2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

dün anneme dert yanıyorum .. yüzümde kırmızı benek kalmayan biyer kalmadı.. kalcam genişledi.. çok çirkin bişey oldum diye.. bi baktım eşim içerden geldi.. kız olunca katlanacaksın artık dedi..senin güzelliğin hem bebişe hem sana yeter dedi.. ay cok hosuma gitti..

tatlım o büyüyebilen yataklardan ikeada vardı geçen yıl görmüştüm burda olmadığı için bakamıyorum ama kullanışlı gelmişti bana ordan baksana fiyatlar ikea uygundu çünkü.

tatlım o büyüyebilen yataklardan ikeada vardı geçen yıl görmüştüm burda olmadığı için bakamıyorum ama kullanışlı gelmişti bana ordan baksana fiyatlar ikea uygundu çünkü.

ikea dakiler çok kalitesiz tatlım yaa
üflesen yıkılır vaziyette

herkese günaydın sirlicim çok sevindim bebiş iyiymiş boş ver ben cinsiyetini hiç merak etmiyorum kızımda yok oğlumda hayırlı sağlıklı olsun da farketmez en son gişttiğimde benimkide çok harektliydi ordan oraya dolaşıp duruyor yavrucak

ben baktım ikeaya canım.. sadece bi takım beğendim o da rengi acık renk ahsaptı .. ben bembeyaz düşünüyorum bu arada.. ve fiyatı aksesuarların tamamı ile 4000 tlyi geciyordu.. diğer modellerde cok kötüydü beğenmedim..

İstanbulda oturanlar için libadiyede fetih mobilyacılar sitesi var anadolu yakasında .. ben orda gördüm bi oda takımı cok beğendim bir iki değişiklikle olurmus gibi geldi bana.. 2500 tldi. cevizden yapılmıstı.. büyüyen yatak şifonyer 3 kapılı gardrop oyuncak sandığı ..hepsi vardı.. bide kızım olacak gibi geldiği için bana ... hep su kapısı tüllü perdeli dolaplar varya öyle olan modellere bakıyorum :) begendiğim modelin resmini yolluyorum sizce nasıl ? Eki Görüntüle 192867

Son düzenleme:

canım sadece yatak değil oda takımı olarak düşün ikea da bunlardan olabileceğini sanmıyorum gayet şık uzun süre kullanılabilir yatak büyüdüğünde bildiğin genç odasına dönüşüyor..

fatmacım ikili test yaptırdınmı cinsiyette belli oldu yanii.. çok sevindimm .. benimkide kızımın gzl annesi diyoo :)) önceden böle iltifat almazdımm doğrusu..hepsi aynı demek ..onlarda olmasa..

ben bu odaya aşık oldum %90 bunu yaptırcam

Allah sağlık sıhat verir elime almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

fatmacım ikili test yaptırdınmı cinsiyette belli oldu yanii.. çok sevindimm .. benimkide kızımın gzl annesi diyoo :)) önceden böle iltifat almazdımm doğrusu..hepsi aynı demek ..onlarda olmasa..

ay helenncim ben daha 2li testi yaptırmadım bu cumartesi inşallah.. en son 9+2 ken gittim doktora o zamanda cinsiyet için erken dedi dr.bu kez ümitliyim ama söyleycek inşallah..

ben hep en basından kız istedim hissettim rüyasını gördüm adını koydum.. çıtçıtlı bodylerini aldım oda takımını beğendim..çirkinleştim.. kalçam yayıldı.. dudagımda ucuk cıktı..bebeğim kesenin sağında.. kalbi 180 atıyordu..hersey kıza işaret ediyor yani.. eşimi de inandırdım :) hayırlısıyla doktorumuzda bu ctesi kızımız olacağını söylesin..meleğin sağlıklı desin.. ben daha ne isterim..

günaydın kızlar ne güzel çoğunuz öğrenmiş ben 14+1 haftalığım ama benim bebişimin cinsiyetini daha söylemedi doktor merak ediyorum bana da erkek gibi geliyo benimde kalçam değilde karnm ve belim kalınlaştı öle cildimde hiç bişey yok tatlıyıda sevmezken tatlıcı olup çıktım erkek mi ki bu hafta gitsem mi ki doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…