2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım cok sevindim sonuclarına ..kan testindede sorun olmaz inşallah.. darısı da bizlere inşallah.

canım doktor a ben sordum 9+2 iken gitmiştim en son 2,5 cm dedi biz dedik hani daha uzun olmalı diye .. o da baş popo uzunluğunu söylüyorum ben demişti. bilgine canım..

ay evt ya benimkide baya büyüdü gören anlıyo yani hamile oldumu aslında erken diye düşünüyorm büyümesi için bende diyodum demekki hiç iç karnım yok benim hemen çıktı dışarı bende 2 haftadır giyiyorm hamile pantolu çok pahalı ama hamile kıyafetleri yaa(

sirlicim iyiyim napıyım işte iş güç :)) ya ben de neden cinsiyetini öğrenme konusunda ısrar etmedim diye üzülüyorum, benim bi arkadaşım var 11. haftada doktora demiş ki "cinsiyetini söylemezsen bu masadan kalkmıycam" demiş bu iyi takdik bi dahakine söylemezse ben de aynısını uyguluycam, ordan da doğğğrruu boncukcuya antalya dayım canım ben buralar çook güzel geldin mi daha önce?

arkadaşlar bende kasım annesi olucam sizin cinsiyet belli olan varmı acaba

hayırlı olsun bebişin benim bildiğim 2 kişinin cinsiyeti belli oldu, ama kubi listeye ekledi mi onları bilmiyorum doğrusu.. sende var mı bişey:13:

Meysanuru göremiyorum bir rahatsızlığı yoktur inşallah kaç zamandır uğramıyor hiç:44:

evet yaa nerde bu kızcağız :26:

ooo maşallah sayımız artış gelsin paylaşımlar......ben hamile pantolonu aldım ama daha giyemedim ince keten havalarda ısınmadı bir türlü öylede dolapta ben bekliyor....bir tane rahat pantolunum var kumaş hergün onu giyiyorum havalar ısınana kadar böylee artık mecburen...inş biran önce ısınır yoksa yakında bunudan içine sığamıcam....

canım ben lcw den aldım orda var hamile pantolonları fiyatlarıda 45 civarıydı sanırım

canım ben LCW den aldım 46 idi heralde. normal kot ama göbek kısmında geniş bir lastik kısmı var bi rahat bi rahat...

bende lastikli olanlardan giyiyorum artık..benimde karnımda şişlik var bencede gazz..yoksa 11haftalık böyle olursak 9 ay sonra nolcazz

bencede :) geçen biri kaç aylık dedi 3 dedim, ikiz mi dedi
o gün sinirliydim şiştikçe şişmiştim bide. zaten eskiden de göbeğim vardı kabızlık ve gaz da eklenince tam oldu :)

ben çoktan hamile kotuna transfer oldum bile. çünkü eskiler beni çok sıkıştırıyodu bebeğe bişey olacak diye korkuyordum. benimde çıktı ama gaza yoruyorum, erken sanki.

benimde cıktı bende adet olmamaya bağlıyorum.. vuct yeni yeni alısıyor sanırım.. doktor bana 4. aya kadar ne istiyorsan giy dedi bebeğe bişey olmazmıs..

benım gobegım cıktı erkendı ama cıktı gaz degıl gaz olsa bı belırtısı olur ne bıleyım o gaz cıkar oylece durmaz kı dımı ..

gobegım yok denecek gıbıydı hamıle kalmadan once bırden cıktı sımdı

herkes anlıyor artık

pantolanlarım olmuyor ben heryere esortmanla gıdıyorum onemlı yerlere de tayt ve tunık

yaz gelsın artık elbıse gıymek ıstıyorum

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum resmen kazıklıyorlar....gebe nin avmdeki mağazasına baktım hiçte özelliği olan ürünler değil 100 tl pantalonlar tişörtler 30-40 okadar etmez....ama mecbursun yaa alacaksın tutturabildiklerinie.....

ben lcw dan alıyorum 35 falandı pantalonlar....zaten üst bulmak kolay göğüs altı bol herşey hamile kıyafteit sayılır :))))

ay ben çok güzel çeşit çeşit baskılı hamile tşörtleri bile aldım lcw de olmasa yandık çokta uygun orası erken girdim havaya

ayyy evet çok kabaca bi tabirle konuşmuştu ama ben üzerinden gün geçince görmüştüm yoksa inan canım arkanda olurdum :78: ama hala aklıma geldikçe benimde sinirlerim bozulur

amanin kizlar benim bu olanlardan haberim bile yoktu valla haberim olsa hic gidip orda yazmazdim. herkesin dedigi gibi isteyen istedigi yerde yazsin benim dun den beri tek diretigim sey artik gobus topigi ve kilo topigi acilsin di onuda kendi kendime yaptim sanirim bakalim onay gelecekmi.onay gelmezsede bu topikte inat ettim yapacam kilo tablosunu ve koyacagim 10 haftalik gobusumun fotosunu bu topige.

benimde cıktı bende adet olmamaya bağlıyorum.. vuct yeni yeni alısıyor sanırım.. doktor bana 4. aya kadar ne istiyorsan giy dedi bebeğe bişey olmazmıs..

bide bunu eşim anlasa.....hiç bir şey giydirmiyor dar sıkı diye....pijama giyiyorum lastiğini gerdirince bir ben daha girer oda sorun bu dar gecelik giy......olur dedim başka arzun.....biraz daha zaman geçsin hamile kilodu ve atleti alacam zaten.....

LCWye bir bakayım ben o zaman. Hamile olduğumu öğrendiğim gün uğramış, şöyle bir bakmıştım. O zaman kotlara bakmak aklıma gelmedi de bir tane hamile tişörtü aldım. 14 liraydı. Çok ucuz geldi bana. Ama zaten daha giyemedim, havalar buz gibi. Kazak giyiyorum daha. :26: Kot almayı düşünüyorum, oraya bir bakalım o zaman. 45 lira da iyiymiş. Hamile kıyafetine çok da para vermek istemiyorum. İleride giyemeyeceğim nasılsa. Üstüne bol tunikler alabiliriz. Ah bir yaz gelse daha çok alternatifimiz de olur. :97:

ay cok hossun .. ben de koycam söz.. onaylansın ya da onaylanmasın

ya lcw ye baktım ben kot falan vardı ben işyerinde giyemiyorum gebeden aldım 2 pantol bi elbise bi pantol 80 tl yani indirimde olmuyomuş orda hiç evt mecbur olduğumuz için başka çare yok alıyoruz işte.

canim benimde diger topikte dikkat ettigim ilk sey ismi olmustu cumlenin devamini okursaniz oda hamilelikle ilgili ama cumle devrik olmus ilk sayfalarda uyarmislar konu sahibi arkadasi ama duzeltmemis inatla o cumleyi kullanmay devam ediyor. bizim yopigin adi tam guzel yani olmasi gerekn gibi.

evet canım maalesef böle tatsız şeyler olmuştu ama 2 ay oldu sanırım neyse geçti bitti zaten ayy canım merak etme senin topic onaylansın koyacam oraya göbişimi maaşallahı war görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…