- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.001
hayirli cumalar kizlar.
ay biz bugun 12 haftalik olduk cok mutluyumRabbim tamamina erdirir insallah cumlemizi.
bugun sabah erken kalktim artik surekli yatmaktan biktim ama yavrum icin katlaniyorum.2 hafta sonra esime nihayet bir kahvalti sofrasi hazirlayabildim.onunla kahvalti yaptim ise gonderdim ve geri yattim uymusum su saate kadar.dun gece hic uyamadim karnimin sag tarafinda hafif sizlama gibi bir agri vardi.cok korktum ama stres yapmadim cok sukur simdi gecti.
kizlar birsey soracagim size namaz kilarken zorlaniyormusunuz?
2 hafta kilamadim elhamdulillah bugun yine basladim.biraz korktum egilip kalkarken birsey olurmu diye ama neden birsey olsunki sonucta ibadetimizi yapiyoruz bebisimizle beraber. Rabbim elbette koruyacaktir bizi diye dusundum.
bu b hcg ilk hamile oldugumuzu öğrendiğimizdeki b hcg mi
Kızlar selaaam :) Bugün bebişimle ikinci randevumuzdu. Gördüm sıpayı ultrasonda. İkili test için ense kalınlığı ölçüldü, kan verdim. Sonuçlar 1 hafta sonra. Bu arada geç döllenmeden dolayı bir hafta geriydik, adet tarihime uyumlu hale gelmiş. Tam 12 haftalığız bugün. Ense kalınlığı 1,8 çıktı. Doktor normal dedi. Ama tabi tam sonuç 1 hafta sonra. İnşallah o da iyi çıkar.
Ya bu kez çok heyecan vericiydi. Kıpır kıpırdı bebişim. Takla bile attı teyzeleriHıçkırdı falan. Çok güzeldi İnşallah test sonucumuz da iyi olur da...
ya kızlardiş ağrısı çekeniniz varmı doktora gitmeye korkuyorum bebişe zarar gelcek diye ama ölüyorum ağrıdan uyuyamıyorum ne yapsam yaa
ya kızlardiş ağrısı çekeniniz varmı doktora gitmeye korkuyorum bebişe zarar gelcek diye ama ölüyorum ağrıdan uyuyamıyorum ne yapsam yaa
masallah size canim.benim 6 7 haftalikken lekelerim geliyordu dr hep yaticaksin demisti;ben sadece tuvalete yemek yemeye ve namaza kalkiyordum o gunden beri hep oturarak kiliyorum ilkayakata basliyorum sonra tamamini oturarak yapiorum sen bilirsin yanihayirli cumalar kizlar.
ay biz bugun 12 haftalik olduk cok mutluyumRabbim tamamina erdirir insallah cumlemizi.
bugun sabah erken kalktim artik surekli yatmaktan biktim ama yavrum icin katlaniyorum.2 hafta sonra esime nihayet bir kahvalti sofrasi hazirlayabildim.onunla kahvalti yaptim ise gonderdim ve geri yattim uymusum su saate kadar.dun gece hic uyamadim karnimin sag tarafinda hafif sizlama gibi bir agri vardi.cok korktum ama stres yapmadim cok sukur simdi gecti.
kizlar birsey soracagim size namaz kilarken zorlaniyormusunuz?
2 hafta kilamadim elhamdulillah bugun yine basladim.biraz korktum egilip kalkarken birsey olurmu diye ama neden birsey olsunki sonucta ibadetimizi yapiyoruz bebisimizle beraber. Rabbim elbette koruyacaktir bizi diye dusundum.
doktora gitmelisin canim acilen sonucta hamile oldugunu ogrenince elbette ona gore bir tedavi uygular bende gelecek haftalarda gitmeyi planliyorum rutin kontrolume bu aylarda dislerde mutlaka bir agri sizi oluyor.benimde dis etlerim bir ara cok sizladi sut icmeyi cogalttim ve naneli gargara suyumu deniliyor turkiyede onlardan kullaniyorum duzenli sekilde.
masallah size canim.benim 6 7 haftalikken lekelerim geliyordu dr hep yaticaksin demisti;ben sadece tuvalete yemek yemeye ve namaza kalkiyordum o gunden beri hep oturarak kiliyorum ilkayakata basliyorum sonra tamamini oturarak yapiorum sen bilirsin yani
haklısın cnm zaten ben tedavi sürecindeydim hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım diş eti çekilmesi vardı artık hat safhadaydı ama ne yesem sinirlerime değiyo sanki beynim yerinden oynuyo ne hassasiyeti önleyici diş macunları nede gargaralar artık fayda etmiyo sanırım doktora gitmem lazım bir an önce:96:
canim oturarak kildiginda ayaklarini uzatiyormusun yoksa normal haldeki gibi topluyormusun?:26:
nette bir kac fotoraf buldum genellikle uzatiyorlar oturarak kilanlar.:44:
canım ben düşük tehlikem varken oturdugum yerde secdeye gitmeden işaretle kıldım kanamam bitincede yine oturarak ama bu sefer secdeye gittim ayaklarım namazda nasıl oturuyorsam öyleydi şimdi allahıma şükür ayakta namazımı kılabiliyorum
cnm
parodontax kullandın mı
ben onu kullanıorum zaten hamileyken başka macun kullanmayın diyorlar.
Hem tamamen organik hem de diş eti çekilmeleri için 1 e 1
dr lar tavsiye ediyor
baska macun kullanmayın mı diyorlar.. ilk kez duydum canım ya... ay ben normal macun kullanıyorum ama .. bişey oldumu şimdi...
Allah Allahhh
pipiriklenme canım bu kadar :)
bişi olmaz elbette ama
bunu kullanmak gerekli dio diş hekimleri
iş çıkışı gideyim de alayım o zaman... ay bebiş olunca ben bi panik oluyorum.. tutamıyorum..
bu arada öğlen arkadas yanımda sigara içti sacımdaki kokudan tiksiniyorummm şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?