2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok kaşınmadı da potansiyel var bende
sırf gobege mi suruyorsunuz? ben ucları haric goguslerime + kalca + gobek dusunuyorum?

ben göbek ve göğsüme sürüyorum heryerine.

canım onu kendimizmi alıyoruz ben hiç bilmiyorum.kaşıntı falanda yok 11 haftalığım alsammıki bende

cnm ben dediğim gibi 12 deyim 2 hafta oldu kullanıyorum kendimiz alıyoruz tabi ben eczaneden aldım.

ay kizlar ugrasiyorum ugrasiyorum su kilo topigine bi cizelge yapamadim kendi kendime actim topigi ama simdide can cekisiyorum yapacam diye nasil tablo yapacagim ben bu topigin basindki gibi acaba

cnm benimde olmuyo yeni bitane aldım artık ama bi zaman sonra duruyomuş büyümesi benimki durdu gibi sürekli büyüme olmaz yani.

selam kizlarr nasilsiniz dicem ya pek bi neeli gozukuyor, cizelge ve gobus konulaari acilmis baya heyecanlanmis topik :)

bide kimsenin cinsiyet belli degil sanirim ,bizimkide kesin demedi ama buyuk bi ihtimall oglusum olcak Rabbim onu korusun benden almasin

3 hafta once kanamamdan dolayi acile gittim devamli yatmam gerekiyordu o kadardir zamandir yatiyorum
bu hafta fazla yatmayip oturdum Allahim dun gece bir kanamam oldu durduramadim ,resmen saril saril akti acile gittikki giderken bile bacagimi acamiyorum hemen bosaliyor ,tuvalete gidemedim dusecek diye korktum
bunda cok korktum kesin dustu dedim cunku normal bi kanama degildi, ve Allaha bin sukur bebegim benimle beni birakmiyordu ,on gorunce nasil agladim,umudumu yitirmisken tam onu gordum

dun aksam kabuslu bir gun gecirdim suan hala kanamam var ama fazla degil ,insallah kesilir ve sanirim bi 3 hafta daha hic kalkmadan yaticam

kanamanin sebebi ise ben tup bebekle hamile kaldim ,iki tane emriyo konuldu biri tuttu biri tutmayinca o tutunamayan kese kayboluyomus bu yuzden kanama oluyormus, doktor dedi dikkat et o giderken bebegide goturebilir diye

sizler bana gore daha sanslisiniz ,tup bebekte hep risk oluyor insallah Rabbim kucaguima almayi nasip eder

ben bebe yağı kullnıyorum....belimden başlıyorum diz kapaklarıma kadar sürüyorum.....göğüslerde dahil...tam yağlı güreşçi gibi oluyorum.....

normal günlük olarkata sıvı vazelin kullnıyorum şimdilik daha diğer kremlere başlamdık....

tatlım eğer 75 takıyosan 85 beden alsan bence yeterli merak etme öyle her ay almana gerek yok göğüsler böyle birden büyür ama her ay büyümeye devam etmez ben kızımda da bunda da hemen 90 beden almıştım doğuma kaar gitmişti
kızlar daha öncede sölemiştim ben kızımda mustelayı banyo sonrası nemlendirici olarak lierac ıda akşam yatmadan önce sürüyodum benden size tavsiye gecleri eşinize sürdürün hele göbiş büyüdüğünde ben komple sürüyodum tüm göbek göğüs ucu hariç çevresi kollar baldırlar bel çevresi benim arkadaş sadece göbeğe sürdü bişey olmadı ama diz kabaklarının arkası bile çatladı fakat bide şunu unutmayın bu biraz genetik annenize ananenize teyzenize bakın eğer çatlıycağınız varsa her türlü çatlarsınız doğuma kadar yağ içinde yatsanız bile

arkadaşlar merhaba, bende kasım ayına bi mercimek büyütüyorum bu süreçte ve inş. sonrasında sizlerle birlikte olabilir miyim? Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eylesin

geçmiş olsun canım işallaah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın:26:

bende zar zor sığıyorum....pamuklu bir sütyen alacam hala erteliyorum...85 kullanıyordum herhalde 90-95 anca olacak bu gdişle....

canım geçmiş olsun inş bişey olmıcak bebeğine doktorunda dediği gibi yatarak atlatıcaksın inş bebeğinde iyiymiş dualarım seninle olucak canım tekrardan geçmiş olsun

Allah yardımcın olsunn.Yüce Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

cnm benimde olmuyo yeni bitane aldım artık ama bi zaman sonra duruyomuş büyümesi benimki durdu gibi sürekli büyüme olmaz yani.
sagol tatlim..

canım gecmis olsun ben de tup bebek tedavisiyle hamile kaldım cok sukur seni cok iyiy anlarım.. hem de cok bu benim ikinci denememdi.. daha evvelkinde ne oldugunu yazmak istemiyorum kızların morali bozulmasın cunku pat diye okuyunca kotu seyleri ben de cok kotu oluyordum..
cok gecmis olsun canım benim.. sanırım ben de seninki gibi kanamalar gecirdim .. bana da toplam 2 tane embriyo koymuslardı cok sukur 1 tanesi tuttu.. iki kere de kanama gecirdim.. doktoruma sebebini sormadım cunku bebisimin saglıgı yerindeydi ama senin acıklaman bana cok mantıklı geldi.. gerci doktorum bana 2. kaybolan embriyoya ne oldugunu tıbben tam olarak bilmiyoruz demisti ama bence bu kanamalarla bi alakası olabilir..
dikkat et tatlım Allah'ım bebisini korusunn

canım verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim cok acıklayıcılar.. benim kalcam zaten harita gibi cizgi icinde ben bir an avvel baslayayım o zaman cok musaitimm

geçmiş olsun canım allahım inşallah bir daha göstermez aynı şeyleri bende yaşadım 2 kere kanamam oldu ikincisinde artık düştü demiştim ama rabbim bebegimizi bize bagışladı ben artık evde kendi kendimi idare edebiliyorum umarım biran önce sende iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…