2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ah canım cok cok gecmiş olsun neyseki bebeğine bişey olmamıs.. panik yok bu dönemde stres yok.. Bizler dünyanın en özel ve önemli kadınlarıyız :) kıymetini bilelim... rik misk kalmadı hayırlısıyla senin içinde .. bol bol yat dinlen şekerim... Hepimiz sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah.

kızlar siz kremlenmeye başlamışsınız bende aklıma geldikçe sürüyorum evde bir tane vucut losyonu vardı siz ne kullanıyor neler öneriyorsunuz

bana dr badem yağı veya zeytinyağı kullan dedi. tövbe süremedim bir gr bile.. 4. ayı bekliyorum krem kullanmak için...

arkadaşlar merhaba, bende kasım ayına bi mercimek büyütüyorum bu süreçte ve inş. sonrasında sizlerle birlikte olabilir miyim? Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eylesin

hosgeldin sende mercimeğinde.. amin diyorum kocamanından dualarına...

ay ay Lunacım sorma benimkiler zaten buyuktü şimdi daha beter resmen hergün yıkayıp kaloriferde kurutuyorum.. bide gece giydiğim var.. gece takmazsam cok canım yanıyor.. aslında sızılar gecti ama korkuyorum ben.. bi kere onun acısına gecenin bir yarısı kalkıp aglamıstım.. nasıl uyuyacam ben diye :)

tesekkur ederim canim sende cok dikkat et bu ikinciymis insallah bunda problemsiz gecirirsin ,ayni yollardan gacmisin ve kotu sonuclanmis, insallah benimki kotu olmaz
doktor sebebini aciklamasi gerekliydi aslinda, cunku ben ilk baska hastanede acile gittim , onlar bana bebek asagida dusme tehlikesi var dediler, kendi doktoruma gittigimde bu aciklamayi yapti, yok ebbek asagida degil gayet iyi ama tutmayan emriyo kayboldugu icin boyle, acildekiler sana iki tane konulduguu bilmedikleri icin soylemediler dedi
iste boylece buyuk bi korku atlattim , yanimda kayinvalidem var baya yatarim artik :)

seninle ayniyiz canim suan ,sanirim sen atlattin gibi
bende hala kanama var yattikca insallah duzelcektir, ozellikle belimin altina yastik koyup yatiyorum
benim kayinvalide oldugu icin rahatim is yonunden

kalçalarını ihmal etme o zaman luna
eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aaa bide ben kızımda 13 haftadan sonra başlamıştım

kızlar merhaba nasılsınız uzun süredir takip edemedim nezle oldum üstüne bulantılar dahada bezdirdi.henüz eski mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir.bugün kontrolüm vardı ikili tarama yaptı ama ne yapma bizim minik bir türlü pozisyonunu vermedi 3kez ultrasona girdim toplamda 50dk kadar sürdü bende miniğimi izledim bol bol ve sonunda aldı doktorum ense kalınlıgını 0.1mm iyi sanırım kan sonucum salı cıkacak umarım bizde iyi haberler veririz cinsiyet için erken dedi doktor belli olmadı malesef acele etme dedi.
ben mustela krem kullanmaya başlamıştım doktorum günde bir mustela bir kerede badem yagı sür dedi aklınızda olsun.henüz eski mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir

yok canı seninkini ben 13+3 sandım ben 13+6 yım yani farketmiyo aynıyız sanırım aynı kıpırdanmayı bende hissediyorum ama gaz diye geçiştiriyorum bakalım ne olcak

sen rahatsin ozaman sempatim yat hic kalkma valla benim kaynanam istersen geleyim dedi okadar.benim istememi bekliyor zanimca kendi kafasindan bulupta gelmiyor.basimdan bir dusuk gecti degilmi daha ne bekliyorsun geleceksen gel,gelmeyeceksen zaten ben seni istemem kendi,kendimi idare ediyorum cok sukur.

seninle ayniyiz canim suan ,sanirim sen atlattin gibi
bende hala kanama var yattikca insallah duzelcektir, ozellikle belimin altina yastik koyup yatiyorum
benim kayinvalide oldugu icin rahatim is yonunden

canım benimde kanamam ilk oldugunda annem geldi baktı 10gün sonra kayınvalidem sonra tekrar annem geldi yani 1 ay onlar baktılar sagolsunlar doktor artık yavaş yavaş kalka bilirsin deyince onlar gitti bende artık kanamam kesildigi için işlerin birazını yapıyorum kendi kendime

çok geçmiş olsun canım bende hala kanama sıkıntısı yaşıyorum önceden şakır şakırdı az ağlamadım ilk günden beri yerimden kıpırdayamıyorum seni çok ii anlıyorum ama rabbim hepsini korusun şu an daha iiyim gün geçtikce iiye gidiyo darısı tüm çekenlerin başına

e tabi kendi kendine gelirse gelsin sen gel diyemezsin

ben iki haftadir yalizdim canim ayni senin gibi idarze edeyordum, kaynanam bu haqfta geldi Turkiyeden ,oda benim icin degil randovusu varmis onun icin geldi,e gelincede mecbur yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…