2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay kizlar az once hastaneden aradilar benim idrarimda enfeksiyon tespit etmisler yarin gidip ilac almam gerekiyormus. yani bende hicbirsey hissetmedim enfeksiyonla ilgili acaba neden oldu anlamadim. acaba ne ilaci verecekler bana . bebege zarari olurmuki simdi ilac icmenin tabi enfeksiyon daha zararlida.

gercektenmi ya off uzuldum simdi.canim afedersin yesil renkli,sumuk gibi bir akintin varmiydi bende boyle bir akinti var ama kokusu yok.

birde her hastaneye gittigine urine test yapiyorlarmiydi sana?

gercektenmi ya off uzuldum simdi.canim afedersin yesil renkli,sumuk gibi bir akintin varmiydi bende boyle bir akinti var ama kokusu yok.

birde her hastaneye gittigine urine test yapiyorlarmiydi sana?

yok canim bende cok az akinti var ama yesil falan degil hani yumurtlama oldugu zmanki gibi seffaf renkte birde bende hani enfeksiyon olduguna dair bir belirtide yok onlar arayip soyleyince sasirdim . daha once enfeksiyon oldugumda kasiklarim cok agriridi hatta afedersin idrarimi yaparkne yanma olurdu en ufak bir enfeksiyonda. simdi hicbirsey hissetmedim enfeksiyona dair.
ben ilk ebe ile gorusmeye gittigimde yapmislardi sanirim o zman cikti ama bana soylemediler 3-4 gun once tekrar idrar testi vermeye cagirdilar ben nedenini sordum sadece kontrol icin dediler bana belki emin olmak icin tekrar yaptirdilar.

canim burada limburg arkadasimiz demisti cranberry juice iyi geliyor diye bende nette arastirdim gercekten idrar yollari enfeksiyonunda ve ates dusurmede yardimci oluyormus ben 3 gundur iciyorum belki akintim ondan fazlalasti bilemiyorum.sende bir dene bakalim.bugun cok akintim var inan korkumdan kanmi acaba diye durmadan camasirima bakiyorum.

banada her gittigimde yapiyorlar tedbir amacliymis.

cok sagol canim soyledigin icin bende dun falan okumustum o arkadasin yorumunu ama hemen unutmusum bak seni soyleyince hatiladim. bende icmeyey baslayayim en yakin zmanda.

iyi gunler herkese gunaydin, nasilsiniz hamisler???? yaxsisiniz insallah....men de coooox yaxsiyam, dun aksam annemle babam geldi. gecen gun rahatsizlandigim icin merak etmisler ve kalkip gelmisler. onlari cooox sevirem. torunlari da onlari coooox sevir

günaydın cnm hadi gözün aydın.ailenin gelmesi çok güzel

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN..............
Annelerimize ne kadar da ihtiyacımız var, bebişlerimiz de bize o kadar ihtiyaç duyacaklar işte...
ooo yerim ben onları..

günaydın cnm hadi gözün aydın.ailenin gelmesi çok güzel

tskler, ustelik benim icin gelmelerini bilmem beni nasil mutlu etdi, martdan beri gorusmuyoduk. nevruz bayraminda gelmislerdi son defa. baya bi zaman gecmis ailesi uzakta yasayanlara da sozum sakin uzulmeyin saglikli olsunlar yeter yaxsi ki telefonlar var dimi ama

Selam canım..bende ilk bebeğimde kalbi durduğundan kürtaj olmuştum Nadide hn da ama ona bu gebeliğimde hiç gitmedim..Medicanada Düzgün korkmaz var buradan arkadaşın tavsiyesiyle gitmiştim..Çok ta memnunum hamile psikolojisinden anlıyor...Tavsiye ederim erkek diye başta çekinmiştim ama inan ki hiç bir sıkıntım yok ondan yana...

gecen gün bende wcde idrarımın yeşilimsi oldugunu gördüm .. doktoru aradım .. idrar tahlili ve idrar kültürü testi istedi , tahlilde sorun cıkmadı ama kültürü bekliyoruz .. oda bugün cıkacak ..inşallah sorun yoktur. Aslında enfeksiyon değilse bu ne diye merak ediyorum... kültür sonucu cıksın doktoru aricam.. sizede söylerim kızlar...

yubacım tek kullanımlık bi laç var onu içip wcye cıkmadan bekliyorsun.. antibiyotik değil.. sitede ben crafty bide bi baska arkadas kullanmıstı.. enfeksiyonu temizliyor..

evet iyiki de telefonlar var.. benim de annem ve babam geldi haftasonu ben ve kızım hasta olunca... çok önemli.. bu arada pazar günü anneler günü yeni anneler..............
kelebekli prenses kızımın resmini yükledim bu arada

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN..............
Annelerimize ne kadar da ihtiyacımız var, bebişlerimiz de bize o kadar ihtiyaç duyacaklar işte...
ooo yerim ben onları..

gunaydin, aslinda annemle hic anlasamam cocuklugumdan beri hep kavga ederdik bana babasinin kizi der :26::26: simdi de oyleyiz bana hep kendin gibi cocugun olsun der daha minikkende cok yorarmisim annemi, hic yemek yemezmisim coooook huysuzmusum simdi korkuyorum ya birden duasi gercek olur da bebisim bana cekerse diye

Günaydın hepinize güzel anneler.evet pazar günü anneler günü ama ben şimdi değil bebeğimi kucağıma aldığımda hediyemizi istiyorum

yok o seni korkutmak için demiştir, sonra sözünü içinden geri almıştır merak etme
annemle de ben de aman aman iyi anlaşamam genelde çatışmayla geçer, ama 5 dk. sonra gene sarılırız birbirimize.. beni çok seviyo biliyorum

ay maşallah pek güzel kızın..

saol, evet kızım çok tatlı yaa... anası kılıklı

Günaydın hepinize güzel anneler.evet pazar günü anneler günü ama ben şimdi değil bebeğimi kucağıma aldığımda hediyemizi istiyorum

yok yok hem şimdi aldır hem doğum yaptığında aldır, bu anneler günü o doğum hediyesi ikisinin yeri ayrı, erkeklere acımıycaksın şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…