2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Allah kalbine göre versin cnm :)) güzel haberlerle gel inşallahh..

ya ikeadakinin kalitesine açıkcası ozaman çok dikkat etmedim öle gözucuyla bakmıştım bebiş olmadığı için:))oda büyüyodu ve genç odası oluyodu oyüzden kullanışlı gelmişti bana ama bilemiyorum tabi park yatakta düşünüyorum aslında bazen sonra vazgeçiyorum sizce park yataklar nasıl?

Eki Görüntüle 192887

ben bu odaya aşık oldum %90 bunu yaptırcam

Allah sağlık sıhat verir elime almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin inş..

oda çok gzl ama büyümüyoo dolap kısmıda minicik bizim süslü kızlarımızın çok cicileri olacak büyük dolap lazım bence ben beyaz düşünüyorum aksesuarda pembe pembe istiyorum ..

Hayılısıyla görelim inş o günleri..şimdiden tatlı telaş başladı..

Son düzenleme:
ya ben bişey sorcam ense kalınlığım 12 hafta 6 günlükken 2.09 çıktı doktor normal dedi ama 1 mm küsürü burada herkesin 2 mm çıkan var mı hiç?

ben ilk 6 ay kendi odamda park yatakta yatırcam.. sonra kendi odasına gececek.. hem havalarda ısınmıs olur o zamana kadar.. park yatakta oyun alanı olarak kullanılmaya baslanır. en mantıklısı öyle görünüyor bence

ay ay hem de ne ciciler.. kızımın gardrobunu düşünemiyorum.. içim gidiyor o elbislere .. zarada nasıl kıyafetler var kızlar .. insanın aklını ucuruyor.. hayal ediyorum içinde bebişimi.. şöyle poposunu cıkara cıkara dolasısını.. böyle anlattığımda eşim 200e taktın gidiyosun.. bi doğsun sağlıkla bi emeklesin bi yürüsün hersey sırayla değilmi diyor... ama napim elimde değil

bak ya benim hic olmadı ben ne yapayım..

ben lavaboya koştukça eşim oh be diyordubebeğinin varlığını ben çıkarttıkça farkediomuş hareketlenmeye başlasada normal şekilde varlığını hissetse.bu arada doktor şimdilik kız dediği için i eşim gece isim düşünmüş özge biranda aklına gelmiş bende beren yada irem istiyorum ama hayırlısı sizce nasıl??

ikisini de koyun.. kimsenin gönlü kalmamıs olur.. beren de güzel irem de özgede..

benim doktorda normal dedi 3 e kadar ama ne biliyim mide bulantım geçti şimdide bunu takmaya başladım kafama

cnm 3 e kadar normal evt hiç takma kafana bence bulantılarda artık bitisn yani 3 aylık olduk olmasın diye çok dua ettim ama bulantım oldu maalesf şimdi rahat nefes aldım bunu sorun etme hiç yani..

geçen küçük bi kız çocuğuna annesi etek giydirmiş altınada çorap yavrucak tek eliyle poposunu kaşıyor etek havada eşimde yanımdaydıı koptuk beraber..

Allahım sağlıkla sıhhatle hayırla hepimizinkileri tamamına erdirsin inşallah..

günaydın kızlar ay geçmişi okuyamıyorum çok kalabalığız çok uzun geçmişi okuyana kadar kaç sayfa atlıyo :))))
bende bu ara cacık ve meyveye dadandım neyseki zararsız şeyler :)))

bende hali hazırda bi oda var kızımın odası yatak odası için sepetimiz var yalnız ayrıca kızımın odaına koymak için park yatak düşünüyorum biz gündüzleri kızımın odasınbdayız koltuğumuz var tv.de koyduk malum çocuk olunca dağınıklık çok oluyo en azından salonum temizkalıyo bu yüzden kızımın odasına park yatak koyarım diyorum gündüzleri bbeiş orda olur yaklaşık bi sene öle geçer kızımın yatağı büyüyo fakat onu büyütmeden kızıma direk büyük yatak alırım bebekte diğerinde yatmaya başlar fakat eğer erkekse kızımın zemin beyaz kenarları pembe büyük yatağı beyaz mavi alırım bebek büyüdüğünde de tekrar değişirler bilmem anlatabildimmi karışık oldu biraz
ilk sene dokunmam ama bebek yatağa geçtiğinde pembe mavi tül yaparım kızımın duvarında pembe aksesuar var oğlanınkinede mavi koyarım tabiii erkekse

tek dolap olmaz tabii kii :)
ben pembe oldum olası sevmem o nedenle bu kıza pembe bişi yapmam heralde :)

ya ben bişey sorcam ense kalınlığım 12 hafta 6 günlükken 2.09 çıktı doktor normal dedi ama 1 mm küsürü burada herkesin 2 mm çıkan var mı hiç?

3 e kadar normal dedi cnm benim dr da
endişelenme

merhaba bende 9 haftalık hamileyim bir şeyi merak ettim bir yerde kızların kalbinin yavaş attığını erkeklerinde çok hızlı attığını duymuştum doktora gittiğimde de kesede çok yavaş atıyordu kalbi oğluma hamileyken çok hızlı atıyordu sizde bunla ilgili bir şey duydunuz mu kalp atışını yazınca merak ettim.

tek dolap olmaz tabii kii :)
ben pembe oldum olası sevmem o nedenle bu kıza pembe bişi yapmam heralde :)

3 e kadar normal dedi cnm benim dr da
endişelenme

selam tatlımm ben de pembe degil de mor ve sarı karısımı istiyorum hangi cinsiyet olursa olsun millet bana deli gozuyle bakıyor

benim nasipse bebek odası yapacagım oda su anda misafir odası ve hali hazırda perdeleri pembe güderiden odanın boyası da pembe, hatta halıları da shaggy modeli pembe hatta esimin yegeni ogrendiginde hamile oldugumu "aa o zaman kız olur insallah luna ablacıgım bak her sey pembe" dedi ama ben kızım olursa pembe istemiyorum..
sanırım sorunlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…