2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sorunlu olmak mı kuzu pembe olmaması :)
ben sevmem pembe mesela
herşey kahve krem ya da beyaz olsun isterim :)
uyacak bebek de bana ne yapalım :)

150 nin üstü kız altı erkek demişledi sanki...ben o yüzden 180i kıza yordum..

sorunlu olmak mı kuzu pembe olmaması :)
ben sevmem pembe mesela
herşey kahve krem ya da beyaz olsun isterim :)
uyacak bebek de bana ne yapalım :)

bendeki sorun hali hazırda her yeri pembe olan bir odayı olası cinsiyet kız cıktıgında benim o odayı pembe istememem

bu arada madem renkli istemiyorsun sana mariah carey nin ikizleri (kız ve erkek ) icin yaptırdıgı odanın linkini yolluyorum cok şık ama fazla kraliyet havasında

Mariah Carey’in İkizlerinin Odası

kızlar pembeye karşı olmanız çok gerççekten fazlası boğuyo bende kızımın doğumunda yırttım kendimi pembe olmasın diye bi tane byeaz bitane yavru ağzı aldım hayvan figürü olmasın diyede parçaladım neyseki çiçekli kelbekli oldu
hala daha gardrobumuzda çok pembe yoktur beyazlar lacivertler fuşyalar vardır montu bile pembe değildi sürekli pembe giydiklerinde farklı göremiyosunuz sanki hep aynı şeyleri giyiyomuş gibi

hoş ama
bizim evlerde böyle oda nerdeee
bu tarz odayı villan varsa yaparsın be kuzu :) apartman dairesini bozar :)
ben o beendiğimin yolunda ilerlerim :)

Günaydın kızlar:))
Herkes iyi Elhamdullillah hepte iyi olalım insaallah

Kizlarr bana da çizelge yaparminiz lütfen beceremedim
Sat 12 Şubat

lunacım bayıldım bebek odasına ..ama benim evimde çocuk odası yok mecbur yatak odama koycam gardolap alcam 2 kapılı,beşik düşünüyorum birde tayinci olduğumuz için pek bişeyde almak istemiyorum ama ilk bebeğim çokta özeniyorum..ben şeker pembesini çok severim kız ve erkeğe beyaz oda çok yakışır beyaz ilk tercihimdir benim

kızlar ya çok zor durumdayım diyebilirim 14 haftalık hamileyim kollarımdaki kıllar çok uzadı sizce ağda yapmalımıyımmmm

Kıllanma bazen hamilelik döneminde erkeklik hormonunun fazla salgılanması sonucu daha fazla görülüyor çoğuda hamilelik sonrası geçtiğini söylüyor istersen hemen ağda yapmadan önce iyice bir araştır canım çünkü birkere almaya başlayınca ömür boyu sorun haline geliyor hep almak istiyor.

bende pembe yada maviye boğmak istemiyorum. crafty senin oda tam benlikmiş. ayyy çok hevesleniyorum ama şu an kiracıyım 3+1 de oturuyorum. oda yapsam, sonra 2+1 bi eve geçsek eşyaları napıcam diye tedirgin oluyorum. sadece diyorum park yatak alıp yatak odasına mı koysam? zaten küçükken oda ayrılmaz. kafam oda konusunda karışık biraz.

günaydın kızlarrrrrr

yaa 3 gündür hep burnum kanıyooo çok korkuyorum umarım ciddi bişey değildirrr

meraba korkmanı gerektiren bi durum yok.hamilelikte vucudumuzdaki kan miktarı ortalama yüzde 40-50 artıyo.buda baş agrısı burun kanaması gibi sebeplere yol acıyo.allahın izniyle kötü bişi yoktur yani.

yapabiliosanız oda yapın derim kızlar yani illaki dolabbı olsun o kadr ıvır zıvırları eşyaları oluyoki sığamıyosun bide büyüdüğünd yaparım demeyin o zamanda başka masraflar oluyo sıra gelmez odaya

bizde tayinci ve kiracıyız o yüzden bende park yataklardan alıcam yanınada bi dolap alsam yeter diye düşünüyorum aslında oda takımları çok hoşuma gidiyor burda birkaç yerde baktım çok güzel odalar hazırlamışlar ama benim öyle hazırlamam çok zorzaten büyene kadarda yatak odasında yanımda durdururum diye hesap ediyorum

valla nazocum biri yap, biri yapma diyor. kafamızı karıştırıyorlar. ilk bebek olunca neler neler yapasım var da..inşallah doğuma kadar kendi evimizi alırız da içimize siner.

yada oturma odasını mı iptal etsek? ama yesyeni takımlar ya :s

kahvekolik canım aslında oda çok güzel olur ama taşıncam diyorsan ya 3+1 etaşıncaksın yine yada beşik ve dolap alcaksın.sen bilirsin ama eğer benim çocuk odam olsaydı beşik,dolap salıncağını falan alırdım dolardı hemde oda olur hevesimi alırdım.keşke benimde öyle imkanım olsa ben beşik,2 kapaklı dolap alabilcem onlarıda koyacak yerim yokda denilebilir...zaten 7 yaşından sonra çocuk çocuk odası istiycek bebek odadan anlamaz fazla ıvırını zıvırını almadan küçük bir oda yapabilirsin büyüyünce herşeyini alırsın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…