- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.761
selam kızlar bugün ikili testimiz vardı ense kalınlığı normal çıktı kan tahlili iki gün sonra çıkacakmış.bebişim nasıl hareketliydi inanamadım hiç durmuyordu4,5 santim normalmi acaba 11+3 için sizlerinki kaç boyu ? nette bakıyorum daha uzun yazıyorda bu haftada
biliyorum olurdun canım. evet, işin kötüsü burdan da arkamda duran pek olmamıştı. neyse geçti gitti, salla
sana cinsiyet söylemedimi daha?
selam, canim nasilsin? bugun sabahtan isde kosusturuyorum...simdi daha sakinim ama beni ultrasona sokmadigi icin doktoruma kirginimkotu kadin, sen nerde yasiyorsun? sizde de mi siksik olmaz diyolar, ama turkiyede oyle diyilmis? zararliysa kimse girmesin dimi ama?
arkadaşlar bende kasım annesi olucam sizin cinsiyet belli olan varmı acaba
Meysanuru göremiyorum bir rahatsızlığı yoktur inşallah kaç zamandır uğramıyor hiç:44:
amaaan kızlar topic birleştirmeyle uğraşmayın.
bazı arkadaşlar başıma geleni hatırlamışlar.
uğraşmayın, niyetiniz anlaşılmaz, azar işitirsiniz, boşu boşuna moraliniz bozulur.
biz bize yeteriz
Hamile pantalonunu nerden aldınız? Markası var mı? Ve kaç liraya aldınız? Ben hiç bakmadım. Evden dışarı çıkamadığım için.Şu bulantılar filan geçse bir de havalar düzelse de alışverişe çıksak.:97:
canım ben LCW den aldım 46 idi heralde. normal kot ama göbek kısmında geniş bir lastik kısmı var bi rahat bi rahat...Hamile pantalonunu nerden aldınız? Markası var mı? Ve kaç liraya aldınız? Ben hiç bakmadım. Evden dışarı çıkamadığım için.Şu bulantılar filan geçse bir de havalar düzelse de alışverişe çıksak.:97:
bende lastikli olanlardan giyiyorum artık..benimde karnımda şişlik var bencede gazz..yoksa 11haftalık böyle olursak 9 ay sonra nolcazz
ben çoktan hamile kotuna transfer oldum bile. çünkü eskiler beni çok sıkıştırıyodu bebeğe bişey olacak diye korkuyordum. benimde çıktı ama gaza yoruyorum, erken sanki.
ay evt ya benimkide baya büyüdü gören anlıyo yani hamile oldumu aslında erken diye düşünüyorm büyümesi için bende diyodum demekki hiç iç karnım yok benim hemen çıktı dışarı bende 2 haftadır giyiyorm hamile pantolu çok pahalı ama hamile kıyafetleri yaa(
ooo maşallah sayımız artış gelsin paylaşımlar......ben hamile pantolonu aldım ama daha giyemedim ince keten havalarda ısınmadı bir türlü öylede dolapta ben bekliyor....bir tane rahat pantolunum var kumaş hergün onu giyiyorum havalar ısınana kadar böylee artık mecburen...inş biran önce ısınır yoksa yakında bunudan içine sığamıcam....
ayyy evet çok kabaca bi tabirle konuşmuştu ama ben üzerinden gün geçince görmüştüm yoksa inan canım arkanda olurdum :78: ama hala aklıma geldikçe benimde sinirlerim bozulur
benimde cıktı bende adet olmamaya bağlıyorum.. vuct yeni yeni alısıyor sanırım.. doktor bana 4. aya kadar ne istiyorsan giy dedi bebeğe bişey olmazmıs..
amanin kizlar benim bu olanlardan haberim bile yoktu valla haberim olsa hic gidip orda yazmazdim. herkesin dedigi gibi isteyen istedigi yerde yazsin benim dun den beri tek diretigim sey artik gobus topigi ve kilo topigi acilsin di onuda kendi kendime yaptim sanirim bakalim onay gelecekmi.onay gelmezsede bu topikte inat ettim yapacam kilo tablosunu ve koyacagim 10 haftalik gobusumun fotosunu bu topige.
kesinlikle katılıyorum resmen kazıklıyorlar....gebe nin avmdeki mağazasına baktım hiçte özelliği olan ürünler değil 100 tl pantalonlar tişörtler 30-40 okadar etmez....ama mecbursun yaa alacaksın tutturabildiklerinie.....
ben lcw dan alıyorum 35 falandı pantalonlar....zaten üst bulmak kolay göğüs altı bol herşey hamile kıyafteit sayılır :))))
canim benimde diger topikte dikkat ettigim ilk sey ismi olmustu cumlenin devamini okursaniz oda hamilelikle ilgili ama cumle devrik olmus ilk sayfalarda uyarmislar konu sahibi arkadasi ama duzeltmemis inatla o cumleyi kullanmay devam ediyor. bizim yopigin adi tam guzel yani olmasi gerekn gibi.diğer topiğin adı kasım hamişleri biz kasım anneleriyiz isim olarakda bize uymuyor neden ısrarla oraya yazıyorlar anlamıyoorum kendi tercihleri başından itibaren birleşmeyi kabul etmiyorlar. acaba konu aynı olmasına rağmen topiğin iismi farklı olduğu içinmi müdahale etmiyorlar diycem ama 2011kasım hamişleride çok saçma henüz mayıs ayındayızbencede biz burdaki paylaşımlarımızı arttıralım daha çok yazalım diğer topiklerimizde açılınca zamanla paylaşımlarımız artar inşallah
amanin kizlar benim bu olanlardan haberim bile yoktu valla haberim olsa hic gidip orda yazmazdim. herkesin dedigi gibi isteyen istedigi yerde yazsin benim dun den beri tek diretigim sey artik gobus topigi ve kilo topigi acilsin di onuda kendi kendime yaptim sanirim bakalim onay gelecekmi.onay gelmezsede bu topikte inat ettim yapacam kilo tablosunu ve koyacagim 10 haftalik gobusumun fotosunu bu topige.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?