- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.881
selam kizlarr nasilsiniz dicem ya pek bi neeli gozukuyor, cizelge ve gobus konulaari acilmis baya heyecanlanmis topik :)
bide kimsenin cinsiyet belli degil sanirim ,bizimkide kesin demedi ama buyuk bi ihtimall oglusum olcak Rabbim onu korusun benden almasin
3 hafta once kanamamdan dolayi acile gittim devamli yatmam gerekiyordu o kadardir zamandir yatiyorum
bu hafta fazla yatmayip oturdum Allahim dun gece bir kanamam oldu durduramadim ,resmen saril saril aktiacile gittikki giderken bile bacagimi acamiyorum hemen bosaliyor ,tuvalete gidemedim dusecek diye korktum
bunda cok korktum kesin dustu dedim cunku normal bi kanama degildi, ve Allaha bin sukur bebegim benimle beni birakmiyordu ,on gorunce nasil agladim,umudumu yitirmisken tam onu gordum
dun aksam kabuslu bir gun gecirdim suan hala kanamam var ama fazla degil ,insallah kesilir ve sanirim bi 3 hafta daha hic kalkmadan yaticam
kanamanin sebebi ise ben tup bebekle hamile kaldim ,iki tane emriyo konuldu biri tuttu biri tutmayinca o tutunamayan kese kayboluyomus bu yuzden kanama oluyormus, doktor dedi dikkat et o giderken bebegide goturebilir diye
sizler bana gore daha sanslisiniz ,tup bebekte hep risk oluyor insallah Rabbim kucaguima almayi nasip eder
ben bebe yağı kullnıyorum....belimden başlıyorum diz kapaklarıma kadar sürüyorum.....göğüslerde dahil...tam yağlı güreşçi gibi oluyorum.....
normal günlük olarkata sıvı vazelin kullnıyorum şimdilik daha diğer kremlere başlamdık....
arkadaşlar merhaba, bende kasım ayına bi mercimek büyütüyorum bu süreçte ve inş. sonrasında sizlerle birlikte olabilir miyim? Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eylesin
az evvel yazdıgım kaynamasın:
bu arada kızlar benim sutyenlerimin de neredeyse hicbiri olmuyor e ben ne yapacagım? her ay icin ayrı sutyen mi alacagım daha 11. haftadayım kızlar bana fikir verin biraz.. benim goguslerm cok buyuk degilllerdi ama birden buyuduler eskiden 34b giyordum 75 ciivarı bir sey ve su anda hicbir sekilde giyemiyorum ayıptır soylemesi genelde sutyensiz geziyorum.. siz naptınız?
gecmis olsun sempatim ya kalkma yat, inan bana bende gun boyu yatiyorum sadece yavas,yavas yemek yapmaya kalkiyorum okadar.
canım gecmis olsun ben de tup bebek tedavisiyle hamile kaldım cok sukurseni cok iyiy anlarım.. hem de cok bu benim ikinci denememdi.. daha evvelkinde ne oldugunu yazmak istemiyorum kızların morali bozulmasın cunku pat diye okuyunca kotu seyleri ben de cok kotu oluyordum..
cok gecmis olsun canım benim.. sanırım ben de seninki gibi kanamalar gecirdim .. bana da toplam 2 tane embriyo koymuslardı cok sukur 1 tanesi tuttu.. iki kere de kanama gecirdim.. doktoruma sebebini sormadım cunku bebisimin saglıgı yerindeydi ama senin acıklaman bana cok mantıklı geldi.. gerci doktorum bana 2. kaybolan embriyoya ne oldugunu tıbben tam olarak bilmiyoruz demisti ama bence bu kanamalarla bi alakası olabilir..
dikkat et tatlım Allah'ım bebisini korusunn
:
yukarda arkadar link vermis onunla yapmaya calis yapamazsan sorarsin bana
geçmiş olsun canım allahım inşallah bir daha göstermez aynı şeyleri bende yaşadım 2 kere kanamam oldu ikincisinde artık düştü demiştim ama rabbim bebegimizi bize bagışladı ben artık evde kendi kendimi idare edebiliyorum umarım biran önce sende iyileşirsin
gecmis olsun sempatim ya kalkma yat, inan bana bende gun boyu yatiyorum sadece yavas,yavas yemek yapmaya kalkiyorum okadar.
ay birde benimki 2 gün önden gidio 13+5 im aslında bu arada walla ay daha küçük hissedilmez denio ama benim 2 gündür göbeğimde bişiler oluo kızlar anlayamıorum gece yatağa yattığım zaman birde karnımı doyurduğum zaman ayy hissediyomuyum ama yaa bilmiorum ki şimdi bazı arkadaşlar daha çok erken diyecekler ama bu gaz falan da değil yani o daha farklı oluyor şuandada bi kıpırdanmalar var biraz önce bir çikolatayı mideye indirdimde
seninle ayniyiz canim suan ,sanirim sen atlattin gibi
bende hala kanama var yattikca insallah duzelcektir, ozellikle belimin altina yastik koyup yatiyorum
benim kayinvalide oldugu icin rahatim is yonunden
tesekkur ederim canim zaten yatiyodum 3 haftadir, artik bi bir ay daha yaticaz, ben bisey yapmiyorum kaynanam var nasil olsa :)
tesekkur ederim canim sende cok dikkat et bu ikinciymis insallah bunda problemsiz gecirirsin ,ayni yollardan gacmisin ve kotu sonuclanmis, insallah benimki kotu olmaz
doktor sebebini aciklamasi gerekliydi aslinda, cunku ben ilk baska hastanede acile gittim , onlar bana bebek asagida dusme tehlikesi var dediler, kendi doktoruma gittigimde bu aciklamayi yapti, yok ebbek asagida degil gayet iyi ama tutmayan emriyo kayboldugu icin boyle, acildekiler sana iki tane konulduguu bilmedikleri icin soylemediler dedi
iste boylece buyuk bi korku atlattim , yanimda kayinvalidem var baya yatarim artik :)
kızlar ben 61 kilodan 51 kiloya düştüm hiç iyiye gitmiyorum sonumuz hayırola diyelim barii
sen rahatsin ozaman sempatim yat hic kalkma valla benim kaynanam istersen geleyim dedi okadar.benim istememi bekliyor zanimca kendi kafasindan bulupta gelmiyor.basimdan bir dusuk gecti degilmi daha ne bekliyorsun geleceksen gel,gelmeyeceksen zaten ben seni istemem kendi,kendimi idare ediyorum cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?