2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya yüzümdeki sivilceler çok kötü bugün dahada bi çoğaldı yaa (
ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ne güzeldi yüzüm

Kizlar gunaydin bugun evdeyim dinleniyorum, ikili test sonuclarim cikti ama aksi gibi doktorum kongrede ptesi donecek nt 1.5 cikmis sanirim iyi bir sonuc ama o riskli kisimlardan hicbir sey anlamadim ne olur neye bakmam lazim bana yardimci olun ptesiye kadar patlarim ben

luna benimde 11. haftada yapıldı nt dediği ense kalınlığı ölçümü benimde 1,3 tü problemsiz oluyor ama önemli olan kandaki değerleri tabi onuda doktor değerlendirebilir bebişin boyu kaç cm çıkmıştı ultrasonda
senin bebiş erkekmiydi kızmıydı

valla cnm benim sonuçlarımı eşim gösterdi sonuçlarda doktorda zaten neye göre sonuç sölüyo hiç fikrim yok.

Canim muhakkak gozumden kacmistir dun masallah cok yogundu topic, cok gecmis olsun canim Allah sifa versin muhakkak doktorlar mudahale edecek canim bol bol et ve bulanmiyorsa migden balik ye tatlim

Canim iste o kan degerleri su anda bana hicbir sey ifade etmiyo nette e arastirdim ama bulamadim bir suru risk degeri yaziyo neye bakmam lazim trizomi bilmem ne papp kafam karisti.. bi tek buradaki arkadaslardan cinsiyette free beta hcg 50 ustuyse kiz demislerdi 86,65 cikti benim doktor da kiza benzetmisti bakalim hayirlisi ve sagliklisi ama bu riskleri bi degerlendirsem su anda daha onemli benim icin,doktorum ptesi geliyo off sisicem((

canım benim ben test yaptırmadıgım için henüz elindeki sonucların ne olduguna dair hic bir fikrim yok

Selam kızlar,
Önceki hamileliğimde milupanın sitesine üye olmuştum..birkaç ay sonra bi paket geldi ıslak mendil tek kullanımlık şampuan ve pişik kremi hamilelikle ilgili kitapçık falan vardı..
şubat ayındada küçük bir kutu mama falan göndermişlerdi..bugün aynı paketten bir tane daha geldi içinde fazladan bir cd ve 8 li yenidoğan bebek bezi var...
insan onlarıda görünce heyecanlanıyor..küçük ama güzel hediyeler..İsteyen üye olabilir ücretsiz gönderiyorlar paylaşmak istedim...

Kızlar selaaam :) Bugün bebişimle ikinci randevumuzdu. Gördüm sıpayı ultrasonda. İkili test için ense kalınlığı ölçüldü, kan verdim. Sonuçlar 1 hafta sonra. Bu arada geç döllenmeden dolayı bir hafta geriydik, adet tarihime uyumlu hale gelmiş. Tam 12 haftalığız bugün. Ense kalınlığı 1,8 çıktı. Doktor normal dedi. Ama tabi tam sonuç 1 hafta sonra. İnşallah o da iyi çıkar.
Ya bu kez çok heyecan vericiydi. Kıpır kıpırdı bebişim. Takla bile attı teyzeleri Hıçkırdı falan. Çok güzeldi İnşallah test sonucumuz da iyi olur da...

Sagolun canlarim 13 tane deger var:)) sanirim boyle kolay yorumlanacak bi sey degil

canım gerçekten ben hala bişey anlamış değilim o kaadr karışıkki hakikaten birsürü değer var sana yardımcı olmak isterdim ama evet beta hcg değerini biz konuşmuştuk sanırım öyle bişey doğru bu durumda benim bir oğlum olacak 11.3 çıkmıştı sonucum senin sonuçlarda inşallah hayırlısıyla iyi çıkar

Merhaba hamişler...Hastalananlara geçmiş olsun...Geçmişi okudum da yeşil sümüksü akıntıdan bahseden arkadaşlar omuş. Bende de oluyor bikaç gündür. Hiç bir ağrım filan yok ama..Pazartesi doktora gideceğim sorarım size de söylerim ne diyecek bakalım. Kızlar bir de ben 12 haftalık hamile olacağım p.tesi günü. Ama benim doktorum 16. haftaya kadar cinsiyetle ilgili hiç bişey söylemiyor.Sıkıştıracağı biraz ama ümit etmiyorum. Acababaşka doktora mı gitsem yoksa 16. haftayı mı beklesem ?

cooookkk gecmis olsun sekerim..Allah beterinden korusun...

Sagolun canlarim 13 tane deger var:)) sanirim boyle kolay yorumlanacak bi sey degil

saolun canlar yuksek tansiyon ve idrarda protein cikmasi preeklampsi diye birsey oluyormus.cok sukur idrarda negatif cikti tansiyonumda normaldi.insallah tek sorunumuz bu olur.bugun de randevum vardi bebisimi gordum masallah kipir kipir ikili testlerimizin sonucunu aldik.nt olctu 1.3 cikti birde iki turlu risk cikarmis birisinde 1/88443 DIGERINDE ISE 1/100000 cikmis.cinsiyetine bakti ama pek gozukmuyor dedi.free hcg 33 bakalim ne olacak.boyumuzda 6.5cm olmus masallah hepimizin bebislerine.bu arada cranberry suyunu ben yazmistim bugun dr a sordum icebilirsin dedi enfeksiona iyimis haberiniz olsun icin onlem almis olursunuz

seninki demi.. ben 14 haftalık oldum hala söylemiyor biz beta hcg değerinden tahmini o sonucu çıkardık 16 haftalık olması lazımmışş gıcık yaa bu arada o yeşil sümükümsü akıntı bende çok oluyodu doktorum fitil verdi iltihap oluyo dikkat edin arkadaşlar hepinize geçmiş olsun fitili kullandım geçti ihmal etmeyin dr muhakak sorun

cnm preeklampsiyi bende duymuştum çok geçmiş olsun çok şükür negatif çıkmış gerçi tedavisi varmış ama olsun kimse yaşamasın böyle şeyleri bu arada maşallah sonuçlarında ii çıkmış değer 33 se 50 nin altında hadi hayırlısı bakalım erkek buna göre ama doğru ise böyle bişey varsa tabi doğru olup olmadığını yakında anlıycaz

canim gecmis olsun inan gozumuzden kacmistir dun cok yogundu topik masallah.Rabbim sifani versin canim insallah dua edecegim senin icin,uzulme stres yapma bir an once kutulacaksin bu kucuk sIkintidan.

evet canim cok sukur iyi cikti.tuzsuz yiyorum hamur isi ekemek falan bunlari kistim sarimsagi hic sevmem ama sabahlari hap gibi bir tane yutuyorum simdi yesil sogan zamani bol bol onu yiyorum severim de.erken dogum ,dusuk kilolu bebek,plesantanin erkekn ayrilmasi gibi riskleri var insallah dikkat ederek bunlari yasamiycam.saglikli hayirli evlat olsun en onemlisi o ama oglumu kaybettigim icin gidenin yerine aynisi gelsin istiyorum gonlumden hep erkek geciyor hayirlisi olsun insallah hepimiz icin

bu b hcg ilk hamile oldugumuzu öğrendiğimizdeki b hcg mi

hayirli cumalar kizlar.

ay biz bugun 12 haftalik olduk cok mutluyum Rabbim tamamina erdirir insallah cumlemizi.

bugun sabah erken kalktim artik surekli yatmaktan biktim ama yavrum icin katlaniyorum.2 hafta sonra esime nihayet bir kahvalti sofrasi hazirlayabildim.onunla kahvalti yaptim ise gonderdim ve geri yattim uymusum su saate kadar.dun gece hic uyamadim karnimin sag tarafinda hafif sizlama gibi bir agri vardi.cok korktum ama stres yapmadim cok sukur simdi gecti.

kizlar birsey soracagim size namaz kilarken zorlaniyormusunuz?
2 hafta kilamadim elhamdulillah bugun yine basladim.biraz korktum egilip kalkarken birsey olurmu diye ama neden birsey olsunki sonucta ibadetimizi yapiyoruz bebisimizle beraber. Rabbim elbette koruyacaktir bizi diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…