2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm endişeleniyorsan oturarak kıl
hoca ablama oturarak kılabilirsin demişti

İnşallah kan değerlerinde güzel çıkar hayırlısı ile son cümlende takla attı hıçkırdı diye okuyunca birden gözlerim dolu verdi maşAllah barikAllah artık daha rahat görebileceğiz yakında hissetmeyede başlayacağız inşAllah Allah bebeğinizi size bağışlasın

kizlar neden boyle yapiyosunuz????? hmmmm neden tenbel tenbel oturuyosunuz???? yazsaniza bir seyler....hmmmm sizi gidi hamisler sizi

ya kızlardiş ağrısı çekeniniz varmı doktora gitmeye korkuyorum bebişe zarar gelcek diye ama ölüyorum ağrıdan uyuyamıyorum ne yapsam yaa

ya kızlardiş ağrısı çekeniniz varmı doktora gitmeye korkuyorum bebişe zarar gelcek diye ama ölüyorum ağrıdan uyuyamıyorum ne yapsam yaa

doktora gitmelisin canim acilen sonucta hamile oldugunu ogrenince elbette ona gore bir tedavi uygular bende gelecek haftalarda gitmeyi planliyorum rutin kontrolume bu aylarda dislerde mutlaka bir agri sizi oluyor.benimde dis etlerim bir ara cok sizladi sut icmeyi cogalttim ve naneli gargara suyumu deniliyor turkiyede onlardan kullaniyorum duzenli sekilde.

masallah size canim.benim 6 7 haftalikken lekelerim geliyordu dr hep yaticaksin demisti;ben sadece tuvalete yemek yemeye ve namaza kalkiyordum o gunden beri hep oturarak kiliyorum ilkayakata basliyorum sonra tamamini oturarak yapiorum sen bilirsin yani

haklısın cnm zaten ben tedavi sürecindeydim hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım diş eti çekilmesi vardı artık hat safhadaydı ama ne yesem sinirlerime değiyo sanki beynim yerinden oynuyo ne hassasiyeti önleyici diş macunları nede gargaralar artık fayda etmiyo sanırım doktora gitmem lazım bir an önce:96:

canim oturarak kildiginda ayaklarini uzatiyormusun yoksa normal haldeki gibi topluyormusun?:26:

nette bir kac fotoraf buldum genellikle uzatiyorlar oturarak kilanlar.:44:

maşallah kızlar ne güzel yaaa..bebeğinizle namaz kılıyorsunuz allah banada 5vakit kılmayı nasip eder inşallahh..ne mutlu sizee:)

cnm
parodontax kullandın mı
ben onu kullanıorum zaten hamileyken başka macun kullanmayın diyorlar.
Hem tamamen organik hem de diş eti çekilmeleri için 1 e 1
dr lar tavsiye ediyor

canim oturarak kildiginda ayaklarini uzatiyormusun yoksa normal haldeki gibi topluyormusun?:26:

nette bir kac fotoraf buldum genellikle uzatiyorlar oturarak kilanlar.:44:

canım ben düşük tehlikem varken oturdugum yerde secdeye gitmeden işaretle kıldım kanamam bitincede yine oturarak ama bu sefer secdeye gittim ayaklarım namazda nasıl oturuyorsam öyleydi şimdi allahıma şükür ayakta namazımı kılabiliyorum

slm güzel anneler nasılsnız

Rabbim kabul etsin hepinizin namazını bende normal kılıyorum ama karnımdan dolayı doğru düzgün secde yapamıyorum pacaklarımı açıp karnım boşluğa gelmeden secde yapamıyorum rahatsız oluyorum nefesim kesiliyo ilerde karnım iyice çıknca ne edersem hayırlısı bakalım

canım bende geçen haftasonu çok ağrı çektim, doktora gittim antibiyotik yaptım, birazdan yine diş randevum var, büyük ihtimalle kanal tedavisine başlıcak.. bencede bir an önce doktora gitmen lazım.. iltihaplı, ağrılı olması bebeişe tedaviden dahada zararlı olacağını söyledi doktor bana

cnm
parodontax kullandın mı
ben onu kullanıorum zaten hamileyken başka macun kullanmayın diyorlar.
Hem tamamen organik hem de diş eti çekilmeleri için 1 e 1
dr lar tavsiye ediyor

baska macun kullanmayın mı diyorlar.. ilk kez duydum canım ya... ay ben normal macun kullanıyorum ama .. bişey oldumu şimdi...

Allah Allahhh
pipiriklenme canım bu kadar :)
bişi olmaz elbette ama
bunu kullanmak gerekli dio diş hekimleri

iş çıkışı gideyim de alayım o zaman... ay bebiş olunca ben bi panik oluyorum.. tutamıyorum..

bu arada öğlen arkadas yanımda sigara içti sacımdaki kokudan tiksiniyorummm şuan..

iş çıkışı gideyim de alayım o zaman... ay bebiş olunca ben bi panik oluyorum.. tutamıyorum..

bu arada öğlen arkadas yanımda sigara içti sacımdaki kokudan tiksiniyorummm şuan..

3 çeşit var
tuzlu biraz tadı :)
f&original ve beyazlatıcı var
beyazlatıcı en iisi tad olarak onu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…