- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.781
ay evt ya benimkide baya büyüdü gören anlıyo yani hamile oldumu aslında erken diye düşünüyorm büyümesi için bende diyodum demekki hiç iç karnım yok benim hemen çıktı dışarı bende 2 haftadır giyiyorm hamile pantolu çok pahalı ama hamile kıyafetleri yaa(
ooo maşallah sayımız artış gelsin paylaşımlar......ben hamile pantolonu aldım ama daha giyemedim ince keten havalarda ısınmadı bir türlü öylede dolapta ben bekliyor....bir tane rahat pantolunum var kumaş hergün onu giyiyorum havalar ısınana kadar böylee artık mecburen...inş biran önce ısınır yoksa yakında bunudan içine sığamıcam....
Ayy ne güzel yaa. Maşallah. Benim zaten normalde göbeğim vardı ve beli lastikli bir pantolon almıştım. Hala onu giyiyorum. Göbişim büyüse bile pek anlayamıyorum. O pantalonum beni baya idare eder sanırım, sonra da hamile pantalonu almayı düşünüyorum. Etek hiç almayı düşünmüyorum çünkü hamilelerde komik duruyor gibime geliyor. Yazın da bir sürü düğün var. Ne giyeceğim oralarda bilmiyorum.Ama çok heyecanlanıyorum, göbeğim ne kadar büyüyecek, kaç kilo alacağım, çirkin bir anne mi olacağım?
Kızlar bana doktor aşerdiğin birşey olursa sadece istemekle kalmaz ağzında fazlaca sulanma şiddetli bulantıların olabilir demişti acaba aşerdiğiniz birşeyde olabilirmi bi aklınızdan geçirin bakalımçünkü bende çok kötü oluyordum ama artık pek fazla şikayetim yok seninle aynı gidiyoruz nehirada inşallah hepiniz biran önce bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.
benimde cıktı bende adet olmamaya bağlıyorum.. vuct yeni yeni alısıyor sanırım.. doktor bana 4. aya kadar ne istiyorsan giy dedi bebeğe bişey olmazmıs..
ayynen gebede baktım 100 dü aynısını LCW den 46 ya aldım.kesinlikle katılıyorum resmen kazıklıyorlar....gebe nin avmdeki mağazasına baktım hiçte özelliği olan ürünler değil 100 tl pantalonlar tişörtler 30-40 okadar etmez....ama mecbursun yaa alacaksın tutturabildiklerinie.....
ben lcw dan alıyorum 35 falandı pantalonlar....zaten üst bulmak kolay göğüs altı bol herşey hamile kıyafteit sayılır :))))
bak o espirili tşörtler gebe de 50 civarıydı LCW den 16 ya almıştım:) baby loading almıştım, sen?ay ben çok güzel çeşit çeşit baskılı hamile tşörtleri bile aldım lcw de olmasa yandık çokta uygun orasıerken girdim havaya
amanin kizlar benim bu olanlardan haberim bile yoktu valla haberim olsa hic gidip orda yazmazdim. herkesin dedigi gibi isteyen istedigi yerde yazsin benim dun den beri tek diretigim sey artik gobus topigi ve kilo topigi acilsin di onuda kendi kendime yaptim sanirim bakalim onay gelecekmi.onay gelmezsede bu topikte inat ettim yapacam kilo tablosunu ve koyacagim 10 haftalik gobusumun fotosunu bu topige.
kesinlikle katılıyorum resmen kazıklıyorlar....gebe nin avmdeki mağazasına baktım hiçte özelliği olan ürünler değil 100 tl pantalonlar tişörtler 30-40 okadar etmez....ama mecbursun yaa alacaksın tutturabildiklerinie.....
ben lcw dan alıyorum 35 falandı pantalonlar....zaten üst bulmak kolay göğüs altı bol herşey hamile kıyafteit sayılır :))))
niye çirkin olacakmıssın :) Biz özel insanlarız canım.. Dünyadaki herkesten daha güzeliz...
evet canım maalesef böle tatsız şeyler olmuştu ama 2 ay oldu sanırım neyse geçti bitti zatenayy canım merak etme senin topic onaylansın koyacam oraya göbişimi maaşallahı war görürsünüz
HELENN kuzum okumayı bitirdiysen bi anlat nasılsın iyimisin diye
aslında nasıl rahat ediyosak oyle giyinmemeiz lazım önce yada sonra ne farkeder değil mi?
canım sen adanadaymıssın.. benim ailem filan hep orda.. nasıl özledim adanayı .. gecen hafta köseden tatlı getirttim.. orda olup sıcak sıcak yemek vardı ama :) sen benim yerime ye .. bebişine yarasın
evet o da bi sebep olabilir.
sen o olaylar sırasında yoktun sonradan geldin.
ayynen gebede baktım 100 dü aynısını LCW den 46 ya aldım.
bak o espirili tşörtler gebe de 50 civarıydı LCW den 16 ya almıştım:) baby loading almıştım, sen?
keşke yazmasaydın, dün oranın konu sahibi burayı okuyordu. belkide yine ben yaptım sanıyodur
diğer topicleri açtığında link ver geliriz.
Ay canım ya sorma ben zaten hafif kiloluydum. Şimdi korkmaya başladım. 9 ayda ne olacağım acaba?:26: Hamilelik kesinlikle harika bir olay. Rabbim sağlıkla ve tadıyla yaşamamızı nasip etsin. Ama ben işte çok kilo alırım diye korkuyorum.:26: 1.5 kilo aldım şuana kadar. 10 haftalığız daha. İnşallah çok kilolu bir hamile olmam.
bızım bırada lcw outlet var
hamıle badılerınden aldım 4 tane cok sırın ama dadece bırını gıyıyorum
fıyatı 5 ten baslıyor en fazla 8 tl ıdı
hamıle esortmanları var esnek yazıyor 10 tlye aldım
hamıle pantolanları vs bırsuru sey vardı ama almadım sanırım 25 ıdı onların fıyatı
haftaya bır daha gıdıcem yenıler gelmıstır
al bendende okadar...bende 1.3-1.5 kilo aldım...okadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime sadece suyu 1.5 litreyi geçemiyorum....bazen yeri geliyor öğün geçiştiriyorum gel görki kilo almış....dr soracam zaten..şimdiden böyleysem diğer aylarda nasıl olacka durum diye.....
Ay canım ya sorma ben zaten hafif kiloluydum. Şimdi korkmaya başladım. 9 ayda ne olacağım acaba?:26: Hamilelik kesinlikle harika bir olay. Rabbim sağlıkla ve tadıyla yaşamamızı nasip etsin. Ama ben işte çok kilo alırım diye korkuyorum.:26: 1.5 kilo aldım şuana kadar. 10 haftalığız daha. İnşallah çok kilolu bir hamile olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?