- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.481
hayırlı olsun inşş.benim test sonucum pazartesi çıkacak merakla bekliyorum o günü
selam tatlımm ben de pembe degil de mor ve sarı karısımı istiyorum hangi cinsiyet olursa olsun millet bana deli gozuyle bakıyor
benim nasipse bebek odası yapacagım oda su anda misafir odası ve hali hazırda perdeleri pembe güderiden odanın boyası da pembe, hatta halıları da shaggy modeli pembe hatta esimin yegeni ogrendiginde hamile oldugumu "aa o zaman kız olur insallah luna ablacıgım bak her sey pembe" dedi ama ben kızım olursa pembe istemiyorum..
sanırım sorunlarım var
merhaba bende 9 haftalık hamileyim bir şeyi merak ettim bir yerde kızların kalbinin yavaş attığını erkeklerinde çok hızlı attığını duymuştum doktora gittiğimde de kesede çok yavaş atıyordu kalbi oğluma hamileyken çok hızlı atıyordu sizde bunla ilgili bir şey duydunuz mu kalp atışını yazınca merak ettim.
sorunlu olmak mı kuzu pembe olmaması :)
ben sevmem pembe mesela
herşey kahve krem ya da beyaz olsun isterim :)
uyacak bebek de bana ne yapalım :)
bendeki sorun hali hazırda her yeri pembe olan bir odayı olası cinsiyet kız cıktıgında benim o odayı pembe istememem
bu arada madem renkli istemiyorsun sana mariah carey nin ikizleri (kız ve erkek) icin yaptırdıgı odanın linkini yolluyorum cok şık ama fazla kraliyet havasında
Mariah Careyin İkizlerinin Odası
kızlar ya çok zor durumdayım diyebilirim 14 haftalık hamileyim kollarımdaki kıllar çok uzadı sizce ağda yapmalımıyımmmm
aleykümselam evrenyas benimde erkek olursa cengiz kaan tek tercih.kız olursa nisa nur,beste,cemre isimlerini düşünüyoruz
sat 15 şubat, Mdt. 22 kasım çok teşekkür ederim.
Günaydın kızlar:))
Herkes iyi Elhamdullillah hepte iyi olalım insaallah
Kizlarr bana da çizelge yaparminiz lütfen beceremedim
Sat 12 Şubat
Bende uyeyim ama hediye gelmedi daha
günaydın kızlarrrrrr
yaa 3 gündür hep burnum kanıyooo çok korkuyorum umarım ciddi bişey değildirrr
yapabiliosanız oda yapın derim kızlar yani illaki dolabbı olsun o kadr ıvır zıvırları eşyaları oluyoki sığamıyosun bide büyüdüğünd yaparım demeyin o zamanda başka masraflar oluyo sıra gelmez odaya
bizde tayinci ve kiracıyız o yüzden bende park yataklardan alıcam yanınada bi dolap alsam yeter diye düşünüyorum aslında oda takımları çok hoşuma gidiyor burda birkaç yerde baktım çok güzel odalar hazırlamışlar ama benim öyle hazırlamam çok zorzaten büyene kadarda yatak odasında yanımda durdururum diye hesap ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?