- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.441
slm herkese ..
Yüzüm pul pul kurudu dokununca çok belli . karnım bu hafta büyüdü sanki ama yayvan kalçalarımda genişledi herkes tam tersini söylesede ben çirkinleştim biliyorumm .. Minnoşum alsın annesinin bütün güzelliğinii ona feda olsun görüntümm ..
Bu arada hafta sonu modesaya gittik çilek'e falan baktık çilekte çeşit az ve dandik geldi bize :)
modesada büyüyebilen takımlar 2000-3000 arası değişiyor .. kızım olsada beyaz almak istiyorum .. bu arada sepet beşikler çok güvenli gelmedi ..
hala az az öksürüyorum doktorum 3-4 hafta sonra gel demişi ama ben dayanamıyorum bu cuma 2 hafta olacak gideceğim kısmetse , çok hastalandım bebeğimi görmek istiyorum.. ancak o zman rahatlarım..Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin sağlıkla inş..
slm herkese ..
Yüzüm pul pul kurudu dokununca çok belli . karnım bu hafta büyüdü sanki ama yayvan kalçalarımda genişledi herkes tam tersini söylesede ben çirkinleştim biliyorumm .. Minnoşum alsın annesinin bütün güzelliğinii ona feda olsun görüntümm ..
Bu arada hafta sonu modesaya gittik çilek'e falan baktık çilekte çeşit az ve dandik geldi bize :)
modesada büyüyebilen takımlar 2000-3000 arası değişiyor .. kızım olsada beyaz almak istiyorum .. bu arada sepet beşikler çok güvenli gelmedi ..
hala az az öksürüyorum doktorum 3-4 hafta sonra gel demişi ama ben dayanamıyorum bu cuma 2 hafta olacak gideceğim kısmetse , çok hastalandım bebeğimi görmek istiyorum.. ancak o zman rahatlarım..Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin sağlıkla inş..[/QUOT
Rahatsızlığın için geçmiş olsun canım. takımların fiyatı bana pahalı gibi geldi. eniyisi koynumusda yatırmak :)))))
test bahane bebişi seyretmek şahane gibi oldu ama
slm herkese ..
hala az az öksürüyorum doktorum 3-4 hafta sonra gel demişi ama ben dayanamıyorum bu cuma 2 hafta olacak gideceğim kısmetse , çok hastalandım bebeğimi görmek istiyorum.. ancak o zman rahatlarım..Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin sağlıkla inş..
http://lbdf.lilypie.com/abKtp3.png - canım bu linki kontrol panelinde profili düzenle kısmı var orda çizelgeye kopyalarsan olur.. ben sectimm beğenirsin inşallah..
tatlım o büyüyebilen yataklardan ikeada vardı geçen yıl görmüştüm burda olmadığı için bakamıyorum ama kullanışlı gelmişti bana ordan baksana fiyatlar ikea uygundu çünkü.
süpper olmuş canım çok çok teşekkür ederim
fatmacım bende yaptım galiba ama buraya nasıl ekleniyo?
sende yaz leylacım sana da yapalımm.. Tickersız kimse kalmasın.. Takip daha rahat oluyor...
tatlım o büyüyebilen yataklardan ikeada vardı geçen yıl görmüştüm burda olmadığı için bakamıyorum ama kullanışlı gelmişti bana ordan baksana fiyatlar ikea uygundu çünkü.
:)) sağol cnm evet masraflı olacak minikler ..
sat 8 şubat t.d 15 kasım saol canım:))
dün anneme dert yanıyorum .. yüzümde kırmızı benek kalmayan biyer kalmadı.. kalcam genişledi.. çok çirkin bişey oldum diye.. bi baktım eşim içerden geldi.. kız olunca katlanacaksın artık dedi..senin güzelliğin hem bebişe hem sana yeter dedi.. ay cok hosuma gitti..
http://lbdf.lilypie.com/abKtp3.png aynı şekilde profili düzenle kısmında çizelgeye kopyalıyorsun canım..
fatmacım ikili test yaptırdınmı cinsiyette belli oldu yanii.. çok sevindimm .. benimkide kızımın gzl annesi diyoo :)) önceden böle iltifat almazdımm doğrusu..hepsi aynı demek ..onlarda olmasa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?