- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #6.981
Kizlar gunaydin bugun evdeyim dinleniyorum, ikili test sonuclarim cikti ama aksi gibi doktorum kongrede ptesi donecek nt 1.5 cikmis sanirim iyi bir sonucama o riskli kisimlardan hicbir sey anlamadim ne olur neye bakmam lazim bana yardimci olun ptesiye kadar patlarim ben
Canim muhakkak gozumden kacmistir dun masallah cok yogundu topic, cok gecmis olsun canim Allah sifa versin muhakkak doktorlar mudahale edecek canim bol bol et ve bulanmiyorsa migden balik ye tatlimgunaydin hanimlar
askolsun hepinize problemim var bir hastalik baslagici olabilir diye yazdim ama beni hiiiccc kimse merak etmemis bilesadece BEBEGIM arkadasim yazmis.neyse cok sukur 24 saatlik idrar da protein negatif cikmis tansiyonumda ortalama 12/7 civarindaydi simdilik problem yok ama yediklerime dikkate etmem gerekiyor artik insallah tek SIKINTImiz bu olur saglikla zamaninda gelir bebisim
Canim iste o kan degerleri su anda bana hicbir sey ifade etmiyo nette e arastirdim ama bulamadim bir suru risk degeri yaziyo neye bakmam lazim trizomi bilmem ne papp kafam karisti..luna benimde 11. haftada yapıldı nt dediği ense kalınlığı ölçümü benimde 1,3 tü problemsiz oluyor ama önemli olan kandaki değerleri tabi onuda doktor değerlendirebilir bebişin boyu kaç cm çıkmıştı ultrasonda
senin bebiş erkekmiydi kızmıydı
Kizlar gunaydin bugun evdeyim dinleniyorum, ikili test sonuclarim cikti ama aksi gibi doktorum kongrede ptesi donecek nt 1.5 cikmis sanirim iyi bir sonucama o riskli kisimlardan hicbir sey anlamadim ne olur neye bakmam lazim bana yardimci olun ptesiye kadar patlarim ben
Sagolun canlarim 13 tane deger var:)) sanirim boyle kolay yorumlanacak bi sey degil
ay canım benim nolur kusura bakma .. benim gözümden kacmıs.. cok cok gecmiş olsun .... bol yumurta yemen lazım.. kırmızı et... ve mantar ... protein depoları bunlar... dikkat et önce kendine sonra bebeğine canım benim..
cooookkk gecmis olsun sekerim..Allah beterinden korusun...
Canim muhakkak gozumden kacmistir dun masallah cok yogundu topic, cok gecmis olsun canim Allah sifa versin muhakkak doktorlar mudahale edecek canim bol bol et ve bulanmiyorsa migden balik ye tatlim
Canim iste o kan degerleri su anda bana hicbir sey ifade etmiyo nette e arastirdim ama bulamadim bir suru risk degeri yaziyo neye bakmam lazim trizomi bilmem ne papp kafam karisti..bi tek buradaki arkadaslardan cinsiyette free beta hcg 50 ustuyse kiz demislerdi 86,65 cikti benim doktor da kiza benzetmisti bakalim hayirlisi ve sagliklisi ama bu riskleri bi degerlendirsem su anda daha onemli benim icin,doktorum ptesi geliyo off sisicem ((
Sagolun canlarim 13 tane deger var:)) sanirim boyle kolay yorumlanacak bi sey degil
Merhaba hamişler...Hastalananlara geçmiş olsun...Geçmişi okudum da yeşil sümüksü akıntıdan bahseden arkadaşlar omuş. Bende de oluyor bikaç gündür. Hiç bir ağrım filan yok ama..Pazartesi doktora gideceğim sorarım size de söylerim ne diyecek bakalım. Kızlar bir de ben 12 haftalık hamile olacağım p.tesi günü. Ama benim doktorum 16. haftaya kadar cinsiyetle ilgili hiç bişey söylemiyor.Sıkıştıracağı biraz ama ümit etmiyorum. Acababaşka doktora mı gitsem yoksa 16. haftayı mı beklesem ?
saolun canlar yuksek tansiyon ve idrarda protein cikmasi preeklampsi diye birsey oluyormus.cok sukur idrarda negatif cikti tansiyonumda normaldi.insallah tek sorunumuz bu olur.bugun de randevum vardi bebisimi gordum masallah kipir kipir ikili testlerimizin sonucunu aldik.nt olctu 1.3 cikti birde iki turlu risk cikarmis birisinde 1/88443 DIGERINDE ISE 1/100000 cikmis.cinsiyetine bakti ama pek gozukmuyor dedi.free hcg 33 bakalim ne olacak.boyumuzda 6.5cm olmus masallah hepimizin bebislerine.bu arada cranberry suyunu ben yazmistim bugun dr a sordum icebilirsin dedi enfeksiona iyimis haberiniz olsun icin onlem almis olursunuz
gunaydin hanimlar
askolsun hepinize problemim var bir hastalik baslagici olabilir diye yazdim ama beni hiiiccc kimse merak etmemis bilesadece BEBEGIM arkadasim yazmis.neyse cok sukur 24 saatlik idrar da protein negatif cikmis tansiyonumda ortalama 12/7 civarindaydi simdilik problem yok ama yediklerime dikkate etmem gerekiyor artik insallah tek SIKINTImiz bu olur saglikla zamaninda gelir bebisim
cnm preeklampsiyi bende duymuştum çok geçmiş olsun çok şükür negatif çıkmış gerçi tedavisi varmış ama olsun kimse yaşamasın böyle şeyleri bu arada maşallah sonuçlarında ii çıkmış değer 33 se 50 nin altında hadi hayırlısı bakalım erkek buna göre ama doğru ise böyle bişey varsa tabi doğru olup olmadığını yakında anlıycaz
seninki demi.. ben 14 haftalık oldum hala söylemiyor biz beta hcg değerinden tahmini o sonucu çıkardık 16 haftalık olması lazımmışş gıcık yaabu arada o yeşil sümükümsü akıntı bende çok oluyodu doktorum fitil verdi iltihap oluyo dikkat edin arkadaşlar hepinize geçmiş olsun fitili kullandım geçti ihmal etmeyin dr muhakak sorun
bu b hcg ilk hamile oldugumuzu öğrendiğimizdeki b hcg mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?