- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.821
ay kızlar şimdi hastaneyi aradım 2 li testimin sonuçları çıkmışyazrın sabah eşim alıcak akşam saat 6 da dra randevumm varr ayyyy ateş bastıı bana :84: inş iyidir sonuçları
evt cnm adanadayım:))affiyet olsn ozaman..
ya ben hamile olduğumdan beri tatlı şeylerle aram pek yok hiç zevk almıyorum ama cnm bigün isterse senin yerinede yerim:))
sen istanbuldamısn?
kizlar aranizda daha once konu acan varmi acaba ben nasil acacagimi buldum sanirim acmayi basardim onay icin bekleyin yazdi simdi bu ne kadar zmanda onaylanir? bu konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var
inşallah iyidir canım bize de yaz olur mu, benim de haftaya:18:
şimdiiii, aylara göre genel paylaşım- kasım annelerine gir. en üstte sol tarafta yeni konu aç var, oraya gir tamamdır. acaba bi konu bikaç kez açılmasın diye mi onay işini çıkardılar?
slm kızlar sonunda bugün yazmak nasip oldu takip ediyodum zaten arada ama yazcak derman bulamıyodum kendimde çok şükür bugün iyim yazıym dedim 10 mayısta randevum var o zaman öğrencem inşlh doğum tarihini ilk gittiğimde söylemedi bana heycandan benimde aklıma gelmedi bakalım bu sefer inşlh istediğim herşeyi ögrenirim olmadı doktorumu değiştircem
slm kızlar sonunda bugün yazmak nasip oldu takip ediyodum zaten arada ama yazcak derman bulamıyodum kendimde çok şükür bugün iyim yazıym dedim 10 mayısta randevum var o zaman öğrencem inşlh doğum tarihini ilk gittiğimde söylemedi bana heycandan benimde aklıma gelmedi bakalım bu sefer inşlh istediğim herşeyi ögrenirim olmadı doktorumu değiştircem
ama tok karnına olan gerçek kilon değilki her seferinde farklı çıkar su içtiğinde akşam yemeiğin fazla yediğinde ideali sabah aç karnına wc den çık sonra kıyafetsiz olan tartı sonucudur
hadi inş güzel sonuçlarla dönersin....insan heyecanlanıyor merak ediyor durumu....
ay kızlar şimdi hastaneyi aradım 2 li testimin sonuçları çıkmışyazrın sabah eşim alıcak akşam saat 6 da dra randevumm varr ayyyy ateş bastıı bana :84: inş iyidir sonuçları
kızlar ya bişe sorcam aranızda bel fıtığı olan varmı ben evde iki dönüyorum belim kitleniyo resmen hareket edemiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri-kilo-takip-cizelgesi.html#post19049420
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...kasim-annelerinin-gobusleri.html#post19049469
iste kizlar topiklerimiz birkac duzenleme yapacagim firindan yeni ciktilar.
canım dr la mutlaka paylas..şimdiden bu acıyı hissediyorsan ilerleyen dönemler senin için daha zor olur bence..
hoşbuldum saol canım benim kasımda düşüğüm olmuştu inşlh bu kez sağ salim alırız kucağımıza ben sata göre hesaplayınca 24 kasım çıkıyor ama ultrasonda doktor 6 gün büyük demişti şimdi gittiğimde ne çıkıcak bakalım onun için tam bilemiyorumhoş geldin aramıza .. ilk bebeğin mi canım senin de? Doğum tarihini tahminen sende hesaplayabilirsin internette hesaplayıcılar var..
ayy dün bende azcık sülümana baktım gece rüyama girdi körolasıca ayy beni öldürüodu adm resmen yaa oklarla resmen ok yağmuru gördüm sanırsam totom açıkta kalmışş:78:
yasasinnnnnnnnnnn oldu valla sagol canim hemen link veriyorum
ne güzel canım kötü bişey yokmuşkizlar iyi gunler, nasilsiniz, herkese mutlu huzurlu saglikli bir gun dilerim...dun aksam doktora gitdim doktor karnima bakti hic bir sey yok, eliyle yokladi rahmin buyuk geldi dedi yukari kalkiyor ve bagirsaklarina basinc uyquluyor iste bu yuzden sanci ve agri veriyor, o sis gorduyunde basinc altinda kalan bagirsagindaki gaz dedi,yani korkulacaq bir sey yok. ultrasona sokmadi bizde malesef izin verilmiyor siksik girmeye, avrupada da boyleymis off ya ne guzel turkiyede isteyen gire biliyor, mayin 10-u gel dedi hem cinsiyyeti oyreniriz hem de guzelce inceleriz dedi, simdi bakmak bir sey demiyecek dedi,..simdi mutluyum. opuyorum herkesi. yine agrim var ama korkum yok. yuppppppppppiiiiiiiiii
aynen ya ne zamn geçicek ben bile az önce yine kustum afedersinkızlar herkese meraba naslsnz nasl gidiyor hamişlik bugün 11 hafta 5 günlük olduk 12. haftaya az kaldı mide bulantılarım azalacağ yerde dahada artmaya başladı ne yapıcam bilemiyorum
kız senin bebiş kız olmasın ama erkek di dimibir zararı olacağını düşünmüyorum canım ama tabi bu benim fikrimbenimde yüzümde fazlaca sivilce oluştu bende alıp yapacağım çok çirkin oldum ben ya aynaya bakasım yok
saol cnm ben 13 nde doktoruma gitcem.o zaman sorcam.burda paylaşırım.bi de aşerme demişsin ben çok fazla acı ekşi yiyorum.şimdi de eşim çubuk turşusu arıyo işten çıkmış.acaip ağzım sulanıyo.:)bi yerde bulmş galiba akşam gelcek turşum
çıktı çıktı sanırım 13+3 seninki benimde pantalonlarım olmuyo :))
ay birde benimki 2 gün önden gidio 13+5 im aslında bu arada walla ay daha küçük hissedilmez denio ama benim 2 gündür göbeğimde bişiler oluo kızlar anlayamıorum gece yatağa yattığım zaman birde karnımı doyurduğum zaman ayy hissediyomuyum ama yaa bilmiorum ki şimdi bazı arkadaşlar daha çok erken diyecekler ama bu gaz falan da değil yani o daha farklı oluyor şuandada bi kıpırdanmalar var biraz önce bir çikolatayı mideye indirdimde
cnm doktora sordum çok zorlandığında ağrı kesici alabilirsin dedi almıyorum ama yarım saat geçecek sonra tekrar benim korkum ilerleyen zamanlarda ne yapacam karnım büyüdükçe inşallh çok sorun yaşamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?