2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
amaaan kızlar topic birleştirmeyle uğraşmayın.
bazı arkadaşlar başıma geleni hatırlamışlar.
uğraşmayın, niyetiniz anlaşılmaz, azar işitirsiniz, boşu boşuna moraliniz bozulur.
biz bize yeteriz

Son düzenleme:

birlestirme degil de her zaman editörler cok titiz davranırlardı ben sasırdım acıkcsası neden iki tane aynı topic var

ayy canım benim hatırlamazmıyız ama çok güldürdün beni şimdi biz bize yeteriz

Son düzenleme:

Hakikaten crafty nerelerde? Ben de göremedim. Gelse uğrardı buraya. :26:

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

derya2807,SevdeBilge,tuubaaoz,ezken,tipitip48,HELENN,xxberxx,masterbully,Luna,kardelen23-,gulden79,
:92::92::92::92:

ayy canım benim hatırlamazmıyız ama çok güldürdün beni şimdi biz bize yeteriz

benim topiğimi ne bulandırıyosun kardeşim, burayı beğenmiyosan gidersin, herkes istediği yere yazar denmişti. o zamanlar hamileliğimin ilk zamanlarıydı gergindim haliyle, üzülmüş ve sinirlenmiştim ama şimdi bende gülüyorum

kızlar bu arada göbişlerden bahsetmişsiniz benimki oldu walla tam resimlik saklayamıyorum artık pantolonlarımın hiçbiri olmuyor benimle aynı haftalarda olanlarında çıktımı göbişleri ay daha erken değilmi yaa

crafty geldiysen 3 kere vurr!!!
hakkaten nerdesin kızım sen yaa?
gazeteye wanted diye ilan vericem
şaka bi yana da inşallah bişey olmamıştır, pc falan bozulmuştur.

ayyy evet çok kabaca bi tabirle konuşmuştu ama ben üzerinden gün geçince görmüştüm yoksa inan canım arkanda olurdum :78: ama hala aklıma geldikçe benimde sinirlerim bozulur

Ayy ne güzel yaa. Maşallah. Benim zaten normalde göbeğim vardı ve beli lastikli bir pantolon almıştım. Hala onu giyiyorum. Göbişim büyüse bile pek anlayamıyorum. O pantalonum beni baya idare eder sanırım, sonra da hamile pantalonu almayı düşünüyorum. Etek hiç almayı düşünmüyorum çünkü hamilelerde komik duruyor gibime geliyor. Yazın da bir sürü düğün var. Ne giyeceğim oralarda bilmiyorum. Ama çok heyecanlanıyorum, göbeğim ne kadar büyüyecek, kaç kilo alacağım, çirkin bir anne mi olacağım?

ben çoktan hamile kotuna transfer oldum bile. çünkü eskiler beni çok sıkıştırıyodu bebeğe bişey olacak diye korkuyordum. benimde çıktı ama gaza yoruyorum, erken sanki.

bir zararı olacağını düşünmüyorum canım ama tabi bu benim fikrim benimde yüzümde fazlaca sivilce oluştu bende alıp yapacağım çok çirkin oldum ben ya aynaya bakasım yok

saol cnm ben 13 nde doktoruma gitcem.o zaman sorcam.burda paylaşırım.bi de aşerme demişsin ben çok fazla acı ekşi yiyorum.şimdi de eşim çubuk turşusu arıyo işten çıkmış.acaip ağzım sulanıyo.:)bi yerde bulmş galiba akşam gelcek turşum

ayyy evet çok kabaca bi tabirle konuşmuştu ama ben üzerinden gün geçince görmüştüm yoksa inan canım arkanda olurdum :78: ama hala aklıma geldikçe benimde sinirlerim bozulur

biliyorum olurdun canım. evet, işin kötüsü burdan da arkamda duran pek olmamıştı. neyse geçti gitti, salla

sana cinsiyet söylemedimi daha?

ben çoktan hamile kotuna transfer oldum bile. çünkü eskiler beni çok sıkıştırıyodu bebeğe bişey olacak diye korkuyordum. benimde çıktı ama gaza yoruyorum, erken sanki.

Hamile pantalonunu nerden aldınız? Markası var mı? Ve kaç liraya aldınız? Ben hiç bakmadım. Evden dışarı çıkamadığım için. Şu bulantılar filan geçse bir de havalar düzelse de alışverişe çıksak.:97:

cnm bide çok pisbogaz olmuşum.çocukların kimsenin elinde bişey görmeyim hemen canım çekiyo.eşim televizyonda yemek yiyecek reklamı haberi görünce hemen gözümü kapatıyo canım çekmesin istemeyim die

ayy ben 10. haftamdan beri hamile kotu giyiyorum onun öncesinde kotlarımda düğmemi kapatmazdım sıkıodu çünkü arkadaşım bi gördü beni böle tuttu kolumdan doğru hamiş pantolonu almaya ayy ne rahatmış o yıkayıp yıkayıp giyiyorum walla 1 tane daha almak icap edio birde tayt giyiorum ayy lc de çok güzel hamile etekleri var uzun değil tabi çok şeker duruo kot olanları bile var benim göbiş biraz daha çıksın alıcam bu arada hepimiz çok güzel hamiş olucaz buna inan

birlestirme degil de her zaman editörler cok titiz davranırlardı ben sasırdım acıkcsası neden iki tane aynı topic var
diğer topiğin adı kasım hamişleri biz kasım anneleriyiz isim olarakda bize uymuyor neden ısrarla oraya yazıyorlar anlamıyoorum kendi tercihleri başından itibaren birleşmeyi kabul etmiyorlar. acaba konu aynı olmasına rağmen topiğin iismi farklı olduğu içinmi müdahale etmiyorlar diycem ama 2011kasım hamişleride çok saçma henüz mayıs ayındayız bencede biz burdaki paylaşımlarımızı arttıralım daha çok yazalım diğer topiklerimizde açılınca zamanla paylaşımlarımız artar inşallah

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

derya2807,SevdeBilge,tuubaaoz,ezken,tipitip48,HELENN,xxberxx,masterbully,Luna,kardelen23-,gulden79,
:92::92::92::92:

bende lastikli olanlardan giyiyorum artık..benimde karnımda şişlik var bencede gazz..yoksa 11haftalık böyle olursak 9 ay sonra nolcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…