- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.841
ay birde benimki 2 gün önden gidio 13+5 im aslında bu arada walla ay daha küçük hissedilmez denio ama benim 2 gündür göbeğimde bişiler oluo kızlar anlayamıorum gece yatağa yattığım zaman birde karnımı doyurduğum zaman ayy hissediyomuyum ama yaa bilmiorum ki şimdi bazı arkadaşlar daha çok erken diyecekler ama bu gaz falan da değil yani o daha farklı oluyor şuandada bi kıpırdanmalar var biraz önce bir çikolatayı mideye indirdimde
slm arkadaşlar nasılsınız
ben yarın balıkesire gidicem hamileyken ilk defa yolculuk yapıcam işallah bi sorun çıkmaz 9 mayıstada randevum var bakalım neler olcak
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri-kilo-takip-cizelgesi.html#post19049420
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...kasim-annelerinin-gobusleri.html#post19049469
iste kizlar topiklerimiz birkac duzenleme yapacagim firindan yeni ciktilar.
cinsiyet bellimiydi
ayy yok canım yaa belli değil yarın öğrenmeyi umut ediyorum
evet fıyatları gorunce bende sen gıbı olmustum
ama outlet ya o yuzdendır ne farkı var bılmıyorum her yerını kontorl ettım defosu fılan yok urunlerın..
aranızda en cok kılo alan benım herhaldedoktora mutlaka soracagım bu ne hal boyle dıye off
ay kızlar butun mesajlarınıza alıntı yaptım yaptım yaptım tam cevap veriyordum baglantımda sorun oldu bilgisayarı yeniden baslatmak zorunda kaldım
benim durumum da sizinkine cok benziyor..ben esnek ve dusuk belli fitilli kadife pantolonum dısında hicbir kotumun yada normal kanvas pantolonumn dugmesini maalesef kapatamıyorum, her seyimi uzun giyorum ve pantolonlarımın son dugmesini acık bırakıyorum gecen gun fermuarlı olanını acık bıraktım az kalsın dusuyordu pantolon..
yani dugme genisleticiden alayım dedim ama bacaklarımı da sıkacak gibi pantolonlar.. ben en iyisi bu haftasonu h&m, lcw ve c&a nın yollarını halim olursa bir arsınlayayım.. insallah taakatim olur da alısverise cıkabilirim.. yalnız magazalar eminim baharlıklara gecmistir yanılıyor muyum kızlar?? e ben hala kazak kadife pantolon giyorum ne olacak simdi
bu arada kızlar benim sutyenlerimin de neredeyse hicbiri olmuyore ben ne yapacagım? her ay icin ayrı sutyen mi alacagım daha 11. haftadayım kızlar bana fikir verin biraz.. benim goguslerm cok buyuk degilllerdi ama birden buyuduler eskiden 34b giyordum 75 ciivarı bir sey ve su anda hicbir sekilde giyemiyorum ayıptır soylemesi genelde sutyensiz geziyorum.. siz naptınız?
ben de 60 kilo ile hamile kaldım, bi ara 61 dim bi ara 62 idim istahsizlik kusmalar sonucu su anda 60,6 yım.. benim icin kilo sorun degil zaten yiyebilsem alırım umrumda da degil saglıklı olsun bebisim yeter, bende zaten kalcamda harita gibi catlak var eskiden kalma, musaitim catlamaya acaba ne zaman baslasam mustela yada lierac a? ben bi de gogus + kalca +gobegime surmeyi planlıyorum ya siz?
ayy ben koydum göbişimii bakın kızlar
cnm bence kaşıntı başladıysa artık sürmen gerekiyo genelde 3. ayda başlanıyor çünkü ben 2 hafta oldu nerdeyse başlayalı..
erken değil ki kesinlikle 14. haftaya girmişsin gayet normal ben uzun zamandır hissediyorum gaz çok farklı ayırt ediliyor tabiki bu resmen sürtünme kıpırdanma gibi
yok kaşınmadı da potansiyel var bendecnm bence kaşıntı başladıysa artık sürmen gerekiyo genelde 3. ayda başlanıyor çünkü ben 2 hafta oldu nerdeyse başlayalı..
canım oteki tarafa da yazım erkek gibi geldi banaaa
ay kızlar hevesinizi kırmak istemem ama ... hamileyken vucuttaki kan miktarı %40 a kadar artıyormus .. damardan gecen kanın hareketi sizin hissettiğiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?