2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay kızlar şimdi hastaneyi aradım 2 li testimin sonuçları çıkmış yazrın sabah eşim alıcak akşam saat 6 da dra randevumm varr ayyyy ateş bastıı bana :84: inş iyidir sonuçları

ben de heyecan yaptım.. mutlaka paylaş bizimlede.. dua ediyoruz tatlım ...

evt cnm adanadayım:))affiyet olsn ozaman..
ya ben hamile olduğumdan beri tatlı şeylerle aram pek yok hiç zevk almıyorum ama cnm bigün isterse senin yerinede yerim:))
sen istanbuldamısn?

evt canım .. nişanlanmadan 3 gün önce eşimin tayini buraya cıktı .. kalktık geldik bizde .. aşk adama neler yaptırıyor

kizlar aranizda daha once konu acan varmi acaba ben nasil acacagimi buldum sanirim acmayi basardim onay icin bekleyin yazdi simdi bu ne kadar zmanda onaylanir? bu konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var

canım benim hiç bir fikrim yok .. denemedim hiç..

kızlar ya bişe sorcam aranızda bel fıtığı olan varmı ben evde iki dönüyorum belim kitleniyo resmen hareket edemiyorum

yasasinnnnnnnnnnn oldu valla sagol canim hemen link veriyorum

hoş geldin aramıza .. ilk bebeğin mi canım senin de? Doğum tarihini tahminen sende hesaplayabilirsin internette hesaplayıcılar var..

heheheheeh aynı gün randevumuz varr :))benimde 10 mayıs

tşk ederim kızlar inş herşey normaldir

kızlar ya bişe sorcam aranızda bel fıtığı olan varmı ben evde iki dönüyorum belim kitleniyo resmen hareket edemiyorum

canım dr la mutlaka paylas..şimdiden bu acıyı hissediyorsan ilerleyen dönemler senin için daha zor olur bence..

canım dr la mutlaka paylas..şimdiden bu acıyı hissediyorsan ilerleyen dönemler senin için daha zor olur bence..

cnm doktora sordum çok zorlandığında ağrı kesici alabilirsin dedi almıyorum ama yarım saat geçecek sonra tekrar benim korkum ilerleyen zamanlarda ne yapacam karnım büyüdükçe inşallh çok sorun yaşamam.

hoş geldin aramıza .. ilk bebeğin mi canım senin de? Doğum tarihini tahminen sende hesaplayabilirsin internette hesaplayıcılar var..
hoşbuldum saol canım benim kasımda düşüğüm olmuştu inşlh bu kez sağ salim alırız kucağımıza ben sata göre hesaplayınca 24 kasım çıkıyor ama ultrasonda doktor 6 gün büyük demişti şimdi gittiğimde ne çıkıcak bakalım onun için tam bilemiyorum

ayy dün bende azcık sülümana baktım gece rüyama girdi körolasıca ayy beni öldürüodu adm resmen yaa oklarla resmen ok yağmuru gördüm sanırsam totom açıkta kalmışş:78:

çok iyi yaaa

yasasinnnnnnnnnnn oldu valla sagol canim hemen link veriyorum

ohh sevindim bu gece rüyanda beni görürsün artık
hemen bakıyorum

Kızlar benim yine uykum geldi. Günün bu vakitlerinde uykum geliyor. Alıştım iyice sanırım. Duşa girecektim sabah güya, ne kadar üşengeç oldum ben. Akşama yemeğim de yok. Çok tembelim çok. :97: Ben önce biraz uyuyayım da sonra gerisini düşünürüz değil mi? Size iyi sohbetler. Görüşmek üzere...

ne güzel canım kötü bişey yokmuş bebeşimiz iyi
kızlar herkese meraba naslsnz nasl gidiyor hamişlik bugün 11 hafta 5 günlük olduk 12. haftaya az kaldı mide bulantılarım azalacağ yerde dahada artmaya başladı ne yapıcam bilemiyorum
aynen ya ne zamn geçicek ben bile az önce yine kustum afedersin az kaldı cnm geçicek bulantıyı aklına getirme bir uğraşın olsun cnm dene derim ben sana
bir zararı olacağını düşünmüyorum canım ama tabi bu benim fikrim benimde yüzümde fazlaca sivilce oluştu bende alıp yapacağım çok çirkin oldum ben ya aynaya bakasım yok
kız senin bebiş kız olmasın ama erkek di dimi derler ya anne çirkinleşirse kız olur güzelleşirse erkek

aynen yaa eşim diyo artık yeter bende diyorum tek başıma yapmadım ben bu çocuğu diye gülüyoruz ozaman ama sağolsun yine kırmıyo gidip alıyo ne istiyosam

çıktı çıktı sanırım 13+3 seninki benimde pantalonlarım olmuyo :))

ay birde benimki 2 gün önden gidio 13+5 im aslında bu arada walla ay daha küçük hissedilmez denio ama benim 2 gündür göbeğimde bişiler oluo kızlar anlayamıorum gece yatağa yattığım zaman birde karnımı doyurduğum zaman ayy hissediyomuyum ama yaa bilmiorum ki şimdi bazı arkadaşlar daha çok erken diyecekler ama bu gaz falan da değil yani o daha farklı oluyor şuandada bi kıpırdanmalar var biraz önce bir çikolatayı mideye indirdimde

kızlar ben 61 kilodan 51 kiloya düştüm hiç iyiye gitmiyorum sonumuz hayırola diyelim barii

Son düzenleme:

erken değil ki kesinlikle 14. haftaya girmişsin gayet normal ben uzun zamandır hissediyorum gaz çok farklı ayırt ediliyor tabiki bu resmen sürtünme kıpırdanma gibi

gecen gün duydum .. hamileyken günde 1 tane magnezyum almak tüm acıları geciriyormus.. agrım olmadı hiç şimdilik ama .. bu ara dra gidecek olan varsa sorabilir mi? benimkine daha 1 hafta var da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…