2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
LCW de hamile kıyafetleri olması çok iyi valla bende gidip bakıcam inşaallah şu tembelliği üstümden atarsam :)

cinsiyet bellimiydi

slm arkadaşlar nasılsınız
ben yarın balıkesire gidicem hamileyken ilk defa yolculuk yapıcam işallah bi sorun çıkmaz 9 mayıstada randevum var bakalım neler olcak

ay kızlar butun mesajlarınıza alıntı yaptım yaptım yaptım tam cevap veriyordum baglantımda sorun oldu bilgisayarı yeniden baslatmak zorunda kaldım

benim durumum da sizinkine cok benziyor..ben esnek ve dusuk belli fitilli kadife pantolonum dısında hicbir kotumun yada normal kanvas pantolonumn dugmesini maalesef kapatamıyorum, her seyimi uzun giyorum ve pantolonlarımın son dugmesini acık bırakıyorum gecen gun fermuarlı olanını acık bıraktım az kalsın dusuyordu pantolon..

yani dugme genisleticiden alayım dedim ama bacaklarımı da sıkacak gibi pantolonlar.. ben en iyisi bu haftasonu h&m, lcw ve c&a nın yollarını halim olursa bir arsınlayayım.. insallah taakatim olur da alısverise cıkabilirim.. yalnız magazalar eminim baharlıklara gecmistir yanılıyor muyum kızlar?? e ben hala kazak kadife pantolon giyorum ne olacak simdi

bu arada kızlar benim sutyenlerimin de neredeyse hicbiri olmuyor e ben ne yapacagım? her ay icin ayrı sutyen mi alacagım daha 11. haftadayım kızlar bana fikir verin biraz.. benim goguslerm cok buyuk degilllerdi ama birden buyuduler eskiden 34b giyordum 75 ciivarı bir sey ve su anda hicbir sekilde giyemiyorum ayıptır soylemesi genelde sutyensiz geziyorum.. siz naptınız?

ben de 60 kilo ile hamile kaldım, bi ara 61 dim bi ara 62 idim istahsizlik kusmalar sonucu su anda 60,6 yım.. benim icin kilo sorun degil zaten yiyebilsem alırım umrumda da degil saglıklı olsun bebisim yeter, bende zaten kalcamda harita gibi catlak var eskiden kalma, musaitim catlamaya acaba ne zaman baslasam mustela yada lierac a? ben bi de gogus + kalca +gobegime surmeyi planlıyorum ya siz?

slm arkadaşlar nasılsınız
ben yarın balıkesire gidicem hamileyken ilk defa yolculuk yapıcam işallah bi sorun çıkmaz 9 mayıstada randevum var bakalım neler olcak

hiç bir şey olmaz Allhın izniyle ben 7 haftalıkken taa vana gittik arabayla.....

sumakcım yanlış hatırlamıyorsam izmirde oturuyordun bu outlet magazası nerde acaba meark ettim adres verebilirmisin canım

cnm bence kaşıntı başladıysa artık sürmen gerekiyo genelde 3. ayda başlanıyor çünkü ben 2 hafta oldu nerdeyse başlayalı..

erken değil ki kesinlikle 14. haftaya girmişsin gayet normal ben uzun zamandır hissediyorum gaz çok farklı ayırt ediliyor tabiki bu resmen sürtünme kıpırdanma gibi

ay kızlar hevesinizi kırmak istemem ama ... hamileyken vucuttaki kan miktarı %40 a kadar artıyormus .. damardan gecen kanın hareketi sizin hissettiğiniz..

cnm bence kaşıntı başladıysa artık sürmen gerekiyo genelde 3. ayda başlanıyor çünkü ben 2 hafta oldu nerdeyse başlayalı..
yok kaşınmadı da potansiyel var bende
sırf gobege mi suruyorsunuz? ben ucları haric goguslerime + kalca + gobek dusunuyorum?

az evvel yazdıgım kaynamasın:

bu arada kızlar benim sutyenlerimin de neredeyse hicbiri olmuyor e ben ne yapacagım? her ay icin ayrı sutyen mi alacagım daha 11. haftadayım kızlar bana fikir verin biraz.. benim goguslerm cok buyuk degilllerdi ama birden buyuduler eskiden 34b giyordum 75 ciivarı bir sey ve su anda hicbir sekilde giyemiyorum ayıptır soylemesi genelde sutyensiz geziyorum.. siz naptınız?

ay kızlar hevesinizi kırmak istemem ama ... hamileyken vucuttaki kan miktarı %40 a kadar artıyormus .. damardan gecen kanın hareketi sizin hissettiğiniz..

yok canım ne heves kırması ama bilmiorum işte anlamıyorum çok erken hissedebilende oluyormuş zaten 1 aya kalmaz zaten hissedicez hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…