önce ekim annelerine baktım kızlar aman Allahım 20 kiişi birden online durumda :) bizim müsait oldugumuz zamanlar denk gelmiyor sanırım..

Kızlar craftyden haberi olan var mı .. ben merak ettim.. bi kac gündür hiç yok ...

burdada sadece özelde olunca sokuyorlar canım devlet hastanesinde burdada herzaman giremiyorsun olsun senle bebiş iyi ya boşver ultrasondan bakılacak sakıncalı birşey olmadığına sevin Allah sağlık sıhat işinde kolaylıklar versin.

slm kızlar,
ayy cnm demekki güvenmemek gerek herkeste farklı oluyo artık 1 ay sonra kesin sonuçları alacaz.

canım sanırım kızların ya migdesi cok bulanıyor yada cok halsizler..
ben acikcasi ofiste oldugum icin tum gun en az bi 10 kere bakabiliorum.. firsat buldukca da yaziyorum..

ama topiclerde genel psikoloji nedense hep bir sorun varken yazmak gibi geliyor bana.. yani ne zaman bir sorun olsa onlarca mesaj atılıyor ve onlara cevap geliyor.. tabii ki Allah korusun kimsenin bi sorunu olmasin da isterse topic boş kalsın ama bence geyik muhabbeti olmadigi surece herkes kısaca kendi hakkinda bi bilgi verse , "bugun soyleyim bugun boyleyim" diye yeterli olur..

ben acikcasi kendimi en bastaki tabloya bile yazdirmadim direkt muhabbete daldim..o kadar tablolara falan takilmamiza da gerek yok yani bence..

ama acikcasi iki kasım 2011 topigi olmasi bence yonetimin bir açığı, editörleri davet etsek zaten onlar otomatikman birlestirir.. genelde konu tekrarı oldu mu hemen birlestiriyorlar uyarıyorlar ama nedense bu iki topige pek bakmıyorlar galiba ki bizim bulundugumuz topic sabit topic, ben kasim hamisleri topigini google'da aratmadıgım surece bulamıyorum zaten..

dolayisiyla insallah editörler goruyorlardır..

Kızlar bana doktor aşerdiğin birşey olursa sadece istemekle kalmaz ağzında fazlaca sulanma şiddetli bulantıların olabilir demişti acaba aşerdiğiniz birşeyde olabilirmi bi aklınızdan geçirin bakalım çünkü bende çok kötü oluyordum ama artık pek fazla şikayetim yok seninle aynı gidiyoruz nehirada inşallah hepiniz biran önce bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

selam kızlar bugün ikili testimiz vardı ense kalınlığı normal çıktı kan tahlili iki gün sonra çıkacakmış.bebişim nasıl hareketliydi inanamadım hiç durmuyordu 4,5 santim normalmi acaba 11+3 için sizlerinki kaç boyu ? nette bakıyorum daha uzun yazıyorda bu haftada

haklısın valla...

burda şu an da biraz da herkes kendi derdinde bulantı vs vs. herhalde zamanla iyileştikçe kaynaşıcaz bilemiyorum. daha önceki bebeğimi düşürmeseydim eylül annesi olacaktım. o yüzden eylül annelerine bakıyorum ara sıra ne güzel arkadaş olmuşlar. dua listesi ne için? gözümden kaçmış, ben katılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…