2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aslında nasıl rahat ediyosak oyle giyinmemeiz lazım önce yada sonra ne farkeder değil mi?

canım sen adanadaymıssın.. benim ailem filan hep orda.. nasıl özledim adanayı .. gecen hafta köseden tatlı getirttim.. orda olup sıcak sıcak yemek vardı ama :) sen benim yerime ye .. bebişine yarasın

ay benim kocam deli gibi daha öğrendiğimiz gün beni götürdü .. cok dar giyiyorum diye hamile pantolonu aldırdı.. Allahtan dr giyebilirsin dedi de ısrar etmiyor şimdilik..

niye çirkin olacakmıssın :) Biz özel insanlarız canım.. Dünyadaki herkesten daha güzeliz...

canım keşke bişey çekse genelde ekşi tuzlu şeyler yemek istiyorum ama kusunca da ..... benım de geçenlerde tam evet düzeldim diyordum iyiydi sonra birden tekrar kusmalar başladı çaresiz ilaç aldım. şu folik asit kullanma işi de bi bitse ilaç demek bile midemi bulandırıyor yani benım yarısı psikolojik galiba ama böyle hasta gibi olmak da istemiyorum elimde değil
bu arada beraber gitmemiz çok güzel

benimde cıktı bende adet olmamaya bağlıyorum.. vuct yeni yeni alısıyor sanırım.. doktor bana 4. aya kadar ne istiyorsan giy dedi bebeğe bişey olmazmıs..

evet o da bi sebep olabilir.
sen o olaylar sırasında yoktun sonradan geldin.

ayynen gebede baktım 100 dü aynısını LCW den 46 ya aldım.

ay ben çok güzel çeşit çeşit baskılı hamile tşörtleri bile aldım lcw de olmasa yandık çokta uygun orası erken girdim havaya
bak o espirili tşörtler gebe de 50 civarıydı LCW den 16 ya almıştım:) baby loading almıştım, sen?

keşke yazmasaydın, dün oranın konu sahibi burayı okuyordu. belkide yine ben yaptım sanıyodur
diğer topicleri açtığında link ver geliriz.

evett hele burası ayrı bi pahalı zatenn..en iyisi lcw hem ucuzz..ayyy yaz gelsin giyilsin tiril tiril bol elbiselerrr..daha rahat ederiz kızlarr

niye çirkin olacakmıssın :) Biz özel insanlarız canım.. Dünyadaki herkesten daha güzeliz...

Ay canım ya sorma ben zaten hafif kiloluydum. Şimdi korkmaya başladım. 9 ayda ne olacağım acaba?:26: Hamilelik kesinlikle harika bir olay. Rabbim sağlıkla ve tadıyla yaşamamızı nasip etsin. Ama ben işte çok kilo alırım diye korkuyorum.:26: 1.5 kilo aldım şuana kadar. 10 haftalığız daha. İnşallah çok kilolu bir hamile olmam.

evet canım maalesef böle tatsız şeyler olmuştu ama 2 ay oldu sanırım neyse geçti bitti zaten ayy canım merak etme senin topic onaylansın koyacam oraya göbişimi maaşallahı war görürsünüz

oo cok merak ettim simdi kizlar gobuslerinizi benimkide baya baya cikti erkenden cok seviniyorum hatta okadar belliki dun bayanin biri metroda yer verdi bana oturmak istemedim yani benden daha yasca buyuk biriydi yok sen hamilesin sanirim diye osrar etti ne mutlu oldum anlatamam.

evt cnm adanadayım:))affiyet olsn ozaman..
ya ben hamile olduğumdan beri tatlı şeylerle aram pek yok hiç zevk almıyorum ama cnm bigün isterse senin yerinede yerim:))
sen istanbuldamısn?

ay ben hepsinden aldım görmemiş gibi o tşörtlerden

bızım bırada lcw outlet var

hamıle badılerınden aldım 4 tane cok sırın ama dadece bırını gıyıyorum

fıyatı 5 ten baslıyor en fazla 8 tl ıdı

hamıle esortmanları var esnek yazıyor 10 tlye aldım

hamıle pantolanları vs bırsuru sey vardı ama almadım sanırım 25 ıdı onların fıyatı

haftaya bır daha gıdıcem yenıler gelmıstır

al bendende okadar...bende 1.3-1.5 kilo aldım...okadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime sadece suyu 1.5 litreyi geçemiyorum....bazen yeri geliyor öğün geçiştiriyorum gel görki kilo almış....dr soracam zaten..şimdiden böyleysem diğer aylarda nasıl olacka durum diye.....

kizlar aranizda daha once konu acan varmi acaba ben nasil acacagimi buldum sanirim acmayi basardim onay icin bekleyin yazdi simdi bu ne kadar zmanda onaylanir? bu konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var

gunaydin kizlar ben daha yeni kendime geldim ay bugun burasi cok soguk kapattigimiz kaloriferleri geri yaktim iyimi.

fatmakoca ve luna sizi gidiler sizi demek sizde goturuyorsunuz lahmacunlari lop lop :86:ay dun aksam yine ipin ucunu kacirdim 3 tane lahmacun yedim bir oturmada simide bir kase tursu catir-cutur gitti mideye.

ben dusuk yaptigim hamileligimdede boyleydim canim hep acili-eksili seyler istiyordu ve yavrum erkekti,galiba diyorum buda erkek hayirlisi olsunda ciniyeti hic onemli degil ama insan ister istemez merak ediyor.

ingilterede 25.haftada soyluyorlar cinsiyetini.

bende kanamam olmada alisverise cikmistim hamile pantolanlarina bakmistim kotlara,kumaslara kumaslar cok cirkindi ya,kotlarsa daha buyuk geliyordu.bende hamile esofmani aldim super rahat siyah ve pantolon gibi heryere giderken giyiyorum.birde harem pantolon aldim beli lastikli rahat kendiside bol hosuma gitti evin icinde hep onu giyiyorum.

gecenlerde havalar guzeldi elbisede cok yakisiyor hamilelere ya benimde 2 tane var onlari giymistim cogaltmam lazim elbiseleri.

henuz kahvalti yapmadim.hazirlayip doyurayim yavrumu menumuz;

1 bardak sut
1 haslanmis yumurta
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
salatalik-domates
10-15 gr recel yada bal
2 dilim kepek ekmegi.

aaaaaa seninki dahada ucuzmuş

ya kizlar siz ne guzel bir 1.5 tan bahsediyorsunuz ben 59.5 tu hamile kaldim simdi bazen tok karina 62.5 hatta 62.8 falan ciktigi oluyor az once ac karina tartildim 60.9 cikti tabiki ben tok olani baz aliyorum yani yaklasik 3 kilo almisimmmm:18::18:

ben ilk hamile oldugumu öğrendiğimde Allahım dedim 73 kiloyoum :) 1,5 yıldır evliyim ve 19 kilo aldım bu sürede. Hayatım ın en zirve kilosunda hamile kaldım.. Doktrum bak Fatmacım sadece 9 kilo alcaz.. bak 9 diyorum 10 değil dedi.. Cok gülmüştüm.. sağlıklı beslendiğim için ki benim hic mide bulantım filanda olmadı yada iştahsızlığım 2 kilo verdim.. Hafif yürüyüşlere baslayabilirsin dedi.. 14 Mayısta diyetisyenede gitcem.. Çünkü cok kilo almak sonra verememek benimde büyük korkum.. En cokta kilodan dolayı hamileleikte şeker ya da tansiyon sorunu cıkmasından korkuyorum.. Dikkat etmek gerek .. hersey bebişlerimiz için

Ben daha önce İstanbulda olanlara diyetisyenimi önermiştim Emine Nasır Kartal Kızılay Tıp Merkezinde aylık 54 tl.. hata haftasonu üsküdarda polis hastanesi varmıs orda da ücretsiz oldugunu öğrendim.. ama bana uzak ben kartalda oturuyorum.. Bilginiz olsun kızlar .. faydalı olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…