2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
çokk eksik var canım en son adet tarihin ile bulunduğun il. tekrardan hoşgeldin sefa getirdin :86:[/QUOTE]

canım son adet tarihim 8 şubat ve istanbuldayım ve tekrardan hoşbulduuuk

aaa outlet iyi fikirr.....onlara bakmak lazımmış....

aaaaaa seninki dahada ucuzmuş

evet fıyatları gorunce bende sen gıbı olmustum

ama outlet ya o yuzdendır ne farkı var bılmıyorum her yerını kontorl ettım defosu fılan yok urunlerın..

aranızda en cok kılo alan benım herhalde doktora mutlaka soracagım bu ne hal boyle dıye off

kizlar aranizda daha once konu acan varmi acaba ben nasil acacagimi buldum sanirim acmayi basardim onay icin bekleyin yazdi simdi bu ne kadar zmanda onaylanir? bu konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var

ben birsürü konu açtım da hiç onay istemedi ki anlamadım bu işi ben.

yeaawrum sen ordan al al bize kargola bari. bende bi outlet buldum ama pantolonlar aynı fiyattı tşört yoktu.

afiyet olsun canim valla benim kahvalti menumun yarisi kadar yiyorsun sanirim benim kendimi frenleme zamanim geldi cok hizli gidiyorum.

ay kızlar şimdi hastaneyi aradım 2 li testimin sonuçları çıkmış yazrın sabah eşim alıcak akşam saat 6 da dra randevumm varr ayyyy ateş bastıı bana :84: inş iyidir sonuçları

kizlar aranizda daha once konu acan varmi acaba ben nasil acacagimi buldum sanirim acmayi basardim onay icin bekleyin yazdi simdi bu ne kadar zmanda onaylanir? bu konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var

daha once cok konu actım aama hıc onay ıcın bekletmedıler herhalde bu topıge has bırseydır

slmlar hanımlar amaaan tribün amma kalabalık maşallah
kızlar siz şanlsısınız şurda hepi topu 3 sene önce ne lcwde ne c&ada falan böle uygun hamile kıyafetleri yoktu 3 sene önce gebeden 100 liraya hamile kotu almıştım yalnı şuan hamile pantolonlarım büyük geliyo diğerlerini düğme açık giyiyiyorum fakat ben üstten sıkıntılıyım çoğu robodan üst bile olmuyo göğüslerden forma gibi bitanecik bluzum var heryere giyiyom böğğğhh geldi kızımda nisanda kalmıştım daha yazlık şeyler var bu yüzden
ayyy temizlik yaptım belim ağrıdı koltuk falan çektim

afiyet olsun şekerim.. yarasın bebişine...

ben birsürü konu açtım da hiç onay istemedi ki anlamadım bu işi ben.

yeaawrum sen ordan al al bize kargola bari. bende bi outlet buldum ama pantolonlar aynı fiyattı tşört yoktu.

canim sana zahmet olmazsa bana ozelden yazarmisin nasil actigini sanirim ben yapamadim o isi.Dun gece ruyama bile girdi yani sabaha kadar konu acmakla ugrasip durdum kabus gibiydi resmen

olur kuzu

yokya burası bıldıgın kocaman 3 katlı yer

cocuk ıcın ayrı kadın ıcın erkek ıcın ıcınde yurume bandı koymuslar cok ıyı olmuş valla

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 1 ziyaretçi)

derya2807,tuubaaoz,yuba,kahvekolik,bol,tipitip48,vildan41,Sumak,sulisim,siyah-düş,gulden79,fatmakoca,nazobülo,Princess of Rain,SevdeBilge,

ya kizlar siz ne guzel bir 1.5 tan bahsediyorsunuz ben 59.5 tu hamile kaldim simdi bazen tok karina 62.5 hatta 62.8 falan ciktigi oluyor az once ac karina tartildim 60.9 cikti tabiki ben tok olani baz aliyorum yani yaklasik 3 kilo almisimmmm:18::18:

ama tok karnına olan gerçek kilon değilki her seferinde farklı çıkar su içtiğinde akşam yemeiğin fazla yediğinde ideali sabah aç karnına wc den çık sonra kıyafetsiz olan tartı sonucudur

ay kızlar şimdi hastaneyi aradım 2 li testimin sonuçları çıkmış yazrın sabah eşim alıcak akşam saat 6 da dra randevumm varr ayyyy ateş bastıı bana :84: inş iyidir sonuçları

hadi inş güzel sonuçlarla dönersin....insan heyecanlanıyor merak ediyor durumu....

inşallah iyidir canım bize de yaz olur mu, benim de haftaya:18:

canim sana zahmet olmazsa bana ozelden yazarmisin nasil actigini sanirim ben yapamadim o isi.Dun gece ruyama bile girdi yani sabaha kadar konu acmakla ugrasip durdum kabus gibiydi resmen

şimdiiii, aylara göre genel paylaşım- kasım annelerine gir. en üstte sol tarafta yeni konu aç var, oraya gir tamamdır. acaba bi konu bikaç kez açılmasın diye mi onay işini çıkardılar?

ayy dün bende azcık sülümana baktım gece rüyama girdi körolasıca ayy beni öldürüodu adm resmen yaa oklarla resmen ok yağmuru gördüm sanırsam totom açıkta kalmışş:78:

çıktı çıktı sanırım 13+3 seninki benimde pantalonlarım olmuyo :))

slm kızlar sonunda bugün yazmak nasip oldu takip ediyodum zaten arada ama yazcak derman bulamıyodum kendimde çok şükür bugün iyim yazıym dedim 10 mayısta randevum var o zaman öğrencem inşlh doğum tarihini ilk gittiğimde söylemedi bana heycandan benimde aklıma gelmedi bakalım bu sefer inşlh istediğim herşeyi ögrenirim olmadı doktorumu değiştircem

Son düzenleme:
yubacım kıyamam, rüyana girecek kadar uğraştırmış bu iş seni. Ben de anlamadım ama neden onay bekliyor? Çünkü ben de daha önce açtığım konularda hiç beklemedim. :26: Sorun nerde acaba? :44:

deryacım inşallah güzeldir sonuçların. Endişelenme. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

fatmacım ben de diyetistene gitmeyi düşündüm fakat diyetisyene hamile kalmadan önce de gitmiştim. 4 kilo ancak verebilmiştim. Yani benim iştahım açıldığında diyetisyeni de dinlemeyeceğimi biliyorum. Elimden geleni yapmaya çalışırım ama iştahım beni korkutuyor. Bazen kara delik gibi herşeyi içime çekiyorum. Ay inşallah çok kilo almayız. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…