- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.901
çok geçmiş olsun canım bende hala kanama sıkıntısı yaşıyorum önceden şakır şakırdı az ağlamadım ilk günden beri yerimden kıpırdayamıyorum seni çok ii anlıyorum ama rabbim hepsini korusun şu an daha iiyim gün geçtikce iiye gidiyo darısı tüm çekenlerin başına
badem yağı tüylenme yapar diye biliyorum canımcıgım yine de doktorun vermis ama..bana dr badem yağı veya zeytinyağı kullan dedi. tövbe süremedim bir gr bile.. 4. ayı bekliyorum krem kullanmak için...
hosgeldin sende mercimeğinde.. amin diyorum kocamanından dualarına...
ay ay Lunacım sorma benimkiler zaten buyuktü şimdi daha beter resmen hergün yıkayıp kaloriferde kurutuyorum.. bide gece giydiğim var.. gece takmazsam cok canım yanıyor.. aslında sızılar gecti ama korkuyorum ben.. bi kere onun acısına gecenin bir yarısı kalkıp aglamıstım.. nasıl uyuyacam ben diye :)
ay canım ben kalp atışını duymamıstım o zamana kadar kanama icin gittim kalbi duyunca sebep mebep sorasım hic gelmemistitesekkur ederim canim sende cok dikkat et bu ikinciymis insallah bunda problemsiz gecirirsin ,ayni yollardan gacmisin ve kotu sonuclanmis, insallah benimki kotu olmaz
doktor sebebini aciklamasi gerekliydi aslinda, cunku ben ilk baska hastanede acile gittim , onlar bana bebek asagida dusme tehlikesi var dediler, kendi doktoruma gittigimde bu aciklamayi yapti, yok ebbek asagida degil gayet iyi ama tutmayan emriyo kayboldugu icin boyle, acildekiler sana iki tane konulduguu bilmedikleri icin soylemediler dedi
iste boylece buyuk bi korku atlattim , yanimda kayinvalidem var baya yatarim artik :)
tamam tatlım hemen gidip alayım..kalçalarını ihmal etme o zaman luna
eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aaa bide ben kızımda 13 haftadan sonra başlamıştım
canım cok sukur ohh atlatmıssın benimki de iyi gecti cok sukurkızlar merhaba nasılsınız uzun süredir takip edemedim nezle oldum üstüne bulantılar dahada bezdirdi.henüz eski mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir.bugün kontrolüm vardı ikili tarama yaptı ama ne yapma bizim minik bir türlü pozisyonunu vermedi 3kez ultrasona girdim toplamda 50dk kadar sürdü bende miniğimi izledim bol bol ve sonunda aldı doktorum ense kalınlıgını 0.1mm iyi sanırım kan sonucum salı cıkacak umarım bizde iyi haberler veririz cinsiyet için erken dedi doktor belli olmadı malesef acele etme dedi.
ben mustela krem kullanmaya başlamıştım doktorum günde bir mustela bir kerede badem yagı sür dedi aklınızda olsun.henüz eski mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir
kızlar merhaba nasılsınız uzun süredir takip edemedim nezle oldum üstüne bulantılar dahada bezdirdi.henüz eski mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir.bugün kontrolüm vardı ikili tarama yaptı ama ne yapma bizim minik bir türlü pozisyonunu vermedi 3kez ultrasona girdim toplamda 50dk kadar sürdü bende miniğimi izledim bol bol ve sonunda aldı doktorum ense kalınlıgını 0.1mm iyi sanırım kan sonucum salı cıkacak umarım bizde iyi haberler veririz cinsiyet için erken dedi doktor belli olmadı malesef acele etme dedi.
ben mustela krem kullanmaya başlamıştım doktorum günde bir mustela bir kerede badem yagı sür dedi aklınızda olsun.henüz eski mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir
insallah bisey olmadan atlatiriz,saglikli bi sekilde aliriz bebeklerimizi kucagimiza
benimki onceki kanamdan sonra iyiydi, bu hafta biraz oturdum sanirim ondan dolayi oldu
canım benimde kanamam ilk oldugunda annem geldi baktı 10gün sonra kayınvalidem sonra tekrar annem geldi yani 1 ay onlar baktılar sagolsunlar doktor artık yavaş yavaş kalka bilirsin deyince onlar gitti bende artık kanamam kesildigi için işlerin birazını yapıyorum kendi kendime
sumakcım yanlış hatırlamıyorsam izmirde oturuyordun bu outlet magazası nerde acaba meark ettim adres verebilirmisin canım
az evvel yazdıgım kaynamasın:
bu arada kızlar benim sutyenlerimin de neredeyse hicbiri olmuyor e ben ne yapacagım? her ay icin ayrı sutyen mi alacagım daha 11. haftadayım kızlar bana fikir verin biraz.. benim goguslerm cok buyuk degilllerdi ama birden buyuduler eskiden 34b giyordum 75 ciivarı bir sey ve su anda hicbir sekilde giyemiyorum ayıptır soylemesi genelde sutyensiz geziyorum.. siz naptınız?
selam kizlarr nasilsiniz dicem ya pek bi neeli gozukuyor, cizelge ve gobus konulaari acilmis baya heyecanlanmis topik :)
bide kimsenin cinsiyet belli degil sanirim ,bizimkide kesin demedi ama buyuk bi ihtimall oglusum olcak Rabbim onu korusun benden almasin
3 hafta once kanamamdan dolayi acile gittim devamli yatmam gerekiyordu o kadardir zamandir yatiyorum
bu hafta fazla yatmayip oturdum Allahim dun gece bir kanamam oldu durduramadim ,resmen saril saril aktiacile gittikki giderken bile bacagimi acamiyorum hemen bosaliyor ,tuvalete gidemedim dusecek diye korktum
bunda cok korktum kesin dustu dedim cunku normal bi kanama degildi, ve Allaha bin sukur bebegim benimle beni birakmiyordu ,on gorunce nasil agladim,umudumu yitirmisken tam onu gordum
dun aksam kabuslu bir gun gecirdim suan hala kanamam var ama fazla degil ,insallah kesilir ve sanirim bi 3 hafta daha hic kalkmadan yaticam
kanamanin sebebi ise ben tup bebekle hamile kaldim ,iki tane emriyo konuldu biri tuttu biri tutmayinca o tutunamayan kese kayboluyomus bu yuzden kanama oluyormus, doktor dedi dikkat et o giderken bebegide goturebilir diye
sizler bana gore daha sanslisiniz ,tup bebekte hep risk oluyor insallah Rabbim kucaguima almayi nasip eder
bana dr badem yağı veya zeytinyağı kullan dedi. tövbe süremedim bir gr bile.. 4. ayı bekliyorum krem kullanmak için...
hosgeldin sende mercimeğinde.. amin diyorum kocamanından dualarına...
ay ay Lunacım sorma benimkiler zaten buyuktü şimdi daha beter resmen hergün yıkayıp kaloriferde kurutuyorum.. bide gece giydiğim var.. gece takmazsam cok canım yanıyor.. aslında sızılar gecti ama korkuyorum ben.. bi kere onun acısına gecenin bir yarısı kalkıp aglamıstım.. nasıl uyuyacam ben diye :)
insallah tekrardan yasamazsin canim,gecen hafta doktorum yine yat dinlen ama kendini yorma az az kalk ,arabaya fazla binmemeye calis dedi, bende ondan sonra yine bisey yapmadim ama biraz fazla oturdum bilmem buyuzdenmi oldu
aman yinede cok dikkat et sen ,mumkun oldugunca yatmaya calis , su bir ayida atlatalim insallah normale girer
canım sen nerede oturuyorsun ona gore tarıf edeyım belkı sana uzak gelebılr cınku :)
ya benımde ben goguslerımı cok begenırdım resmen sılıkonlu oldu bunlar
normalde 75 bazen 80 takardım
ama hıcbırı olmuyor su an sutyensız dolasıyorum bnde
85 alsam tam olucak ama tellı fılan olmasın ıstıyorum bakalım
canım benım cok gecmıs olsun gozlerım doldu bebegımı gordum dıyınce
ınsallah sagsalım alıcaksın kucagına
ay sagol canim valla esim geldi yemege o gelince bakamamistim simdi hemen bakiyorumcanım bak burda gösteriyor linki veriyorum sana
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/426141-tablo-nasil-yapilir.html
arkadaslar çok agır grip geçiriyorum.dr ilaç vermiyo ama çok öksürdügüm için sekrol adında bi şurup verdi.fakat dün eşim alırken bunu hamileler kullanmıyo demişler.3ayını doldurmayanlar kullanmasın yazıyo.13+5.2 kere içtim ama korkuyorum.oksürürken kasıklarımda şiddetli sancı oluyo.napim bilemedim.bi yardım eli uzatır mısınız?
canım ben izmirde oturmuyorum salihlide oturuyorumyani pek fazla bilmem ama yinede anlatırsan sevinirim
biraz once arkadasim aradi oglusunun disi cikmis 7 aylik olacak oglu masallah cumartesi gunu dis bugdayi yapacakmis.gel dedi banada pek uzak degil 20 dklik yol ama birsey olurmu diye korkuyorum otobusle gidecegim.
Insallah birsey olmaz.
Rabbim bizede nasip eder insallah dis bugdaylari felan.
he ben sen buradasın zannettım
salıhlı guzel yer ya bız Antalyaya gıderken oradan gecerız de koftesı guzel ımmmm
burada foçayı duymuşsundur kesın ,foçada sakıpağa dıye bır yer var ve outlet dunyası bır suru magaza var mudosundan tut levıs ,benetton,defactoya kadar oraya acıldı buyuk bı yer zaten mutlaka gorursun yesıllıkler ıcınde bı yer yolun duserse bak mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?