- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.461
ay helenncim ben daha 2li testi yaptırmadım bu cumartesi inşallah.. en son 9+2 ken gittim doktora o zamanda cinsiyet için erken dedi dr.bu kez ümitliyim ama söyleycek inşallah..
ben hep en basından kız istedim hissettim rüyasını gördüm adını koydum.. çıtçıtlı bodylerini aldım oda takımını beğendim..çirkinleştim.. kalçam yayıldı.. dudagımda ucuk cıktı..bebeğim kesenin sağında.. kalbi 180 atıyordu..hersey kıza işaret ediyor yani.. eşimi de inandırdım :) hayırlısıyla doktorumuzda bu ctesi kızımız olacağını söylesin..meleğin sağlıklı desin.. ben daha ne isterim..
Eki Görüntüle 192887
ben bu odaya aşık oldum %90 bunu yaptırcam
Allah sağlık sıhat verir elime almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya ben bişey sorcam ense kalınlığım 12 hafta 6 günlükken 2.09 çıktı doktor normal dedi ama 1 mm küsürü burada herkesin 2 mm çıkan var mı hiç?
ya ikeadakinin kalitesine açıkcası ozaman çok dikkat etmedim öle gözucuyla bakmıştım bebiş olmadığı için:))oda büyüyodu ve genç odası oluyodu oyüzden kullanışlı gelmişti bana ama bilemiyorum tabi park yatakta düşünüyorum aslında bazen sonra vazgeçiyorum sizce park yataklar nasıl?
3 e kadar normal demiş bir arkadasın doktoru... seninkide normal oluyor canım..
amin inş..
oda çok gzl ama büyümüyoo dolap kısmıda minicik bizim süslü kızlarımızın çok cicileri olacak büyük dolap lazım bence ben beyaz düşünüyorum aksesuarda pembe pembe istiyorum ..
Hayılısıyla görelim inş o günleri..şimdiden tatlı telaş başladı..
benim doktorda normal dedi 3 e kadar ama ne biliyim mide bulantım geçti şimdide bunu takmaya başladım kafama
bak ya benim hic olmadı ben ne yapayım..
ben lavaboya koştukça eşim oh be diyordubebeğinin varlığını ben çıkarttıkça farkediomuş hareketlenmeye başlasada normal şekilde varlığını hissetse .bu arada doktor şimdilik kız dediği için i eşim gece isim düşünmüş özge biranda aklına gelmiş bende beren yada irem istiyorum ama hayırlısı sizce nasıl??
benim doktorda normal dedi 3 e kadar ama ne biliyim mide bulantım geçti şimdide bunu takmaya başladım kafama
ay ay hem de ne ciciler.. kızımın gardrobunu düşünemiyorum.. içim gidiyor o elbislere .. zarada nasıl kıyafetler var kızlar .. insanın aklını ucuruyor.. hayal ediyorum içinde bebişimi.. şöyle poposunu cıkara cıkara dolasısını.. böyle anlattığımda eşim 200e taktın gidiyosun.. bi doğsun sağlıkla bi emeklesin bi yürüsün hersey sırayla değilmi diyor... ama napim elimde değil
cnm 3 e kadar normal evt hiç takma kafana bence bulantılarda artık bitisn yani 3 aylık olduk olmasın diye çok dua ettim ama bulantım oldu maalesf şimdi rahat nefes aldım bunu sorun etme hiç yani..
amin inş..
oda çok gzl ama büyümüyoo dolap kısmıda minicik bizim süslü kızlarımızın çok cicileri olacak büyük dolap lazım bence ben beyaz düşünüyorum aksesuarda pembe pembe istiyorum ..
Hayılısıyla görelim inş o günleri..şimdiden tatlı telaş başladı..
ya ben bişey sorcam ense kalınlığım 12 hafta 6 günlükken 2.09 çıktı doktor normal dedi ama 1 mm küsürü burada herkesin 2 mm çıkan var mı hiç?
saol canım sen ikili test yaptırdın mı?
ay helenncim ben daha 2li testi yaptırmadım bu cumartesi inşallah.. en son 9+2 ken gittim doktora o zamanda cinsiyet için erken dedi dr.bu kez ümitliyim ama söyleycek inşallah..
ben hep en basından kız istedim hissettim rüyasını gördüm adını koydum.. çıtçıtlı bodylerini aldım oda takımını beğendim..çirkinleştim.. kalçam yayıldı.. dudagımda ucuk cıktı..bebeğim kesenin sağında.. kalbi 180 atıyordu..hersey kıza işaret ediyor yani.. eşimi de inandırdım :) hayırlısıyla doktorumuzda bu ctesi kızımız olacağını söylesin..meleğin sağlıklı desin.. ben daha ne isterim..
evt cnm 11+3 de yapıldı benimki çok şükür normal çıktı herşey.
tek dolap olmaz tabii kii :)
ben pembe oldum olası sevmem o nedenle bu kıza pembe bişi yapmam heralde :)
3 e kadar normal dedi cnm benim dr da
endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?