2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

insallah bisey olmadan atlatiriz,saglikli bi sekilde aliriz bebeklerimizi kucagimiza
benimki onceki kanamdan sonra iyiydi, bu hafta biraz oturdum sanirim ondan dolayi oldu

badem yağı tüylenme yapar diye biliyorum canımcıgım yine de doktorun vermis ama..
bu arada Allah'tan benimkiler cok buyuk degildi de de azıcık kıvamlandılar simdi

ay canım ben kalp atışını duymamıstım o zamana kadar kanama icin gittim kalbi duyunca sebep mebep sorasım hic gelmemisti
insallah hakkımızda her seyin hayırlısı olurrrrrrr

kalçalarını ihmal etme o zaman luna
eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aaa bide ben kızımda 13 haftadan sonra başlamıştım
tamam tatlım hemen gidip alayım..

canım cok sukur ohh atlatmıssın benimki de iyi gecti cok sukur sıra kan sonuclarımı beklemede benimkiler ctesi cıkacak ama ben her gun arayıp taciz ediyorum hastaneyii

mustela catlak onleyici degil mi kreminin adı ? tam olarak yazar mısınız canlarım

öncelikle geçmiş olsun canım desene bu sefer bol bol bakmışsın bebegine umarın kan sonucunda iyi çıkar bu arada kremini kaça ve nereden aldın yazarsan sevinirim canım

benim gogusler zaten cokkk buyuktu simdi oldular iki kati onlarimi tasiyacagim gobusumu bilmiyorum

4 aylik olunca destekli hamile sutyenlerinden alacagim mothercareden.

vucuduma the body shopun body butterlarindan kullaniyorum gobuse catlak kremi surmedim henuz.

4.ay bitsin oyle korkuyorum ne olur ne olmaz diye.

insallah bisey olmadan atlatiriz,saglikli bi sekilde aliriz bebeklerimizi kucagimiza
benimki onceki kanamdan sonra iyiydi, bu hafta biraz oturdum sanirim ondan dolayi oldu

amin inşallah valla benim daha önce 2 düşüğüm var çok korkmuştum ama şu an risk çok ama çok azaldı inşallah sende atlatırsın cnm

insallah tekrardan yasamazsin canim,gecen hafta doktorum yine yat dinlen ama kendini yorma az az kalk ,arabaya fazla binmemeye calis dedi, bende ondan sonra yine bisey yapmadim ama biraz fazla oturdum bilmem buyuzdenmi oldu
aman yinede cok dikkat et sen ,mumkun oldugunca yatmaya calis , su bir ayida atlatalim insallah normale girer

sumakcım yanlış hatırlamıyorsam izmirde oturuyordun bu outlet magazası nerde acaba meark ettim adres verebilirmisin canım

canım sen nerede oturuyorsun ona gore tarıf edeyım belkı sana uzak gelebılr cınku :)

ya benımde ben goguslerımı cok begenırdım resmen sılıkonlu oldu bunlar
normalde 75 bazen 80 takardım
ama hıcbırı olmuyor su an sutyensız dolasıyorum bnde
85 alsam tam olucak ama tellı fılan olmasın ıstıyorum bakalım

canım benım cok gecmıs olsun gozlerım doldu bebegımı gordum dıyınce
ınsallah sagsalım alıcaksın kucagına

teşekkür ederim benim böyle ağrım sızım olmuyor ama kocaman oldular bebişten sonra küçülürler mi acaba

ya kızlar calsiyum kullananınız var mı ben sandoz kullanıyorum efervesan tablet hani şu suya atılandan gazoz gibi öğğğğ valla ya öğürmekten içim dışıma çıktı midem almıyo hap falan kullanan varsa söyleyin neolur doktora dayatma yapimm yoksa dişlerimden olcam

inşallah canım .benimde 17 mayısda kontorolum var bakalım o zaman ne diyecek doktorum umarım hepimiz saglıklı güzel hamilelikler geçiririz

biraz once arkadasim aradi oglusunun disi cikmis 7 aylik olacak oglu masallah cumartesi gunu dis bugdayi yapacakmis.gel dedi banada pek uzak degil 20 dklik yol ama birsey olurmu diye korkuyorum otobusle gidecegim.

insallah birsey olmaz.

Rabbim bizede nasip eder insallah dis bugdaylari felan.

arkadaslar çok agır grip geçiriyorum.dr ilaç vermiyo ama çok öksürdügüm için sekrol adında bi şurup verdi.fakat dün eşim alırken bunu hamileler kullanmıyo demişler.3ayını doldurmayanlar kullanmasın yazıyo.13+5.2 kere içtim ama korkuyorum.oksürürken kasıklarımda şiddetli sancı oluyo.napim bilemedim.bi yardım eli uzatır mısınız?

canım ben izmirde oturmuyorum salihlide oturuyorum yani pek fazla bilmem ama yinede anlatırsan sevinirim

geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin bebişinde rahat etsin. Bende alarjik grip var hergün en az bi kez grip olurum atlatırım. Öksürük ve bebek içinde yararlı bişey söyleyim içebileceğin ılıklıkta suyun içine bal ve limonsuyu koy afiyetle iç bak nasıl yumuşatıyor öksürük falanda kalmıyor

canım ben izmirde oturmuyorum salihlide oturuyorum yani pek fazla bilmem ama yinede anlatırsan sevinirim

he ben sen buradasın zannettım

salıhlı guzel yer ya bız Antalyaya gıderken oradan gecerız de koftesı guzel ımmmm

burada foçayı duymuşsundur kesın ,foçada sakıpağa dıye bır yer var ve outlet dunyası bır suru magaza var mudosundan tut levıs ,benetton,defactoya kadar oraya acıldı buyuk bı yer zaten mutlaka gorursun yesıllıkler ıcınde bı yer yolun duserse bak mutlaka :)

Tablo lınkı ıcın cok sagol deryacım ılk bır denem yaptım oldu sımdı yavs yavas herkesınkını gırmeye baslayacagım

kremi eczaneden aldım 3 al 2 öde vardı nasılsa bol ihtiyaç var diyealıp koydum mustelada cesit çok ama ben tek kremle her bölgeye kullanmak istedim mustela-stretch marks double action
yazıyar toplam 3üne 156 tl gibi bi ödeme yaptım kuzenim 1ay önce dogum yaptı hamilelik boyunca hep kullandı ve çatlak yok tabiki herkese göre farklı ama etkisini gördü benimde o yüzden ilk tercihim oldu

canım dunde benım sınavım vardı mecburen okula gıtmek zorundaydım hemdo metroyla bılıyorsun metrolar ne kadar havasız. Yanı hıc abartmıyorum resmen agladım yol bıtene kadar esımı aradım cıkar cıkmaz metrodan gel benı al yoksa bayılacagım dıye. Benım gıttgım yer 50 dklık bır mesafeydı ve mıdem cok bulandı kusammak ıcın kendımı cok sıktım bu yuzdende tansıyonum falan dustu sanırım . Senın gıdecegın yer yakınmıs ve otobusle ama eger cok kırılmayacaksa arkadasın senı anlayacaktır nacızene tavsıyem gıtmemen.

teşekkür ederim canım baya uzakmış en iyisi arkadaşlarında dedigi gibi sen alıp bize kargoyla gönder canım ama yolum düşerse mutlaka bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…