2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydınnnn herkesee nasılsınız bu gün burda serin ama güneşli bir hava var bahar geldi sanırım.....

Herkese günaydın. Bursa da ılık ve güneşli. Birazdan bebişimi görmeye gideceğim. 1 aydır görmedim bakalım ne kadar olmuş

uğuthanı ilk kez duydum.. anlamı neymiş canım

uzun zaman sonra bugün kabanım olmadan işe geldim.. hava cok güzel.. ama eşim sabah fazla heveslenme persembeden sonra yağmur varmıs dedi.. canım sıkıldı.. artık güneş lazım...

Son düzenleme:
slm herkese ..

Yüzüm pul pul kurudu dokununca çok belli . karnım bu hafta büyüdü sanki ama yayvan kalçalarımda genişledi herkes tam tersini söylesede ben çirkinleştim biliyorumm .. Minnoşum alsın annesinin bütün güzelliğinii ona feda olsun görüntümm ..

Bu arada hafta sonu modesaya gittik çilek'e falan baktık çilekte çeşit az ve dandik geldi bize :)
modesada büyüyebilen takımlar 2000-3000 arası değişiyor .. kızım olsada beyaz almak istiyorum .. bu arada sepet beşikler çok güvenli gelmedi ..

hala az az öksürüyorum doktorum 3-4 hafta sonra gel demişi ama ben dayanamıyorum bu cuma 2 hafta olacak gideceğim kısmetse , çok hastalandım bebeğimi görmek istiyorum.. ancak o zman rahatlarım..Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin sağlıkla inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…