2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

gecen gün sabah ezanıyla uyandım .. bi yanım kalk diyor bi yanım yat.. kalktım walla ..sanki kalkıp kılmazsam bebeğime bişey olacaktı.. korktum.. ama sonra yine aynı.. Allah bana da nasip etsin inşallah..

Bebeğime hatime baslicam ..3 ay oldu nerdeyse tek sayfa okumadım.. onada baslarsam hayırlısıyla ...rahatlayacam kızlar...

beyazlatıcı olanı alayım tmmm.. eczanden mi aldın yoksa marketlerde varmıdır..

Büyük marketlerde de var cnm carrefour migros fln

bizimkilere de oku :)

şeytanımızmı kuvvetli nedir tövbe tövbe :) bizde başlamalıyız fatmacım bende okuyodum kuran onuda okumuyorumm.ama gaza geldim arkadaşlardan bugün başlamak lazım bizede bebeğimizede çok lazım çokk

göbüş topiğimizde çok güzel olmuşş.. göbekler büyümüş süpper.. ben 3-4 gündür giremedim doğru düzgün, dün akşam okuya okuya bitiremedim.. maşallah size annişler.. artık düşük için riskli dönemleri atlattık galiba çoğumuz.

dedim ya bugun erken kalktim diye uyamadim tum gece sabah olsun diye gozune baktim inanin.yatakta yatmaktan her yerim agriyor ozellikle belim ve sirtim.

4.30 da kaltim artik,evin camlarini bir actim biraz hava aldim kuslarin o guzel civildasmasini dinledim abdestimi aldim namazimi kildim.

sonrada bitirmem gereken 1 cuzum vardi ama elim degip okuyamamistim,esimle beraber onuda okudum sonrada guzel bir kahvalti yaptik.Rabbim insallah boyle sorunsuz gunler yasarim,yasariz. bugun cok iyi hissediyorum kendimi,biraz kendimede ceki duzen verecegim bakim yapcam yuzume,tirnaklarima yarin arakadasin dis bugdayina gidecegim.Allahtan bir mani olmazsa.

kızlar buarada annişler için hediyel aldınız mı. ben o işi hala halletmedim.. ne alacağımada karar veremiyoum bi türlü

ben yurtdisindayim sadece telefonla kutlayabiliyorum annecigimi,ama burada anne,annem diyebildigim bir tanidigim var.annemin yerine bende ona aliyorum hediyelerimi anneler gununde

maşallahh allah nazarlardan saklasın:) süpersiniz yahuu

anneler günü öncesi arçelik beko indirimde çaycılar falan çok güzel altıda kettle hem kullanışlı onlardan alabilirsincanm

annemin çaycısı var ki.. güzel bi pijamayla, terlik alayım olmazsa, beğenmiştim geçen gün. fazla kafamı karıştırmaya gerek yok

dogum fotoğrafcısı düşünen var mı? çok erken ama ...sorayım dedim..

Son düzenleme:
nasıl bir paket peki

STANDART PAKET 500TL+KDV
 30X40 fotoğraf baskı kapı posteri.
 10 adet renkli/siyahbeyaz 15x21 cm ebatlarında poster ile birlikte baskı
 24 saat içerisinde web sitesinde kişiye özel şifreli bir sayfada 20 – 30 adet fotoğraf yayını.
 Çekilen tüm fotoğraflar renkli ve sb olarak ortalama 200 - 250 kare baskıya hazır, özel tasarım dvd kapağı ve cd etiketi ile dvd'de, iki adet ( yedekli olarak )
 Lansinoh numune paketi
 1 adet Bebeğim ve biz dergisi
 LeiLeo.com %15 indirim kuponu
 1 adet ayça oğuş nakışlı bebek çorab

çok pahalı ya şimdi doktorlara veriyosun onlar bile çekiyo benim arkadşıma çok güzel fotolar çekmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…