- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.801
bızım bırada lcw outlet var
hamıle badılerınden aldım 4 tane cok sırın ama dadece bırını gıyıyorum
fıyatı 5 ten baslıyor en fazla 8 tl ıdı
hamıle esortmanları var esnek yazıyor 10 tlye aldım
hamıle pantolanları vs bırsuru sey vardı ama almadım sanırım 25 ıdı onların fıyatı
haftaya bır daha gıdıcem yenıler gelmıstır
aaaaaa seninki dahada ucuzmuş
kizlar aranizda daha once konu acan varmi acaba ben nasil acacagimi buldum sanirim acmayi basardim onay icin bekleyin yazdi simdi bu ne kadar zmanda onaylanir? bu konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var
bızım bırada lcw outlet var
hamıle badılerınden aldım 4 tane cok sırın ama dadece bırını gıyıyorum
fıyatı 5 ten baslıyor en fazla 8 tl ıdı
hamıle esortmanları var esnek yazıyor 10 tlye aldım
hamıle pantolanları vs bırsuru sey vardı ama almadım sanırım 25 ıdı onların fıyatı
haftaya bır daha gıdıcem yenıler gelmıstır
afiyet olsun canim valla benim kahvalti menumun yarisi kadar yiyorsun sanirim benim kendimi frenleme zamanim geldi cok hizli gidiyorum.gunaydin kizlar ben daha yeni kendime geldim ay bugun burasi cok soguk kapattigimiz kaloriferleri geri yaktim iyimi.
fatmakoca ve luna sizi gidiler sizi demek sizde goturuyorsunuz lahmacunlari lop lop :86:ay dun aksam yine ipin ucunu kacirdim 3 tane lahmacun yedim bir oturmadasimide bir kase tursu catir-cutur gitti mideye.
ben dusuk yaptigim hamileligimdede boyleydim canim hep acili-eksili seyler istiyordu ve yavrum erkekti,galiba diyorum buda erkek hayirlisi olsunda ciniyeti hic onemli degil ama insan ister istemez merak ediyor.
ingilterede 25.haftada soyluyorlar cinsiyetini.
bende kanamam olmada alisverise cikmistim hamile pantolanlarina bakmistim kotlara,kumaslara kumaslar cok cirkindi ya,kotlarsa daha buyuk geliyordu.bende hamile esofmani aldim super rahat siyah ve pantolon gibi heryere giderken giyiyorum.birde harem pantolon aldim beli lastikli rahat kendiside bol hosuma gitti evin icinde hep onu giyiyorum.
gecenlerde havalar guzeldi elbisede cok yakisiyor hamilelere ya benimde 2 tane var onlari giymistim cogaltmam lazim elbiseleri.
henuz kahvalti yapmadim.hazirlayip doyurayim yavrumu menumuz;
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
salatalik-domates
10-15 gr recel yada bal
2 dilim kepek ekmegi.
kizlar aranizda daha once konu acan varmi acaba ben nasil acacagimi buldum sanirim acmayi basardim onay icin bekleyin yazdi simdi bu ne kadar zmanda onaylanir? bu konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var
gunaydin kizlar ben daha yeni kendime geldim ay bugun burasi cok soguk kapattigimiz kaloriferleri geri yaktim iyimi.
fatmakoca ve luna sizi gidiler sizi demek sizde goturuyorsunuz lahmacunlari lop lop :86:ay dun aksam yine ipin ucunu kacirdim 3 tane lahmacun yedim bir oturmadasimide bir kase tursu catir-cutur gitti mideye.
ben dusuk yaptigim hamileligimdede boyleydim canim hep acili-eksili seyler istiyordu ve yavrum erkekti,galiba diyorum buda erkek hayirlisi olsunda ciniyeti hic onemli degil ama insan ister istemez merak ediyor.
ingilterede 25.haftada soyluyorlar cinsiyetini.
bende kanamam olmada alisverise cikmistim hamile pantolanlarina bakmistim kotlara,kumaslara kumaslar cok cirkindi ya,kotlarsa daha buyuk geliyordu.bende hamile esofmani aldim super rahat siyah ve pantolon gibi heryere giderken giyiyorum.birde harem pantolon aldim beli lastikli rahat kendiside bol hosuma gitti evin icinde hep onu giyiyorum.
gecenlerde havalar guzeldi elbisede cok yakisiyor hamilelere ya benimde 2 tane var onlari giymistim cogaltmam lazim elbiseleri.
henuz kahvalti yapmadim.hazirlayip doyurayim yavrumu menumuz;
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
salatalik-domates
10-15 gr recel yada bal
2 dilim kepek ekmegi.
ben birsürü konu açtım da hiç onay istemedi ki anlamadım bu işi ben.
yeaawrum sen ordan al al bize kargola bari. bende bi outlet buldum ama pantolonlar aynı fiyattı tşört yoktu.
yeaawrum sen ordan al al bize kargola bari. bende bi outlet buldum ama pantolonlar aynı fiyattı tşört yoktu.
ya kizlar siz ne guzel bir 1.5 tan bahsediyorsunuz ben 59.5 tu hamile kaldim simdi bazen tok karina 62.5 hatta 62.8 falan ciktigi oluyor az once ac karina tartildim 60.9 cikti tabiki ben tok olani baz aliyorum yani yaklasik 3 kilo almisimmmm:18::18:
ay kızlar şimdi hastaneyi aradım 2 li testimin sonuçları çıkmışyazrın sabah eşim alıcak akşam saat 6 da dra randevumm varr ayyyy ateş bastıı bana :84: inş iyidir sonuçları
inşallah iyidir canım bize de yaz olur mu, benim de haftaya:18:ay kızlar şimdi hastaneyi aradım 2 li testimin sonuçları çıkmışyazrın sabah eşim alıcak akşam saat 6 da dra randevumm varr ayyyy ateş bastıı bana :84: inş iyidir sonuçları
canim sana zahmet olmazsa bana ozelden yazarmisin nasil actigini sanirim ben yapamadim o isi.Dun gece ruyama bile girdi yani sabaha kadar konu acmakla ugrasip durdum kabus gibiydi resmen
canim sana zahmet olmazsa bana ozelden yazarmisin nasil actigini sanirim ben yapamadim o isi.Dun gece ruyama bile girdi yani sabaha kadar konu acmakla ugrasip durdum kabus gibiydi resmen
kızlar bu arada göbişlerden bahsetmişsiniz benimki oldu walla tam resimlik saklayamıyorum artık pantolonlarımın hiçbiri olmuyor benimle aynı haftalarda olanlarında çıktımı göbişleri ay daha erken değilmi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?