- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.741
amaaan kızlar topic birleştirmeyle uğraşmayın.
bazı arkadaşlar başıma geleni hatırlamışlar.
uğraşmayın, niyetiniz anlaşılmaz, azar işitirsiniz, boşu boşuna moraliniz bozulur.
biz bize yeteriz
amaaan kızlar topic birleştirmeyle uğraşmayın.
bazı arkadaşlar başıma geleni hatırlamışlar.
uğraşmayın, niyetiniz anlaşılmaz, azar işitirsiniz, boşu boşuna moraliniz bozulur.
biz bize yeteriz
hasi bakalım kalabalıklasıyoruz.. az önce ekim annelerine baktım kızlar aman Allahım 20 kiişi birden online durumda :) bizim müsait oldugumuz zamanlar denk gelmiyor sanırım..
Kızlar craftyden haberi olan var mı .. ben merak ettim.. bi kac gündür hiç yok ...
ayy canım benim hatırlamazmıyız ama çok güldürdün beni şimdibiz bize yeteriz
benim topiğimi ne bulandırıyosun kardeşim, burayı beğenmiyosan gidersin, herkes istediği yere yazar denmişti. o zamanlar hamileliğimin ilk zamanlarıydı gergindim haliyle, üzülmüş ve sinirlenmiştim ama şimdi bende gülüyorum
kızlar bu arada göbişlerden bahsetmişsiniz benimki oldu walla tam resimlik saklayamıyorum artık pantolonlarımın hiçbiri olmuyor benimle aynı haftalarda olanlarında çıktımı göbişleri ay daha erken değilmi yaa
kızlar bu arada göbişlerden bahsetmişsiniz benimki oldu walla tam resimlik saklayamıyorum artık pantolonlarımın hiçbiri olmuyor benimle aynı haftalarda olanlarında çıktımı göbişleri ay daha erken değilmi yaa
bir zararı olacağını düşünmüyorum canım ama tabi bu benim fikrimbenimde yüzümde fazlaca sivilce oluştu bende alıp yapacağım çok çirkin oldum ben ya aynaya bakasım yok
ayyy evet çok kabaca bi tabirle konuşmuştu ama ben üzerinden gün geçince görmüştüm yoksa inan canım arkanda olurdum :78: ama hala aklıma geldikçe benimde sinirlerim bozulur
ben çoktan hamile kotuna transfer oldum bile. çünkü eskiler beni çok sıkıştırıyodu bebeğe bişey olacak diye korkuyordum. benimde çıktı ama gaza yoruyorum, erken sanki.
cnm bide çok pisbogaz olmuşum.çocukların kimsenin elinde bişey görmeyim hemen canım çekiyo.Kızlar bana doktor aşerdiğin birşey olursa sadece istemekle kalmaz ağzında fazlaca sulanma şiddetli bulantıların olabilir demişti acaba aşerdiğiniz birşeyde olabilirmi bi aklınızdan geçirin bakalımçünkü bende çok kötü oluyordum ama artık pek fazla şikayetim yok seninle aynı gidiyoruz nehirada inşallah hepiniz biran önce bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.
Ayy ne güzel yaa. Maşallah. Benim zaten normalde göbeğim vardı ve beli lastikli bir pantolon almıştım. Hala onu giyiyorum. Göbişim büyüse bile pek anlayamıyorum. O pantalonum beni baya idare eder sanırım, sonra da hamile pantalonu almayı düşünüyorum. Etek hiç almayı düşünmüyorum çünkü hamilelerde komik duruyor gibime geliyor. Yazın da bir sürü düğün var. Ne giyeceğim oralarda bilmiyorum.Ama çok heyecanlanıyorum, göbeğim ne kadar büyüyecek, kaç kilo alacağım, çirkin bir anne mi olacağım?
diğer topiğin adı kasım hamişleri biz kasım anneleriyiz isim olarakda bize uymuyor neden ısrarla oraya yazıyorlar anlamıyoorum kendi tercihleri başından itibaren birleşmeyi kabul etmiyorlar. acaba konu aynı olmasına rağmen topiğin iismi farklı olduğu içinmi müdahale etmiyorlar diycem ama 2011kasım hamişleride çok saçma henüz mayıs ayındayızbirlestirme degil de her zaman editörler cok titiz davranırlardı ben sasırdım acıkcsası neden iki tane aynı topic var
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
derya2807,SevdeBilge,tuubaaoz,ezken,tipitip48,HELENN,xxberxx,masterbully,Luna,kardelen23-,gulden79,
:92::92::92::92:
ben çoktan hamile kotuna transfer oldum bile. çünkü eskiler beni çok sıkıştırıyodu bebeğe bişey olacak diye korkuyordum. benimde çıktı ama gaza yoruyorum, erken sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?