2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hellloooo
kızlar
cranberry suyu var ya eşim makro da bulmuş (İstanbuldaki) tadı fena diil bakalım işe yarıcak mı içiorum :)

gercekdende prenses gibi.. allah ailesine annesine babasina bagislasin,

cnm yaa :) sağolasın
lansman vardı da yeni ürünle ilgili ondan koşturdum 2-3 gündür :)
iiyiz yani kuzucukla ben
bu hafta dr amca var cinsiyetimiz netleşecek meraktayım :)

cok sevindim canım iyi oldugunuza...

bak bende heyecanlandım .. benim kontrol de 14 mayısta .. belli olacakmı bakalım .. gerci ben biliyorum kızım olacak .. Hayırlısıyla inşallah...

cok sevindim canım iyi oldugunuza...

bak bende heyecanlandım .. benim kontrol de 14 mayısta .. belli olacakmı bakalım .. gerci ben biliyorum kızım olacak .. Hayırlısıyla inşallah...

bende dün rüyamda yüzünü gördüm pek güzeldi
ne farkettim bilio musun ? Eskiden bebekleri "güzelliği" ile derecelendirirdim şimdi sadece SAĞLIK diliorum
eşime rüyayı anlatırken güzelliğini hiççç anlatmadım çok sağlıklıydı dedim
Annelik bu heralde

selamün aleyküm tüm annelere allah hepimizin evlatlarını sağlılklı sahatli kucağimıza almayı nasip etsın bende goruyorum bebeğimi rüyalarımda cok güzel bı duygu ama ben ıyı hıssetmıyorum kendımıgecelrı mığde bulantısına uyanıyorum miğde yanması ve bulantı cok

kesinlikle bu canım... her adımda acaba ona bişey olurmu tedirginliği var... eskiden sixgara içerdim maalesef şimdi kokusunu alsam bebeğime bişey olacak diye korkuyorum.. Anneme anlattım bunları .. Annem işte biz buna annelik diyoruz dedi.. Önce sağlıklı olsunlar... cinsiyeti seçmek istemek haddimizemi.. Allah bize bu duygu yasatmıs daha isteriz ki.. Allah hicbirimizi yavrumuzla sınamasın inşallah...

ah canım bi kac haftan kalmıs söylenenlere göre.. 3. aydan sonra azalıyor .. az kaldı .. birazcık daha sabır..

gunaydin hanimlar
askolsun hepinize problemim var bir hastalik baslagici olabilir diye yazdim ama beni hiiiccc kimse merak etmemis bilesadece BEBEGIM arkadasim yazmis.neyse cok sukur 24 saatlik idrar da protein negatif cikmis tansiyonumda ortalama 12/7 civarindaydi simdilik problem yok ama yediklerime dikkate etmem gerekiyor artik insallah tek SIKINTImiz bu olur saglikla zamaninda gelir bebisim

bu arada görümcemde hamile... eşim o ne diyor sanki yarıstırır gibi :) Şimdi kayınvalidem hangimize gelebilecek bakalım.. önce bana gelir sonra kızına sanırım.. Görümcem 6 ay önce düşük yaptı.. İnşallah sorunsuz gecer bu sefer.. 2. bebeğinide kucağına sağlıkla alır inşallah. Sizlerde dua edin kızlar ltf.

ay canım benim nolur kusura bakma .. benim gözümden kacmıs.. cok cok gecmiş olsun .... bol yumurta yemen lazım.. kırmızı et... ve mantar ... protein depoları bunlar... dikkat et önce kendine sonra bebeğine canım benim..

kızlar ben 61 kilodan 51 kiloya düştüm hiç iyiye gitmiyorum sonumuz hayırola diyelim barii

kubi sana ne olmuş böyle ya ben 52 den 48 e düştüm diye üzülüyordum şükredeyim halime o zaman. Allah şifalar versin biran önce kendini toparlamaya bak beliki 3 cü aydan sonra almaya başlarsın artık.

Benim kızmı olacak bilmiyorum ama beni çirkinleştirdiği kesin bilmiyorum erkekte bekliyorum eşimin tarafında kız yok denecek kadar az eşim 3 erkek kardeş benimde 2 abim var abisinin çocuğu oldu oda erkek kız yok şu an ailede ondan heralde hep erkek olacakmış gibi geliyor ama kızda olursa çok güzel olur eşimde prensesim olsun diyo ah ah çok konuştum

mrb... Ayyy bulantilarin gectiyse ne guzel yaaa benim 2 gun sonra 14 haftalik olcak gram azalma yok surekli öğürme halindeyim hele su efervesan calsiyum tableti ahhh bebişe lazim olmasa ağzima surmem zor içiyorum yaaaaa

aynen bende de azalma yok istahim gelsin istiyorum. Allahim sen yardim et..!Canim sen elevit kullaniyormusun onun disinda bir de calsiyum tablet mi içiyorsun?

cooookkk gecmis olsun sekerim..Allah beterinden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…