2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay yubacigim ben okulu biraktim onumde iki sinavim vardi birine gidemedim kanamam oldu digerinede gidemeyecegim buyuk olasilikla okula bildirdim ben artik gelemeyecegim diye, esim kesinlikle izin vermiyor gitmeme.

cok korkuyor birsey olacak diye.

bizim henuz arabamiz yok malesef biz heryere hastaneye bile otobusle gidiyoruz canim.cumartesi olsun bakalim hayirlisiyla iyi olursam gidecegim iyi olmazsam zaten gitmeyecegim.

hamile kaldigimdan beri metroya binmedim cok iyi biliyorum kabus gibi birdurum metro olayi...

canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsın bu süreci bol bol dinlen bebişinde sıkıca tutunsun insallah.....

teşekkürler canım bende artık düzenli olarak kullanmaya başlasam iyi olur

ya kizlar size birsey soracagim benden hemen,hemen hergun boyle hafif yesilimsi bir akinti geliyor boyle afedersiniz sunuyor hafif ama kokusu felan yok ve her doktora gittigimde doktorum urine testi yapiyor ve cok sukur temiz cikiyor idrarim.

sizce neden oluyor bu akinti doktorum normal diyor kokusuzsa korkma diyor bana birde kasiklarimda baya batmalar oluyor boyle bir anda gelip gidiyor korkmalimiyim bu agrilardan?

ve sizdede bu durumlar oluyormu?

kızlar 2 saattir araştırıyorum dogru dürüst bişey bulamadım istanbulda olanlar bahçelievler medical park ve vatan 29 mayısa giden varmı acaba ben düşük yaptığımda medicale gitmiştim nadide hanıma ama bida ona gitmek istemiyorum hatta medicalede gitmek istemiyorum ama gidebilceğim hastaneler belli yakın olan buralar var medicanada olabilir ben şuan 29 mayıs mine hanıma gidiyorum ama sanki onla anlaşamıycaz gibi hissediyorum o yüzden araştırym dedim sizin bildiğiniz varsa yazarsanız çok memnun olurum..

bende bahçelievlerdeyim. medical parkı bende sormuştum giden yok burdan. medicana düzgün korkmaza giden arkadaşlar var memnunlar. bende yenibosnada nisa hastanesine gidiyorum asiye hanıma. bu kadar iyi bi doktor hayatımda görmedim. ama hastane çok kalabalık fenalık geliyo bana.

bendede başından beri akıntı var ama renksiz. bazen sarı gibi. kokusuzsa normalmiş. kokuluysa mantar olabilirmiş.

Son düzenleme:
bir zamanlar o nisa hastanesinin yaninda oturuyorduk hey gidi gunler hey :89:

nisa hastanesi dedigin hayrunisa hastanesi aksa camisinin tam karsisi degilmi kahvekolik.

aman insallah bir sorun yoktur kokusu felan yok Allahtan.

saol canım bütün hastaneler kalabalık artık zaten beni medicalde düşük yaptığımı bildiği halde 1 saat beklettiler o yüzden gitmek istemiyorum o hastaneye sigortamızın geçtiği hastanelerden birine gitmek zorundayım bakalım nisayıda araştırıym oda yakınmış bana bayan doktor istiyorum zaten iyi olur orası olursa o zman

kızlar ya konuyla alakası yok ama bişey sorcam:) elevit kullananız var mı?varsa iştahınız açıldı mı?ben bugün boşanda semerini ye' denilcek kadar oldum da ilk defa kullandım

bir zamanlar o nisa hastanesinin yaninda oturuyorduk hey gidi gunler hey :89:

nisa hastanesi dedigin hayrunisa hastanesi aksa camisinin tam karsisi degilmi kahvekolik.

aman insallah bir sorun yoktur kokusu felan yok Allahtan.
caminin ismini bilmiyorum ama evet koccamaaan bi cami var tam karşısında, hatta hastanenin otoparkını camiye gelenlerde kullanıyor. burda mı oturuyodun demek, sonra iş için mi yurt dışına çıktınız?

yaa ne sinir bişeymiş. asiye hanımla ilgili topikler var, google a asiye uzun yazarsan çıkar heralde. randevu alsam bile 1 saat beklemek zorunda kalıyorum doğum çıkıyor, kalabalık oluyor yada acil geleneler oluyor mutlaka, çok kalabalık. diğer dr lar sinek avluyor mürüvvet ve asiye hanımın kapısı çok kalabalık. yani hastaneyi değil ama dr u kesinlikle tavsiye ederim. hastaneyi sevmediğim için düzgün beye mi gitsem diye düşünüyordum ama erkek doktordan çok utanıyorum.

ay evet kahvekolik orada oturuyorduk bir zamanlar .

ben 3 yasindayken istanbula yerlestik biz 10 yil sonra geri memlekete donduk.hem evlenip,hemde is icin yurtdisindayiz.inan hala gozumde tutuyor mahallem istanbulu cok severim okadar pisligine ve kalabaligina karsi.

hastanenin diger karsisinda caddenin tam karsisinda bir pastane vardi cok guzel dondrumasi olurdu hala oradami acaba o pastane. abiler bizi cok severdi cocukken cok belesten dondurma yemisligim var

haftaya kontrolüm var bi bakayım pastane duruyomu hatta sana resim çeker eklerim. istersen eski evinin yerini de anlat resim çekerim hasret giderirsin :) bakalım bana beleş dondurma verecekler mi :)

kızlar ya konuyla alakası yok ama bişey sorcam:) elevit kullananız var mı?varsa iştahınız açıldı mı?ben bugün boşanda semerini ye' denilcek kadar oldum da ilk defa kullandım

evt cnm ben kullanıyorum ama 4 gün oldu başlayalı ben öyle bi etki görmedim ama.

hanimlar dunden beri 2011 hamilelri icin gobus topigi ve kilo topigi acilmasi ile ilgili iki topiktede cagri yaptim ve bugun kendim nasil konu acildigini ogrenip actim. bu topikteki kasim anneleri nede duyurmak istedim eger katilmak isterlerse diye
2011 kasin annelerinin gobusleri
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/441060-2011-kasim-annelerinin-gobusleri.html
2011 kasim anneleri kilo takip cizelgesi
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/441059-2011-kasim-anneleri-kilo-takip-cizelgesi.html
herkese iyi paylasimlar.

ay ciddenmi?
kimbilir nasil degisti mahalle goknur sokakttan giriyorsun ozamanlar apartmanin adi albayrak apartmaniydi ama simdi degistimi bilmiyorum.
ay yorma kendini canim benim icin ben birden oralarin ismini duyunca heyecan yaptim.

mahallem hep hatiralarimdaki gibi kalsin.

arkadaşlar bi sorum varr hamişlerin mesajların alt kısmında imza gibi bebişlerin bulunduğu haftayı gösteren süslü şeyi ben nasıl yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…